Jessie J+Vitamin Water



Ännu ett fint samarbete och två goda ting i ett, när brittiska artisten Jessie J är Vitamin Water's nya ansikte utåt.

Vitamin Water går ju lyckligtvis att köpa i Sverige nuförtiden! Finns på de flesta platser som säljer dricka.



Nya OPI kollektioner


Efter bla. en Katy Perry- och en Burlesque kollektion kommer nu två roliga samarbeten med Mupparna och Nicki Minaj från det populära lyxnagellacksmärket OPI- vars lack går för 150 riksdaler och säljs på exempelvis Kicks och Åhléns.


OPI/Muppets-lacken går att beställa från Eleven.se.



OPI/Nicki Minaj Limited Edition-lack som allihopa bär namn utav någon av Nicki's hitlåtar. Det där turkosa eller glittriga lacken skulle jag verkligen inte ha något emot. Jag äger hittills bara ett OPI-lack och det har precis samma bubbelgumsrosa nyans som det rosa lacket från Nicki-kollektionen, så det behöver jag iallafall inte sukta efter! :D



PARTY MONSTER!


90-talets Party Monster-trend är tillbaka.
Dvs, ska man gå ut, ska man sticka ut!
Freaky och färgstarka kreationer, flippade frisyrer, lack- och fuskpälsdetaljer, till gränsen av maskeraddräkter. Vill du inte gå hela vägen, krydda outfiten med rave- neondetaljer eller smink. För rätt inspiration: Se bl.a. filmen Party Monster.

NEON SUPERHERO

Betsey Johnson graphic tank
, $59
Melissa, 299 SEK
Wonderland Bow Thong - Wonderland - Pink lollipop - Trosor -...
Gina Tricot - Em highwaist shorts Mid blue (5520), 129 SEK
Aso, $11
Yellow socks, $14
Opaque stocking, $8
Suede booties, $185
Leather buckle bag, $100
Betsey Johnson water resistant watch, $95
Disney Couture gold plated ring, $38
H&m sunglasses
AVANT GARDE BEAUTY / CRAZY CREATIVE MAKEUP!
Amazon.com: Emily The Strange Who Hoo? Girls T-Shirt: Clothing, $15
Ladies Batman Caped Costume Shirt, $30
Retro Marvel Wolverine Headphones From Coloud : TruffleShuffle.com, £35
80s Neon Petticoat, $20
Button Bites, £10
Fuschia Leopard Print Suede Card Holder, $12
Skor | Vagabond: Lamont - Köp skor online på Brandos.se
Skor | Iron Fist: Demon Donkey - Köp skor online på Brandos.se
Accessories : TruffleShuffle.com
KICKS - MAC - Wonder Woman Lipglass


Svullafika


Igår blev det en svullafika med Anna på Kafé Mocca igen.


Anna körde på rött te, äpplepaj med kolaöverdrag och mjukglass. De har verkligen fantastiskt fika på det här stället!




Anna var nyligen i England och tog med sig en Domino's Pizza kapsylöppnare/nyckelring till mig! En av de bästa presenterna jag fått! :D


Jag körde på den lite härligt mongo looken och flexade och spexade så gott det gick i de något osittbara och icke så samtalsvänliga fåtöljerna. 


Snygg-Anna i sedvanlig snyggoutfit mestadels från second hand. Det är roligt att vi träffades genom ett Veckans Outfit-reportage!



Sen blev det en snabb shoppingrunda på stan!


Snood/Snurrhalsdukar m.m


Halsdukar där ändarna sitter ihop, s. ka. Snood, som man bara snurrar några varv runt skallen beroende på hur varm man vill bli. Och sen sitter den där. Skitpraktiskt & superskönt.


Bilderna på den supertjusiga rosa provdockan har jag tagit inne på SHOSHO.



Jag brukar inte hänga så mkt inne på Lindex men igår när jag skulle kolla efter gult nagellack så hittade jag massa underbart i vinteraccessoarväg.






Lindex lär ut hur man använder Snooden på bästa sätt. Se två till varianter nedanför.


Djupblålila snurrhalsduk som matchade min kappa. Den ska jag nog slå till på idag! Eller den glitterturkosblå... ja, helst bådasåklart.








