Nya tights & Young Romance-toppen


Det här är den sista (iallafall i Gävle) av de här t-shirtsen med knytärmar och retro motiv från gamla Starlet-tidningar eller liknande som har funnits i snart 1 år på H&M Divided. Jag har redan den svarta med rosa motiv i en storlek mindre som jag fick förra våren, se här och här. Men jag skulle vilja ha den här också, perfekt på gymmet och sommaren. 149 kr.


Förra våren.


Nya mörkgråa tights, 79:50. Funkar som långkalsonger också nu när det är så jäkla kallt. Det var mest därför jag var ute efter nya tights och så hade jag turen att hitta dessa heta & billiga som passar till allt! :D Tyvärr blev de noppiga i grenen direkt!


Jag lämnade ju tillbaka den här rosa klänningen men är fortfarande sugen på den. Jag har provat den hur många gånger som helst nu, är osäker på storleken (som vanligt).


Finstickad vit lång tröjja, inte så jättekul, genomskinlig.



H&M Nyheter: JEANS BLUES


Jeansjackan. Snygga armar. Snyggt sliten.

H&M has got the Jeans Blues!
Jag har både kikat i butik och på internet på kollektionens utbud. Där hittade jag några mycket prisvärda jeans-godbitarna/klassiker/basplagg till garderoben:

Slitna jeansshorts boyfriendmodell 99 kr och jeansjacka, 149 kr, superstretchejeans 199 kr, boyfriendjeans, 199 kr, och slutligen en arméjacka i samma modell som min svarta för 399 kr. Imorn ska jag till H&M och prova plaggen och avgöra ifall de är snygga & sköna på också!


Boyfriendjeansen.


Åh, en 'blå tävling' dessutom, jag måste vara med! :D Bara att klä ut sig till Smurf ju! ;)




H&M Guldbonus 250 kr!

Den här finstickade Hello Kittytröjjan har jag redan i grått och den är skön som en snuttefilt, varm och ändå sval, jag älskar den! Så då är det värt att skaffa en till i en annan färg och kanske en storlek mindre. Den finns i mörkblått och den är oxå jättefin, men vitt tror jag blir bra, särskilt till sommaren. 249 kr.





Oversizad 80s tröjja med Musse Pigg tryck för en riktigt skön retrolook, finns med Hello Kitty och Mimmi Mus också och i färgerna mörkgrå och blå, 249 kr.




Jag fick en 250 kr guldbonus i brevlådan från H&M igår! :D

Ovanför är de mest lovande kandidaterna! Jag ska till H&M nu och kolla läget, det beror lite på vilka storlekar som finns kvar vad jag slutligen slår till på..

Här är en lista på grejjer jag skulle vilja ha från H&M:

- Turkos eller svart handväska, 199 kr.
- Sportbh 149 kr.
- Rosa klänning, 199 kr.
- Läppglans, kajalpenna, nagellack, rouge från Isadora.
- Strumpor.
- Hjärtmönstrade strumpbyxor, 79:50.
- Rosa/svarta/gula- WCT jackan i en mindre storlek, 249 kr.
- Anisktspeeling.
- Ansiktskräm.
- Nattlinne/pyjamas.



Topshop Toppar!



I dessa vintertider skulle det inte vara helt opassande att ibland få kalla sig själv för en 'popsicle'/glasspinne och det känns också helt rätt att ha en STAR WARS t-shirt med en glasspinne & R2D2 av SWEET & SOUR från Topshop som det står SPACE ICE på, här är den! =D

Madonna som bäst, och en av de snyggaste scenerna, från filmen Desperately Seeking Susan (Susan var är du?) när hon kör en raggardusch på en offentlig toalett har avbildats på den här toppen i TEE & CAKE's sedvanliga, lite ovanliga t-shirtmodeller hos Topshop, se den här.

VIL HA! :D



JC's Provdockor



2 supercoola t-shirt!s från JC's herravdelning, 129 kr/st. DOM VILL JAG VERKLIGEN HA!



Den här modellen som oxå gjort jobb för H&M Divided ser ut som en blandning av Twilght-jacob och en ung fräsch Corey Haim med en Vanilla Ice-frisyr! I Like!!!

Tjejkläderna och modellen var inte alls lika kul som killmodellen och kläderna.









Oj, va många bilder det blev! Det var grymt kul att leka med den här virtuella Ken dockan! Det kan ju bero på att jag tycker att det är jättekul med mode för killar också och att jag tycker att modellen är skitsnygg!
Men förutom det tycker jag H&M's FASHION STUDIO är bättre tekniskt och har ett större utbud av allting.
Kolla in JC's provdockor här.




KILLAH: Look of the Month: Electri-K Ice for Everyday Weekenders




Killah brukar oftast ha snygga reklamkampanjer, och det här var inget undantag som de kallar Look of the Month: Electri-K Ice for Everyday Weekenders. Särskilt väskorna är snygga detlajer och jag diggar den blå färgen och sammansättningen av outfitsen.



