Fruktiga linnen


Dessa fruktiga linnen finns just nu hos Cubus för 99 kr/st. Det finns även fler motiv men det här var mina favoriter. Det svarta med körsbär, som det står JUICY på, var helt slut.


FRESH. Hmmm, ska jag välja rosa med vattenmelon....


CREAMY .... eller gul med banan?

Jag vill förstås ha båda. Älskar mat-kitsch! :D So kawaii!


3 goda saker i dubbel bemärkelse




På kursen har vi fått lära oss, att om man ska kämpa för den goda saken genom att köpa ekologiskt och rättvisemärkt, så ska man först och främst välja att satsa på 3 produkter:

* Bananer
* Kaffe
* Ägg


Nu valde jag att köpa choklad istället för ägg, eftersom jag redan har ägg hemma. Men dessa 3 ska man välja eftersom arbetarna (och hönorna) har särskilt dåliga arbetsförhållanden där. Det kostar lite mer, men ju fler som handlar ekologiskt och rättvisemärkt, desto billigare blir det, och desto fler sådana produkter kommer det. Tänk bara på hur mycket ekologiskt det finns i butiken nu jämfört med för några år sedan.  Och den ekologiska mjölken har blivit mycket billigare. Det är tack vare kundens efterfrågan. Jag ska alltid försöka köpa minst dessa 3 produkter, samt choklad och mjölk, eko och reko! :D Arbetarna får det bättre, djuren & plantorna likaså, och maten blir dessutom nyttigare & godare och samvetet renare! :D




Good. Godare & nyttigare i dubbla bemärkelser. Jag älskar den där Good-chokladen!


Dagens shopping: Pink Shit




Rosa solglasögon, Cubus 50 kr, i min favoritglasögonmodell, "chunky pilot" som jag kallar dem, och läppglanset Tasty Lips från Viva La Diva i smaken Pineapple.




Dagens T-shirt Nyhet: Pink Panther



Snyggaste Pink Panther t-shirten jag har sett hitills, och jag har spanat efter en ett tag! Jag har en grejj för både pantrar och rosa, så det skulle vara passande att ha en! :D
Den här kom in idag hos 80stees, 20 dollar, 146 kr, 221 kr med frakten till Sverige inräknad.


Killvarianten.



Wanted: retrotoppar på H&M



Dessa två från H&M Divided 149 kr/st. är jag sugen på att köpa nu. Inte för att jag är nåt jättestort Beatles-fan men jag gillar deras 70-talsaktiga typsnitt och motiv och deras musik, och en gul t-shirt känns passande såhär på våren. Det oversizade brottarlinnet med en jättefin bild på Debbie Harry kommer istället vara perfekt på sommaren med bara en sportbh under, på gymmet, stan, discot... Jag är inte heller nåt jättestort Debbie-fan (Cyndi, Madonna & Samantha Fox är mer min melodi), fast jag gillar henne och tycker hon är cool, och så är hon ju 80-tal och grymt snygg!


Yellow Submarine. Vårig retrotopp.


Sportig retrotopp. Snyggt med endast en synlig sportbh under.

MEN, det man alltid bör fråga sig är: Är det inte värt mer att beställa 'riktiga' retrot-shirts av t.ex. Junk Food eller Mighty Fine, från 80stees. Priset för en t-shirt därifrån ligger på ca. 160 kr, och på H&M 149 kr... De är dessutom i bättre kvalitét och mer speciella, alla kommer inte ha lika.


Shoppat: 'Starbucks-nagellacket'




Äntligen! Den 12-åriga längtan är över.  Viva La Diva finns bl.a.hos Åhléns och kostar endast 50 kr.

Aquaturkost nagellack från Viva La diva. Det är första gången jag provar deras produkter, och jag blev postivit överaskad: behövde bara måla ett lager för täckande resultat och så luktade det inte lika starkt som många nagellack (jag brukar få ont i huvudet ibland). Jättebra budgetalternativ! Egentligen var jag ute efter deras vårgröna nagellack, men när jag såg det här så sa det bara TJING!

Jag har velat haft den här färgen sen jag var i London 1998 och blev intervjuad av en kvinna med det nagellacket, för att arbeta hos Starbucks. Egentligen kanske jag borde få dåliga vibbar av det, för jag fick inte jobbet, haha. =( Jag har alltid undrat om det var för att jag gav henne komplimang för just nagellacket, (det kanske ansågs oproffsigt?). I will never know! Deras förlust; de gick miste om en mycket lovande, superengagerad, ung barista! Ja ja, nu har jag nagellacket iallafall, och drömmen om att nån gång jobba som barista lever kvar! ;D
Det bör tilläggas att jag sedan fick jobb på, dåtidens största modehus, Topshop, Oxford Street.... ;)
Men det är en annan historia, annat inlägg.


Little Miss Sunshine

Idag kände jag mig som Little Miss Sunshine när jag upptäckte att mitt blogginlägg om Olive från Little Miss Sunshine låg på Blogg.se's första sida! Dessutom hade jag på mig min J´taime Little Miss Sunshine t-shirt när jag vaknade! =O


FLAX FLAX. HAHA, så sjukt ful & rolig bild! Ser nästan ut som jag hoppar hopprep.

