HE-MAN WINTER WEAR

 
Detta var bara för bra...
 
 

I KNOW WHAT YOU DID LAST WINTER #1

WINTER HOTNESS
Här är ett tidigare opublicerat kollage som legat och mognat från förra vintern.

American Apparel , 435 SEK / Topshop , 480 SEK / T shirt, 135 SEK / Faux fur collar coat, 800 SEK / J Brand , 570 SEK / Cotton socks, 40 SEK / Wingtip shoes, 800 SEK / Studded boots, 800 SEK / Zipper bag, 285 SEK / Nelly Accessories hat, 53 SEK / Snood Rosa 129 kr | Lindex online shop | artnr: 6622818
 

MYSSER

DAGS ATT DRA FRAM ALLA MYSSER, VANTAR, HALSDUKAR, UNDERSTÄLL, MAMELUCKER, OCH ANNAT PÄLS & STICKAT MAN HAR- NU ÄR DET VINTER!!! Här följer några sköna varianter. Tror förvisso inte barbent funkar just nu. Från Asos.
 


 

T.G.I.F

UNIQUE REBELISM ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG FREDAG!
 

God Morgon!

Ghostbusters-kaffeskum! Hur fränt som helst. Kaffe Latte-Art rocks! :D
 

SUSHI & KAMERA

 
Trots regn-snö-hagel-stormen var det här en ganska bra dag. Jag gjorde mig x-tra x-tra snygg och både sminkade mig, lockade håret(såg dock ut som en blöt katt efter oväder-strapatser till fots och med cykel) och hade lite sjöjungfruglitter på ögonlocken(då är det fest!). Sedan upptäckte jag att avin till kameran min far skickat till mig från S-holm låg på hallgolvet! :D Dessa kort är tagna med den när jag och kollegan/kamraten Carola körde sushi after work. Det förtjänade jag efter att lyckats knytit ihop många lösa trådar och lägeskontroll.
 
 

Lovisa håller sig till punken

Här är min Veckans Stil-spalt som var i Arbetarbladet idag. 14-årig punkartjej med bra smak på t-shirts! :)
 
SOM SYRRAN. Lovisa Lundins egen stilförebild är hennes syrra, som också är punkare.
 
Det är lunchtid i Gallerian. Folk börjar strömma in och Lovisa Lundin, 14, fångar blicken i sina lackiga kängor med olika neonfärgade skosnören, palestinasjal, och arméjacka. Hon gillar punkstilen och när hon blir stor vill hon bli truckchaffis och frakta timmer precis som pappa. Lovisa tycker Gävle är en bättre modestad än Stockholm.
 

Vad har du på dig?

– Skorna beställde jag från Smartgirl.se. Skosnörena är från Stadium. Byxorna är från Cubus. Jackan är efter min farfar. Sjalen är från en marknad i Stockholm. Väskan är från en loppis.

Vad har du för stil?

– Jag håller mig mest till punken faktiskt.

Har du någon stilförebild?

– Min storasyster som är punkare.

Varifrån får du din stilinspiration?

– Oftast är det väl hårdrocksband som Adept och Hardcore Superstar.

Vad tycker du om Gävle som modestad?

– Det är faktiskt rätt bra ändå. Bättre än Stockholm eftersom det är mindre. Man håller koll på var man är så att man inte tappar bort sig. Jag har så dåligt lokalsinne.

Är det lätt att hitta kläder till din stil?

– Punken innehåller faktiskt rätt mycket ändå så det är faktiskt ganska enkelt att hitta kläder. Punken kan också innefatta vanliga kläder som är inne och många olika stilar tycker jag.

Får du någon respons på din stil?

– Möjligtvis från familj och vänner, men när jag var blåhårig fick jag höra att det var coolt och att jag var modig.

Finns det någon trend du gillar/ogillar?

– Jag vet inte. Dom flesta brukar jag tycka om ändå.

Vad tänker du ha på dig på julafton?

– Jag kommer väl ha någon klänning eller någonting. Det brukar jag ha.

Vad ser du fram emot att ha på dig i vinter?

– Kängor. Låga och höga. Och halsdukar och sjalar.

Har du något favoritplagg i garderoben?

– T-shirtar. Framförallt dem med Svampbob Fyrkant.

 

Emily Brandon-Cox

 

 

Hej!

