Emily Tipsar!

Tips nr 1:

Om ni är i stockholm i helgen passa på att gå på Fotomässan i Älvsjö!

Exempel:

Nätverket Brudarna
Self-portraits

 


"En samlingsutställning med 65 medlemmar ur Nätverket Brudarna. Med sina självporträtt visar fotograferna sig själva som både objektet och subjektet för fotografiet, och hänvisar till den historia som ligger till grund för kvinnor inom konsten. Genom utställningen åskådliggörs den mångfald som nätverket uppvisar, såväl bland fotografer som inom konstvärlden. Utan att försköna eller glorifiera öppnar de upp och exponerar det allra mest intima. Det yttre. Och det inre.
 
Den manliga blicken har styrt kvinnans framställning inom målerikonsten, varifrån fotografiet har sitt ursprung. Fokus har legat på en erotisk kvinnlig form där konstnärerna sammanfört det sensuella och det artistiska på ett sådant sätt att kvinnan exponerats som maktlös och sexuellt underkuvad. Likaså har kvinnans kropp använts i stor omfattning för kommersiella och marknadsföringsmässiga syften. Kvinnliga fotokonstnärer har genom det medvetna valet att rikta kameran mot den egna kroppen kommit att skifta fokus från att vara objektet, till att agera som det aktiva subjektet. Kontrollen över det styrda och objektifierade genuset har återtagits av kvinnan. Bilden här är fotograferad av Michelle Marie Roy".

 Läs mer om nätverket Brudarna på www.natverketbrudarna.se

 

 

Tips nr 2:

HM släpper samarbetet med Comme des Garcons på Shop Online kl 23:59 inatt.

 





Tips Nr 3:

Apropå premiärer så öppnade mitt favorit t-shirt märke Junk Food sin första egna nätbutik i dagarna:
Junk Food Store
Tyvärr så shippar de inte internationellt än så länge (vilket iof är bra för mina affärsideér...) och jag är inte så impad av priserna eller utbudet hitills heller...





Tips nr 4:

God Morgons nya juicer!
Provade smaken Valencia ikväll och som juice missbrukare är jag lika kräsen som när det gäller mitt kaffe! Men där här var full med fruktigt hallon och apelsinkött! Yummy!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0