(Sov)outfiten består av: Hello Kitty pyjamasbyxor från H&M, Little Miss Sunshine t-shirt av Junk Food från 80stees, pannbandet är från 80-talet, Dior-glasögonen är min mormors gamla brillor... , Converse, La redoute.



Eftersom jag redan hade på mig t-shirten piffade jag upp mig lite x-tra för att efterlikna Olive´s stil, fortfarande nyvaken.

Jag välkomnar nya läsare och ni som bara kikar till min blogg! Jag tackar för alla kommentarer och svarar så snart som möjligt!

Idag är jag ledig men har ändå fullspäckat schema med både kul & nyttigt. Jag ska bl.a. träna på Friskis & Svettis och shoppa lite, kolla efter praktikplats, publicera ännu fler grymma blogginlägg, m.m. Men nu ska jag ta en promenad för att komma igång och samtiigt köpa Latte-mjölk till min hemmagjorda Kaffe Latte som jag ska dricka för att komma ännu mera igång! :D

Ha en härligt vårdag!

//Unique rebel




mormor och jag

Min mormor, Ingrid, och jag bestämde oss för över 10 år sedan att måla av varandra och nedanför är resultaten. Hon är konstnär och fotograf och har målat av de flesta barn och barnbarn men jag är den ende som målat av henne.



Mormors målning av mig. Det är en affisch av Madonna i bakgrunden som hängde på väggen i min första lägenhet. Jag hade ljusaprikost hår med svarta toppar.


Min målning av söta mormor. Hon har massa blommor hemma så jag lade till ett par orkidéer. Jag blev nöjd med målningen för jag kände att jag fångat mormors personlighet. Det är jättekul att måla och fota porträtt.



Mormor & Jag, ute och fikar. :)

För ett par år sedan ramlade hon och gjorde illa foten så nu varken rör hon sig, målar eller fotar, så mycket längre. Fast hon är ju så pass gammal nu och har redan åstadkommit så mycket i sitt liv, så jag tror att hon är rätt nöjd ändå.


Dagens Wanted: Puma First Round Leopard Spot

Nu ramlar det ju in nya, roliga sneakers hela tiden och de är hetare, och folk handlar dem, mer än någonsin!


Dom här godbitarna från Puma är inte dåliga! Grrrrow! 799 kr, finns hos Brandos.

Dom är ju i canvas så det blir som ett alternativ till Converse. Jag är mest sugen på de rosa. Jag har ett par tights i exakt den färgen och mönstret, så tillsammans skulle min underkropp förvandlas till en rosa leopard, inte illa! ;D


Dagens Wanted: Adidas Originals by Fafi



Den franska streetartkonstnären och illustratören Fafi har gjort en fantastisk kollektion för Adidas och jag vill ha de här skorna! Älskar färgkombinationen. De kostar 100 dollar.


Fafi. Love her style!


hur man använder en kort trench






H&M visade vägen hur jag skulle använda min korta trenchcoatjacka tillsammans med min leopardkofta och svarta kjol. Jag ser fram mot att använda den här kombinationen mera i vår. När jag hittar bältet ska jag göra en sån där snygg rosettknut också. Det är snyggare att vara barbent eller ha leggings under kjolen (eller tubklänningen) förstås, men det var kallt den dagen.


Trench, kofta, sjal, topp, H&M divided.
Gula Converse, La Redoute.
Wrangler jeans, Stadium.
Kjol, Gina Tricot.




... och under trenchen. Är jag Fantomen.


Outfit + dess inspiration



På väg in i parken var det en påtänd eller full snubbe som sa: "Fy fan vilka fula brillor" till mig.
"Från fullisar och barn får man höra sänningen", eller?


Tights med jeanstryck, randig tröjja, svart linne, väska, sjal, H&M Divided.
Reebok Frestyle Hi, Stadium.
Tyväska med madonna-tryck, egen design.
Vita hjärtformade brillor, Cubus.
Kavaj, Ellos.

När outfitinspirationen tryter kan det vara bra att få lite ideér:


Stilsäkra, engelska sångerskan, Pixie Lott.


 Bild från en av Dree Hemingway´s favoritbloggar: Jakandjil.



One Eye Black. Början på försök till eyeliner-sminkningen ovanför.


jag, en glasögonorm



. Liten glasögonorm. Jag hade ett par andra, snyggare och större, ljusrosa brillor också.



Nu. Stor glaslögonorm. Nu rockar jag alla möjliga sorters solglasögon istället!


Fortfarande liten kidd, bestämde jag mig för att jag inte ville ha glasögon längre och slutade använda dem trots doktorns avrådan. Konsekevenserna kunde bli att jag måste använda glasögon igen vid vuxen ålder, vilket jag inte har nåt emot, jag saknar mina nördbrillor! B-)
Just ja, när jag var ännu mindre var jag dessutom skelögd, eller var det därför jag fick använda glasögon till att börja med kanske. Får se om jag hittar nmån rolig bild på det att lägga upp sen..


Hur såg du ut när du var liten jämfört med nu?



