Lyssnat på just nu: Brigitte Bardot



Lyssnar på Spotify på: Samlingsskiva med Brigitte Bardot: Les 50 Plus Belles Chansons. Shysst stämningsgivande chilling/inspirations/vindrickarmusik...

Most Wanted (tees+accesssories) Summer 09




Most Wanted (tees) Summer 09



störigast just nu

reklamen på spotify!

Inspirerande toapapperreklam!


Dom där stentvättade rosa jeansen från Cheap Monday har jag! :D

Jag blir inspirerad av den här toapperreklamen från
Edet hur sjukt det än låter haha! Alltså inte till att gå på toa utan till stylish outfits och roliga aktiviteter (för att undvika konstiga missförstånd: återigen inget som har med toaletter att göra)! Och så är 80-talslåten Neverending Story med oxå! Om jag skulle gå på nån toapapperreklam så är det den här haha! ;)

RETRO klänningen indianhalsband och andra bullar



Solklänning Red Label rea, 99 kr, Carlings.
Bruna Wayfarer, 70 kr, Gina Tricot.
Bullar, 20 kr, Konsum.
Indianhalsband rea 120 kr, Ellos.

Klänningen var ett sista minuten köp. Den påminner mig om min tid som ultra "plast hiippie" på 90-talet (still going strong fast med snyggare & nyare kläder...) då man fyndae de mer eller mindre fantastiska kreationer på second hand (därav är jag bl.a. helt less på second hand nu). Den ser så retro 70s ut på ett inte helt ohärligt sätt. Orange är inte en favoritfärg, men men, den följde med hem och det är jag glad för. Indianhalsbandet åker nog tillbaka även om jag gillar det. Men jag har nog inte råd tyvärr...

Wayfarer är alltid en bra investering. det finns svart apå Gina Tricot nu oxå. Bara att man är beredd på att de håller ca 3 månader. Har dock inte sett billiga wayfarer nån annanstans i sverige.



favorit sommar outfit!


Perfekt med en oversized t-shirt på sommaren, fläktar så skönt!



Kjol Gina Tricot (på rea nu).
Reebok skor (rea på din sko).
Jeansfärgade leggings, JC.
Oversized t-shirt I Need A Hero, Love Label, Haléns.
Sertidningsmönstrat linne under, HM.
Bikiniöverdel, Stadium.



.. och en plaststråhatt. Från HM.


Me myself and !


fortune cookie


Rainbow Brite T-shirten- byta storlek?

Jag fick hem den här underbara t-shirten som jag beställt från 80stees i en storlek större än jag brukar beställa... Den är bra i längden men jag tycker den sitter fult i axlarna! Kan inte bestämma mig om jag ska byta till en mindre storlek... Då sitter den helt perfekt däruppe men blir kortare... Och jag gillar inte korta t-shirts, men inte heller fula axlar! Åh, suck... =/

Vad tycker du?





RED LUCKY JACKET

Färgen röd ligger mig väldigt varmt om hjärtat och förut så var det min absoluta favoritfärg. Det repsresenterade kraft, passion, eld och allt annat bra som jag eftersträvade. Jag älskade just röda jackor. Jag hade en som var min red lucky jacket. Så fort jag hade på mig den så hände det roliga spännande saker.
Men jag har växt ur dom röda jackorna för länge sen och
nu är det på tiden för en ny röd jacka, tur och äventyr!
RED´S NOT DEAD! :D



Jag har ju letat efter både en röd skinande nylonjacka samt en röd skinnjacka. Hittade ju en från Fred Perry för 1200 kr på Blå I gävle som sen tog slut och går inte att få tag på nån annanstans varken på nätet eller IRL!  Men nu har de en mer ekonomiskt variant med luva på HM för 299 kr. Inte en klockren modell och inte alls lika snygg som den från Fred Perry, men ändå... Det är så sjukt snygg med röda jackor!

Här kommer ett kollage till färgen röd´s ära som jag gjorde när jag efter mycket sökande hittade en röd skinnjacka från Lee (som är duktiga på coola skinnjackor men som är svåra att få tag på och ganska dyra: ca 4000 kr på Asos och som ändå var slutsåld... suck). Så jakten fortsätter!


RED´S NOT DEAD

Kolla va snygg den är! =O


från rosa till mintgrön...



Det funkade inte med neonrosa hud och rosa shorts upptäckte jag så jag bytte till en mer cool mintgrön nyans som jag tror funkar bättre på sommaren... :)
Shorts 199 kr i olika färger på Gina Tricot.


Hawaiian Tropic Aftersun



Det är tur att jag köpte aftersunlotion när jag blev så bränd annars vette sjutton hur det hade gått. Naturligtvis köpte jag Hawaiian Tropic´s! Den är snygg, bäst, från Hawaii och luktar gott- samt påminner mig om 80-talet!
85 kr.


JUST FRUIT


DRESS LIKE: (Desperately Seeking) Susan!