Härligt Monsters Inc.-blåturkos fuskpälskrage, som man satte fast med klämmor i fram på kappan. 







Fikastund: Morotsmuffins


Mycket god nyhet för fikastunden och alla morotskaks- och Cupcake/muffinsälskare.

Igår var jag hem till min mor och fikade
och passade då på köpa med mig dessa morotsmuffins från Hägges för provätning. Och de föll i smaken!


Morotskaka och Cupake i ett, med små krispiga morotskokosflarn på toppen.


Behövs ingen cupcaketopping för den har redan en krämig fyllning. Jao!


Cateyes Sminkning

'
Cateyes-sminkning med tyngden i yttre ögonvrån på senaste Elle-omslaget.

Make Up. Ännu en makeupklassiker som fått nytt liv i ny tappning. Nämligen Cateyes-sminkningen, fast med mer tyngd i yttre ögonvrån, som på Elle-omslaget. Den här makeupen passar man extra bra i om man har något tätt sittande ögon. Gillas därför från mitt håll. Jag ser helt mongo ut med kajal in i ögonvrån och målar därför alltid bara halvt under ögat om där iöverhuvudtaget.
Gör såhär: Kör svart kajal eller eyeliner på ögonlocket men bara halvt eller 2/3 in under ögat, alltså icke ända in i ögonvrån! Men låt däremot den undre linjen fortsätta en bit ut och uppåt efter yttre ögonvrån till en fin Cateye-spets. För att accentuera makeupen ytterligare och ge intrycket av större ögon- applicera vit kajal innanför nedre fransraden.

Men det är fortfarande lika hett att köra skarp eyeliner på endast ögonlocket a 60-tal, som i exempelvis den nya tv-serien Pan Am.

TIPS! IsaDora
har eyeliners som är som tuschpennor, med både både bred och smal spets som är populära, lättanvända och prisvärda. Likaså Maybelline och Make Up Store's Kakeyeliners.

Efter Megan Fox skarpa Hollywood-bryn och Lara Stone's blekta ögonbryn, väldigt ifyllda bryn, eller inga alls, kommer nu också något rakare och mer uppåtgående bryn. Som man bl.a. kan se i både det här inlägget och förra med sångerskan Lana Del Rey. De passar bra till Cateyes-sminkningen men öppnar också upp ansiktet mer. Supersnyggt! 
Gör såhär: plocka bort lite utav den absolut yttersta grenen av ögonbrynen. Men plocka inte bort för mycket! Plocka och forma resten av brynen till en rak linje uppåt. Fyll i.

Lika snyggt
som läppar målade i knalligt neon, rött, svart eller turkost, är det raka motsatta. Alltså bleka läppar som lämnar fokus åt ögonen istället.

Det är kanske överflödigt att påpeka, men jag är ju ingen sminkexpert, det här är bara sånt jag snappat upp och fått en uppfattning om. Lika överflödigt kanske det är att påpeka att man ska ta trender med en nypa salt och först och främst köra sitt eget race på det man gillar och tycker är snyggt, trendigt eller ej.


Lana Del Rey



Musik. Håll utkik efter nya stjärnskottet 25-åriga Lana Del Rey. Med mörk släpig sensuell röst åt PJ Harvey- och Amy Winehousehållet och retro Hollywood Starlet sound+look som påminner lite om Paloma Faith och I Blame Coco. Efter att ha hört underbara Video Games och Blue Jeans från EP:n ser jag fram emot hela albumet!


Snygg-snygg!


Lana del Rey beskriver sig själv som "Gangsta Nancy Sinatra". Bara det liksom.


Toker-tröja i baseballmodell! L O V E


Fint som snus! "I'm in his favorite sun dress/Watching me get undressed/Take that body downtown/I say you the bestest/Lean in for a big kiss/Put his favorite perfume on".


Det bästa- musikvideos som är musik, mode, poesi och konst i ett!
"Blue jeans, White shirt/Walked into the room you know you made my eyes burn/It was like, james dean, for sure/You so fresh to death & sick as ca-cancer/You were sorta punk rock, I grew up on hip hop/But you fit me better than my favourite sweater, and I know/That luv is mean, and luv hurts/But I still remember that day we met in december, oh baby!"