Stilförebild: Olive


Olive i filmen Little Miss Sunshine (spelad av Abigail Breslin) rockar stora nördbrillor, en röd & en rosa basketdojja, röda cowboystövlar, basket-linne, regnbågsfärgade svettarmband och rosa hörlurar! Men mest rockar hon för att, som hennes farfar säger "du är vacker från insidan och ut", hon är grym! :D Hon ställer upp i skönhetstävlingar precis som hon är.



Jag vill också ha röda cowboystövlar! :D


Sötast!


Glass eller inte glass, det är frågan....




...  nördbrillor hade jag när jag var liten. Jag var inte helt olik Olive i faktiskt. :D Fast jag hade ett marinblåt svettband på huvudet och mina nördbrillor var lite mer rosa. Ska försöka lägga upp en bild sen.




... regnågsfärgade svettarmband- vill ha!


Coolast! Härmed nominerad till UNIQUE REBEL, bloggens finaste utmärkelse! ;D

Har du inte sett Little Miss Sunshine, så se den! Den är fantastiskt fin och rolig! :D



Smakat

Här är några gamla storfavoriter i ny tappning som jag smakat!


NEW SUPER CHEESE DOODLES! Jag gillar verkligen Cheese Doodles, specieltt de stora, så det här var en GLAD nyhet! De är inte bara stora utan med mycket mer smak! Verkligen SUPER! :D Extra plus att påsen är guldfärgad.



Snickers with more peanuts. Jag tyckte det smakade som en vanlig Snickers... och jag älskar ju Snickers så det var inte helt fel, men jag märkte inte av x-tra nötter.


RISIFRUTTI SOMMARFLIRT. Med smultron och jordgubb. Jag gillar namnet och den fina rosa förpackningen. Risifrutti är bland det godaaste som finns tycker jag, och därför kanske jag hade för höga förväntningar, för det här var ingen smaksensation direkt. Mjäkig smak. Men jag ska prova den fler gånger, den kanske växer på en. :P


När jag städade hittade jag den här nästan fulla förpackningen Jelly Beans, som jag köpt i Stockholm,  i en påse, bäst före datumet hade gått ut men jag kunde inte motstå dem. Jag kom fram till att jelly beansen från Jelly Bean factory faktiskt är godare än de från Jelly Belly. De är dessutom gelatinfria och naturligt färgade. Bra va? :D



Outfit Streetpunk


Totally Rad! B-) Använder den där populära papperskorgen som kamerastativ igen...
 

Insåg i efterhand att den dagens stil påminde om den här My Little Ponien på en gammal 80s tshirt (som tyvärr inte går att få tag på längre). Tatuering??!!


Var det så att Madonna var en av dem första som blandade just kombinationen av streetmode och punkstilen och gjorde den känd?! Och vad blir den mixen egentligen, finns det något nytt stilgenre-ord för det eller blir det helt enkelt streetpunk?!
Många kallar Madonna under den här stil-perioden för "Scrappy Madonna"....


Inspiration Always.... Madonna i Desperately Seeking Susan. Nu förtiden börjar det bli svårt at undvika med tanke på att jobbat ihop en garderob i många många år som mestadels består av sådana plagg. 


Streetpunk?! Min favoritfärgkombination: rosa, vitt, svart, grått (+turkos & silver).

Oversized svart kavaj, Ellos.
Sixteen Candles Totally Rad t-shirt, 80stees.
Kjol, tights, armband, svarta knästrumpor, H&M.
Grå overkneestrumpor, Lindex.
Wayfarer kopior med tonade rutor och zebramönstrade sidbågar, Bik Bok.
Diadem, Glitter.
Rosa Adidas jacka, La Redoute.
Rosa Reebok Freestyle Hi, Footlocker.



Oh Molly! Molly Ringwald-tryck från 80'sfilmen Sixteen Candles (+några vattenfläckar).




Marsipan-mintgrön/pastellrosa "Cupcake"- ögonskugga & Indian Black kajal från Isadora.
Läppglans, "Nice Kitty" Hello Kitty/MAC Cosmetics.
Rouge "Sugarmuffin", Make Up store.





förmiddag


Tänker, väntar & vaknar.

Nu under förmiddagen ska jag tänka ut några ställen jag kan tänka mig att praktisera i 6 veckor i slutet på sommaren. Hemläxa från Servceyrkes-kursen jag går nu.

Jag väntar också på att klockan ska bli 10.00 så jag kan börja spela musik. Jag och min technoi/CS-granne har gjort en deal. Det visade sig nämligen at vi båda störs av varandra och är helt osynkade med våra störande ljud. Vi försöker nu ta hänsyn till varandra. Det är jätteskönt att vi har kunnit prata om detta och löst det på ett civiiliserat sätt. =) Lite trist att inte kunna vakna till morgonmusik men man får börja köra med hörlurar.



SUPERGREEN!


Matcha maten. Billiy's Veggie pizza, gammal favorit men det var ett tag sen nu.