Hej hopp! Idag gjorde jag mig extra snygg av någon anledning. Syns det inte på bilden så är det bildens fel (bilder ljuger som vi alla vet) inte fel på mig, ha ha. Kameran som min pappa skulle låna ut till mig borde ha kommit med företagspaket redan i torsdags men har tyvärr inte dykt upp ännu... Så detta är fortfarande den rådande bildkvaliteten. Ganska coola effekter dock! Tillbaks till idag: på eftermiddagen blev jag snuvig och hängig och det går ju inte för den här veckan är lite speciell. Det är min sista vecka på praktiken nämligen, och mycket att stå i och lösa trådar som ska knytas ihop.
 

DAGENS MIX

 
KONTORMIX. Rosa Rocky Horror Picture Show T-shirt från 80stees.com. Mintgröna zebramönstrade tights och collegegrå kjol från Gina Tricot. Halsband från Glitter.
 
Förmiddagen spenderades dock på stan för att hitta en ny Veckans Stil- som ni får se imorgon! :)
 
 

Star Wars Muffin Deko-Set!

NYHET FRÅN COOLSTUFF.SE. Hur awesome är inte detta?????????!!!!!!!!!!! MUST HAVE! :D Jag fyller ju år i januari. Ett utmärkt tillfälle att slå till på detta och en t-shirtvikare som present till mig själv! Då kan jag dessutom bjuda på Star Wars-muffins om jag har kalas!
 

God Morgon!

 

Snöskräck

 
Fick sug att kolla på filmer som innehåller snö och skräck/spänning som The Thing, Whiteout, Alien Vs. Predator, 30 days of night, m.fl. Förbereder mig kanske för vintern... eller längtar rentav?!
 
 

God Morgon!

 
 

TREVLIG FREDAGKVÄLL!

SJÄLV VIKER JAG T-SHIRTS- mina hjärtebarn, och lyssnar på Billy Ocean. Det här är bara en av fyra proppfulla hyllor. Om någon dag är det väl kaos igen och jag får vika om allt.
 
ÅTERIGEN- MAN SKULLE HA EN T-SHIRT VIKARE som SHELDON COOPER (THE BIG BANG THEORY) har. 99 kr från COOLSTUFF.SE.
 
 

LEGGINGS THAT GOES BOOM

 
 
 

God Morgon!

 

Höstgrått/Silver räv

 
Grey days/Silver Fox

Chunky knit sweater, 215 SEK / VILA , 700 SEK / H&M , 270 SEK / H&M suede boots, 325 SEK / H&M , 325 SEK / Hello Kitty bag, 170 SEK / Even&Odd T-shirt med tryck Grått / seven seconds Höga sneakers Grått / Even&Odd Höga sneakers Grått / French Connection GALAXY CREPE, 820 SEK / CORDELIA klänning
 

God Morgon!

LOOK, NO HANDS! OBS. GLÖM INTE FRUKOSTEN!
 

Skulls and raindeer

DAGENS OUTFIT. Med hänsyn till kamerans sönderfall och att icke kunna använda självutlösaren så har jag tagit kort på delar av min outfit och satt ihop.
 
Döskalleklänning från Åhléns // Ren-halsband från Kitsch // Rosa underlinne och mössa från H&M Divided // Strumporna är en blandning av h&m och accesorize // Jeans Cheap Monday //
 
DEN GODA GODA NYHETEN ÄR DOCK ATT MIN PAPPA SKA LÅNA UT SIN SONY DIGITALA SYSTEMKAMERA TILL MIG PÅ OBESTÄMD TID! :D ALLTSÅ ÄNNU BÄTTRE KAMERA ÄN DEN JAG HAR NU. ÄNTLIGEN KAN JAG TA BILDERNA SOM JAG SER I HUVUVDET!!! :D YEAHY! :D:D
  X
 

Happy Sunday!

 
FUN, CORKY, CRAZY- YEAH!
 