En av mina absoluta favoritfilmer och inspirationskällor är Desperately Seeking Susan. I den här filmen är Madonna verkligen i sitt esse och den Madonna som jag älskar och som är en av mina största stilikoner och förebilder! :D
Hon är cool, sexig, självständig och äventyrlig och klär sig likaså!




Här är allt och lite till =) för att fixa stilen:



Info och länkar till plaggen hittar du här: Desperately Seeking Susan...




Glöm inte håret och make upen! De är minst t lika viktiga för att få till det och det kirrar man med en volympermanent och slingor!

Make upen är ganska enkel består av guldig ögonskugga, bronze rouge och maskara på över och underfransarna och rött läppstift! Vill du få ännu mer effekt ta en brun eller svart kajal penna runt ögonen och sudda ut lite.
Mer brunaktig eller orangefärgad ögonskugga går oxå bra på ögonlocket istället för guld.
Ögonbrynen ska vara oplockade.






burn baby burn



Det kändes inget och märktes inget på stranden... men när jag kom hem blev jag mer och mer neonrosa...
Det som är skönt är att nu behöver jag inte stressa till beachen ifall det är bra väder utan kan med gott samvete låta brännan lägga sig inomhus medan jag uträttar viktiga grejjer eller chillar... =)
Och sen har jag en fin solbränna att se fram mot. En bra start på 80-talssolbrännan helt klart!




dagens (favorit)outfit: flashdance



Ballerinas Wedins (rea förra sommaren).
Kjol Gina Tricot (ett av årets bästa köp).
Flashdance T-shirt 80stees (från en av mina allra första bestälningar från 80stees ca 4 år sen).
Linne HM.


Sommaren bästa fynd!


ISBITAR FORMADE SOM HJÄRTAN!


HEMMAGJORD ISGLASS! Exprimentera fram dinn egen favoritsmak!


LJUSROSA PICKNICK BESTICK!


LUFTMADRASS! Skön och kitschig möbel för chilling i hemmet och på stranden. Lätt att rengöra och ta med sig.


ROLIGA POST ITS! Hjälper till att hålla reda på viktiga grejjer. Sätt dem runt dataskärmen eller nånstans där du kollar.

ALLT FRÅN WILLYS! Ingenting kostade över 20-lappen!


första badet 09


Hahha, här ligger man och softar på rosa luftmadrass. Så jäkla skönt och avslappnande! Jag har älskat att bada ända sen jag var liten. Pappa brukade kalla mig delfinen.



Första fiskfångsten i år. Nää, skojja ba, men mammas fiskedrag glittrar fint i kapp med rosa plasten...


Betraktelser vid vatten.



California Smurfin



HERE COMES THE SUN! Nu är det verkligen sommar hörrni! Det firar jag med den ultimata sommar t-shirten från märket Sweet & Sour från Topshop 299 kr där de lyckats baka in många favoriter: Smurfar, Kalifornien och Beach Boys!

Och så ska jag åka och bada i Furuvik idag med mamma (samt lämna tillbaka mina oanvända arbetskläder till parken...)! Mmmm, har haft våta drömmar om att bada så det ska bli underbart. Och så ska jag börja jobba på en shysst 80-talsbränna oxå! :P


Blazer, Gina Tricot, 500 kr. Armband, HM. Gummisnodd, Monki.


GLAD MIDSOMMAR!


Inspirationsbild Forever21.

GLAD MIDSOMMAR EVERYBODY! Men vilket väder! Känns inte så somrigt! Midsommar bygger ju lixom 99 % på att det ska vara soligt och somrigt. Min kille kommer hit kl 13.00 från Stockholm och vi får se vad vi hitta på. Tydligen så har de midsommarfirande vid koloniträdgårdarna med stång och chokladhjul och logdans och hela kittet. :D
Det är ju jättemysigt där och ligger ju precis i närheten av mig så det låter ju för bra för att vara sant. När jag var där och vandra sist och tog kort fick jag faktiskt midsommar-vibbar... Midsommar kan ju faktiskt vara heeelt fantastiskt när det är bra.
Sen är det ju firande på Furuviksparken oxå, hahahah! ;P
Vi måste iaf iväg till Willysoch handla lite sista minuten sill och färsk potatis om det nu är öppet. ALLT verkar ju vara stängt idag. ÅHLENS ÄR IAF ÖPPET TILL 14.00.
Jag var uppe och diskade inatt så jag är rätt trött idag och känner mig hitills inte särskilt midsomrig. Sen har ryggen blivit sämre igen och igår fick jag känningar att ett nytt ryggskott är på G. Så i helgen kan vad som helst hända....

Vad har du för planer i midsommar??



Never Hide- COLORIZE!