Vårpremiär: Collegejacka! Jag älskar ju amerikanskt sportmode (speciellt sådant som förekommer i collegefilmer från 80-talet) och beställde den här från USA för ett par år sen från Gwen Stefanis eget märke Harajuku Lovers, alltså innan det blev supertrendigt och collegejackan blev bloggvärldens hetaste byte! 
Outfiten innehåller också premiäranvändning för Sesame Street t-shirten som jag beställde hem från USA för flera månader sen men varit osäker på storleken, men nu är jag jättenöjd! :)

Collegejacka, Harajuku Lovers, Whimsical Gifts Ebay.
Kjol, tights, solglasögon, hårband, H&M Divided.
Rebook Freestyle Hi, Stadium.
Benvärmare, Gina Tricot.
Sesame Street t-shirt av MIghty Fine, 80stees.
Billys pizza, Wilys.
Tokidoki piratväska, Rio Stockholm.


COTTON CANDY MAKER- CHECK!



En liten nostalgitripp tillbaka till tiden när jag arbetade som sockervaddsmakerska på Gröna Lund, det bästa jobb jag haft! Alltså att jobba på ett nöjesfält. Jag hade bl.a. en väninna som kom direkt från festen och arbetade i vita boots. Jag jobbade då i mina ljusrosa Reebok sneakers och zebramönstrade Converse (båda dojjorna likadana som de i kollaget, nu sönderanvända tyvärr). Man hade ju arbetskläder på sig förutom skorna. Så då fick man passa på att ha uppmuntrande skor på jobbet och roliga outfits innan och efter. För övrigt såg man själv ut som en sockervadd efter att ha snurrat massvis med strutar. Kanske var därför det var så lätt att fastna där även när man slutat. Det negativa med jobbet var överansträngd handled, jag fick ha stödbandage ett tag. Och alla getingar.
Jag har tidigare gjort ett stort nöjesfälteskollage här, fortfarande mitt absoluta favoritkollage! :D


Stereoväska, Truffle Shuffle.
Lady Gaga t-shirt, Honcho Store.
Läppglans LA LA, Make Up Store.
Lack ballerinas, vita boots, H&M (går tyvärr endast upp till strl 40).
Collegejacka, shorts och solglasögon, Gina Tricot.
Pastellrosa Reebok Sneakers, Asos.
Sockervaddsmaskin, Amazon.
Bubbelgumsrosa ballerina, Vagabond.
Zebramänstrade Converse, British Empire.


För länkarna, klicka här:


COTTON CANDY MAKER - CHECK!
COTTON CANDY MAKER - CHECK!

Items in this set:
Ladies Lady Gaga Stars Diamante T Shirt by Amplified, 30 GBP
Converse Chucks High Zebra 1J268 Converse Chucks High Zebra 1J268...
Retro Boom Blaster Speaker Bag : TruffleShuffle.com, 20 GBP


Mix & Match


Härliga kontraster med knallgula Converse och grafiskt snyggt zebramönstrat.


Bikerjacka-t-shirt och poppande accessoarer, även här grafiskt snyggt.


Kort trench och djurmönstrat linne i ljus pastellrosa.


Färgskala och mönster med 70-tals retro inspiration: gula strumpbyxor till solklänning med leopardmönstrad bikiniöverdel och brunfuskskinnväska i lapptäckesmönster.

Ofta när jag städar och sorterar kläder blir jag inspirerad och ser plötsligt saker av en slump som jag tycker passar bra ihop och som kan resultera i en outfit. Då brukar jag ta kort på det för det är perfekt att ta fram sen när man saknar klädinspiration. Nackdelen kan vara att jag inte känner för den matchningen längre vid den tidpunkten, eller kommer ihåg hur jag tänkte... :P Inspiration är jätteviktigt för mig. Och då gäller det som sagt att försöka vara förberedd för de dagar då den saknas. Ett tag skrev jag ned olika outfit-kombinationer istället för att ta kort. Fast det bästa är ändå att slänga på sig nåt man vet funkar tills inspirationen kommer tillbaka. Fast jag gillar ändå att ta sådana här bilder, de blir som små konstverk, färgkartor och minneslundar.

Hur gör du för att få inspiration til outfits? Har du nåt speciellt tankesätt när du mixar & matchar?


GOD HATES TECHNO


Nu är jag döless på grannesn dåliga techno musik och oväsendet av dataspel (typ Counter Strike). Det finns ingen värre musik än techno. Tur att jag inte har hjärtfel och pacemaker för då hade jag varit död för längesen, så mycket som det dunkar här i överdrivet irriterande hetsig takt som gör mig mordisk. Techno är bara meningslöst pumpande och dunkande utan melodislingor
Ibland måsrte jag använda öronproppar hemma. Om oväsenddet bara hade varit någon mer sympatisk musiksmak än techno... Suck.
Det påminner mig om den tiden när jag arbetade och bodde på ett Hostel i London där de också hade ett disco. Det dunkade alltid i väggarna när man skulle försöka sova.



... and so do I... En sån där t-shirt skulle jag vilja ha. såklart. ;) Kanske jag skulle slinka ned en i grannens brevinkast också. :)


Sommar Flashback: Lady Gaga på Grönan

Detta är ett aningens försenat inlägg om när jag åkte till Stockholm förra sommaren och såg Lady Gaga på Gröna Lund och träffade de andra bloggarna Stina- Obsessive Cuteness, och Agneta- Give me the candy...please, för första gången! :D Vi hade bara haft kontakt via nätet innan så det var jättespännande att ses och se våran gemensamma idol tillsammans och äta sockervadd. Här kan du läsa Stinas inlägg om aftonen.

