Vilse i pannkakan med myrsteg & Alice


Hänger vid galler-posen. Den bjuder jag på.


Rolig post. Presentcheck från H&M. Det lönar sig att shoppa! ;)


Samband & Tecken & Kloka ord. Efter myr-invasionen i hallen igår hittade jag det här uppslaget i Inspirationskalendern...


Premiär. Använde Alice i Underlandet t-shirten av Junk Food från Honcho Store för första gången, mycket nöjd.



Städ och tvätt i shorts & linne, korsdrag och med fläkten på högsta! Så jäkla varmt och kvavt.


Sammanfattningen av dagen
: Kurs, jag var flummigare än vanligt, fortfarande trött kanske. Vi gjorde grupparbete och jag följde med en grupp till Stjärnurmakarna och undersökte butikens skyltning och exponering. Lunch: kycklingklubba, potatissallad och sallad. Sedan följde min mest oförberedda och flummigaste redovisning inför grupp någonsin.
Efter kursen gick jag direkt med cykeln till koloniträdgårdarna, strosade & fotograferade. Sedan cyklade jag vilse och hamnade i ett industriområde, värsta motionen blev det. Middag: Kycklingkorv med bröd och pannkakor.
Ikväll har jag städat och haft tvättstugan och kollat på finalen av Anna Anka söker assistent, trots att jag tycker att hon är läskig. Avslutningsvis, ätit mindre Dagobert-macka, kollat på Celebrity Rehab med Dr Drew och i samband med det fällt flera tårar.




8ball. Know Future.

Kommentarer
Postat av: Stina

Sv: Hmm, den är ganska tunn faktiskt! Fast jag vet inte om den är för tunn, det beror ju på vad man tycker :P Men jag tycker inte det i alla fall, har använt den varje dag sedan jag fick hem den så jag är jättenöjd!

2010-05-20 @ 11:54:24
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0