Första Advent 2009



Den första hittade jag på Willys (den fanns i 2 olika motiv), den andra på Konsum. Ca. 20 kr/st.

GLAD FÖRSTA ADVENT PÅ ER ALLA!

För 2 år sen såg jag för första gången en Hello Kitty choklad kalender i affären men hade inte råd att köpa en för tillfället och sen tog de slut. Efter det har jag fått som en brist på Hello Kitty choklad kalendrar och i år hittade jag inte bara en, utan 3 olika Hello Kitty kalendrar i 2 olika matbutiker! Chokladkalendrar i överhuvudtaget var en sån där grejj som var magiskt kul i barndomen och som jag tar igen, och tar till vara på nu.



HK på Willys. Oboy, va svårt det var att välja mellan de två Hello Kitty kalendrarna! Den andra är oxå jättesöt!
Spindelmannen kalendern är lite häftig också!


First we take Manhattan, then we take Berlin


First we take Manhattan then we take Berlin



Rosa klänning, mask, tiger brosch, gulddräkt, ormskinnsmöntrade pumps i guld och svart, Shop.hm.com dress, shoes
Svart Musse Pigg-bollmössa, hatt, strumpor, solglasögon, bikini, TopShop t shirt, swimwear
Blå Espirit Vinter Boots, Reebook kängor, Brandos.se boots
Rosa Lomo kamera, Fred Flare.





Leonard Cohen - First we take Manhattan



First we take Manhattan then we take Berlin



forts. Lys Upp Mörkret: Outfit, inom- och utomhus.

 

INNE. Jag älskar den här turkosa toppen som jag fyndade på rea i somras. Palmen är lite genomskinlig oxå.

 

UTE.

 

Det här var dagens outfit jag skrev om i det tidigare inlägget Lys upp mörkret. Eller ja, på den översta bilden, sen tog jag med den undre för att visa vantarna och halsduken (av nån andledning stirrade massa folk på mig när jag var ute och gick) men det är oxå det jag hade på mig mig i form av ytterkläder förutom jeansleggingsen och hoodien.. Egentligen skulle jag tagit i ännu mer med t.e.x. färgglatt smink och detaljer, men jag får ta det en annan dag, en annan outfit.

 

Turkos palm-topp, jeanslegging, fuskpäls, halsduk, vantar, Bik Bok.

Leopard byxor, armband, H&M, Divided.

Silverväska, H&M.

 


Galet snygga My Little Ponies T-shirts!

 

 

 

 

 

 

Galet snygga My Little Pony T-shirts hos Truffle Shuffle från Famous Forever. Synd att Famous Forever gör så korta t-shirt modeller (jag ska faktiskt skicka ett klago-mail! ;P), annars hade jag slagit till för längesen på nån av dessa, förmodligen dom två första. Det är så snygg färgPop Princess t-shirten och jag gillar att ponniesarna spelar i ett band. Den vita vinner mitt hjärta p.g.a. att den föreställer 'Firefly'- en favorit i min My Little Pony- samling, och så är det fint med diamant-regnbågen. Den sista är oxå jättesnygg men jag köpte ju ganska nyligen en lila Junk Food t-shirt som denna påminner om (se här).

En t-shirt med frakt går på ungefär 350 kr.

 


Hot Topic väskor!




Här ovanför har jag valt ut de väskor från Hot Topic som jag gillar bäst!
Jag är särskilt exhalterad över de zebramönstrade väskorna eftersom jag har letat efter en i 2 års tid!!! På första raden är det samma zebramönstrade väska, man kan vända ut och in på den och få olika färger! :D De flesta s.ka. 'hoboväskorna' är ut och invänd- bara till en annan färg eller mönster! Kolla själv på Hot Topic! Alla är jättefina! Förutom zebraväskan gillar jag den med 'flying V-gitarrer' i rosa turkost och guld!! :D Apväskan är också jätterolig och skulle vara en cool outfit-detalj. Hello Kitty magväskan är också kul & kitsch! Pac Man tygväskan i härliga pastellfärger- lovely & supercute! Alice i Underlandet- väskan från Loungefly har jag oxå velat ha länge och av nån anledning var den ovanligt billig på Hot Topic. Jag tror jag måste beställa nån av väskorna och det blir med största sannolikhet en av zebraväskorna... Vilken tycker du är snyggast? Den första kan man ju variera i olika färger, den är billigare, lättare att tvätta och har desutom reglerbart axelband. Men den på andra raden ser ju 'finare ut', har så läckra färger, är rymligare och kanske håller längre... Hmm.