Teckning September 2008



Jag hittade gammalt nummer av min favorittidning NYLON från September 2008 hemma som jag inte sett på länge och i den låg den här teckningen som jag antagligen gjort då i samma tidsperiod. Min smak har uppenbarligen inte ändrats särskilt mycket sen dess. :)

Jag är inte direkt nöjd med den här teckningen, eller snarare skiss, (proportionerna är jättekonstiga, benen för smala och frisyren fult tecknad)  förodligen därför den legat i en gammal tidning, men det hindrar ändå inte mig att tycka att det var roligt att se den och publicera den! ;)



Lyckade Julreafynden!


Bubbelgumsrosa t-shirt, 50 kr.




80s Cyndi Lauper drömklänning, halva reapriset, 50 kr.


Provat och suktat efter flera ggr innan de kom på rea.


DALLAS t-shirt hlava reapriset, 50 kr.


Guldtightsen, halva rea-priset, 50 kr.


Bättre sent än aldrig att blogga om! ;) På H&M's julrea lyckades jag få tag på plagg för halva reapriset som jag hade provat och velat haft ganska länge innan, väldigt lyckat! :D



BIK BOK's Senaste Stylebook


Ingen höjdare direkt.


I like hjärtmönstrade strumpbyxor och Madonnatryck (som iof ser väldigt konstigt ut och det börjar bli lite trist att alla klädbutikskedjor kör med det nu).


Snygg frisyr och jacka, dock är den för kort för min smak.


Yeah.

Jag tycker inte att Bik Bok's senaste Stylebook är lika bra som tidigare: 1 och 2. Modellerna ser för unga ut (och beror nog inte bara på att jag blir äldre) och bilderna, miljöerna och kläderna är tråkigare också.


mitt hår: tvådelat


Vante, Accesorize, armband second hand, allt annat H&M.


Hårsnodd, Monki.

Jag är grymt nöjd med min utväxt nu! Det är perfekt för mig som vill ha allt och inte kan bestämma mig för om jag ska spara ut eller blondera, nu har jag både och! :D



Snygg kille med lång utväxt = Kurt Cobain. Jag har typ saamma frisyr som honom nu.


Isadora NOSTALGIA





Nu har Isadora kommit ut med en ny vårkollektion som heter NOSTALGIA och är inspirerad av 50 och 60-tals ikoner som Brigitte Bardot, samt cupcakes, rosa cadillacs m.m. Visst låter det fantastiskt!!! Jag vill verkligen ha kajalpennan INDIAN BLACK (jag har bara en mörkgrå som börjar ta slut nu), och eyelinern för en snygg retrolook, och ögonskuggorna i härligt kitschiga, glassiga färger! :D



Pieces of me






För ett tag sen hängde sig facebook och alla mina profilbilder hamnade i fina kollage bredvid varandra på min profilbildssida så jag passade på att skärmdumpa dem. Förutom bilder på mig så är det bilder på saker som jag tycker mycket om, så det blev en liten sammanfatning av min smak, eller pieces of me... :)

Innehåller bl.a. bilder på/från: True Blood omslag från en av böckerna som jag läste innan tv-serien ens var påtänkt, bild från en av Care Bears filmerna. Alice i underlandet originalteckning, Alice i underlandet t-shirttryck från Junk Food, Trollkarlen från Oz originalteckning på Ozma- boygirl/ruler of Oz, Svampbob t-shirttryck, Harajuku Lovers parfymreklam, smurfar, kitschig blå pudel, Kitty Wigs (peruker för katter), Smurfette t-shirtttryck från Junk Food,  den kvinnliga Transformern Acree, My Little Pony, Chewbacca från Star Wars, retro häxor, Sesame Street med mustascher t-shirttryck & Leeloo från Det Femte Elementet spelad av Milla Jovovich.



IDAG: migrän, snöstorm, melodifestival, en misslyckad utflykt



Idag har jag haft migrän halva dagen och försökt vila bort det. Vet inte varför men jag har haft en del migrän på sistonde. Kanske vädret, virus eller att jag oftast ligger i sängen och surfar och då måste jag alltid vrida huvudet åt samma håll jämt, blir helt överansträngd, men det är ju så mysigt och varmt där.
Men vid sextiden fick jag nog och skulle ut och handla i snöstormen. Det började med att jag fick utesluta Willys som ligger lite längre bort men är billigare för att terrängen dit var oigenomtränglig. Så då blev det Hemköp istället vilket iof var bra för de har godare sallad och frukt. Efter bara några meter på cykeln hade skosnöret snurrat fast min fot i cykelpedalen och jag satt fast. En liten stund blev jag rädd att jag skulle vara fast ute i snöstormen och frysa ihjäl, men jag fick loss snöret och handlade. På vägen hem hände följande:
matkassen brast, apelsiner och andra matvaror rullade runt i snön, jag ramlar med cykeln på mig, den andra kassen ramlar också ut i snön. Lyckad utflykt.
Vad är det som händer med vädret!? Det kändes som jag var med i filmen DAY AFTER TOMORROW... Skrämmande.
Sen har jag kollat lite på melodifestivalen medan jag lagat och ätit vegburgare och pommes.
Efterrätt och efteråt: pratat med gamla vänner på Facebook och ätit marängsviss.
Nu är det Ghostbusters på tv och jag har fortfarande lite huvudvärk, men jag ska nog kolla på den och sen sova och hoppas att huvudet är bättre imorn.

Godnatt! xoxo



igårkväll


ikväll, det är skönt med mössa när man har ont i skallen.


socker funkar på det mesta, även huvvevärk.


