Garderoben: I wish I could wear...




Jag önskar verkligen jag kunde använda mina superläckra Samantha Fox-aktiga Levis-jeansen snart!!!
Jag köpte dem för 6 år sen och då var de ganska baggy. Nu får jag på mig dem, men kan knappt röra mig. :P
Men jag har gått ned lite i vikt på sistone av olika anledningar: matförgiftad, tappat matlusten, inte haft råd att köpa mat, krymt magsäcken och slutligen av nåt mirakel börjat äta nyttigare (och motionerat mer)... Så om det håller i sig så kanske min jeans-dröm går i uppfyllelse! ;)



Animaliskt!



Jag har köpt en ny rockig 80-talig kavaj från H&M divided för ett tag sen! Den kostade bara 199 kr dessutom och är lite stretchig så den sitter skönt och snyggt också! :D Jag gillar att den är på gränsen till 'smaklös'. :):)



Glittrig döskalle. Det där linnet skulle jag också vilja ha! Passar både till vardags och fest! :D


Jag provade också en brandröd djurmönstrad skjorta men den var inte lika skön så den köpte jag inte.


Samt ett trikåfodral med motiv av en sabeltandad tiger som var cool.



Jag gillar verkligen den här stilen! Jag har svårt att hitta en lite mer 'vuxen stil' som jag känner mig bekväm i, men det här gillar jag! ;D



Whitney Port by Bik Bok




'Bik Bok har idag glädjen att bekräfta Whitney Port som vår nästa gästdesigner. Kollektionen Whitney Port by Bik Bok kommer att släppas i utvalda butiker höst 2011. Mer information kommer närmare lanseringen. ♥'

Jag har aldrig sett vare sig The Hills eller The City men det ska bli intressant att se vilket fall eftersom jag brukar gilla Bik Bok's sortiment.



Teddy Bear Sneakers




Från idag finns de här übersötcoola sneakers'erna från Adidas by Jeremy Scott (Kelis favoritdesigner) på Sneakers n Stuff för 1799 kr!

Dom är ju helt fantastiska men inte för min plånbok tyvärr. Väntar ivrigt på nån billigare variant. Borde ju komma tycker man. :p

De finns i mer klassiskt teddybjörnsbrunt också. Och några andra coola varianter.

Uppdatering: De är tydligen redan slutsålda. :P







Hår Modevisning!




Lite bilder som jag lovade lägga upp på bloggen för Arbetarbladets räkning från kvällens modevisning av Polhemsskolans Frisörlinje's avgångselever.
Jag ska komplettera med lite mer text under morgondagen.


Min favorit.


















SÖTA NYHETER




Hello Kitty t-shirt av Mighty Fine.


Söta nyheter från Honcho Store! :D









NBG REVOLUTION



Snyggt.

Några fler inspirerande bilder från New Breed Girl, t-shirtmärket!!! :D



The New Breed Girl Revolution. Haha, 'Saving the world one tee at a time'- det är min melodi!!! :D

you CAN make a difference


"New Breed Girl is a brand for the girl who isn't afraid to express herself or her opinions. A NBG is fun and outgoing, doesn't take herself to seriously and eventually gets what she want's!! California inspired with its simplicity of style, the graphics take inspiration from international social and street trends - from nu-rave out of the UK to the cutesy pop art from Japan!"





Härlig vinterdag!



Igår. Hade jag en toppendag! Kallt som tusan men soligt, härligt och friskt! :D Träffade dessutom fina människor och fick en oväntad inkomst så jag slipper svälta ihjäl innan löningen!


Brrrr.....


Glad & Pigg.



VÅRKÄNSLOR! solbrillor special & annat kuligt!

Kolla in va mycket roligt jag hittade på stan, särskilt i solglasögon-fronten så var det en enda fest! :D



'Chunky Pilot', som jag kallar dem. Min favorit solglasögon-modell i 3 olika färger! :D De svarta är sooo 80's Guns n Roses, men jag har redan ett par från 80-talet som jag köpt på Ebay. Men mina rosa har gått sönder så de där babyrosa är jag jättesugen på nu. Runt 70 kr



Snygg handväska med mocka och skinndetaljer på Gina Tricot, ganska dyr, 299 kr.