Varför detta blev aktuellt igen nu är delvis för att sommaren närmar sig och jag betar av massvis med äldre opublicerade inlägg (japp, jag är seeeeeg, och ju större och viktigare inlägg, desto längre tid innan jag publicerar tyvärr..., jag vill ju att det ska bli bra), och delvis för att Lady Gaga spelar i Sverige snart igen (7-8 maj) under sin Monster Ball Tour. Jag skulle hemskt gärna vilja gå men biljetten är tyvärr dyr, ca. 700 kr för billigaste platserna. Vilken tur att jag passade på att se Lady Gaga för under 100-lappen förra sommaren under en jämeförelsevis liten mysig tillställning utomhus! :D

Ska du se Lady Gaga när hon spelar i Sverige?




Outfiten fixad- check!


Här provar jag de hjärtformade solglasögonen från Topshop som jag nämnde i ett tidigare inlägg här.



Jättelånga köer...


... som jag lyckades slippa tack vare ett gäng coola, trevliga killar från Berlin som jag också åt pizza imed nne på Grönan innan konserten.



Härligt återseende av Grönan, där jag tidigare jobbat i 3 säsonger som bland annat sockervaddsmakare.




Supersöta Agneta och Stina, jättehärliga tjejer! :D Det var roligt att vi lyckades matcha varandra omedvetet!


Vi fick tyvärr inte tag i nån rosa sockervadd. :P


Det var häftigt att se konserten i atmosfären och miljön på Gröna Lund, speciellt när skymningen satte in, jag har ju en grejj för nöjesfält.


Jag har ingen avancerad zoom på min kamera så tyvärr syns inte Lady Gaga så bra på bilderna.


Det var bl.a. sekvenser med Lady Gaga med en motorcykel och en robot.


Det hade varit roligt att stå ännu närmre men jag gjorde det fatala misstaget att ha för stor & tung väska med mig.




Efter konserten dreglade jag över en Lady Gaga t-shirt som var slut i min storlek, som jag tidigare bloggat om här och drack en öl tillsammans med Stina, Agneta, Stinas kille och hans killkompisar innan jag åkte till pappas lägenhet på Lidingö för fortsatt semester i Stockholm.

Allt som allt, en otroligt händelserik och intensiv dag, en toppenkväll, ett minne för livet! :D

Thats that! Det kommer en Sommarspecial 2 snart! B-)


Wanted: Nya Wrangler




Däremot dessa från Wrangler som är på rea nu hos La Redoute för 629 kr föll mig i smaken, som vanligt- och det är väl tur det eftersom Wrangler är de enda jeans som passar min kropp. Love love love Wrangler!

Toppen är också jättesnygg och på rea för 209 kr och finns i både vitt och svart. Jag gillar hela bilden i överhuvudtaget: tjejen., väskan, jeansen, bältet, tishan.




Denim, 96% bomull, 3% polyester, 1% elastan. Låg midja.



Snygg-snygg!


Emily Jeans



Emily- jeans från Killah, Loose Fit, ha ha. De föll mig inte i smaken just nu dock- trots att jag heter Emily. :P Jag har inget emot modellen (löst uppe, tajt nedtill) eller loose fit, men som sagt, de där fick jag inga härliga vibbar av, jag vet inte riktigt varför, kanske de ser obekväma ut, stela, hårda, tjocka, för hög midja..?! Näe Killah, bättre Emily-modell tack!


//Emily


DRESS U UP




'Dress u up' (från albumet 'Like A Virgin', 1985) är en av mina absoluta favoritlåtar med Madonna, ja i överhuvudtaget.
Kollaget gjorde jag för 3 månader sedan och är baserat runt Madonna t-shirten och en kärleksförklaring till 80-talet och Madonnas stil på den tiden.
Jag har ju tidigare publicerat ett kollage om Madonnas 'Desperately Seeking Susan' ('Susan var är du')/'Get Into The Groove'- stil här. 
Den här looken skulle jag gärna glida runt med i sommar på stan, discot, rullskridskorinken, strandpromenaden, m.m.


Strumpbyxor, minikjol, pumps, strumpor, svarta solglasögon, hatt, jackor, jeansshorts, bh, zebramönstrad handväska av Jimmy Choo, turkosa solglasögon i wayfarermodell, rosa tangatrosor i spets, H&M Divided.
Madonna Junk Food t-shirt för herr (finns också tjejmodell), tvåfärgade 80's solglasögon, 80stees.
Rullskridskor, Skates.
UbanEars hörlurar, Fred Flare.
Rosa pistolhalsband, Nelly.




Videon är från The Virgin Tour 1985 och är en must see av roliga kläder, moves, idolhysteri och en ung Madonna.