Färgsprakande Poesi- & Teaterinspirerade Matilda

Min Veckans Stil-grej i dagens Arbetarbladet:



Jag klär mig som jag är. Matilda Karlsson inspireras av filmer, poesi och teater.Fotograf: Emily Brandon-Cox


Matilda Karlsson, 20 år, poppar upp utanför Gävle Järnvägsstation i en färgglad outfit. Hon är precis hemkommen från Stockholm. Ursprungligen kommer Matilda från Umeå men har bott i Gävle sedan 2008. Teater är ett jätte­stort intresse men att skriva poesi är den stora passionen. Båda är dock inspirationskällorna till hennes stil.

– Eftersom min pappa jobbar på Unga Dramaten i Stockholm så går jag mycket på teater och inspireras av deras kläder.  Just nu är det mycket kostymer som är modeinspirerade från nuet. I föreställningen jag såg i helgen, ”Älvsborgsbron”, var det militärinspirerat som jag gillade jättemycket.


Vad har du på dig?

– Nästan allting är från H&M förutom örhängena som en kompis gjort. Den ena tygväskan är också hennes.


Hur skulle du beskriva din stil?

– Egen, annorlunda, färgsprakande. Många brukar säga att de blir glad av att se mig. Jag har haft blått hår och sånt innan. Men just i dag är jag inte så så annorlunda.


Varifrån får du din stilinspiration, har du någon förebild?

– Inte mode direkt. Utan jag älskar second hand och att klä ut mig till allt möjligt. Vad skrivarinspirationen säger. Jag klär mig ungefär som jag är. Inspireras av filmer, poesi och teater. Och vänner.


Vad är det för filmer du inspireras av?

– Filmer jag ser i nuet. Oftast dramer och det huvudrollsinnehavaren har på sig.


Har du någon favoritinspirationsfilm?

– Ja, ”Amelie från Montmartre”. Mycket färger i kläder och inredning.


Har du någon favoritbutik i stan?

– Myrornas.


Finns det någon butik du vill ta hit?

– Monki. Och lite mer vintage. Någon riktig väl utsorterad vintagebutik. Och en en teaterkostymbutik med utvalda stora kreationer. Det skulle vara roligt att gå runt där och prova kläder.


Vad tycker du om Gävle som modestad?

– Jag tycker att den är ganska bra. Alla mina vänner är intresserade av teater och kultur och vi gillar att klä ut oss och sminka oss drastiskt. Annars är mitt favoritmodeland Frankrike och stad London.


Finns det någon aktuell trend som du gillar?
-
Om man är inne på till exempel H&M så är det ens inre själv som dras till olika kläder och i mitt fall blir det mest färgstarka kläder med mycket mönster och det är ganska bra nu eftersom det finns mycket sådana kläder.


Emily Brandon-Cox



Söndagssök


Tog en sväng ned på stan och runtomkring i jakt på streetoutfits. Kappa och väskor från H&M divided. Bälte från La Redoute. Tygväska med Marilyn Monroe-tryck från Blammo i Stockholm. Döskallesjal från Glitter.

Min egen söndagsoutfit: Star Wars t-shirt, kjol och leggings från H&M. Ziphoodie från Bik Bok. Stövlar från Haglövs Skör. Mössa är gåva från min storasyster, ursprungligen second hand.


Höstoutfits. Jag har hållt utikik efter killar med intressant klädstil men tyvärr utan resultat.
Däremot hittade jag två roliga tjejer igen! En av dem får ni se imorn! :)




Snabbspan på stan


På H&M Divided. Syggt kombinerat med Nirvana T-shirt, rosa pälsfodrad ziphoodie och turkosblå halsduk.


Kafé Lotus på Gävle Tågstation. Underbart dekorativa Kusmi Teburkar.  


På Carlings. Rosa snuttefiltsmjuk t-shirt No More Headache.


Oh, Lord!