Chunky Pilot i svart och brunt.



4 olika nyanser av Wayfarers. Även här har mina rosa wafarers som jag tidigare köpt på Gina (ingen superkvaliet på deras brillor direkt) gått sönder och jag behöver nya, mycket väl dessa neonorangearosa gobitar! Ca. 70 kr,(trots att de bara kommer gå sönder igen...).


Söta röda äpple-brillor från H&M, ca 70 kr. Gulbruna stora pilotbrillor a la Fear and Loathing in Las Vegas, ca. 70 kr Gina Tricot- ett måste, har letat efter såna ett bra tag, men oftast är alla pilotbrillor så små och det passar inte mitt ansikte, men dessa var perfekt! :D


Rosa hörlurar (ingen hit & dyra) och pilotbrillor med spegelglas från T-shirt Store! Även såna brillor har jag letat efter, perfekt modell! :D 199 kr. Very very rock n roll, a la Guns n roses! :D


Rosa och svarta armringar med glittrande 'diamanter' på H&M Divided, ca. 50 kr. Superkitsch och 80-tal! :D


Retro halsduk från T-shirt Store, 199 kr. Perfekt längd och tjocklek! :D



Coco Cola Chanel T-shirt



Den här supersnygga t-shirten spanade jag in på T-shirt Store, 299 kr. Tyvärr är storlekarna helt utplockade så jag hoppas de fyller på snart... Deras t-shirts är ju unisex fast storleksmässigt är det ju egentligen som herr t-shirts. Jag gillar egentligen inte Coco Chanel särskilt (hon myntade uttryck som: "kvinnor som inte bär parfym har ingen framtid" och liknande) men däremot är jag en sucker för Coca Cola (och Chanel-loggan) och kombinationen rött+vitt.

Jag har ännu ingen T-shirt Store t-shirt, och t-shirtgalning som man är skulle det vara kul att ha en! Fast det är lite för dyrt för en t-shirt tycker jag faktiskt.

T-shirt Store finns bl.a. i Galleri 9:an i Gävle numera. Annars går det att beställa i deras webshop oxå.


Smile!

ÅH, JAG ÄLSKAR SVAMPBOB! :D Man blir så glad!








Föressten så kan jag rekommendera Smile-meditation. T.ex. ägna kvällen åt att le för dig själv både inuti och utanpå! Skumt, men man blir faktiskt på mycket bättre humör direkt!!! :O
Det sätter igång massa endorfiner och man får massa energi! Man får bara inte glömma bort det, ska helst göras varje kväll innan läggdags eller när det behövs! =) Bra alternativ till att ligga och oroa sig och grubbla över saker innan man ska sova. Prova i helgen vettja! Och ha en bra playlist i bakgrunden.



LIKA SOM BÄR



Är det bara jag som ser den läskiga likheten mellan Thriller-MJ och Bill Skarsgård i Himlen är oskyldigt blå, hahaha?! ;D



PINK LIPZ


Har alltid drömt om att få till de där perfekta rosa glossiga läpparna och igår lyckades jag komma nära! :D Men egentligen vill jag ha dem ännu mer rosa, och så glossiga att man kan spegla sig i dem! ;)

Recept:
1. Se till att läpparna är mjuka och inte torra, och i såna fall skrubba dem med en fuktig handduk och smörj in med läppbalsam och massera även in det med handduken. Jag brukar använda Idominbalsam.
2. Måla läpparna med ett rosa läppstift och fyll i konturerna med en rosa läpp-penna (t.ex. 'Hot Pink' från Make Up Store). Bit av på ett papper.
3. Avsluta med ett glossigt och glittrigt läppglans!

SMACK!




Ny favoritvideo!




FY FARAO VA FRÄN VIDEO!!! FREAKY n FUN! :D

Rihanna har lyckats ta ett ganska dammigt, mörkt, tabubelagt och skumt begrepp som S&M och göra nåt nytt och fräscht, kul, sexigt och färgglatt av det! Rihanna äger, och låten är också grym! Nytänkande & kul, in your face!
Roliga detaljer som rosa popcorn! :) 



Nya supersnygga tröjjor!!!

Jag är lite smått mållös inför dessa nya go'bitar hos Truffle Shuffle! :O



NEW AWESOME TEES!!!

