HETT JUST NU: Margiela för H&M

 
SPANA IN H&M'S SENASTE DESIGNSAMARBETE.Kollektionen har en skandinavisk/fransk feeling och många fina nyckelplagg. Det kan också kännas som taget från ett medeltidsmuseun. Fast blandningen med typiska moderna skandinaviska snitt och lite nytänk blir tillsammans med den grovhuggna hantverkarkänslan och lite glam i sitt bästa übermodernt och fashionabelt. Silhuetten och passformerna är dock inte så figursmickrande- ibland hälsokost-tantkläder.-varning Tyvärr kraschar också datorn varje gång jag försöker titta på kollektionen via H&M's webshop. Antagligen på grund av deras överavancerat kampanjupplägg eller för många besökare. Jag gillar dunjackan ovanför som ser ut som man bara svept om sig sitt duntäcke, tillsammans med silverpaljett-tightsen. Bilden är också jättesnygg. Sammanfattning: Moderniserade skandinaviska medeltidsplagg med en viss fransk chic-het.
 

MIN FAVORIT. TILL GALAN: "En figurnära långklänning i fin trikå med vackert fall. Klänningen har en draperad halsringning samt fototryck av en paljettklänning."

 

Kolla in den här fantastiska kreationen från H&M with Maison Martin Margiela. Tillgänglig i utvalda H&M-butiker och online. Nu!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0