AJAJ HUVVET (& ett av gårdagskvällens försök till en Kat Von D bild-lookalike).



melodifestivalen


GLAMMIG OUTFIT.


SHLAGERCHIPS. Ost & Lök smak.


SMÅGODIS PÅ BURK igen.

Det här är bilder från när jag kollade på Melodifestivalens första deltävling i år. Jag skrev ju tidigare om hur ett nytt intresse för melodifestivalen väckts sen He-Man (Dolph Lundgren) skulle vara proglamledare här. Det är oxå ett utmärkt tillfälle att äta massa smågodis, chips och dricka läsk. Tyvärr så har ju inte Dolph Lundgren varit med något mer sen första deltävlingen då han vann Sveriges hjärtan genom att dansa och sjunga som en robot/Frankenstein/kylskåp, så nu börjar mitt intresse svalna igen. Speciellt efter ikväll då det var så mycket skit, pinsamt är ordet, förutom Crucified Barbara.





Sonia Rykiel Pour HM #2




Det gick knappt att komma in på H&M Shop Online på förmiddagen då Sonia Rykiels andra kollektion för H&M släpptets.

Jag tycker: Ganska tantigt, är inget stort fan av finstickade plagg, iaf inte allt man har på sig vilket är fallet med Sonia Rykiel (hallå hur lätt är det inte att få maskor i stickade plagg?! helt opraktiskt). Men det finns helt klart en del sötsaker, fast jag reagerade på att storlekarna bara går upp till medium, kör Sonia Rykiel en Karl Lagerfeldt? Konstigt eftersom just hennes kläder är lite tantiga och ser ut att passa bättre på äldre lite kurviga damer?! Sånt storleksförtryck får mig att tappa shoppingsuget.

Det som jag gillade bäst var armbanden, rosa, gula svarta med strassstenar, 79:50.




Jag gillar den där gulrosarandiga tröjjan med svart rosett också, kawaiiii. Kjolarna är också fina.

 


Klänningen med ros och den randiga tröjjan är inte heller så tokiga.


... inte heller den rosa ros-tröjjan.


OBS!
Har nu fått reda på att storlekarna är väldigt stora; en XS är som en MEDIUM osv.
Tycker dock att det borde finnas info om det på H&M's webshop.
För att vara säker på att få rätt storlek så är ändå det bästa att prova plaggen i butik, handla där eller sen beställa, så man inte köper grisen i säcken. Så brukar jag göra iallafalll.


xoxo






ROCK N ROLLA




Halvgammalt kollage med lite gammalt och nytt, så vissa grejjer går inte att få tag på längre.

Annars ROCK ON!!! F**K RULES AND CONVENTIONS, ANYHING GOES!!! ;D

I LOVE HAIR METAL topp, blåsvart kjol, Forever 21.
Turkos ögonskugga och ögonpenna, Make Upstore.
Läppstift, Nymag.
Armékeps, zebraörhängen, läpptröjja, H&M Divided.
Ballerina med hjärta, kuvertväska med leoparddetaljer, örhängen, halsband med färgade pärlor, halsband med kors, rosarandiga strumpbyxor, Topshop.
Stereoväska, Fred Flare.
Rosa I LOVE CANDY armband, Dylans Candy Bar.
LUCKY armband, Asos.
Fingervantasr, halsband med handgranat, svarta nitpumps, Nelly.
Svampbob/Patrick t-shirt, I SHOOT PEOPLE t-shirt, Topman.
DareDevil/Evil Knievel kostym, Yandy.
Stormtrooper hjälm, Escapade.
Boots, Nilson.



För länkar till grejjerna:
ROCK N ROLLA
ROCK N ROLLA

Items in this set:
I Love Hair Metal Top, $16
H&M Shop Online
Geo Shapes Knit Skirt, $9.80
Nilson - Boots
NELLY.COM - Nelly Shoes, 200 SEK


TATTOO


KAT VON D. Jag har den här snygga bilden på en t-shirt. Jag skulle oxå vilja ha ett sånt svettband och zebralinne. Det skulle oxå vara coolt att tatuera in zebraränder på axeln...


OM MIG & TATUERINGAR:

- LOVE IT.
- HAR VELAT TATUERA NÅNTING PÅ ÖVERARMEN I ÖVER 15 ÅR. LETAR FORTFARANDFE EFTER RÄTT MOTIV.
- HAR EN HONDJÄVUL PÅ VRISTEN OCH EN STJÄRNA PÅ BAKEN (min 'my little pony-tatuering' för den är på baken, fattar ni) men när jag gjorde den var vi flera tjejer som var feminister som tatuerade in stjärnor, så det är också min feminist-stjärna.




Jag fick en jättefin komplimang idag av Johannas Funderingar att Sandy Bell ser ut som mig på den här bilden. :D

ETT AV MINA TÄNKBARA TATUERINGSMOTIV: SANDY BELL var en serie tecknade filmer som jag älskade när jag var lite tillsammans med STARZINGER som kom från samma bolag CARTOON.
JAG HAR ÄNTLIGEN HITTAT SANDY BELL-BILDEN  OVANFÖR som jag velat tatuera in på överarmen.. Det är rätt svårt att få tag på snygga bilder från Sandy Bell-filmerna och den här bilden hittade jag idag på Sandy Bell's Facebook Fanclub och det ser ut som nån tagit kort på TV- eller dataskärmen på en film, precis som jag själv brukar göra, eftersom bilden lutar bakåt, men det kan man nog fixa till, eller ta en ny 'rak' bild.

