Gott nytt år 2013!

 
Nyblonderad & dansant.
 
Gott Nytt År kära läsare! Tack för att ni följer bloggen! Hoppas vi ses nästa år och att vi får ett fantastiskt 2013 tillsammans! :D
 
/Unique Rebelism
 
 
Med Hello Kitty-tiara och trasiga solbrillor- still golden with streaks of silver.
 
See ya!
 

Hårfix!

Jag ska nu hem till mamma och få hjälp med blondering... Men jag kan inte bestämma om jag ska köra platina eller fler slingor. Vad tycker du? Här nedanför ser du några av mina olika frisyrer.
 
Vad är snyggast på mig tycker du? Kom gärna med synpunkter!
 

God Morgon!

Bild: Inked Magazine.

Happy Holidays!


X-mas Inspiration

Grundaren av sminkmärket Lime Crime.
 
Meadham Kirchhoff SS13 total look
 
Från Makeup store/Lindas Sminkblogg.
 
 
 

God Morgon! NEJ.

 Tidiga mornar. NEJ. Grumpy Cat. JA. Jag älskar den här katten. Den har gett nytt liv åt söt-butterheten i stil med Ior och Grumpy Care Bear och har över 200, 000 likes på facebook..
 

Sick Monday......

 
OH, REALLY???!!!! Cupcakes i ALL ÄRA, men nu behövs det nåt mer drastiskt för att höja immunförsvaret! Känner för att gå lös i en hälsokostbutik som jag i normalt fall skulle vilja göra i en godisbutik...
 

Febrig Förpepp Juloutfit


Klänning, raggsockor, och hårblomma från H&M divided / Tights med serierutor från Pamela Mann
 
I fredags kände jag att jag fick till en outfit som skulle varit värdig själva julafton. Fast på julafton kommer jag säkert inte vara lika fin, det skulle vara typiskt mig. Men det är bra att börja planera och fira lite redan nu. Rätt var det är så är julen över!
 
Dino-örhänge av Fröken Röd. Här kan man också se vilken skillnad det blir i bildkvalitét med min nya kamera! :D
 
Det här var dagens makeupinspiration, minus lösögonfransarna tyvärr, och kajal som går in i ögonvrån för det tycker jag inte är snyggt. Från Makeupmania.
 
Jag var hem till mamma en sväng och fick ett gott skratt åt den här lappen hon hittat som jag skrivit när jag var liten...
 
 

God Morgon & Trevlig Helg!

Bild från Lagerhaus. Recept på saffranskaka med kesella citrus finns här.
Förutom gott julfika, ska man inte underskatta trivseln med trevliga fat och burkar!
 

80's Pins!

Pimpat min jacka ytterligare med knappar föreställande några 80-talsfavoriter: Samantha Fox, Cyndi Lauper och The Lost Boys. Great conversation-starter och sätt att bli hittad av likasinnade.
 
Idag kom mina knappar som jag gjort och beställt hos Knappar.com. De var lite mörka men väldigt fina. Sen ska man verkligen tänka på att låta bilden gå en bra bit utanför ramen när man designar dom på deras sida. Annars blir det vita skarvar som det blev på ena kanten på två av mina.
 
 

Winter Delights@home

I den trasiga frysen: Chocolate Snow Balls.
 
 
Med den trasiga kameran(sen dog lcd-skärmen helt, dags att skicka tillbaks den...): Vinterlatte: Obo'y, espresso, skummad mjölk, toppat med vispad grädde och kanel.
 
 

Comic Life

Märket Backstage från MissKL.com.
 
 
Wonder Woman glas från Stylin Online.
 Batman strumpor från Truffleshuffle.
 
Popart-inspirerad tatuering från Inked Magazine.
 
 

Schack Zebra

TORSDAGENS OUTFIT.
 
 

Svart/Turkos Ombre Nails Tutorial

Bild: Nastgal.
 
 
Såna här naglar har jag gjort idag. Snyggaste kombon är just svart och turkos, eller svart och rött. Jag hade ingen makeupsvamp så jag fick dutta med en disksvamp... Sen är det klart snyggare och blir mer effektfullt om man har lite längre naglar än jag har.
 
 

I'll Keep You Warm

 
LAST WINTER
Ännu ett opublicerat kollage som legat o mognat från förra vintern...

Wildfox Couture vintage sweater, 745 SEK / Wildfox Couture over sized sweater, 1 115 SEK / Thigh high socks, 99 SEK / Cotton socks, 40 SEK / Flat shoes, 395 SEK / Handbag / Gina Tricot - Charlie hat Olive night (6072) / Gina Tricot - Em highwaist shorts Mid blue (5520) / Gina Tricot - Tekla sweater Offwhite/tiger (1753) / Accessories : TruffleShuffle.com / Johnny Cupcakes
 

Keep warm!

 
 Håll värmen i päls (faux såklart!) som Rita Hayworth- en av världens snyggaste mänskor!
 
Ha en bra dag, keep warm & safe!
 

Mad Mix

 
Här är jag bl.a.med årets andra julmust, y'all!
 
DAGENS OUTFIT: Hoodie från New Yorker. Rosasvartlila leopardmönstrad klänning från Gina Tricot. Jag tycker leopardklänningen är jättefin men den har inte kommit till använding så mycket på grund av att överdelen är lite väl bar, särskilt nu på vintern, och jag har inte fått det att funka tidigare. Fast nu blev det ju bra med den svarta ribbstickade klänningen under(hurra!), som är av Elin Kling för H&M tror jag. Det flätade pannbandet och bruna plastpärlhalsbandet är också frå H&M Divided. Rödrosa stentvättade jeans från Cheap Monday.
 
Respons: "Du är alltid så färggrann.. -glad!", och: "VIlken fin klänning och hoodie!", och: "Du skulle vara med i sånt där Veckans Stil-reportage i Arbetarbladet!"- ha ha ha, BÄST! xD
 

God Morgon!

 
God morgon! Det är otroligt kallt ute! Det här kanske kan värma upp?!
Ha en bra dag!
 
 Bild: Trust me I'm a graphic designer.

RSS 2.0