"Dress You Up"

You've got style, that's what all the girls say
Satin sheets and luxuries so fine
All your suits are custom made in London
But I've got something that you'll really like

[Chorus:]

Gonna dress you up in my love
All over, all over
Gonna dress you up in my love
All over your body

Feel the silky touch of my caresses
They will keep you looking so brand new
Let me cover you with velvet kisses
I'll create a look that's made for you

[chorus]

Gonna dress you up in my love, in my love
All over your body, all over your body
In my love
All over, all over
From your head down to your toes


DRESS U UP
DRESS U UP

Vårpremiär för Converse #2






Leopardmönstrade stretchbyxor, mintgröna solglasögon, Star Wars t-shirt, armband, kinesisk ätpinne, H&M Divided.
Grå väst, Cubus.
Diadem, Glitter.
Zebramönstrad scarfl, en av pappas utförsöljningar.
Halsduk, Bik Bok.






fler outfits: premiär för Converse #1


Äntligen Converse-väder!

Svart trenchcoat, väska, DALLAS t-shirt, skärp, solglasögon, WCT hoodie, H&M Divided.
Gula Converse, La Redoute.
Wrangler jeans, Stadium.
Min systers sjal.
Örhängen med bambi från Street marknaden i Stockholm.
Färgade hårnålar, Rusta.





Retrobrillor & handgjorda bambi-örhängen.


Turkosblå kajal, marsipangrön ögonskugga.


Inbakad fläta.


fler outfits: vampsmilie



Inbakade flätor på sidorna blir vågigt hår när man släpper ut det. Vinrött nagellack för att matcha vampsmilien.


Remember den här t-shirten som jag bloggade om tidigare här?! Här är den i bruk iallafall!

Wrangler jeans, La Redoute.
Långt trikålinne, armband, H&M Divided.
Vampsmile t-shirt, från Gina Tricot's Valentin kollektion Love Rocks.
Örhängen, Glitter.
Halsduk, Bik Bok.
Rosa Reebok sneakers, Footlocker.







Madonna i boyfriend-modell



Ny Madonna t-shirt från Junk Food i boyfriendmodell med bilder från hennes True Blue-omslag. Den dyker väl förhoppningsvis upp i nån nätbutik snart.


mannen vid papperskorgen





Igår när jag skulle fotografera outfitbilder från en papperskorg utomhus så kom en mycket kufisk och målmedveten gubbe med piratkeps och skulle åt min papperskorg/kamera-stativ. Jag lyckades fånga honom på bild här i bakgrunden.


Gårdagens Outfit: t-shirt och skopremiär




Gårdagens Outfit, premiär för t-shirten (som jag beställt hem från Honcho Store i England för flera månader sen men varit osäker på passformen) och mina låga Reebok's i år! Känns grymt skönt! Äntligen dags för varmare kläder.


Jeans med fuskskinndetaljer, Cheap Monday.
Digital klocka med speakervoice, Cheapo.
Örhängen, JC.
Fuskskinnjacka, Cubus.
Lila lång hoodie, Bik Bok.
Sköldpaddsfärgade solglasögon i wayfarermodel, gina Tricot.
Sweet & Sour t-shirt med kvinnliga superhjältar och skurkar, Honcho Store.
Nitbälte, kofta, väska, gummisnodd, armband, H&M Divided.
Låga Reebok's, Din Sko.
Rosa Creative Mp3-spelare, Onofff.
Hörlurar, CDON.
Färgade hårnålar, Rusta.





WANTED: Klarblå byxor





Typ såna här klarblåa byxor i jeansmodell med stretch vill jag ha, och har velat ha ett tag, superfresh! Dessa är från H&M Divided och kostar 199 kr. Jag misstänker dock att modellen inte är tipptopp, men jag har inte hittat nåt bättre alternativ än så länge. Tacksam för tips!

3 nya lyxiga smaker från CARTE DÓR



Jag är dösugen på de här nya smakerna från CARTE DÓR:

Choko Chip Muffin
Rasberry Cheese Cake
White Chokolate Red Fruits


yum yum yum................ :P


KICKS tv-reklam





Jag googlade KICKS tv reklam som går nu för att jag gillar den, och blev förvånad hur mycket negativt som kom upp!
Jag tycker att den är annorlunda och lite galen, rolig och snygg, men den väcker tydligen starka motbjudande känslor hos vissa andra, vilket jag tycker är intressant...
Vad tycker du?

Uppdatering: För att samannfatta vad folk stör sig på så är det allting från ljudet, den är läskig, de är för smala...
Kanske är det läskigt att jag inte ens reflekterade över nidbilden av kvinnor som är hemmahjälp (ganska provocerande i dagens politiska läge..), bråkar över, och snor skönhetsprodukter, ect, men jag tänker som läsaren Martina kommenterade inlägget: "det är liksom... high fashion", nån slags bitchig "desperate housewifes-anda". Jag upplever reklamen mer som en parodi, men det är självklart skitviktigt att reflektera över vilket budskap reklamen sänder ut.