HETT JUST NU: Margiela för H&M

 
SPANA IN H&M'S SENASTE DESIGNSAMARBETE.Kollektionen har en skandinavisk/fransk feeling och många fina nyckelplagg. Det kan också kännas som taget från ett medeltidsmuseun. Fast blandningen med typiska moderna skandinaviska snitt och lite nytänk blir tillsammans med den grovhuggna hantverkarkänslan och lite glam i sitt bästa übermodernt och fashionabelt. Silhuetten och passformerna är dock inte så figursmickrande- ibland hälsokost-tantkläder.-varning Tyvärr kraschar också datorn varje gång jag försöker titta på kollektionen via H&M's webshop. Antagligen på grund av deras överavancerat kampanjupplägg eller för många besökare. Jag gillar dunjackan ovanför som ser ut som man bara svept om sig sitt duntäcke, tillsammans med silverpaljett-tightsen. Bilden är också jättesnygg. Sammanfattning: Moderniserade skandinaviska medeltidsplagg med en viss fransk chic-het.
 

MIN FAVORIT. TILL GALAN: "En figurnära långklänning i fin trikå med vackert fall. Klänningen har en draperad halsringning samt fototryck av en paljettklänning."

 

Kolla in den här fantastiska kreationen från H&M with Maison Martin Margiela. Tillgänglig i utvalda H&M-butiker och online. Nu!

 

Trevlig Helg!

 

Söta detaljer


God Morgon!

Bild: Inked Magazine. Modell: Emma Williamson.
 
 

Tips: Fashion

 
OBS NU! MISSA INTE! Säsongstarten av Fashion ikväll 19.30 på SVT2. I kvällens första avsnitt gör de en djupdykning i streetwearmode.
 
Resan börjar i Sverige där grundaren av märket WeSC intervjuas om gatumode och dess plats i modevärlden.
Även sneakerns land Berlin besöks och och vidare till extremt gatumode i Tokyo.
 

Stilförebilder: Kajsa Anka & Mimmi Pigg & Magica De Hex

 Alla har vi troligtvis läst Kalle Anka och Musse Pigg när vi var små. Kanske utan att reflektera över vilka fashionistas som de få kvinnliga karaktärerna faktiskt var. När man läser informationen nedanför blir det ännu tydligare, i allafall gällande Kajsa och Mimmi!
 
En gång i tiden tyckte jag att det var väldigt ofeministiskt att de kvinnliga figurerna definieras av hårrosetter, markerade ögonfransar och eventuellt ögonskugga. Idag tänker jag lite annorlunda. Bara för att man är feminist behöver ju inte betyda att man inte gillar smink och mode eller rosetter och färgen rosa. Det finns så vansinnigt mycket olika slags feminister, och feministiska synvinklar i det här ämnet. Att börja nysta i genusvetenskapen i Kalle Anka är inte avsikten med detta inlägg, men det är ändå värt att nämnas.
 
 
KAJSA ANKA
 
Födelsedag: Tja... I filmen "Don Donald" från nionde januari 1937, finns det en ankfröken vid namn Donna Duck. Hon är misstänkt lik Kajsa, och 9/1 räknas oftast som Kajsas födelsedag. I filmen "Mr. Duck steps out" från 7/6-1940 hör vi hennes namn för första gången, och 4/11-1940 debuterar Kajsa i den dagliga Kalle-strippen i amerikanska tidningar.

Släktingar: De är rätt så okända. I Kalle Anka & C:o 10/58 nämner Kajsa tant Lisa i Svaneby, och vi möter faster Drusilla i nr. 24/67. Hon har också tre syster-döttrar, Kicki, Pippi och Titti.

Käraste: Kalle Anka, men hon flirtar med Alexander också..

Bostad: Kajsa har ett eget hus. Det ligger så nära Kalles att man kan springa dit inom loppet av ett telefonsamtal. Det kanske säger mer om Kajsas telefonvanor än om avstånden i Ankeborg.

Yrke: Är oftast sekreterare, men Kajsa har ocksa varit journalist, inredningsarkitekt osv.

Hobby: Damklubben, etc.

Klädsel: Hon bär rosett, blus och skor till vardags, men gillar att pynta upp sig. Kajsa hänger med i mode-svängen.

Första uppträdandet i KA & C:o: Nr. 1/48.

Övrigt: Kajsa skriver dagbok! Ibland får vi läsa delar av den, och då avslöjas både det ena och det andra. Kajsa är rätt så svartsjuk. Hon försöker hålla Kalle kvar, och flirtar ofta med Alexander för att Kalle, i sin tur, ska bli svartsjuk. Om de går på bio så sätter sig Kajsa mellan Kalle och andra kvinnor.

