The Leopard Butterfly Effect


Här kommer lite mer bilder på min leopardfjärilsklänning! Den är från en av Gävle's första second hand-butiker och inköpt för ca. 15 år sedan, lackstövlarna från Wedins, kappan, sjalen, skärpet och väskan från H&M divided, ziphoodien och jeanstightsen från Bik Bok, Converse från Sko Uno i Sthlm och paraplyet från Urban Outfitters i Sthlm.Älskar modellen! Man vill bara dansa och göra svängom! Mitt bästa klädminne med den är när jag var på födelsedagsfest i en stockholmsförort (Sundbyberg?) och vi sedan drog vidare till dess karaokebar och jag och födelsedagsbarnet sjöng en duett på Madonna's Like A Prayer.Hade varit grymt med ett par knallrosa lackiga Dr Martens till... Just saying.Jag får ihop dragkedjan i bak men kan knappt andas, dåtidens midja satt tydligen precis under bysten ovanpå lungorna.., så den sitter ihop i nacken med en Star Wars Jedi-pin från Sci Fi mässan i Stockholm.... =)


Kommentarer
Postat av: Moa

Jag har ett likadant randigt skärp :DHar du kollat in jedward från irlands stil? Deras scenkläder var jättecoola! Du får hemskt gärna checka in min blogg om tvillingarna, www.swejedward.blogg.se

2011-05-19 @ 23:20:38
URL: http://timlip.blogg.se/
Postat av: Lisa

Snygg! Jag kan berätta att jag vann en stor chokladask efter att jag och min syrra sjungit just "Like a prayer" på en Ålandsbåt en söndagsförmiddag. Det var andra pris. Så kan det gå. Bra låt.

2011-05-20 @ 14:24:15
Postat av: e v e l i n a ♥

Cookl klänning :)

gillar paraplyet! :D

2011-05-25 @ 20:48:21
URL: http://evelinabravo.blogg.se/
Postat av: uNiQue ReBeL svarar

Svar till Moa: Va kul att du har likadant skärp, vi verkar ha många likadana prylar! :D

Ska kolla in din blogg! :)

2011-05-25 @ 21:20:13
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: uNiQue ReBeL svarar

Lisa: Haha, va fränt! Det låter som en rolig upplevelse, hade jag velat se! :D Coolt att ni vann andra pris, inte alls dumt med en chokladask heller. :P Ja, den låten går inte för hackor!

2011-05-25 @ 21:24:59
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: uNiQue ReBeL svarar

Evelina: Tack sötnos! :D

2011-05-25 @ 21:26:06
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0