TIPS: Lys upp mörkret




När man befinner sig i den mörkaste månaden på året kan man behöva påminna sig om sommaren och ljusare tider. Jag har därav hängt upp två färgglada bikini-överdelar i hallen tillsammans med min Liselote Watkins för H&M väska som oxå är väldigt färgglad och uppiggande. Det gör iallafall mig gladare. Har man inte råd att åka utomlands får man väl göra så gott man kan hemma!
Idag har jag dessutom klätt mig i en turkos topp med en palm på, samt neonrosa halsduk och vantar.

Go Tropical in dark times!
Ju mörkare det är ute desto starkare färger på kläderna.  Och O'boy, vad neonfärger syns när det är så grått runtomkring! Jag brukar dessutom spela en hel del Beach Boys, speciellt favoritlåten Kokomo.
Varför inte blanda lite drinkar med ananasjuice, tranbärsjuice, mineralvatten, och med eller utan alkohol (och i såna fall: rom).
Det viktigaste är dock färgglada paraplyer och sugrör... Massvis.
Och en ananas.



Chokladbegär




Mm-hm!!! Jag har provat Göteborg Bageriets Bästa: Christinas Chokladbegär "Havrebitar med stora bitar av mörk choklad och kakao nibs(?)- doppade i belgisk choklad". De är stora, chunky, choklad-iga och man behöver inte äta ett dussin av dem för att bli tillfredställd, som med många andra fjuttiga kaksorter.

Jag tycker att det finns alldeles för få goda kakor att köpa i livsmedelsbutikerna i Sverige, men de här var godast hittills! Jag är ju en sucker för havre i överhuvudtaget och att de är doppade i belgisk choklad skadar ju inte! Av Göteborg Bageriets Bästa så är de här bäst!
Och jag har smakat nästan alla nu, förutom Johans Pecan Poesi (det blir nästa kak-inköp):

Har du någon/några favoritkakor?


Dagens Inspiration: HAIR




HAIR (1979- samma år som jag föddes) är en musikal om Flower Power-generationen av Milos Forman (Gökboet, Larry Flynt) med ett fantastiskt soundtrack innehållande låtar som Aquarius och The Flesh Failures (Let The Sunshine In), Good morning Starshine, I Got Life, Hair, samt coola outfits som på omslaget med svarta converse tillsammans med utsvängda blåjeans, röda stövlar tillsammans med rosa tights!
Det här var en av mina största källor till inspiration när jag gick på gymnasiet.
Det här är en vktig bit av film, mode och musik- historia, så se den om du inte sett den!

Feel the love!




Stilikon: Kurt Cobain

 

 

Leopardpäls, Bik Bok. Solglasögon, nån leksaksaffär i Malmö tror jag.


Sen jag klippte mig
och tillsammans med min långt gångna utväxt blir min frisyr mer grunge (som jag bloggat om tidigare här) och för ett par veckor sen tyckte jag att jag fick ihop en rätt shysst Kurt Cobain look. Hanky Pancake tyckte iof att jag påminde om Elton John vid första anblicken av fotot ovanför fast det var mest för glasögonen sa han sen, och min mamma tyckte att jag påminde mer om Courtney Love, men hon är ju min mamma så hon 'måste' säga såna snälla saker... ;)

För att fixa Kurt Cobain stilen behövs:

- leopardpäls.
- solglasögon, helst vita, ovala.

+

- vit negligé.
- slitna jeans.
- t-shirt med tryck.
- blonderat hår med utväxt.
- rutig skjorta.
- mössa med öronlappar.
- vita Converse eller svarta Dr. Martens.

Foto: Hanky Pancake.


Skogshuggarmössa och Kakmonstret t-shirt, killavdelningen H&M Divided. Tumvantar, H&M. Stentvättade treggings, VILA.



Jennifers Body- stiltips!


Härtformade plastörhängen, check! Fast jag har mintgröna från Topshop, inköpt för cirka 5 år sen.
Det är så jäkla snyggt!