Kajsa på andra språk:
Norska: Dolly Duck
Danska: Andersine And
Finska: Iines Ankka
Engelska: Daisy Duck
Tyska: Daisy Duck
Franska: Daisy Duck
Italienska: Paperina
Portugisiska: Margarida
 
 
 
MIMMI MUS
 
Födelsedag: 18 november 1928 i filmen "Steamboat Willie".

Släktingar: Vi har träffat systerdottern Tuttan.

Käraste: Musse Pigg.

Bostad: Mimmi bor i eget hus.

Yrke: Journalist i TV.

Klädsel: Mimmi är starkt modeberoende. En gång hamnade hon och Musse i stora problem på grund av en röd hatt.

Första uppträdandet i Sverige: I KA nr 7/48.

Övrigt: Mimmi och Musse har varit ett par ända sedan den första Musse Pigg-filmen. De gifte sig faktiskt en gång, men det visade sig vara en dröm i filmen "Mickey's Nightmare". Mimmis bästa väninna heter Klarabella.

Mimmi på andra språk:
Norska: Minni Mus
Svenska: Mimmi Pigg
Danska: Minnie Mouse
Finska: Minni Hiiri
Engelska: Minnie Mouse
Tyska: Minni Maus
Franska: Minnie
Italienska: Minni Topolina
Portugisiska: Minie
 
 
Födelsedag: December 1962 i serien "The Midas touch" av Carl Barks.

Släktingar: Inga.

Käraste: Föga troligt.

Bostad: Vid foten av vulkanen Vesuvius.

Yrke: Häxa.

Klädsel: Svart klänning för det mesta, men har alltid en förklädnad till hands för alla tillfällen.

Första uppträdandet i Sverige: I KA 7-8-9/63, "Ett bombsäkert kassaskåp".

Övrigt: Magicas högsta önskan är att få tag i farbror Joakims turkrona. Den ska hon smälta ner till en amulett som ska göra henne till världens rikaste häxa.

Magica de Hex på andra språk:
Norska: Magica fra Tryll
Svenska: Magica de Hex
Danska: Hexia de Trick
Finska: Milla Magica
Engelska: Magica de Spell
Tyska: Gundel Gaukeley
Franska: Miss Tick
Italienska: Amelia
Portugisiska: Maga Patalójika
 

Info & Bild från Disney.
 

Coffee Blood Chocolate Rasberries

Färska hallon proppade med chokladknappar, yum yum! Bild från Homestead Survival.
 
Ha ha!
 

Sässy x 3

Sky Ferreira.
 
Marina & The Diamonds.

 

KO-KO'S!

I HELGEN HADE JAG MÅNGA PROJEKT PÅ GÅNG I MINA TANKAR!
RITA, STÄDA HELA LÄGENHETEN, TRÄNA YOGA, BLOGGA EN JÄDRANS MASSA, LAGA EN HÖG MED TRASIGA BYXOR, m.m.
(Utav dessa bilder att döma har den osmickrande vinterblekheten börjat sätta in... Dags att bege sig till solariet!). På bilden har jag på mig en körsbärsmönstrad stickad topp med fickor från Åhléns som jag fått i present av min storasyster. Under har jag en Emily Strange-klänning från Ebay.
 
DET SOM BLEV UTAV DOM BESTOD MEST AV KOKOS. Jag bakade Leila Lindholm's Kokostoppar och min egen variant på asiatisk kycklinggryta med kokosmjölk. I LOVE KOKOS! :D Förutom bakning och matlagning, gjorde jag min andra favorit bland husliga bestyr, nämligen att ha tvättstugan (och gå igenom kläder- inte en favorit)! :D Under detta bestyr hittade jag tre par vantar så nu slipper jag frysa om tassarna (eller köpa nya vantar)! :D Filmslukare som jag är, tittade jag på två nya filmer som var rätt underhållande: The Watch (minus trökiga snuskskämt), och Not Suitable For Children.
 

God Morgon!


God Morgon!

 
FARS DAG. Bild från We love tattoos. you?
 

Trevlig Helg!

 
 
Här är mitt förmiddagsfika, en uppiggande tröstbulle! Den här bilden har jag ändå lyckats tagit med min halvtrasiga kamera.
 

Broken Camera- Bananas!!!