Det här plockade jag upp från KICKS hemsida om filmen:

"Nu är det premiär för KICKS nya reklamfilm! I filmen vill vi med glimten i ögat illustrera det passionerade förhållande vi har till våra skönhetsprodukter. När du upptäcker att favoritmascaran inte längre ligger i necessären, när du står i duschen och det inte kommer ut en enda droppe schampo ur flaskan, när du glömt kvar din bodylotion på gymet, när parfymflaskan glider ur händerna och krossas mot golvet... Du kanske känner igen den där känslan? Men don't panic! We have it! Det är bara att komma in till din KICKS-butik och pusta ut! Om du är sugen på att hitta nya produkter hjälper gärna våra makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter dig att upptäcka dina nya skönhetsfavoriter!


Filmen är regisserad av Johan Renck som tidigare jobbade med musik under namnet Stakka Bo. Idag är dock Renck mer känd för sin långfilmsdebut Downloading Nancy och de coola musikvideos han regisserat för artister som Madonna, Kylie Minogue och Beyoncé."



STRAWBERRIES & CREAM





Bland det godaste och kitshigaste man kan äta är färska jordgubbar med vispad grädde, ta en jordgubbe och doppa toppen i grädden- orgasmiskt! Det verkar vara fler som tycker det, t.ex Serena och Nate som hånglar loss med jordgubbar & grädde till frukost i Gossip Girl:


Här kan du kolla in den heta videon!


Men det är inte bara gott utan låt dig också inspireras av färgkombinationen! Dessutom: rött+vitt=rosa, osv...

Care Bears- och Spongebob tröjja, Coca Cola Famous Forever t-shirt, Marvel Heroes Mighty Fine t-shirt, Marilyn Monroe t-shirt,Truffle Shuffle.
Randig tunika, 'Kiss Me, I´m Cute'- pyjamas, bikiniöverdel, Hipster trosor, spets-bh, halsband, cupcake-liknande örhängen, H&M.
Ljusrosa Converse, Halens.
Adidasväska, Nike vindjacka, Stadium.
Röda Converse, Brandos.
Dumpling Darling recycled väska, Kitsch.
Nokia 7020 Hot Pink mobil, Netonnet.
Spanska godishjärtan, Fred Flare.


WHIPPED CREAM & FRESH STRAWBERRIES
WHIPPED CREAM & FRESH STRAWBERRIES
Items in this set:
Marilyn Monroe Rainbow T-Shirt, 23 GBP
Ladies Care Bears Livin In The 80's Pullover From Fame and Fortune :..., 30 GBP
Refresh Yourself Ladies Coca Cola T-Shirt From Famous Forever :..., 25 GBP
Ladies Marvel Ultimate Heroes T-Shirt From Mighty Fine :..., 25 GBP
Ladies Bonkers Spongebob Pink Lightweight Sweater : TruffleShuffle.com, 18 GBP

VÅRFYND


TIGERJACKA. CARLINGS, Saints & Mortal Tigers Lounge Limited jacka, 399 kr. TO DIE FOR! kunde varit lite stretchigare material dock, Saint & Mortals gör sjukligt snygga retro-jackor men i rätt illasittande modeller tyvärr, men men... jag vill ha den ändåååå!


MONSTER CUPCAKE linne, 99 kr, CARLINGS.


LINDEX, 49 kr. ÄNTLIGEN ROSA HJÄRTFORMADE BRILLOR!! KÖPT!!! Vilket fynd: likadana har funnits på Topshop för 275 kr!!! =O Jättegulliga Moa tipsade mig om dessa!


KITSCH & KAWAII PÅ LINDEX flick-avdelning. Jag har köpt glass-örhängena. Det fanns även tårt-halsband.




Gummisnodd med MY LITTLE PONY HAIR EXTENSIONS?! :D


ÅHLÈNS, rosa pilotbrillor. Jag har redan liknande från Åhléns. De fanns i fler färger också.


MOST WANTED. Skön och tjusig bh på Åhléns. Jag behöver verkligen en ny bh och Åhléns har de bästa.


BLÅ.


Svagt glittriga svartturkosa Adidas sneakers på rea.


H&M Divided, CUPCAKE linne i svart eller vitt, 99 kr. KÖPT!!!




BIKINI i RETROSTIL, på H&M. Finns i rosa också. Överdelen var otroligt opraktiskt, funkar nog endast som sol-bikini, men jag är sugen på underdelen.


Blåvitrandig kawaii kjol med tyll, perfekt sommarkjol, H&M Divided-


Svarta stretchjejans, 299 kr, finns i ljusblått också., H&M Divided.


Knallrosa Hoodie med vita snoddar, H&M Divided.


Jacka och tunn grå hoodie, perfekt till årstiden, H&M Divided.


Mörkgrå kofta i t-shirt material, 149 kr, H&M Divided. WANT IT!!!


U-ringade bastoppar med puff o rynkärm, finns i olika färger på H&M Dam, 79:50 kr. KÖPT!!!





3 t-shirtfynd hos Phoenix

Jag har ju bloggat om ett par t-shirts som jag helst vill ha hos Phoenix, här kommer några till. Det är såna som jag spanat in i flera år på nätet men som sen försvann för att dyka upp igen hos Phoenix! :D


Gizmo 3D. Jag har fortfarande ingen Gizmo eller Gremlins t-shirt och den här är dessutom i 3D, med en neonrosa Gizmo+popcorn!!! Perfekt biotshirt! :D 199 kr.