Exprimentera med nagellack! Megan Fox's karaktär i filmen har läckert rödmålad naglar och en svartmålad nagel på vardera långfinger!


Mer om Jennifers Body kommer sen! Under tiden: passa på att se den, det är en cool film!


FREAKS AND GEEKS




Jag har börjat kolla på en ny tv-serie
som heter Freaks and Geeks och själva serien är inte ny utan från 1999 och medverkande är Seth Rogen (Knocked Up), Jason Segel (How I met Your Mother, Dumpad), James Franco (Spiderman, Pineapple Express) och andra ur 'BroMo'- gänget som jag bloggat om tidigare; den nya humor eliten.
De kvinnliga skådisarna är Linda Cardellini som spelar den ganska tråkiga huvudpersonen och Busy Philips (White Chicks) som spelar värstingtjejen som dejtar superheta (!!!) James Franco's karaktär, och är en av mina favoriter.

Det är roligt att alla är så unga. Hela serien är genialisk och är just skapad av hjärnan bakom Pineapple Express & Knocked Up: Judd Apatow. Tyvärr lades serien ned efter 18 avsnitt men har fått stor kultstatus.
Freaks ad Geeks är väldigt före sin tid och jag kan inte hjälpa att tycka att det är sorgligt att den inte fått ännu mer cred! En annan rolig sak är att den utspelar sig på 80-talet! Härliga kläder & frisyrer & referenser till Dallas.
Det är en hel del gästuppträdanden oxå, bl.a. av Ben Stiller.


Inledningslåten och en av mina största favoritlåtar är 'Bad Reputation' med Joan Jett & The Blackhearts, som du kan höra om du kollar på klippet nedanför!








Nerds eating icecream n talkin bout chicks. Jag gillar verkligen Martin Starr's (Knocked Up, Adventureland) karaktär Bill Haverchuck, han i mitten.



Freaks hangin out i 'Rökrutan'.


FRIENDS...



Aaaw, supercute. Hur tycker du en bra vän ska vara?


OOops!

Jag råkade radera min header när jag provade lite olika bakgrundsfärger på bloggen, och jag tror inte jag har den kvar, så tills vidare kommer det se ut såhär tills jag gjort en ny. Jag skulle ändå pimpa upp den gamla lite så det blir kul.

Vad tycker ni? Vilken bakgrund är bäst?


Den gamla.


Den nuvarande. På många sätt är det mer praktiskt att ha en vit bakgrund när man lägger upp bilder.


Ljusblå.


Bubble Gum.

Ja det finns ju fler färdiga stilmallar såklart men det var dessa jag fastnade för.
Jag önskar jag var en hejjare på webdesign för då skulle jag göra om den helt.


Sesame Street T-shirts!

 

På grund av att Sesame Street nyligen fyllde 40 år så är det 20 % rabattSesame Street t-shirts på 80stees fram tills midnatt (i USA antar jag så det är bara att räkna ut det..).  Själv har jag beställt den här ovanför och två Rea T-shirts! Visst är den rolig!? Älskar när det är en bild på ryggen på dem bakifrån och speciellt den här med Kakmonstret som gömmer sina kakor! =D  Märket är Mighty Fine och jag bara älskar deras t-shirts!

 

 

 

 


Lucky Girl



Lucky Girl, som får bli pussad av både Jacob & Edward... =)
Snygg jacka har hon oxå. Från Entertainment Weekly och bilden hittade jag hos TeamTwilight.
Vem skulle ni välja? Jag som har läst alla böckerna och sett filmen massa gånger tycker fortfarande att det är ett jättesvårt val. Jag tror jag väljer båda! ;D



Superheroine Undies

Mer som en väldigt avklädd maskeradkostym är detta Wonderwoman-set, från Fantasy på amazon, $35,72. Jag tyckte mest bilden var lite 80-tals cool och fin med den rosa bakgrunden.

 

 



Var lite smyigs som Clark Kent och bär dina superhjältedräkt under kläderna. Från WebundiesAmazon, $29.99, respektive $34,99. Jag vill jättegärna ha Wonderwoman setet i mitten!


My Blueberry Nights

 

Höstfilmtips!

Varning: Man blir väldigt sugen på blåbärspaj! ;P

 

Det här är en film för både ögon och öron med ett härligt soundtrack som finns på Spotify och är vackert filmad med mycket släpeffekter, neonljus och café/diner/casino- omgivningar.