Fredagsoutfit- som fick vara mest inomhus och stöka tvätta och städa non stop som en galning förutom en tripp till affären och slutligen däcka av utmattning vid midnatt. Trots detta ser det fortfarande förjävligt ut här hemma.
Vagabondstövlar från Din Sko. Prickig midjehög kjol, leggings och mintturkost bälte från H&M. Sagan om ringen-tshirt från Science Fiction Bokhandeln i Stockholm.


Dagens High Fashion Moment



Popartinspirerat med Musse Pigg på catwalken från Castellbajac under Fashion Week.


Hårtänger

Jag har varit sugen på dessa locktänger länge! Någon som provat?

Folk i största allmänhet permanentar ju liksom inte håret längre som förut utan nu har ju var och varannan mänska hårtänger som de stylar håret med till vardags. Vilket ju är mer praktiskt så man kan variera hur man vill fram o tebax som man känner för utan något permanent resultat. Tidsödande dock.


Den här kan man båda platta och locka med. 795 kr. Lite för dyrt för min plånbok. Och det finns egentligen mycket billigare varianter på exempelvis Clas Ohlson. Min mamma som är gammal skönhetsdrottning rekommenderar exempelvis en hårtång därifrån som heter Celine och kostar 199 kr. Den har fått bra recensioner jämfört med andra dyrare märken. Den har också kerakimplattor och temperaturreglage.


Den här ser så lättanvänd ut. Bara att tvinna och locka liksom. 499 kr. Blir lite smalare lockar än med den övre. Så egentligen skulle man ju ha båda två att variera med!

Båda hårtängerna går att beställa på t.ex. Eleven.se.

Nu är det också jätteinne igen med de gamla värmespolarna Carmen Curlers.


Trevlig Helg!


YO YO! Ja, egentligen 'morn morn'- från i förmiddags, i Johnny Cupcake-bak o framvänd-keps-stajl, men nu önskar jag er YO YO! och en trevlig helg istället! Jag är mitt uppe i storstädning hemma vilket innefattar bl.a. att tvätta vittvätt och rengöra kyl och frys. Spejsigt värre!
Inte heller har jag några festligheter inbokade resten av helgen. Vilket passar bra då jag behöver fortsätta kurera mig och fixa hemma. Men jag måste iallafall ut och leta streetoufits.


Jag har målat naglarna bubbelgumsrosa, putsat stövlarna och gjort en bananflugsfälla oxå.


Dexter-Hottie Ryan Chambers(Brea Grant)



Helgens kvinnliga hottie
får vara Brea Grant som spelar den nya sexiga smarta skumma labbpraktikanten Ryan Chambers i senaste säsongen av Dexter.

Karaktären Ryan har alltid söta och snyggt färgkombinerade outfits på sig, vilket kunde behövas i Dexter. Outfitens ovanför är inte heller så pjåkiga. Rött, svart och vitt är en vinnande färgkombo. Snyggt med randig midjehög minikjol och midjebälte!

Tidigare har Brea Grant medverkat i bl.a. Heroes som Daphne Millbrook med superspeed-krafter. En annan superkraft att avundas är att Brea passar sjukt bra i blond kort page!






Johnny Cupcake Hottie+T-shirt



Helgens hottie får bli den här snyggingen som poserar i en sötcool Johnny Cupcake Skullbone MYSTERY t-shirt (trycket är värmekänsligt och ändrar färg) och cupcake från Johnny Cupcakes! Yummy!

Snyggt med bak o fram-vänd keps!


T-shirtspaning: Vouge "Death" T-shirt



T-shirtspaning från London Fashion Week. Vouge "Death" T-shirt från T-shirt Store, 399 kr! Enkelt men supertjusigt tillsammans med vita hjärtformade brillor!

Det är extra roligt att hon har på sig t-shirten just under Fashion Week då tshirtdesignern André Lorenz beskriver den såhär:

“I’ve focused on materials, silhouette, color and try to mix high fashion with street culture. The prints for this collection is inspired by the fashion industry’s super commercialism as magazine covers and fashion houses various ads that has been converted to portable art with a message.”