Ladies Grey Rolling Stones Legs Slash Neck Sweater From Amplified..., 33 GBP
Ladies I Only Date Rebels Star Wars Cropped T-Shirt From Junk Food :..., 27 GBP
Ladies Made With Love Cropped T-Shirt From Junk Food :..., 25 GBP
Ladies Retro Love Hurts Cropped T-Shirt From Junk Food :..., 25 GBP


UNIQUE REBELISM T-SHIRT..., 280 kr. Jag menar: en Star Wars tisha i mörkgrått med Han Solo och texten I LOVE REBELS, hur rätt kan det bli? Jo, så rätt att jag ska beställa den här bums när jag får råd med det! Motivet är från Star Wars-serietidningen skulle jag tro, och det är inte Prinsessan Leia som Han Solo räddar utan nån blond babe. :P Enda problemet är att det är en sån där kort modell återigen som nu Junk Food oxå har börjat med tydligen...?!?! Jaja, det får gå ändå. Det måste gå. :P Jag ber att Junk Food's kort-tröjjor sitter bättre än H&M's... :S Men det är lätt fixat bara de har en rymligare passform... ska bli spännande att se.


Ser ju skitbra ut på bild men det beror på hur lång överkropp man har+byststorlek och vilken storlek man beställer....





Made with love, 260 kr. Grymt sätt att visa sin kärlek för Junk Food t-shirts med denna vita kort-tisha med Junk Food's klassiska amerikanska hjärt-symbol fast också i form av ett cherry! :D Den här ska oxå beställas bums vid cashflow! Har jag dessa två översta kanske jag aldrig behöver använda några andra tröjjor i hela mitt liv.. ;P


LOVE HURTS. So good! 260 kr. Sjukt snygg! Mörkgrå kort-tisha med grafiskt snyggt motiv med blixtar och text i glassiga färger. L O V E it!


Grym outfit men äckligt smal modell,- klart den sitter rymligt på hennes anorexi-kropp! :S



Den här var ju lite rolig och har fickor på sidorna! 345 kr.


Alla priser är beräknade utan fraktkostnaden.


Happy Valentines!



Inleder med favoritparet såklart, Christian Slater och Patricia Arquette från filmen True Romance.
It's you and me against the world, baby!


Sånt här Valentin-kort hade jag blivit glad om jag fått! ;D


Haha! In your face!



Glad alla hjärtans dag! Det har blivit tradition att lägga upp snygga bilder från Tumblr varje högtid nu så jag fortsätter med det! :)
Själv känner jag mig varken glad eller hjärtlig idag utan har precis blivit förkyld, är singel och pank. Jag gillar iaf mina söta läsare och vissa människor och mig själv. Hoppas ni får en kärleksfull dag! <3 :)
Vanligtvis är jag en sucker for romance & passion.



Scott Pilgrim med sitt ex.


Outfitbekymmer? Satsa på hjärtmönstrade strumpbyxor, både hett och sött.



'Love is for suckers'?


Be your own sweetheart. <3


Fafi tatuering.


GNR kan det här med hett. Punk slut.


Juno.


Dagboken 'The Notebook'.


Älskar den här bilden!


Hett par: Amber Rose och Kanye West. Fotograferad av Terry Richardsson som kan det där med heta bilder.


Kul med en partner som delar vissa intressen! ;D











america linne


Wanted. Linne med USA-flaggan på från BikBok.







Lone Wolf T-shirt!





Har inte hunnit visa mitt reafynd från Gina Tricot från några veckor sedan för 74 kr! Modellen är grymt oversizad så jag fick köra på strl. S för den här passformen som jag älskar!

Känns lite härligt tacky 80's white trash: som att jag skulle ha köpt den på torget eller på nån bymarknad lixom. ;P Ni vet såna där marknadst-shirts med bl.a. vargar och indianer på?!  Superkitschigt! :D

I övrigt så älskar jag mörkgråa eller svarta uttvättade t-shirts!!! Och ensamvargar.




Dagens Snyggo-Outfit!




Hittade den här bilden på Truffe Shuffles 'kändisar i våra t-shirts'. Det här är tydligen Tom Fletcher från det brittiska bandet McFly som jag aldrig ens hört, men poängen är snarare att det var en snygg outfit.