Handlingen i korta drag: Eilzabeth (Norah Jones) träffar kaféägaren Jeremy (Jude Law) samma natt som hon får sitt hjärta krossat i NY och han berättar bl.a. historier för henne om nycklarna i en burk på cafédisken som folk har lämnat in där medan han bjuder henne på blåbärspajen som alltid blir kvar efter kvällens slut.

Hon flyr från stan för att läka sitt hjärta och göra själasökande, jobbar här och där för att samla ihop till en bil och träffar under tiden en del färgstarka karaktärer (Natalie Portman, Rachel Weisz). Samtidigt skickar hon vykort till Jeremy och berättar hur det går.

 

Övrigt: Munvattnande filmkyss!

Jag vill ha en grön mössa!

Avnjutes helst tillsammans med blåbärspaj med vanliljglass, te eller cappuccino/espresso/kaffe latte.

 

 

Vad händer: Jag blir väldigt inspirerad till alltifrån heminredning, matlagning, fotografering, skriva, och framförallt att åka till USA och jobba på diners/caféer och åka runt i en gammal amerikanare.

 


Lady Gaga & Rainbow Brite t-shirt- JUST DANCE!

Ännu en av de t-shirts jag spanat in länge på Hot Topic! Rainbow Brite och Sprite dansar över texten: Let's Dance. $22 = tillsammans med frakten ca. 350 SEK (Jag tycker att tjejen för övrigt har snygg frisyr oxå).

 

 

 

HAHAHA. Jag hade så fånig min på bilden så jag ersatte mitt hövve med Lady Gaga's (som jag tipsat om att man kan göra här)! Men det såg nästan för trovärdigt ut för ändamålet, ( ? ! ) =O konstigt nog, så jag gjorde några mindre trovärdiga här under, haha! I övrigt en bra bild tagen av Stina.

 

 

Japp, det är jag där bakom den tvåhövdade Lady Gaga! Vem hade trott att Lady Gaga's huvve skulle passa så bra på min kropp! ;D

 

 

I somras såg jag Lady Gaga tillsammans med Stina & Agneta på Gröna Lund, det kommer mera om det i mitt Sommar Medley senare. =) Efter showen skulle jag köpa en dösnygg Lady gaga t-shirt men det fanns bara XL kvar i herrstorekar och den satt som ovan på bilden... Det blev inget köp då, däremot så hittade jag liknande t-shirt på internetbutiken Loudclothing och beställde då en Large i tron att det var damstorlekar (ja det står att det är det), men det var samma herrstorlekar som den t-shirten på bilden tyvärr. Så nu måste jag skicka tillbaka och byta till en Small! För jag vill fortfarande ha den! Jag tycker trycket är så snyggt i formen och färgerna!

 

Men det är ett tips till er Lady Gaga fans, här kan man beställa en sån t-shirt och andra Lady Gaga grejjer.

OBS! Lady Gaga's handskar är inte vita som på t-shirten på bilden utan svarta! men det är enda skillnaden.

 

Det tog 5-14 dagar att få hem den och kostade tillsammans med frakten ca. 290 kr.

 

 


Tips: Halva Rea Priset igen på Hot Topic + ovanlig Twilight & Transformers T-shirt!!!

Nu är det halva rea priset igen på Hot Topic som jag tipsat om här en gång förut, de har det ju det då och då. Det är sista kvällen för den här gången! Endast en av de t-shirts jag spanat in är på rea nu, och det är den här:


Perfekt, en t-shirt med BÅDE Edward & Jacob från Twilight! ;D Den kostar nu 5.49 dollar = 30 SEK (tidigare 22.00 = 152 SEK).


If you snooze you looze! Det här är en annan favorit som tyvärr inte är på REA och finns inte heller kvar i min storlek (bara SM kvar). Den här baseball t-shirten är X-tra cool eftersom det är en av de få kvinnliga Transformers som finns. Hon heter Acree och du kan läsa mer om henne här. Den kostar 24 dollar = 165 SEK.

OBS: Rätt dyr frakt! ca. 30 dollar (200 SEK) eller mer beroende på hur mycket du betäller och hur tungt paketet blir.