VARFÖR: Man blir glad av motivet. Levnadsglädjen personifierad. Jag har en personlig anknytning till det. Barndomsminnen. Retro. Sött & kul!


Se tidigare inlägg om tatueringar här.


Leopard hoodie, hjärtformade brills, zebra dress, valentinsmilie t-shirts, cykelbyxans återkomst




IT`S ALL GOODIE IN THE HOODIE


ROAR


Hoodies och t-shirts Gina Tricot, 99 kr, resp. 249 kr. Hoodien finns i många varianter, men jag vill verkligen ha den i leopard. T-shirtarna är en Valentin kollektionen LOVE ROCKS som jag blev tipsad om av AlltManKanTänkaSig.


Jag vill helst ha den rosa, arga söta vampyrsmilie t-shirten men den var slut i min storlek i Gävle (den på bilden är 1-2 storlekar för liten för modellen ska vara oversizad) så då ringde jag till Gina Tricot i Stockholm och har lagt undan den så att Hanky Pancake kan plocka upp den och skicka den till mig! :D:D:D Kan inte vänta tills nästa vecka!!!


YOYOYO!


Bytte till en större storlek på Flashdance & Madonna linnena på H&M Divided, så man kan ha dem över tights på sommaren och när man tränar, som kostar 149 kr/st.


CYKELBYXANS ÅTERKOMST. Fatta vilket praktiskt plagg!!! T.e.x när man har på sig kort kjol eller klänning och cyklar på sommaren.. JAhaa, det är därför det heter cykelbyxa... daaaah.. ;D Eller när man tränar. Fanns i mörkgrått och svart. Eller som mamelucker, haha.


Vinyljacka. Het, men för kort.

UNIQUE REBELISM



ÄNTLIGEN!!! VILKET FYND. Hjärtformade brillor i rött och svit, Cubus, 80 kr!!! SWEEET! :D

Bugs Bunny, Just So Paranoid, t-shirt Cubus.

 

Zebra på Åhlens, frk, 249 kr.

 


Fokis Phoenix T-shirt Tävling




Foki har en tävling nu där man kan vinna t-shirts från Phoenix och då ska man välja ut en favorit ur deras utbud. Jag hittade massa fina t-shirts men valde till slut en Rainbow Brite t-shirt där hon åker rollercoaster med 'regnbågsgnuttarna', som jag kallar dem, haha. Anledningen är, förutom att jag älskar Rainbow Brite & Junk Food t-shirts, att den här t-shirten är en raritet, den är nämligen rätt gammal och jag har inte sett att den finns att få tag på längre, och den är helt underbart sjukt söt, rolig, kolla bara ansiktsuttrycken! :D Det blir bl.a. en perfekt sommar t-shirt. Den finns här.



Trivia:
Det kanske är lustigt att jag väljer ett motiv med en bergodalbana med tanke på att jag bara åkt det en gång när jag var liten och fick panik och skulle hoppa ur vagnen i farten, sen har jag aldrig mer vågat sätta foten i en bergodalbana. Men man dras till det man är rädd för, right?! Jag har väldigt känsligt balanssinne uppenbarligen, gör jag en kullerbytta så får jag fjärilar i magen, haha. Det är lite tråkigt för jag älskar nöjesfält, har ju t.o.m jobbat 3 säsonger på ett, men jag får nöja mig med Disco Jet och sockervadd, vilket inte är så illa det heller! :D Men jag tycker fortfarande bergodalbanor är fina! :D



OUTFIT: Alla Hjärtans Dag 2010






I förrgår var det ju alla hjärtans dag. Då hade jag på mig:

Tights, Bik Bok.
Långt rosa linne, Hello Kitty tofflor, hårscarf, kofta, armband, brillor, H&M Divided.
Svarta overkness, Lindex.
Smurf t-shirt, Junk Food, 80stees.



POP UP




POP UP. Apropå Pop Art så vaknade jag igår morse och såg ut såhär, minus glasögon och skor.
Jag har nämligen slut på pyjamaser, måste ha tvättstugan, så då blev det en sån här oväntat lyckad pop art outfit istället. Inspirerad av CONVERSE GOES POP ART-inlägget satte jag på mig mina gula converse också, tyvärr är det dock för kallt att ha dem utomhus nu. Och kanske inspirerad av SWEETHEART GLASSES inlägget eller gårdagens ALLA HJÄRTANS DAG blev det såna hjärtformade brills oxå. Längtar till vår när man kan börja använda mer såna här outfits.


Semlan


Come over to the dark side, we have semlor....




Fettisdagen!
Jag åt årets första semla redan för 1 månad sen, hehe! :P
'Emlan' och 'Semlan' är dessutom några av mina gamla smeknamn.

