Japanese Cookie Monster





Idag såg jag en blå Cookie monster t-shirt på tv med japansk text som jag tyckte var så snygg. Jag är en sucker för japansk text på t-shirttryck. Jag sökte internet och hittade den här gobiten ovanför men den var tyvärr slutsåld.



I min brevlåda inom en snar framtid...


Sen återstod denna ovanför, som jag bloggat om förut, märket Famous Forever, de som gör korta t-shirts som bara säljs från Truffle Shuffle i Storbrittannien.
Plötsligt hade jag beställt den, trodde inte ens att jag hade pengar på kontot, men jag hade tydligen fått en insättning kvällen innan...

surprise surprise, jag har beställt en för kort rosa kakmonster t-shirt med japansk text! Jag har inte beställt t-shirts på evigheter! Jag har inte ens haft råd att beställa en rea t-shirt från 80stees på sistone!

Men kanske blir det bra, jag får avgöra om Famous Forever t-shirtarna verkligen är obrukbart korta. Isåfall skickar jag tillbaka den. En t-shirt med frakt går ändå på 340 kr, så då måste det vara värt det.

Min andra plan är att kontakta 80stees igen, och be dem göra en liknande t-shirt, som då inte blir lika kort eller dyr! :)

All is good in the hood!






Kommentarer
Postat av: love&peace

Åh jag skulle vilja ha den rosa^^

Hur kort var den ?:/

2010-10-01 @ 01:09:50
URL: http://loveandpeace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0