Grå mössa, mörka jeans, färgglada wayfarers och mörgrå Garbage Pail kids t-shirt av Junk Food med avklippa ärmar (så snyggt!)- och nej man behöver inte ha biffiga armar för att kunna ha det.

Junk Food t-shirts går att beställa från bl.a. 80stees, Truffle Shuffle, Honcho Store, men finns ibland i få utvalda exemplar, och dyrare på Carlings i Sverige.

Liknande brillor finns bl.a. hos Truffle Shuffle.



Samma snubbe i grön Ghosbusters T-shirt av Junk Food och svarta wayfarer.

Pluspoäng för Starbucks-muggen. såklart! Likadan som min kompis Ann nu har köpt med sig till mig från England, och som jag ska få nästa gång vi ses!!! :D:D:D


Love hearts!!!




Oh! Beställer man senast kl 4 imorn (fredag) från den brittiska t-shirtshoppen Truffle Shuffle får Love Hearts!!! :O
Jag är smått besatt av allt godis från det det engelska godismärket Swizzels Matlow och eftersom Love Hearts inte går att köpa i Sverige så är det här erbjudandet x-tra lockande....
Synd att jag absolut inte har råd med det just nu. :(


Btw, att ge Alla hjärtans dag-presenter till sig själv rockar!!! :D



Iof, om det är godiset man är ute efter så kan man ju beställa det från Ebay.



Superfestligt!


O'boy, i helgen hade jag det nästan lite för festligt. Brukar inte gå ut så ofta (det har hitills hänt ungefär 5 ggr/4 år..) men den här gången blev det nån slags oväntad superfest verkligen som innehöll bl.a. middag, sällskapspel, poker och en mycket blöt utgång på krogen. Men ibland kan man behöva slå runt ordentligt! ;)


Hemma hos Erica & Gurra.

Eftersom jag inte äter köttgryta så lagade jag till min egen mat: smördegsinbakad kycklingfilé även innehållande kalkonskivor och dessertost. Det var första gången någonsin jag lagade det och det blev sjukt gott! Till efterrätt hade Erica gjord supersmarriga chokladsåsbomber med vaniljglass!





Sällskapet bestod av Erica, hennes kille Gurra och hans kompis Micke och kusin Maria.


Efter middagen gjorde vi nåt som jag längtat efter jättelänge: spelade gammalt hederling sällskapsspel! :D Nämligen 'Alias'- nån slags ordgissningslek.


Ha ha! Älska den här bilden! :D WTF är det som händer liksom, så mkt på gång samtidigt....: tiden rinner ut, men för vad lixom?!




Klurigheter. Tänka tink tanke!


Kvällens Insikter: Jag som alltid hävdat att jag inte är nån tävlingsmänniska  upptäckte att under rätt omständigheter blir jag sjukt taggad. Och gillar tydligen utmaningar.


Hårdingen Micke mobbade mig hela kvällen bl.a. för min aprikosrosa mössa och syrenlila ziphoodie...


... - som han egentligen själv matchade med sina lila strumpor.



Happy Joy Joy. Till min stora lycka så ville resten av sällskapet ut och dansa!!! :D


Närmare bestämt på 'Goya' som är min favoritkrog i Gävle.



Hård men hjärtlig stämning.


I baren jobbar också min kusin Jacob- han i vit skjorta.


Girls girls girls. Snygga brudar på damtoaletten...


Jag är alltid ute efter folk med intressanta utseenden till eventuella framtida modegrejjer.


Happy Party Girls!



Erica, jag & Micke kör hårt resten av kvällen!






Det tog några dagar innan man hade återhämtat sig helt men vi hade väldigt väldigt roligt!




Försenade torsdagsbilder

Lite tråkigt vardags-inlägg.


Ny reatröjja från H&M, magtröjja i bra längd! Köpt en i grått också, 50 kr.



KOSS-sladden har gått sönder till lurarna, bara ljud i vänstra örat. Behöver nya Coloud-lurar baaadly....


På jobbet. Armband, Glitter, Gina Tricot och H&M divided. Hjärtformade örhängen med nitar, Glitter.