Jag föredrar klassiska semlor, inga grodor eller i ett bad med varm mjölk, tack!
Hur tycker du om din semla?
Det skulle ju vara fantastiskt att äta hembakta semlor, mmhh, gaaah, hmm, får se om det blir nåt utav det projektet. Det är ju inget man bara slänger ihop direkt. Jag har inte gjort semlor sen hemkunskapen i grundskolan, ja inte sen jag kallades 'Semlan' sist... ;)




Neon Trim Hello Kitty T-shirt



Nyhet hos 80stees. Söt Hello Kitty t-shirt med neonkanter! Mi lajk!!!


Team Edward



Haha, humor! En lite annorlunda och mer gotisk variant av 'Team Edward' med Johnny Depp som Edward (Scissorhands) istället för Robert Pattingson´s Twilight-Edward!
Perfekt för den som är trött på¨Twilight-hysterin. Själv gillar jag både Twilight och Edward Scissorhands!

T-shirt nyhet från 80stees.


Sony ALPHA A330




Jag läste utvärderingar av digitala systemkamor i senaste DATOR Magazin att den här Sony Alpha A330 fick bra recensioner och är ett prisvärt alternativ. Detta gladde mig eftersom jag älskar Sony och min nuvarande lilla digitalkamera är av det märket och den är jag grymt nöjd med. Så om jag investerar i en digital systemkamera också får det gärna vara en Sony. Och så mycket som jag fotar skulle det naturligtvis vara ett bra inköp. 4990 kr kostar den... Ja, när jag har de pengarna så....

Har du tips om bra digital systemkamera?


Libresse Xpress your Style Tävling



Jag är med och tävlar om en jätteläcker grön Marc Jacobs väska hos Libresse! Rösta gärna på min bild här om du gillar den! =)




Converse goes Pop Art





Converse har kommit ut med en POP ART-inspirerad kollektion. Me lajk, I love pop art!!
Här nedan är mina två favoriter:




De här Roy Lichtenstein-inspirerade dojjorna är ju 2 die for!





HAPPY VALENTINE'S DAY!



Hjärtformade rosa Post-It's piggar upp min vardag!


Nu lider Alla Hjärtans Dag 2010 mot sitt slut, och jag har bara lagt upp sisådär 7 inlägg om det idag haha, what can I say; I'm a sucker for holidays (and a sucker for love...)! ;D Men ännu har jag inte önskat er en GLAD ALLA HJÄRTANS DAG, så jag gör det nu, eller hoppas ni haft en bra sådan, med eller utan sällskap. Jag är ju singel nu och tycker att man då kan få ösa kärlek på sig själv, familj, husdjur, mjukisdjur, samlarfiguer och vänner istället/också.
Hur ska man ösa kärlek och vårda relationen till sig själv?

Några förslag:

- hemmaspa: måla naglar, lägg ansiktsmask, fila fötterna, peela ansiktet.
- göra sig fin, sätt på dig en tjusig klänning även om du inte har en date, ta fina kort på dig själv.
- läs uppiggande självhjälpböcker som peppar självförtroendet.
- skriv listor över dina bra egenskaper, vilka mål du vill nå, vad som gör dig glad, saker du ser fram mot att göra i framtiden.
- köp en present till dig själv, stort som litet.
- ät nåt gott!
- var snäll mot dig själv, tänk snälla tankar om dig själv, förlåt dina misstag.


Love love love love love.

xoxo


FAVORIT T-SHIRTS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG


Här är mina favorit t-shirts med retromotiv dagen till ära. Från 80stees.





Den här misstänker jag iof att jag kanske kommer få i försenad julklapp, hmmm... ;) Den är så himla fiiiin! :D




"i heart potato chips"




Jag har alltid drömt om att nån gång få ett guldhjärte-halsband i kärleksgåva och det skulle vara ännu roligare att få ett sånt här guldhjärta från Fred Flare med oväntade ingraverade texter som potato chips. Förutom det så är "Warp Speed" min favorit för det säger Corey Haim i filmen The Lost Boys, min favoritfilm som ni vet.
Men jag har för längesedan slutat väntat på att det ska komma en drömprins och ge mig ett guldhjärta, vill man få nåt gjort får man göra det själv, eller vill man ha ett halsband får man väl köpa det själv, haha! ;P


Vilken text på hjärtana tycker du bäst om? eller har du nåt eget textförslag?







Most Wanted: Valentin present till mig själv






Om jag hade haft råd hade jag köpt den här färgglada diagionalrandiga smällkaramell-liknande lyckopillret till luvis som present till mig själv på V-day 2010. 299 kr på Bik Bok. Provat och bloggat om tidigare här.
Såna här lite tjockare och rymligare luvisar är perfekta att använda som jackor på sommaren tycker jag.

Förra V-day när jag och HP fortfarande var tillsammans fick jag en rosa hoodie med svarta läppar på från Saints & Mortals av honom som jag hade velat ha länge och han fick Elvisbrillor med tillhörande polisonger av mig! Men nu när jag är singel får jag allt köpa hoodies till mig själv på V-day, haha.




SWEETHEART GLASSES



Jag har ju bloggat om hjärtformade brills massa gånger tidigare, men eftersom det är alla hjärtans dag så får jag ju ett gyllende tillfälle att göra det igen! :D haha. Dessutom tycker jag Katy Perry och Madonna har så shyssta styles i Sweetheart glasses som Fred Flare kallar dem, och där bilderna och glasögonen kommer ifrån.
Jag hade med ett par i mitt första bloggkollage, men då shippade ju inte Fred Flare internationellt än.
Så ännu en gång, om jag skulle beställa från FF skulle dessa ta 1:a platsen, och ett par i varje färg dessutom. De finns i svart, rosa, rött och vitt!
För har man klarat av den dyra frakten kostat själva brillorna bara $11.

