favoriter på stan i gävle

Innehåll: Matthew Williamson för HM, ränder och zebraränder, bekväma ballerinas, världens snyggaste röda jacka, bästa urvalet av Motel klänningar....

Tro det eller ej men Gävle är en guldgruva när det gäller shopping! Man kan leta som en tok efter en viss grejj i Stockholm eller på internet- på både svenska och internationella sidor men intre hitta det man söker efter för att det finns närmare än man tror- i Gävle! Jag har letat efter ett par bekväma sportiga snygga ballerina skor och låga vita Reebok och fann dem i måndags på stan i Gävle, samt massa annat fint. Speciellt på butiken Blå, som endast finns i Gävle men nu ska öppna i UPPSALA oxå! Där har de en fantastisk känsla för att ta in snygga grejjer som inte heller går att hitta nån annanstans- inte ens på märkets egen hemsida!!!

Även när det kommer till HM´s gästdesigners som nu senast Matthew Williamson så finns det en hel del plagg kvar på HM i Gävle fast det är helt slutsålt på hemsidan...


Enkla sköna ballerinas i färgerna svart, vit, cerise eller guld för endast 198 kr på Din Sko.


´


Favoritjacka. Röd nylonjacka från Fred Perry på Blå. 1300 kr. Helt omöjlig att hitta nån annanstans på internet...


Favoritklänning. Snyggaste tubklänningen från Motel på Blå. Har gått ned en storlek, detta är Medium.


Sko favoriter. Dröm ballerinas. Bekävma och i silver och dösnygga. 700 kr. Storleksproblem. 41 1/3 eller 42. Adidas har så jäkla konstiga storlekar!


Skön och snygg påfågelsklänning från Matthew Williamson på HM om man gillar påfågelsmösnter. För mig känns det lite sisådär faktiskt... men jag gillar den här klänningen. Stor i storleken. Fick gå ned en storlek...


Favoritskor No2. Låga vita Reebok. Perfekt till sommaren. Lite cheerleader feeling. Oxå omöjliga att få tag på nån annastans på internet.


Cheap Monday jeans. Har kommit in gröna och turkosa cheap monday nu på Blå. Jippie tänkte jag. Men de var inte tillräckligt stretchiga för mig och därav inte bekväma.



Favoritklänning No2 från Motel på Blå. Jätteskön och smickrande för figuren!


Favoritballerinas No 2 och 3. Svarta Puma ballerinas och vita från märket Ten Points 550 kr.


Favoritblus från HM Divided.


Grafiskt påfågelmönster. GIllar svart/vitt/rosa i grafiskt mönster tillsmamans. Har beställt dennna på HMs webshop av Metthew Williamson i en storlek mindre för den var jättestor. Undelrig modell men sval och skön och lättanvänd till sommaren. 198 kr.



Favorit tubkjolar från Gina Tricot 98 kr.


Favoritlinne från Insight på Blå.


Favoritkjol på HM Divided. Går att beställa på webshoppen.


Inte favoriter. Från Vagabond på Euroskor. Letat efter ballerinas med vristspänne som på dessa, men varning, metallspännet skaver in i huden aja ajaja!


Try until you die. :P Prova prova prova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0