Helgens Hottie: Bruce Springsteen




Alltså på det här omslaget till Darkness On The Edge Of Town är han ju galet snygg, och annars också förstås. Men här vill man bara kamma hans rufsiga hår!!! :O

Jag är uppenbarligen svag för gamla rebelliska rockgubbar....

Motivering:
Snygg i jeans. Trumpen uppsyn. Snygg i gitarr. Varm raspig röst, precis som hans personlighet verkar vara. Verkar också jordnära & äkta, romantisk, stort hjärta, fin utanpå och inuti. Sjukt bra musik. Kör sin grejj- no matter what. Ser alltid lite sliten och nyvaken ut. Göllig.


Snygg i jeans. Och dessutom ett av de snyggaste skivomslagen någonsin.


Bruce i Rebell-look, haha. Det här måste vara i det göttaste 80-talet! ;D Inte riktigt hans stil känns det som.


Sjukt snygg bild och bra platta.



Erica fotar mig i provhytten: Magtröjjor och reaklänningar!



Foton: Erica E.

Igår (fredags) fikade jag med Erica men innan så hann vi med en snabbis på H&M! För en gång skull så var det någon annan som fotade provrumssessionen än jag själv, upptäckte att det gick mycket fortare och smidigare än vanligt... :)


När jag såg den här Smurfette t-shirten i butiken så hörde jag mig själv *gasp* men tyvärr så är den precis som många andra nya coola divided-tishor nu (se nedanför): kort på ett jag-har-på-mig-en-för-kort-barntshirt-sätt och inte på ett avklippt-magtshirt-coolt-sätt.... :(:(:( BIG DISSAPOINTMENT! Jag har inte riktigt gett upp hoppet om den än dock- jag ska prova en mindre storlek och se om den blir som en snygg kortare magtröjja......


WHOT???!!! Även denna regnbågs-tunge-rolling stones-snygging. Lite bättre, men för k o r t .


Färg- och motivmässigt sjukt snygg Six Pistols tröjja! Modell: barn-t-shirt-kort! :( Nä föressten, inte ens barn t-shirts är såhär fult korta!


Ska det vara kort ska det vara typ såhär kort.


Demonstrerar...


'Bomnedslagsklänningar' på rean. Blå sammet, 100 kr.


Samma modell fast splattertrikå, 75 kr.


Och klassiskt svart, 75 kr.



Sweet Crash




Dagens bilder får bli från september 2009, tror inte jag publicerat dem tidigare (alla bilder är bättre från förr eftersom jag hade bättre kamera då). T-shirten är från New Yorker (finns tyvärr inte i Gävle, närmaste butik ligger i Uppsala).


Cupcake-lipbalm från Stockhome (finns även på Bik Bok).



Igår: Schizo Dayz!

Jag har aldrig varit med om att dagarna har vänt så fort fram o tillbaka. Alltså ibland, nånstans in på förmiddagen kan jag ibland känna att vissa grejjer suger så in i norden och jag kan tänka 'NEJ, det här går inte mera!', men sen kan det hända nåt mirakel och det vänder tvärt åt andra hållet och blir bättre än nånsin..!?! Ganska coolt men lite ovant och crazy. Kul när det händer lite grejjer iallafall! :) Fast det blir nog påfrestande i längden med en upp o ned tillvaro.


Solen! Använde min nya tigerbrosch från H&M som jag fått i present. Älskar den, ser ut som man har en dörrkläpp på jackan, knock knock! ;D På eftermiddagen var den försvunnen, jag blev smått förtvivlad, men lika glad igen när jag fann att den bara ramlat ned i fickan! :D Nu ska jag ta en tång och montera fast den.



Mitt och kollegans kontor. Och min nya WALK WITH ME, TALK TO ME, FOLLOW YOUR HEART-tröjja från Gina Tricot, inköpt förra månaden.

Kanske ska förklara vad jag jobbar med på dagarna: ABF Sverige fyller 100 år nästa år och det här året ska jag och kollegan förbereda Gästrikland's bidrag till 100-årsjubileumet, och få alla medlemsorganisationer att engagera sig och bidra med nåt festligt till nästa år då det ska hända nåt varje dag under hela året. Det är lite segt att komma igång men jag hoppas det tar sig snart.