Vilken färg tycker du är snyggast?




Valentin Kakor!




Unna dig själv och/eller tillsammans med din karaste idag! De här hjärtformade kakorna med nougatfyllning, havrebotten, toppad med chokllad och nötter är SJUKT goda!!!
Finns på vanlig matbutiker för under 20-lappen.


Världens finaste Alla Hjärtans Dag kort!





Finaste valentinvykort jag sett!!! De här vykorten med söta, roliga och fyndiga retromotiv kommer från Fred Flare. De har haft de ganska länge, iaf förra året oxå, för då hade jag med korv-kortet, som är min favorit, i mitt valentinkollage. Om jag nån gång ska beställa från Fred Flare så åker dessa med i shoppingkorgen.

Vilket tycker du är finast?




MADONNA HOS NELLY#2




NR 1 Madonna+Nelly: Nelly har nyligen fått in dessa toppar ovanför av märket CLUB L och kostar 299 kr. De föreställer en ganska ny bild av Madonna från omslaget av Vanity Fair tillsammans med massa paljetter. Jag gillar ju mest 80tals Madonna och inte så mycket den moderna Madonna, men den här tröjjan skulle vara snygg som en party/cocktail/klubb- topp, fatta va snyggt när paljetterna glittrar på dansgolvet! Inte så farligt dyr heller.
Och skulle några paljetter lossna eller mattas av så skulle den förmodligen bli ännu snyggare.




NR 2 Madonna+Nelly: Sen har de den goda smaken att sälja Junk Food t-shirts på Nelly, iaf EN t-shirt och det är den med Madonna som jag så gärna vill ha. På Nelly går den dock på 528 kr inkl. frakt, och det är onödigt dyrt med tanke på attt man kan få den på 80stees för 325 kr inkl. frakt, alltså ca 200 kr billigare!!!


READY TO GO OUT



READY TO GO OUT.

Jag bara slängde ihop det här i H&M´s FASHION STUDIO
eftersom jag ska gå på stan nu och köpa det där Flashdance linnet som nu har kommit in på H&M Divided och var tvungen att kolla passformen så jag vet vilken storlek jag ska slå till på. Resten bara följde med.
Jag är inte helt nöjd med outfiten, men den passar väl min sinnesstämning idag antar jag, och sen segade datorn ihop (full hårddisk som vanligt) innan jag hann göra klart det.

Jag bloggade ju om linnet i mitt förra och första fashion studio inlägget, men då hade det inte kommit till butikerna än. Nu finns det dessutom ett vitt linne i samma modell med ett 80-taligt Madonna tryck på! Bilder kommer sen! :D



MINA MOST WANTED 80STEES just nu



HÄR ÄR MINA MOST WANTEED 80STEES JUST NU. Lite gammalt, lite nytt, nåntiong blått, haha.

Jag gör ju såna här kollage då och då med alla t-shirts så jag lättare kan se vilken jag ska beställa nästa gång. Tyvärr brukar det inte funka så bra, det blir bara ett virrvarr av t-shirts. Och särskilt när jag gör kollagen i Polyvore, för då kan man inte öka storleken på kollaget så man ser ju knappt nåt.

Vilka av t-shirtarna gillar du bäst?


Här hittar du länkarna till alla t-shirtsen om du vill kolla närmare på dem:


Most Wanted 80stees Jan 2010
Most Wanted 80stees Jan 2010 by Unique Rebel featuring Junk Food t shirts

Items in this set:
Wonder Woman Costume t-shirt by Junk Food, $28
Shorties Rainbow Brite t-shirt by Junk Food, $26
Jr Batman t-shirt by Junk Food, $26
Totally 80's Ladies Smurfette T-Shirt From Junk Food :..., 25 GBP
Pretty In Pink shirt, $24

Dagens Wanted: Made in the 80's Hoodie



Jag var ju inte Made In The 80's. precis på gränsen så föddes jag 1979, orättvist eller hur, å andra sidan har jag då levt iaf 1 år på det coola 70-talet oxå. Och sen har jag ju växt upp på 80-talet, det var min barndom. Kunde vart roligare om man varit lite äldre då iof. Men blir det då som att jag går runt och ljuger om jag har på mig den här hoodien, eller? Äsch, 'made in the 80's' är ju en tolkningsfråga.

Idag blev jag jättesugen på den här hoodien igen, som jag bloggade om nästan exakt för ett år sedan i mitt Alla hjärtans dag kollage! Ibland känns det bara som allt bara går runt runt, till och med ens smak väljer ut samma saker vid samma årstider, läsko.
Men då var den apsvår att hitta nånstans, nu finns den hos Truffle SHuffle för 460 kr. Värt det.

