suck

Gud, va jag blir trött på blogg.se´s första sida ibland! trött kanske är fel ord, jag får en obehagskänsla som kanske bäst framkallas av bilder på marie serneholt (A-teens).

HELLO KITTY MUFFINS SPELET!Den 25 aug kan man betälla det här spelet på Ellos från KÄRNAN för 279 kr!

Det skulle jag inte ha nåt emot att spela med andra som gillar Hello kitty, muffins ch spel!  ;)

Så här är spelet beskrivet:

"I Muffinsspelet försöker du klättra upp till din muffins och lägga en godsak på toppen. Du samlar på muffins och staplar dem ovanpå varandra för att komma till din muffins. Du får både äta upp de andra spelarnas muffins, utmana dem på tärningsslag och flyga med fågeln över spelplanen. När du har samlat fyra muffinsbrickor i din stapel, klättrar du upp till din muffins och lägger en godsak på toppen. Nu får du mumsa i dig din muffins - fast bara på låtsas såklart! Sällskapsspel. För 2-4 spelare från 5 år."

Visst verkar det skojjigt haha! Jag älskar sällskapsspel, man spelar det alldeles för sällanm nu förtiden och jag har länge velat få tag på nåt! Är det ine från KÄRNAN som de flesta roliga sällskapsspel kom ifrån när man var liten?? Nån som vet?


Aloha!Nu har Mi Lajki´s senaste smyckeskollektion kommit ut!
Den heter Aloha och är hawaii inspirerad med kokosnötter, guldfiskar, skalade bananer, ja ni fattar. Helt fantastiskt! Helt i min smak. Jag skulle direkt ha beställt örhängena, aloha halsbandet, och bananen tycker jag är rolig!, om jag haft råd! Mitt enda bekymmer är att det sitter som plastöglor på sidorna av hänget som är ganska små... Jag sliter mina grejjer så mycket så jag hoppas de inte går av, det är ju ändå plast... Och sen det som jag nämt tidigare, att med tanke på att det är ganska dyrt så hoppas jag att guldet inte nöts bort på en gång..
Självklart kunde man önska att det inte var så dyrt, hade det kostat hälften av priset så hade jag iaf shoppat mycket mer!!!

Priserna ligger på mellan 399 kr- 799 kr.
Gå in själv och kolla: Mi Lajki Shop.
I picked this out now so just give it to meLänkar: I picked this out now so please just give it to me


Pumps med inbyggd platå & fuskpäls, HM Shop Online.
Svarta spetstrosor, Hanly Panky.
Turkos handväska, höga leopardtrosor med paljetter, t-shirt från Tee & Cake, örhängen & hår-rosett, Topshop.
Sminkväska med serietryck från DC Comics och rosett-plånbok & Cotton Candy tandpetare, Fred Flare.
Läppstift, Pretty Baby, Make Up Store.
Transformers mössa, 80stees.
Cupcake- och våfflorcharms, Mi Lajki.
Cherry Coke, Gray´s.
Second New Moon Official Trailer! Jacob tells it all! ;)

Bara 94 dagar kvar gott folk!! Skrev ju att hela den officiella trailerna skulle släppas den 14 aug vilket den gjorde men det var så crappy kvalitét på den. Nu har den andra officiella trailern släppts med mycket bättre kvalitét och Jacob är berättaren, vilket är både töntigt och gulligt. .^^. Han är verkligen mycket hetre som Jacob Black (och med långt hår än i verkligheten).
Funkar inte videon så kolla här.


The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

new moon 14 seconds preview trailer GAAAH!!!

14 augusti alltså snart kommer hela trailern ut men det här får man nöjja sig med så länge...Dress Like: Strawberry Shortcake!
STRAWBERRY SHORTCAKE by Unique Rebel on Polyvore.com

Vill du läsa mer om Strawberry Shortcake kan du läsa här.

Örhängen, Mi Lajki.
Strumpor, kavaj & väska, Topshop.
Pumps, Nelly.
Stråhatt och armband, HM Shop Online.
T-shirt (finns inte längre men det finns andra som den nedanför..), 80stees.


Stockholm Semester


Igår. Bada i Gröndal. Jag och ljuvliga Sara! Festpicknick med jordgubbsbubbelvin och bigaråer till dessert!


Söndags. Utanför Moderna Museet. Sara & jag igen (the perfect mix of 50´s and 80´s!). Innan Lady Gaga konserten på Grönan (på Stinas blogg Obsessive Cuteness kan ni se bilder därifrån då jag dessutom träffade Stina & Agneta CandyPlease för första gången!!! :D).


Bilder: Lisen Haglund.

Hello Hello! Fattigt med blogguppdateringar nu men det är för att jag varit på semester i Stockholm sen lördags och är fortfarande här. Jag tar varje dag som den kommer och lever som ett löv i vinden så vi får se hur länge jag stannar och vad som händer! Spänning, vänner, äventyr, sommar & sol! Woohoo, det är såhär sommaren ska vara! :D

Jag har glömt min överföringssladd till kameran i Gävle så tyvärr kan jag inte lägga in några bilder. Fullständig uppdatering kommer senare såklart! :)
Jag har lånat bilderna här ovanför av min fantastiska och kreativa vän Lisen Haglund.

min morgonfrisyrMin morgonfrisyr ser ut som Karg´s frisyr i Masters Of the Universe!!!
Förlåt om jag skrämde er nu. Han ser faktiskt väldigt läskig ut.... ;)

Snyggsnygga nyheter på 80stees!!!!!!!!!!!!


Lucky Star. Jag såg den här sjukt snygga Madonna t-shirten från Junk Food först på Stinas blogg och tänkte hoppas hoppas hoppas den kommer till 80stees fast det är väl för mycket att hoppas på........ och så kom den!!!! Jag försökte beställa den direkt men mitt mastercard sa ifrån..... =( Ja ja, jag ska nog hitta nåt sätt att beställa den här på. Det blir ungefär 300 kr med frakt.
Madonna T-shirt för killar!Junk Food såklart. Från 80stees. Och det är klart man kan ha den som tjej oxå! SNyggt med en oversizad t-shirt man kan kavla upp armarna på. För det här är en av de snyggaste Madonna T-shirts jag sett. Det är en av mina favoritbilder på Madonna när hon suger på en klubba och jag tycker de har fått till trycket fint med de 4 färgerna!


RSS 2.0