Persienn-effekt. Trots helgen infinnande verkar många vara lite griniga idag. Inklusive jag, vilket jag har god anledning att vara . Min tämligen nya Canon Powershot G12-kamera gick nämligen sönder igår. Eller rättare sagt LCD-skärmen. Det går dock fortfarande att fota om man trycker in skärmen skithårt samtidigt som man trycker av avlösaren. Grymt irriterande och meckigt. Här ser ni foton som blir om man inte trycker in skärmen tillräckligt hårt eller använder sig av självutlösaren. Jag får ju skicka in kamera för lagning eller få en ny vilket kan ta minst 8 veckor... Jag kan inte vara utan kamera så länge!!!
 
Gårdagens Outfit. Flimriga outfitbilder med UV-ljuseffekt. Stilmix: Leopard/Navy. Armégrönt/Neongrönt.
 
Wrangler jeans från Stadium // Randig t-shirt, leopardmönstrad kofta, örhängen, halsduk och väska från HM Divided //  Mössa från Topman i Sthlm // Vinterjacka från Cubus //
 

God Morgon!

Ha ha!
 

Djävulsk & Döhärlig

SVART, RÖTT & GULD. Gårdagens/Tisdagens Outfit. Kjol ovanpå jeans- javisst! Fram för konstiga blandningar och att bryta stilregler! :D Annars var jag lite djävulsk men döhärlig och spelade Village People för att hantera frustrationen över människors dårskap. Jag skippade också gladeligen ett gratis föredrag med Ranelid för att göra storkok.
 
Röd Wonderwoman T-shirt från Topshop i Sthlm // Nya guldstjärneörhängen från H&M Dam // Spetstylljol och plastarmband från H&M Divided //
 

God Morgon!

 
Cool lampa!!! Sån skulle jag vilja ha- koppfantast som man är! :D
 

Sugary Insight

MATKITSCH. Gårdagens/Tisdagens Outfit. Plockade fram en t-shirt som jag inte använt mycket eller på länge, för att jag har tyckt att den är lite för tajt. Den är inköpt på en märkesutförsäljning i Stockholm för några år sedan och är av märket Insight- en av mina favoriter. Tyvärr fanns det bara XS kvar men motivet var så coolt så jag köpte den ändå. Egentligen ska passformen vara riktigt baggy, men nu sitter den istället som ett smäck. Under har jag en zebramönstrad klänning från Åhléns. På bild är också en jättegod mazarinkaka som Christina bakat på praktiken.
 

Grattis Obama!

Fyra år till för Obama att förverkliga sina drömmar för demokraterna och förhindra USA från att gå tillbaka till 50-talets politik. Det betyder också att modefantaster kan fortsätta följa och förundras över Michelle Obama's modeintresse och garderob som är en mix av high end designers och high street fashion och amerikanska designers på uppgång. På kvällen för valet hade hon på sig en vinröd brokadklänning från Michael Kors. Enligt Fashionista.com har det varit det mest "fashiony" valet någonsin och de menar att modeindustrin har spelat en stor roll i omvalet av Obama just för att Michelle Obama har blivit en stilikon. Läs mer här.
 Info och bild: Fashionista.com.
 
Inte sedan Jackie Kennedy har USA haft en sådan fashionabel presidentfru, skriver Elle.com.
 

God Morgon!


Färgglad Konstnär

Min Veckans Stil-spalt i dagens Arbetarbladet! Härlig kvinna som skrattade mycket och var väldigt vettig. Hon har bl.a. ställt ut i NY och fått Rotary yrkesstipendium att hälsa på andra glaskonstnärer i staterna. Coolt att hennes atelé ligger i Fuji's nedlagda fotoframkallningsfabrik. Kolla in hennes hemsida också! Jag vill ha en sån där fotoväska!
 
VECKANS STIL. Halloween-orange. Mari Zidén är konstnär och gillar färg. Fotograf: Emily Brandon-Cox
 

Det är Halloween-kväll och Mari Zidén, 43, från Ånge, dyker upp på Rådhustorget med pumpaorange kameraväska och aprikosfärgat hår. Hon har varit på möte i Gävle och anser sig för tillfället vara nedtonad i sin klädsel. Mari Zidén är glaskonstnär med ateljé i en nedlagd fotoframkallningsfabrik.

 

Vad har du på dig?