Hoodien föreställer Cheer Bear och är av märket Famous Forever, ni vet, de som gör jättesöta retro t-shirts som är alldeles för korta?!
Men lyckligtvis verkar inte hoodien vara lika kort som deras 'mag-tröjjor'.
Jag har dessutom mailat dem idag om att de borde förlänga t-shirtarna, skriver svaret nedanför sen.
Den är av tunnare kvalité än man tror oxå, jag vet det för Hanky Pancake beställe en Famous Forever Top Gun Hoodie. Killstorlekarna var dessutom rätt stora i storlekarna så han fick byta storlek. Men jag tror som tjej att man då kan gå på sin normala storlek, eftersom man vanligtvis får gå upp en storlek när man beställer från utlandet, alltså det som kallas Junior sizes (tjej storlekar), så om storlekarna på luvisarna är större, jämnar det ju ut sig. Om man inte vill ha en slapp hoodie förstås.





Perfekt Sommar T-shirt: Just Chillin'



Det var Hanky Pancake som tipsade mig om den här krämfärgade Junk Food t-shirten föreställande Care Bears som äter pinnglass! Så sött så man smälteeeeer som en pinnglassss! :D Perfekt sommar t-shirt!!!

Den är från Stylinonline som jag inte bloggat så mycket om tidigare, men de har ett jättestort t-shirtsortiment och bra fraktkostnader. Jag har inte beställt därifrån än så länge men nån gång ska bli den första! :)
De har dessutom t-shirtarna som jag bloggade om i förra inlägget!
Det negativa med Stylinonline skulle vara att de inte tar bort t-shirtar från sidan fast de är slut, teasers! Och så har de rätt begränsat med storlekar, samt jag tycker inte sidan är så jätteshysst upplagd.




Nya godbitar från Junk Food!



Ponies Forever.
Ljuvligt tryck med My Little Ponies och en skön djupt ringad, slapp modell som de kallar 'Boyfriend Tee', haha.


Sail Away med Rainbow Brite och Sprite i en härlig blå nyans!



Här kan du kolla själv på det senaste från Junk Food, den största skaparen av retro t-shirts. Tyvärr shippar de inte internationellt, men jag har legat på dom om det på deras officiella 'fan-sida' på Facebook och slutligen fått ett luddigt svar om att de jobbar på det... Så det kanske kommer.
Steg 2 är då att maila 80stees, min favorit-t-shirt-butik, som säljer till stor del Junk Food t-shirts, om att de ska ta in dessa för försäljning, vilket jag har gjort idag. Så vi får väl se, men de brukar alltid vara otroligt proffessionella och tillmötesgående, och jag återkommer sen med deras svar här nedanför. När jag har haft mailkontakt med ägaren och grundaren Kevin Stecko sist, så skrev han att man kan maila förslag på t-shirtinköp, och även ideér till tryck såklart, vilket jag gjort massa gånger och ibland så kommer det faktiskt nåt liknande det man beskrivit upp till försäljning!
Men om man som jag planerar att starta en egen t-shirt butik och trycka egna t-shirt så ska man ju inte ge bort sina bästa ideér! ;) Det bästa vore att arbeta hos Junk Food eller 80stees en period, vilket drömjobb!!! Och sen alternativt starta eget. Jag har även frågat Kevin Stecko om jobb, men den geografiska skillnaden var lite för stor... ehm. Inte för att jag skulla ha det minsta mot att flytta till USA och jobba med nånting jag älskar.
Vilket jag ska göra nån gång.

Svar: "
I'll see if Junk Food makes these available for sale to me."

:D



He-Man leder Melodifestivalen, Rocky hälsar på...


Det är fullkomligt härligt och surrealistiskt
att He-man (Dolph Lundgren) ska vara med och leda Melodifestivalen i år. Jag har börjat betrakta han som en av världens hetaste karlar, alltså sen jag blev lite äldre och började få upp ögonen för annat än seniga rockkillar som lånar ens kajal och klänningar, inte för att det är nåt fel med det heller.
Men ja ja, sidetrack, He-Man ska alltså vara en av programledarna och det sägs oxå att hans polare Rocky (Sylvester Stallone) ska hälsa på i någon av delfinalerna, hahaha! :D Är det inte härligt att Melodifestivalen blivit så amerikansk!!!?? ;D Både He-Man och Rocky är ju två helt fantastiska karaktärer ur amerikansk filmhistoria.
Jag  brukar inte följa Melodifestivalen, kanske kollar på det nån gång om andan faller på, men i år så har ett helt nytt intresse väckts, hehe. Lite kul ska det bli att se Crucified Barbara oxå.


"... DANSA I NEON..."


" ... fångad av en stormvind.."
MERA GLITTER MERA GLITTER!!! INTE TILLRÄCKLIGT! MERA!!!


Åh, är inte livet är underbart! när man har feber.

Fasen vart är maskaran?!

Ikväll på SVT1 kl.20.00 är första deltävlingen i Melodifestival 2010.



Hangover Solbrillor!

Grym film, karaktär och brillor!

 

Sköldpaddsfärgade Blueblockers, som i The Hangover. Helt klart de coolaste solbrillorna att ha i sommar!!!

 

För en skön rockig, galen, las vegas -look. Fear & Loathing In Las Vegas möter Axl Rose.

 

Svarta klassiska Blueblockers.