Hairspray. Jag är ju allergisk mot hårspray men inte mot den här filmen, love love love! :D T-shirten kostar också 199 kr.

Ladies Night Junk Food. Också en gammal goding som är svår att få tag på (har funnits på 80stees förut och i rött hos Truffle Shuffle), men finns nu på Phoenix för 299 kr. Perfekt sommart-shirt!


Cyndi Lauper & Lady Gaga läppstift


Unik duo. Mina största favoriter, två av de mest originella färgstarka artister i världshistorien, i samarbete!!! :D:D:D Men varför sluta vid läppstift?!


Många har redan bloggat om detta, men det struntar jag i! Nu har alltså MAC Cosmetics Lady Gaga och Cyndi Lauper som talespersoner för deras aidsforsknings-serie Viva Glam, som ofta har kändisar som talespersoner (tidigare bl.a.:Ru Paul, Mary J. Blige, Elton John, Shirley Manson). Lady gaga läppstiftet är i ljusrosa och Cyndi Lauper's är i korallrött, två perfekta nyanser att växla mellan. De kostar ca. 100 kr/st och pengarna går alltså till AIDS/HIV- forskning.

Sist jag handlade en Mac produkt var när de hade Hello Kitty kollektionen förra våren, då köpte jag två läppglans i olika nyanser, nu blir det till att köpa två läppstift istället när jag kommer till Stockholm (finns på bl.a. NK och Åhléns vid Sergels Torg) nästa gång (Mac Cosmetics finns inte i Gävle tyvärr).

Här nedan följer en intervju i 3 delar hos Sharon Osbourne's Show där det sägs väldigt mycket bra saker och Cyndi Lauper och Lady gaga verkligen visar vilka bra förebilder de är. Tekniska kvalitén är lite si och så. Sammanfattat: Systerskap, var dig själv, älska dig själv, tro på dig själv, våga sticka ut och uttrycka dig och din sexualitet & använd kondom!!






GLAD PÅSK 2010!


Hoppas ni får en härlig påsk! XD 

//Unique Rebelism


Cowboyboots Outfits x 3


Några outfits från den gångna veckan då jag satt mina handgjorda mexikanska cowboysboots i bruk. Jag köpte dem för flera år sen men har inte gått in dem riktikgt än, så det satsar jag på nu. Jag gillar verklgen cowboystövlar! Kolla också in kollaget Dare to be different, som handlar om att blanda stilar med bl.a. cowboyboots.

Outfit1:
Väst, Cubus.
Diadem, Glitter.
T-shirt , herravdelningen JC.
Wrangler jeans, Stadium.

Outfit2:
Diadem, Star Wars t-shirt, sjal, väska, armband, H&M.
Wranglerjeans, Stadium.


Outfit 3:
Väska H&M.
Brillor, zebramönstrat linne, Bik Bok.
Stentvättade stretchjeans, VILA.
Dirty Dancing T-shirt, 80stees.

Cowboystövlar av märket Buffalo, från La Redoute.



SKÄR TORSDAG/ PINK THURSDAY/ PINK KITSCH KOLLAGE


Idag är det Skärtorsdag/Pink Thursday och då passar det utmärkt att publicera mitt PINK KITSCH-kollage jag gjorde för över 2 månader sen!


Hörlurar, Scullcandy från CDON.
My Little Ponies Famous Forever t-shirt, stereo väska, ljusrosa wayfarer-kopior, Truffle Shufffle.
Strumpor, trosor, cerisa örhängen, Topshop.
Glitter 'RAINBOW och 'PINK LIGHT', läpp-penna 'HOT PINK', Make Up Store.
Ros brosch, kakeldekor, boklampa, kaffekanna, rosa mustasch-kit, kanin sparbössa, stjärn örhängen, köksburkar, smyckeshand, Pin Up läppbalsam 'Cotton Candy'från Kitsch.

obs! glöm ej, note to yourselves: youré rad!!!



PINK KITSCH
PINK KITSCH
Items in this set:
Ladies Pop Princess My Little Pony T-Shirt From Famous Forever :..., 17 GBP
Lace Ra Ra Knickers, 4 GBP
Multi Stars Ankle Socks, 3 GBP
Fine Stripe Ankle Sock, 3 GBP
Ghettoblaster Bag With Speakers In Pink From Loop NC :..., 30 GBP

Möte med bloggläsare!


Just nu går jag Serviceyrkesutbildningen, som jag nämnde tidigare, och det är jätteroligt och jag träffar många nya roliga människor, bl.a Jenny, 21, en jättesöt tjej som alltid har så coola kläder och snygga skor! Sen visade det sig att hon följt min blogg sen tidigare! Det är jätteroligt, för det är första gången jag träffar en ny person som säger "jag läser din blogg" och känner igen mig! :D



Bloggläsare med stil! Jenny, 21.

Läppformat armband, leopardmönstrad topp, Asos.
Kofta, Topshop.
Jeans, Gina Tricot.
Reebok sneakers, nån butik i Finland.




Jag är ju Reebok-fantast, och dom här är ovanligt snygga!


Ovanliga accessoarer i starka färger som poppar ut!


RSS 2.0