Dancing Shoes-Linne+Svart kofta+Stentvättade Jeans


Gårdagens Outfit. Lite basic outfit. En svartvit grund är idealisk att kombinera med färgglada (bubbelgumsrosa!) accessoarer och smink. Vilket jag nog hade gjort om jag inte bara var hemma sjuk. Stentvättade stretchjeans från Vila. 'These Shoes Were Made For Dancing'-linne och svart kofta från H&M divided.

Jäpp, fortfarande hemma sjuk. Förkylningen och dess skumma konsekvenser ger sig aldrig verkar det som. Skitskumt. Men det positiva är att jag har gott om tid att blogga, fotografera, pyssla i hemmet, och titta på filmer och tv-serier, dvs när jag väl har ork.


Karaktärsdrag



Åh, Långben-tröjan och Kakmonstret! Kort retrohoodie ihop med maxikjol! Maxade ärmar- superhett just nu!

Fint med färgade jeans och bälten ihop med retrotröjor, plus en liten krage som tittar upp! Randig minikjol och oversizad baseballtee är inte heller fel!


Svarta stentvättade midjehöga jeans ihop med kort retrohoodie! 

En hel kollektion som firar tröjor med retrotryck från Forever 21. Men med tanke på deras dyra fraktkostnader så föredrar jag att använda detta som inspirationsbilder. Och sen om jag vill beställa retrotröjor så gör jag hellre det från 80stees.com, där de har förståndiga fraktpriser!


Dolphins are gay sharks

Miss Mixalot

Fresh from the bakery! Sådär på rak arm är jag mest sugen på den silverglittriga Gola-väskan, Guns n Roses-tygväskan, metallictightsen, och alla skorna. Men jag skulle inte heller gråta blod om jag hade Batman 3D t-shirten, eller nånting av allt det andra.

Wildfox Couture printed sweater, €129
Wildfox Couture pullover sweater, €259
Wildfox Couture vintage tee, $89
Wildfox Couture cut off shirt, $69
Diane von Fürstenberg double breasted coat, £550
Silver legging, 199 SEK
Red cotton socks, $6
Silver legging, 99 SEK
Wonderland Bow Thong - Wonderland - Pink lollipop - Trosor -...
ASOS lace up bootie, $105
Accessories : TruffleShuffle.com, £15


"Miami Vice-mardröm & Pastellpsykos"



Här är ännu en sjukoutfit. Från i fredags. Tights och kjol från H&M divided. Mössa och hoodie från Bik Bok. Bruna stövlar från Haglövs Skor och 'Miami Slice' t-shirt från herravdelningen på JC.

Två pizzat-shirts på en vecka, wow! :)

Apropå titeln, så är det ett flera år gammalt citat som fastnat. Utav en av mina mer färgkänsliga och svartklädda bekanta. Och med sin också svarta humor och ordets gåva kallade han alltså bloggen för "miami vice-mardröm och pastellpsykos", vilket jag tyckte var skitroligt och tog som en fin komplimang. :) Och nu har jag lyckats med både Miami Vice och pastell i en och samma outfit (fast mest gråsvart egentligen...
men det räcker nog ändå för att ge honom mysrysningar) ! ;D 

 

Sjuk- & huvudvärksluva. Goda råd från någons mormor: "Använd mycket turkost. Det är en positiv färg".


Söta Outfits+Cupcakes


Färgglada jeans, lackiga boots, glittriga shorts, hjärtmönstrade strumpbyxor, djurmönstrad kofta och på toppen av allt cupcakes! :D Från Delias.



Wildfox:y- Sassy Nerdchic



Runda nördbrillor, rött läppstift och nagellack, oversizad collegetröja och den där gulblonda blonderingen = Läcköört!!! Från Wildfox Couture.


PLL: Rödsvartrandig stickad klänning



Här är ännu ett hett klädesplagg från Pretty Little Liars. Den rödsvartrandiga stickade klänningen som Spencer har på sig är också från American Apparel och kostar ca. 540 kr exkl. frakt. Fast jag skulle föredra en kortare ärm så man inte svettas ihjäl. Eller bara som en midjehög kjol.

Fuskpälsväst & Amerikanskt Stickat

Min Veckans Stil-grej i dagens AB.


Rachel Zoe inspirerar. Foto: Emily Brandon-Cox.