I den brutalt roliga filmen The Hangover har min favoritkaraktär Zack Galiafianakis (och babyn) på sig ett par grymt snygga solglasögon. Så jag har sökt hela internet efter ett par såna. Tydigen är det ett par sköldpaddsfärgade Blueblockers som inte är särskilt dyra och lätt går att beställa från deras officiella hemsida, dvs. om man bor i USA...
Men det finns fortfarande hopp! De klassiska svarta som också är jättecoola (som tjejen har på bilden ovan) går bl.a. att beställa på både Amazon ($20) och Ebay- där också de sköldpaddsfärgade finns för ca.$20 (160 kr).
Men annars verkar de sköldpaddsfärgade vara lite svårare att få tag på, inte så konstigt kanske p.g.a filmhysterin och att det är en nyare modell.
Min plan har därmed varit att vänta tills solen tittar fram och då har de kanske gått ned i pris och blivit lättare att få tag på.


Men till min stora förvåning
fick jag hem Ellos Sommar katalog för ett tag sen och hittade ett par liknande på damavdelningen!!!:


Ellos, 129 kr.


I mitt sökande hittade jag också några roliga sidor: EverythingSunglasses, SunglassesID & CelebritySunglasses, där man bl.a. kan söka efter vilka solglasögon som använts i önskad film eller på kändis!!! :D



Senaste Rusta Korgarna




Jag skriver 'Senaste Rusta Korgarna' för att jag ofta brukar komma hem med en balja eller korg full med saker när jag varit där, alltså även dom är inköpta på Rusta, som här, och tidigare här. Den här gången var det i synnerhet en korg jag var ute efter, en TVÄTTKORG. Jag har aldrig ägt någon faktiskt. Det är härligt att trots jag är över 30 nu så är jag fortfarande med om saker som jag aldrig har varit med om förr! :D

Iallafall så förutom en svart tvättkorg blev det några färgglada småkorgar att lägga sånt fär plicketiplock i, samt stora plastlådor med lock att förvara saker i som ska ned i källaren.

+

min favorit tandkräm, svår att få tag på nuförtiden: Colgate Total Whitening
ansiktmask
tvättpåsarX2=10 spänn !!!
färgglada vinglas i plast (hur smart är inte det!?)
LdB handtvål SHea (älska LdB)
färgglada hårnålar och gummisnoddar


Jättenöjd över min inköp!!!



Sötaste Shoppingväskan!








Jag har velat ha den här söta superkitschiga shoppingväskan i över 1 år nu och hade med den i mitt första kollage nånsin för bloggen, kolla här!!! Den kostar 135 kr, är gjord i återvunnen plast och är av det underbara märket Dumpling Dynasty som går att beställa från Kitsch. Tyvärr är den slutsåld för tillfället, men det går att begära mailundrättelse när den är tillbaka i lager om man loggar in på sidan (vilket man iof bara kan göra om man 'låtsas' att man ska beställa, lägger nåt i vaurkorgen skriver in sina adressuppgifter).

Det är ju typiskt att den var slut nu när jag äntligen skulle slå till. Anledningen till det här beslutet är att jag förutom en handväska, ofta går och cyklar runt med nån form av xtra påse/ar, och då kan man ju lika gärna göra en kitschig och kul grejj av det och ha påsarna i en sån här fin kasse man blir glad av istället! Dessutom praktiskt!

Shine on!



"This rugged oversize tote is more like a pop art poster with handles".


Men tills Dumpling Dynasty kassen är tillbaka i lager så funderar jag på att beställa den här ovanför. Jag har en känsla av att de här recycklade plast-shopping-kassarna inte är så jättehållbara så då kan det dessutom vara bra att ha en till sån här kasse som man inte är lika rädd om som ombyte.
Den här är från MISO PRETTY, 149 kr, Kitsch.



Den ultimata Kawaiitoppen



Att Tokidokis Hello Kitty grejjer är helt fantastiska visste jag redan och nu tror jag att jag hittat min favorittopp av deras utbud här ovanför föreställande Donutella med munkar strössel regnbåge och glitter på en rosa bas med lite uringning och söta små puffärmar!!! Den ultimata kawaii toppen!

Jag hittade den på Trendystars som har alldeles för dyr frakt, och dessutom är den tyvärr slutsåld men den kanske går att hitta nån annanstans. Isåfall bifogar jag den information här nedanför senare. Toppen är rätt dyr i sig, $37, så det bästa är att hitta den på rea nånstans med billigare frakt, eller alternativt hitta en billigar kopia. Tokidoki är ju ett rätt dyrt märke och det finns en hel del piratkopior, bl.a. hos butiken Rio i Stockholm vid Sergels Torg.


xoxo


80-tal på Lindex

Lindex är inte direkt en av mina största vattenhål när det gäller shopping, men när jag gick förbi där så såg jag att även de har hakat på 80-tals trenden.



Stentvättade jeanstights, rosa jacka, t-shirt med stort bokstavstryck.


Rosa öronmuffar.


Lila leopard- och zebramönstrade wayfarer's.





Neon & nitar. Sånt där smalt rosa bälte skulle jag vilja ha.


Multifärgad leopardsjal, svart trikåsjal med plastpärlor.


Hipsters med engelsk konfekt.


Skönt nattlinne med färgglatt grafiskt tryck.



Det är svårt att hitta snygga benvärmare, det måste vara rätt material, färg och form, men Lindex tog vinsten i benvärmare och overknees den här vintern.


RSS 2.0