– Den randiga blusen har jag beställt från Provrummet och den är av designern Suzanne Nilsson. Jackan kommer jag inte ihåg. Väskan är egentligen en fotoväska med uttagbara fack som kostade cirka 2 000 kronor från Kelly Moore men jag använder den som vanlig axelväska. Skorna är av märket Fly London som jag beställt från Brandos. Halsduken är från Vero Moda. Kjolen är från en butik i Sundsvall som heter Marinas. Glasögonen är av märket Odd Molly från Ånge Optik.

Berätta om ditt aprikosfärgade hår!

– Jag färgade det egentligen i koppar men sedan har det falnat ur.

Klär du dig efter din ålder?

– Jag gör väl inte riktigt det. Jag gillar ju färg. Det kan man se inom min konst och inredning. Jag tycker att det är kul att synas för då kan man koppla ihop det med min konst. Det är helt ok att vara annorlunda när man är konstnär, det är förlåtande.

Vad har du för stil?

– Jag har egentligen ingen stil. Det är en mix av allt som är kul. Men jag äger inte ett enda par byxor, utan nästan bara klänningar. Jag gillar att det är feminint utan att det blir för gulligt eller vulgärt.

Har du någon favoritklänning?

– Ja, en A-linjeformad, riktigt knalligt äppelgrön med rosa skärp till.

Berätta om dina shoppingvanor!

– Jag var faktiskt ute en hel dag och letade efter en ny jacka men ingenting var kul. Vill man ha färg finns det bara plastiga täckjackor. Då kan man kolla efter en vintagekappa men de är små i axlarna.

Hur funkar det att hitta kläder med generösare passform?

– Det är ganska svårt. Det finns en hel del shabby chic-kläder, tunikor och sånt, men jag vill ju ha färg. Inte beige och kaffe latte-färgat. Det dricker man, har inte på väggen eller på sig! Internetbutiken Provrummet har bra storlekar. Där handlar jag mest.

Går konst och mode ihop?

– Ja, det tycker jag. Det handlar ju om färg och färg. Design, konst, mode- samma grundtänk men olika riktningar.

Har du något skönhets/stiltips?

– Att köra en svart bas och använda mycket färgglada smycken och accessoarer till. Billiga basplagg och smycken går ju att köpa exempelvis på H&M.

 

Emily Brandon-Cox

 


Färg- o mönster mix

House of holland.
 
Kristen Stewart i Peter Pilotto-klänning på "The Tonight Show".
 
 

God Morgon!

 

God Morgon!

Jim Carrey, hand i hand med Jenny McCarthy, rockar verkligen den där baddräkten (även om det troligtvis är photoshoppat)!!! :D Hursomhaver är det uppfriskande med lite crossdressing och folk inte som inte 'give a fuck' om det godtyckliga. Ett bra sätt att börja dagen!
 
 
 

Trevlig Helg!


"buddy and i don't believe in gender stereotypes. we only believe in AWESOME." /Boo
 

Min Halloween 2012

Party Queen i Gävle. Livat värre!
 
Spöket och Spökplumpen. O-lakrits och Lakrits. Riktiga konstverk. Från Konditori Lido.

 

Min kollega/kamrat Carola överraskade mig med dessa skönheter på kontoret igår! :D Att äta Halloween-bakelser är klart högtidens viktigaste moment! Sedan tog vi en sväng på stan med fokus på koftor och vinglas.

 

Ett av mina bästa Halloween-minnen är fortfarande från Sci Fi-mässan 2008 när det sammanföll med Halloween och alla var utklädda i dubbel bemärkelse och jag var där med mitt ex och vi åt pumpabakelser.

 
Annars kan man ju (been there, done that):
* Hänga på kyrkogården när mörkret lagt sig. Här träffar man stans trevligaste folk!
* Köpa roligt godis. Godistajm har stort sortiment märkesgodis.
* Kolla på skräckfilmer och äta godiset.
* Ha maskeradfest för sig själv, eller med andra.
* Köra extravagant sminkning.
* Laga temamiddag.
* Utföra ockulta riter.
* Karva pumpa och göra galna pumpa lyktor. Paprikor går också bra.
* Baka pumpapaj eller laga pumpasoppa.
* Måla naglarna spexigt.
* Klä sig i orange.
 
 TIdigare år: 2009, 2010
 
 

RSS 2.0