Catrin Hemgren, 16 år, pluggar på Vasaskolans samhällsvetenskapliga linje. Hon är iförd en skön höstoutfit bestående av fuskpälsväst och stickad tröja med amerikanska flaggan.


Vad har du på dig?


– Västen är från damavdelningen på H&M. Tröjan och väskan är från Gina Tricot. Jeans från Zara. Skorna är från Scorett och klockan från Ur & Penn.


Hur skulle du beskriva din stil?

– Svårt faktiskt. Jag tycker om mode men har på mig det jag tycker om mest själv. Varierar mycket.


Stilförebild/inspiration?

– Ja, kändisstylisten Rachel Zoe, henne tycker jag om. Och Nicole Richie, hon har cool rockig stil. Annars blir det en mix från lite här och var.


Favoritbutik i Gävle?

– Nej inte här.


Butik du vill ta hit?

– Ja, Weekday, Zara och Monki i Stockholm.


Någon aktuell trend du gillar?

– Inte riktigt. Men jag gillar alla höstskor som finns nu. Som boots, dom är snygga.


Vad tycker du om Gävle som modestad?

– Jag tycker att det är en ganska bra modestad faktiskt. Jag såg i en tidning att en Gävletjej blivit utnämnd av tidningen Chic som ”Årets mest vardagschic” eller ”Årets bäst klädda modebloggare”, jag kommer inte ihåg exakt. Men det finns många att få inspiration från här.


Emily Brandon-Cox



Lite nytt



Nytt. Nagellack och hårblomma från HM. Ögonprimer från Make Up Store.





PLL: Salt n Pepper Ziphoodie



Snygg unisex salt n pepper ziphoodie som karaktären Hanna har på sig i ett avsnitt av tv-serien Pretty Little Liars. Den finns tydligen med i Vogue's 'Most Wanted'-lista och går att beställa här från American Apparel för ca. 440 kr exkl. frakt.

Jag bara älskar gråmelerade ziphoodies särskilt under en svart skinnjacka! Det har varit en filmklassiker sedan 80-talet (Rocky, Karate Kid), precis som röd ziphoodie, och förtjänar egentligen ett större inlägg.

Tips! Som vanligt tipsar jag om Bik Bok snygga ziphoodies med vita snören och vit dragkedja. Som denna fast modellen längre. Vilket passar perfekt nu när det blir kallare. Finns i olika färger för 299 kr.







Cherry Coke: Let's get outrageous together!



Nyhet hos Honcho-sfx.com: Cherry Coke Junk Food T-shirt 'Let's Get Outrageous Together', 260 kr exkl. frakt. Den hamnade just högt upp på min Most wanted t-shirt-lista.



STAY IN


Kurerar mig med pizza, film, musik och godis som på bilden, fast med CocaCola istället för öl.

(roligt att det är 80-talsrullen Red Dawn och en Heart-platta i illustrationen- som jag hittade på Tumblr btw.)



Sick Sugary Delight



Igår blev jag sämre i förkylningen. Det var en helt värdo dag med konstant huvudvärk. Och idag är jag tillbaka till förkylningen ruta 1. Det blir en lugn helg här. Så går det när man är ute på äventyr! Jag hade iaf en fin outfit på mig igår bestående av My Little Pony 'Sugary Delight'
Junk Food T-shirt från Honcho-sfx.com. Leggings från Vero Moda. Kjol från Gina Tricot.



Ha en trevlig helg!


Trendspaning: BOLD SHOULDER







Rolig idé med dekolletage på handväskans axelband. Tar man bort axelbandet blir det en kuvertväska. Den här säsongen ska tydligen det svänga från kraftigt dekorerade handväskor till mer pimpade axelband. Jag týcker iof att det varit populärt ganska länge, iaf inom bloggvärlden, med axelband pimpade med nitar. Fast det kanske tar större proportioner och blir fler variationer framöver. Hoppas det blir lättare att få tag på såna väskor då! Dessa är av det mer exklusiva slaget från Christian Louboutin.