Så då är frågan om det är värt att beställa för även om det är jättebillig rea så blir det ändå dyrt med frakten... Men det blir ju billigare än om det inte hade varit rea iallafall, haha! ;P Det avgörande beror väl på hur gärna man vill ha grejjerna och om det går att få tag på dem billigare nån annanstans.


HAPPY B-DAY SESAME STREET 40 år!

I förrgår: Bert & Ernie.

 

Igår: Oscar the Grouch.

 

Idag: Elmo!

 

Ja, lite i efterskott men Sesame Street som kom med underbara karaktärer som Elmo, Kakmonstret & Oscar fyllde 40 år i helgen. Och google har fortsatt temat sen jag bloggade om Kakmonster Google sist! :D Idag är det Elmo!

 

 

Här finns recept på såna roliga Kakmonstermuffins som bloggaren Sandra lagt upp!

Jag ska testa att göra såna här nån dag! :D

 

 


Mode Missar

korta koftor
korta & konstiga ärmar
för få knappar
för stora kragar på stickade tröjjor
kortärmat på stickat (polo)

Cat Pancakes

 

Hahaha, när jag ser den här bilden blir jag så lessen att jag är allergisk! Fy farao vilken söt katt. Jag är otroligt svag för söta men suriga, griniga varelser.. Som Grumpy Bear.

Såna fina ögonbryn oxå! :D

 

Jag kan inte bestämma vad jag ska äta till middag... Några förslag?

Funderade faktiskt på soppa och pannkakor, det är ju ändå torsdag haha! Men det är så omständigt att göra pankisar, speciellt när man inte har en sån där söt & bossig katt som kan lägga sig på dem efteråt! :D

 


Kakmonster Google!


Dagens Google, Kakomonstret, sötaste nånsin! Aaaaw!!! :D

Vilken historisk dag! Sådär borde det alltid vara! Eller nåt liknande sött!


H&M Fashion News: Partyplagg!

 

Lite roligt faktiskt. Where´s the party?

 

 


new moon närmar sig!!!



Kolla vilken fin bild!!!
Jag hade nästan glömt bort det men New Moon närmar sig med stormsteg nu!!! =O
14 dagar och 16 timmar kvar! = 2 veckor bara!!! :D alltså den 20:e nov.

Bilden är från tidningen Harper´s Bazaar. Vill du se mer vackra bilder från samma photoshoot, gå in på Team Twilight, allt det senaste från New Moon.

Trivia: När jag var yngre var jag en riktigt romantisk drömmare, som jag nämnt tidigare. En av mina dagdrömmar, historier jag brukade skriva, var att en kille med motorcykel skulle komma och rädda mig från mitt tråkiga liv, ungefär som på bilden! Det är väl nån modern variant av "riddare på vit springare".

Min Halloween 2009

 

Summering & Halloween Avslutning:

Jag hade stora planer för Halloween i år (som vanligt) men sen kände jag mig bara trött, sjuklig och pank så det blev inte som jag tänkt mig riktigt, fast helt okej ändå. Jag skulle köpt en pumpa och var ute i sista minuten samma kväll, hittade faktiskt en på första butik (Willys) fast den vägde 8 kg = 80 kr, så då köpte jag ett Halloweenljus istället och 2 orangea paprikor (går lika bra att karva och göra ljuslyktor av dem, mkt snabbare och lättare till och med).

Och så hade jag ju som plan att utöva lite magi, typ om jag hittade nån skyddsbesvärjelse på internet.

Hinnan mellan de olika världarna sägs vara som tunnast på Halloween och besvärjelser blir mycket kraftfulla just då. Det räknas oxå som det keltiska nyåret så man kan helt enkelt göra liknande nyårsritualer: skriv en lista på det man vill förändra det nya året, bränn listan i Jack Pumpans låga...

Men även där var jag ute i sista minuten, fast jag hittade dock några skyddsbesvärjelser och boken Witch´s Halloween som jag bloggade om. Men då var jag för trött för att hålla på med magi.

Inte heller klädde jag ut mig i någon maskeradkostym utan jag kände för att satsa på en svart outfit bara (+ Hello Kitty tofflorna!).

 

Läxan jag lärde mig från i år är att vara bättre förberedd!