Ensam på kontoret. Leker med mig själv och läser på om projektstruktur och grundaren av ABF. Jag älskar verkligen den där skjortan från H&M Divided, älsk-älsk!!!


Lunch. Blev gravt sugen på potatisgratäng (lika always nowadays) och New York Blueberry Cheesecake! Men av nån dum-dum anledning är det svårt att få tag på just Cheesecake i mataffären (??!!) så jag köpte Tiramisu till efterrätt istället på ICA Söder och bestämde mig för att göra en i helgen istället! :)


Hittade veckans streetoutfit på väg tillbaka från lunchen! Den där gubben var jätterolig.
- Förlåt att jag lägger mig i, men jag tycker de var riktigt ärtiga jag (skorna)!, sa han till Ylva och ville va med och sola lite både i kamerablixtar och solen.



Fick tips på bloggen om att de fått in rosa Adidasväskor på Stadium igen, 399 kr!!! De var ju helt omöjliga att få tag på när jag bloggade om dem. Nu måste jag nästan slå till!- men har ont om pengar. Provar pilotbrillor.


Hittade fler streetoutfits, här en helt rosaklädd kvinna med en Hello Kitty väska som kör på More is more.

Btw, jag älskar mitt nya jobb att leta streetoutfits och roliga grejjer på stan!!! :D






Glitter, guld & Lösögonfransar!





Spanade in den här hyllan genom skyltfönstret på Söders Parfym i Gävle runt nyår, men sortimentet borde väl finnas kvar fortfarande även om det inte skyltas med det längre (och i andra butiker i Gävle och resten av Sverige för övrigt?! + webshops), och blev grymt sugen på lösögonfransarna 'Crazed', 129 kr, av The Extreme Collection, och Mavala's hologramglitternagellack 'Pure Diamond', ca 45 kr!

Glamour!


KAWAII DESIGN




Rainbow Girl. My Little Pony t-shirt av Cupcake Cult.


Stickad Cupcakehalsduk, 299 kr.



Söta t-shirts, 249 - 269 kr.


Finns även i rosa.


Blev påmind av en läsaren Anna om den svenska internetshoppen Kawaii Design (med butik i Göteborg) som har lite smått och gott och framförallt sött! Som bl.a. dessa matkitsch t-shirtar av David & Goliath! De har även New Breed Girl som jag bloggade om tidigare här.

Care Bears Halsband, 59 kr.

Mitt första intryck av Kawaii Design från förr är att de hade mycket söta smycken med My Little Ponies, Care Bears, Hello Kitty, muffins och milkshakes. Och det har de fortfarande. Men också mössor, halsdukar, hårspännen, korsetter, klänningar, hängslen, skosnören, väskor, ect. ect.



Hjärtformade rosa solbrills, 99 kr! Finns även i rött och svart.


Stickad leopardmössa, 169 kr! Den här är jag supersugen på. Finns i olika mönster, bl.a. med Union Jack. Och matchande vantar.


Söta shoppingväskor som förgyller vardagen, 89 kr, här med Little Twin Stars- mina favoriter när jag var liten, och Hello Kitty.



Och den rosa stereoväskan jag bloggat om tidigare, 399 kr. Sortimentet påminner mycket om Shock's fast mer inriktat på just kawaii (=supercute in japanese).





Dagens Upp-piggare!



Dagens upp-piggare no 1: Kaffe Latte med O'boy, sprutgrädde, kanel och lite vaniljsirap!

Sträckte ryggen idag och är allmänt hängig (på väg att bli sjuk?) men ingen rast ingen ro, har alldeles för mycket att göra, så jag snabbstretchade och smörjde in mig med en fet klick tigerbalsam och begav mig ut för att uträtta grejjer.




'WHACK, UNWRAP & ENJOY'. Dagens Upp-piggare no 2: när jag skulle köpa dagens Arbetarbladet för att kolla mitt senaste jobb så fyndade jag engelsk lyxig Creamy Toffee av Walkers med banan- och brazilianska nötter! Vansinnigt gott- särskilt Banana Slit Toffeén.


Mitt senaste Streetoutfijobb o 'Veckans...' för tidningen idag.




RSS 2.0