Tips: Köp en vanlig svart handväska(med brett axelband eller gör ett eget axelband från scratch och sätt fast på väskan) och pimpa själv! Endast fantasin sätter gränser på vad man kan sätta på axeln. Men nitar, pärlor, paljetter och rosetter är tacksamma.
Niteffekten är nog lättast åstadkomma genom att köpa ett nitbälte och sätta fast som axelrem på en väska. Alternativt choppa av en bit nitbälte och sy fast på axelremmens axelparti..


Bilder från Net-a-porter.com.



Pizzat-shirt & Cowboyboots



Såhär såg jag ut igår vilket var väldigt passande eftersom jag var sjukt sugen på pizza! Jag fick i mig en fryspizza på kvällen men har fortfarande cravings efter the real deal. Det får bli en i helgen! Annars släpade jag mig till ett viktigt möte fast jag var sjuk bara för att upptäcka att alla andra utom en var hemma sjuka, haha!
Outfit: Mystic Pizza 'A slice of heaven' filmt-shirt från Mysticpizza.com, Mexikanska cowboyboots av Buffalo från LaRedoute.se, tights från Gina Tricot, kjol från H&M divided. Klocka från Ur & Penn.



Polly Rocks!




Dregen har i samarabete med Polly tagit fram Polly Rocks. Smakerna är saltlakrits, citron och mjölkchoklad. Jag fick totalcravings efter dessa i veckan och slog till (perfekt förkylningsgodis!). Intressant blandning helt i min smak. Hade det dessutom funnits vanliga punschsmakande originalpolly i påsen så hade det varit ännu godare! Som vanligt försvann chokladen först, sen citronen och kvar i påsen är de stackars saltlakritsarna! :P




Älskade Glee-Brittany!




Åh, jag bara älskar snurriga söta stylish ex. cheerleader Brittany(Heather Morris) från Glee. Bland annat ansvarig för kommentaren "Dolphins are gay sharks". Här är hon i en bildserie från tidningen Seventeen. Färgglad och kulig styling! Den blå klänningen är från Herve Leger. Armbanden är to die for. Plastic is fantastic! More is more! Tvåfärgade hårtoppar- framtida hårprojekt!



Heather Morris är ursprungligen dansare och jobbat med bl.a Beyonce. Hon har också medverkat i den amerikanska tv-showen So You Think You Can Dance, säsong 2.





Sick Supergirl Undercover



Dansa med vapen. The sick superheroblues. Draggin' my heart around. 


Leta streetoutfits.



Igår var jag tvungen att ta mig ut på outfitmission trots förkylning. Mission Success! Jag hittade två tjejer, den ena ser ni i förrförra inlägget. Men framöver måste jag hitta lite fler killar då det varit många tjejer i rad nu. Min egen outfit: Väskor, leggings, jeansshorts från H&M. Leopardpäls, mössa och ziphoodie från BikBok. Superman Jersey Style T-shirt från 80stees. Lurar från teknikmagasinet. Lackstövlar från Wedins.


Den hjärtformade magiska kameralackväskan.

Darker Times



darker times



Det här kollaget gjorde jag för ca. ett år sedan och nu känns tajmingen rätt att publicera det. Dessvärre går det därmed inte att få tag på alla grejerna längre. Men med lite tur kan man fynda på tradera eller hitta liknande grejor. Cyndi Lauper och Gaga-läppglansen från MAC, och troligtvis resten av sminket, finns att beställa på KICKS fortfarande vet jag iallafall.


I want that skirt! Ja och svarta paljettconverse, mc boots, emil i lönneberga-keps med kedja, hjärtmönstrad klänning och boxarkängor!!!


Poncho, bandt-shirts, kängor & den perfekta konsertoutfiten

Veckans Stil-grej i AB.


Nina har på sig poncho från VILA, klänning och tygväska från Carlings, tights från H&M och Dr Martens från nätet.

Nina Lindström kommer ursprungligen från Söderhamn men har bott i Gävle i två år och jobbar på Handelsanställdas Förbund. Största intresset är att lyssna på musik, gå på konserter och åka på festivaler.

Går det här med ditt musikintresse igen i din klädstil?

– Ja, det gör det väl. Lite bandtröjor har man väl från olika konserter.

Någon band-t-shirtfavorit?