 

 


Gårdagens Slumpmässigt lyckade Smal Outfit



Tights, Kappa, hjärtformad lackväska, kofta, armband, H&M Divided.
Randig rosett trikåklänning, Åhlens.
Stövlar, KMD, Berglöfs Skor/Din Sko.
Gummisnodd, Monki.
Halsduk, Bik Bok.





Det var inte meningen att det skulle bli nån lyckad outfit.. Jag drog på mig nåt på kvällen efter gymmet efter jag duschat, klippt mig och lagt i tvätt i maskinerna för att promenera til Willys och handla vegetarisk färssås till middag.
Sen tog jag lite helfigursbilder efter jag klippt mig och upptäckte att jag slumpvis fått ihop en shysst outfit!

Den lille hjärtformade handväskan som jag fått alldeles för lite använding för funkade perfekt att ha med sig nycklarna, kameran och mobilen, upp och ned i tvätttstugan eftersom outfiten i övrig saknade fickor.
Och för en snabbis till affären.

Sen fick jag höra att jag såg smal ut på bilderna efter jag lagt upp dem på facebook (lägger alltid upp bilder där först, delvis för att rotera och förminska dem till bloggen..) !! ?? Och eftersom jag är tjockare än nånsin så antar jag att det är nåt magiskt med just den här outfiten.... Hmm.


Hårkris Del 3: klippte mig själv igen... Oj då.






Trots at jag är mer eller mindre nöjd med min utväxt så är jag fortfarande less på det sönderblonderade håret som känns som en iogenomkambar tuggummimassa varje gång jag tvättat håret... Så igår fick jag ett ryck och skulle klippa av 5 cm till, men det blev visst 10 cm till + lugg i slutändan, och mycket ojämnt. Själva frisyren påminner delvis om mig i en viss ålder när jag var barn, men den känns oxå lite "kulturtantig" och i det bästa om man kisar, sminkar sig och stylar sig, kanske lite åt Debbie Harry/Blondie- hållet, haha.

Tur att mitt hår växer som ogräs och att det finns hårspännen och gummisnoddar!
Jag ska försöka prioritera att lägga de pengar som jag ändå inte har på att gå till frisören nån gång, förhoppningsvis inom en inte för avlägsen framtid....

Jaa, hårkrisen fortsätter...


HELLO KITTY HÖRLURAR PÅ HALÉNS!!!




Kolla vilka roliga hörlurar de säljer på Haléns nu!!! (inte för att de är mitt favorit-postorderföretag hmmpf, som jag bloggat om tidigare...) 399 kr i olika färger och stilar! Jag gillar de svartvitrutiga varianten Pop Icon, de helrosa eller helsvarta, bäst.
Äsch, fasen, jag som nyligen beställde nya hörlurar.... :P

Undrar om de är bra oxå... Kolla in dem här.




Stil Tips: (jeans)jacka under jackan!


Jeansjacka unde leopardpälsen eller parkasen! Första bilden, Dsquared, Cosmopolitan. Andra bilden, H&M Shop Online, under H&M Magazine/Into The Wild, som för övrigt är en grymt cool höstoutfit trots sina murriga färger.... Skulle vilja ha såna där fuskpäls-benvärmare!


Tycker du som jag att det är tråkigt när hösten och vintern kommer för att man inte får tillfälle att använda sin snygga jeansjacka, kavaj eller annat, ?! Jag brukar alltid ha en hoodie eller en kofta under min höst/vinterjacka men man kan ju variera med en av sina favoritjackor under istället, som ovan på bilderna! Lager på lager, grungigt, coolt. Det krävs ju att man har en rätt stor jacka överst och en inte alltför tjock jacka under... Detta kan vara svårigheten för min del som nästan bara har tajta jackor och hatar när det känns obekvämt, blir för varmt och "uppstoppat"... Jaja, jag ska ge det en chans. ;P

Jag kan tänka mig att det oxå är snyggt att ha en militärjacka under...

 


Hårkris-Tips: Sienna Miller Frisyren






Igår hade jag en dålig hårdag så jag lät mig tipsas av ett gratis nummer av Cosmopolitan att göra en Sienna Miller håruppsättning. Enkelt men väldigt snyggt och praktiskt. Ännu bättre om man har längre hår än mig antagligen. Jag piffade upp det hela lite med hårspännen, oxå för att hålla håret på plats.


peter siepen






Hello Kitty Tofflorna!