– Ja, en Black Label Society t-shirt som jag älskar.

Bästa konsertoutfiten?

– Jeans, Converse och t-shirt. Det är nog det bästa för då kan man härja fritt. Lagom loose och avslappnat.

Hur skulle du beskriva din stil?

– Lite rock, lite bohemiskt, lite avslappnat. Blandar hejvilt. Känner inte att jag har nåt fack jag passar in i.

Har du någon favoritbutik i Gävle?

– Jag handlar oftast på Carlings och H&M. Dom har en schysst blandning och lite rockigare stil. Och Blå, jeans och sånt brukar jag köpa där. Schyssta märken.

Finns det någon butik du skulle vilja ta hit?

– Ja, det gör det faktiskt. Monki brukar jag alltid handla på när jag är i Stockholm. Dom har roliga grejer.

Har du nån stilförebild?

– Tror faktiskt inte att jag har det. Önskar att jag kunde säga det men jag tar på mig lite det jag känner för. Och ibland ser man folk på stan som man snappar upp nåt från.

Vad tycker du om Gävle som modestad?

– Jo, men jag tycker väl ändå att folk ändå är rätt schysst klädda. Jag tänker på mitt umgänge och dom har väl schysst koll men i överlag är väl folk här lite trökiga. Det vore kul om folk stack ut mer med lite vågade mixar. Det flesta kör väl lite mer sejfat och det gör väl jag med. Men det finns inte heller så stort utbud att välja mellan utan det blir de affärer som finns. Men ibland handlar jag på internet, typ Tradera, Nelly och Bubbleroom.

Någon aktuell trend som du gillar?

– Mycket stickat. Det tycker jag om. Man känner sig mysig. Jag gillar de här gubbkoftorna med armbågsskydd.

Favoritplagg?

– Mina beloved kängor. Dom älskar jag ihjäl.


Emily Brandon-Cox



Zicko


Gårdagens söndagssjukoutfit: Tights, trikåklänning, Star Wars strumpor (herravd.) från H&M, Junk Food My Little Pony 'Ponies Forever' bofriend sized T-shirt från Amazon.com, mössa från Bik Bok, armband från Gina Tricot och Glitter, Harajuku Lovers Cupcake-halsband från Ebay.com.

Tjolahopp. Här var jag i mitt mest sjuka esse igårkväll. Varvade Coca Cola, halstabletter, febernedsättande och grönt te med honung och citron. Fy tusan, det var längesen jag var såhär förkyld. Men då piggar det upp om man har finaste &  nyaste retromylittleponyt-shirten på sig och lite myspys! Annars körde jag grönblågrå tvätt i tvättstugan.


H&M-snyggt






3 Hår & Make Up-looks från Fashion Weeks



Färgstark 1700-talsrebelgirl. Vivienne Westwood. Arbeta upp ett träd på hövvet, talka pudra eller spraymåla och dekorera med en scarf. Blanda ögonskuggor vilt i ansiktet, även som rouge! Plus ljust färgad maskara och ljusa läppar. Schnöggt!


Dollface. Meadham Kirchoff (mer om kläderna kommer snart). Tänk att du är liten igen och lånar mammas smink och nagellack men skippar maskaran, så har du den här looken, haha! Passa på att plocka fram kritor och målarfärg oxå och klägga i lite färgpasta i håret. Gölligt!


Minimalisktiskt futuristiskt. Kråksparkar och frostblå lippz. Kommer inte ihåg vilken designer det här var.


Lady Gaga Outfit




Lady Gaga tillbaka i NY igår och förbereder att spela in Marry The Night-videon på måndag! :D

Snygga platåpumps & nyskapande hatt(glamorös kinahatt?)! Svartrosa färgkombination och turkost läppstift e alltid en storslamhit! Strösslat med scarf, fyrkantiga brillor och långa skinnhandskar för filmstjärnefeeling.



Söndagssnask



Mmm, söndagsmys och gotta, regn och rusk! Jag har haft en jätteskojfrisk helg. Bilder kommer imorn. Nu ska jag krypa ned i kojen och kolla på tv-serier! God natt! :)


RSS 2.0