Jag är vanvettigt kär i, och nöjd över mitt inköp av Hello Kitty mjukisdjurstofflor... aaaawwwww =)
De funkar dessutom som en jättekitshig detalj på foto och till en outfit. Mycket fotovänliga. Och lyckopiller = har man en dålig dag så muntrar de genast upp! :D Får se hur länge de håller bara.. Hallå, de är vita och jag som är expert på att spilla saker på golvet!!! Men jag ska verkligen försöka att vara försiktig med dem... Som tur är så går de faktiskt att tvätta i 40°, vilket nog inte är att att rekommendera om man vill att de ska fortsätta vara snygga... Det bästa är nog att hålla dem fräscha och ifall det behövs först provtvätta dem i 30°. Det värsta med såna här tofflor är att sulorna blir smutsiga & nedplattade så fort. Jag brukar vanligtvis bara köpa tofflor som har en plastsula (har såna röda Hello Kitty tofflor oxå fast de är inte alls lika söta & kitschiga och de är utan mjukisdjur-HK-detaljen...), men för dem här gobitarna var jag villig att göra ett undantag... ;) Från H&M, 129 kr.

Jag hittade i samma veva ett HK nattlinne som var supersött men ganska genomskinligt som jag också köpte fast jag vet inte om jag ska behålla... Det är så himla bra med nattlinnen, speciellt den här modellen. Oxå H&M, 129 kr.

 

 


Halloween Filmer- för stora & små

Idag har jag gjort en lista på filmer som mer eller mindre har nån anknytning till Halloween och som jag mer eller mindre kan tänka mig att kolla på idag och som är mer eller mindre skrämmande.
Men det filmerna har gemensamt är att de innehåller nånting övernaturligt som passar Halloween-andan... 
Här finns filmförslag för både små och stora.
Jag lägger upp den nu innan jag är klar och fyller på allt eftersom ifall det är nån som jag, som behöver filmtips! Ge gärna förslag oxå! :)
Numreringen är bara för att jag ska hålla koll, inte efter hur bra de är...

1. Ghosts of girlfrends past.
2. 13 Going on 30.
3. Hocus Pocus.
4. Harry Potter filmerna.
5. Sängknoppar & kvastskaft.
6. Magiska Systrar.
7. Dance of the Dead.
8. Miyazaki´s Kiki´s Expressbud.
9. The Lost Boys.
10. The rocky Horror Picture Show.
11. Teen Wolf.
12. Silver Bullet.
13. Van Helsing.
14. Twilight.
15. De Fördömdas Drottning.
16. En Vampyrs Bekännelse.
17. Bram Stokers Dracula.
18. Vamp.
19. Grindhouse. Planet Terror.
20. From Dusk to Dawn.
21. Imse Vimse Spindel.
22. Det.
23. Resident Evil filmerna.
24. Terror på Elm Street filmerna.
25. Poltergeist filmerna.
26. Alien filmerna.
27. Alien Vs. Predator.
28. Förtrollad.
29. Beetlejuice.
30. Sleepy Hollow.
31. The Village.
32. Lady in the water.
33. Pirates of the Carribean filmerna.
34. Drag me to hell.
35. Evil Dead 3.
36. Gremlins.
37. Critters.
38. Underworld filmerna.
39. En varulv i London/Paris.
40. Fright Night.
41. Teen Witch.
42. Scream filmerna.
43. Chopperchicks In Zombietown.
44. Slither.
45. Frighteners.
46. Mumien.
47. Häxorna i Eastwick.
48. Ghostbusters.
49. Nightmare before christmas.
50. Corpse´s Bride.
51. Stardust.
52. Ella Enchanted.
53. Enchanted.
54. The Wizard of oz.
55. Return to oz.
56. Den Onda Cirkeln.
57. From Hell.
58. The Ninth Gate.
59. Coraline & The Secret Door.
60. Miyazaki´s Det Levande Slottet.
61. House of Wax.
62. Big Trouble In Little China.
63. The Golden Child.
64. My Bloody Valentine.
65. Friday The 13:th
66. The Canterville Ghost.
67. Donnie Darko.
68. Karate Kid I.
69. Alice i Underlandet.
70. Simply Irresistible



 


RSS 2.0