Never Hide- Colorize! Vilken fantastisk slogan, nåt för min blogg helt klart! :D Så heter Ray Ban´s glasögonkampanj iaf.
Det är förståeligt att de hakar på Wayfarer och Clubmaster´s (som de tydligen kallar de som jag kallar Lost Boys-brillorna..) återkomst eftersom de var kungarna av dessa glasögon på 80-talet.
Jag har ju nämnt att man kanske skulle investera i ett par såna här riktiga kvalitetsbrillor.
På Halens kan man beställa vita, svarta, bruna Wayfarer och även Aviators här.
De går på 1295 kr.
Jag har ingen aning om vilken färg jag skulle välja på ett par Ray Bans: svarta, bruna eller rosa tror jag iaf.



Hawaii pinuppa style 50s dress på Åhléns!

Vad ska du ha på dig i midsommar? Varför inte fira i Hawaii style. Helt fel men så rätt! :) I´m thinking about it!






Asfin turkos klänning med hawaiimotiv i sval bomull. 299 kr på Åhléns. 50-talsmodell i pinuppa style!
Jag älskar den här klänningen! Det är svårt att få tag på såna här dyrgripar!


Street Chic



Pumps, Brandos.
Tubkjol, Blazer, Topshop.
Top, Forever21.
Väska Loop NYC Parcel, Trendystars.




Pocket Rocket- läppglans och man i ett!






Hahaha, läppglans med olika färger för olika typ av snubbar som blir avklädda om man vänder behållaren, precis som såna där glas, pennor och muggar som finns med avklädda tjejer (och i vssa fall killar)!!!
Jag hittade några favoriter:




Haha, såna dä kalsipper från HM har ju min kille! Och jag trot bestämt att han har rockerns från HM oxå! Hahah. :D

Jaha, det här var ju sexistiskt och kul! ;P Pocket Rocket är från det coola sminkmärket Urban Decay. Jag vet inte om det går att få tag på i Sverige men det går att beställa från Asos iaf.


PHONE HOME





Min andra nya rea 80stees. Har hitills bara sovit i den. Den var för stor i storleken men jag behåller den ändå för det kostar mer att skicka tebax den och jag gillar den ändå.


Dagens Outfit


Använder min nya rea 80stees för första gången. Jättenöjd!

Kofta, svart kjol med pressveck, ekologiska bomullsleggings, strumpor, HM.
Dirty Dancing T-shirt, 80stees.
Adidas ballerina i silver, Din Sko.



Jem & The Holograms Songs

Har försökt få tag på låtarna från den fantastiska tv-serien Jem & The Holograms från 80-talet men det verkar smått omöjligt. Här hittade jag ett klipp med låtar iaf... Enjoy!


gårdagens outfit



Gårdagens Outfit:

Svambob tisha, 80stees.

Kjol,  leggings, och armband, HM.
Väska, Rio.
Luvis, Bik Bok.
Gummisnodd, Monki.




Gävle


älska koloniträdgårdarna



När jag "blir stor" ska jag köpa en kolonilott och odla ekologiska morötter.


Nyhet! Cool Breeze Daim



M-hm! MVG. Tyckte jag och Kat Von D om Daims Cool Breeze med apelsin/lime smak. Sommarfavorit!
Jag är egentligen inte så förtjust i apelsinchoklad i övrigt men den här tyckte jag var klockren nu.



Mr Lacy



När jag bytte till neonrosa skosnören på Conversen förra sommaren så tappade jag bort de vita originalsnörena. Nu har jag äntligen fått tag på nya vita skosnören från Mr Lacy (som gör de absolut bästa skosnörena) och skorna ser tipptopp ut igen! Det är shysst för det är inte varje dag eller outfit som det passar med neonrosa skosnören. Nu kan jag variera massa, rosa på ena, vitt på andra.. osv. :P
Mr Lacy finns på Footlocker men går att beställa på Caliroots oxå och finns i massa shyssta färger och kostar bara 29 kr!!!

Smurfigaste sommarväskorna!


Åh va fina de här nya smurf väskorna från Loungefly är! Färgkombinationerna känns helt rätt nu för mig nu. Har varit sugen på att köpa en Loungefly väska länge ju och trott att det skulle bli en av Loungefly´s Hello Kittty väskor, men nu blev jag nästan mer sugen på en Smurfetteväska! 45 dollar + ca 30 dollar i frakt på Trendystars.


mess me up

Pump up the volume med dom här pumpsen! Fy farao vilka snygga! Jag som letat efter ett par pumps som man inte känner sig för fjollig i! Men dom här är ju riktigt coola och inte heller med så hög klack för det klarar varken jag, mina fötter, min rygg eller min balans av! Fatta va snyggt med en oversizad boyfriend kavaj, kort kjol och färgglad topp!
Lite för dyrt bara. 299 kr (istället för 699 kr), hade varit ett lagomt pris.Sen vill jag gärna prova skorna innan jag beställer på internet...



Märke: Rocket Dog.
Namn: Mess Me Up.
Pris: 699 kr.
Vart: Brandos.



Finns i vitt också.


Pure 80s Pop

Lyssnar på just nu på Spotify. Samlingsskiva som heter Pure 80s Pop och innehåller ett jättebra urval av mindre och mer kända låtar från mitt favorit årtionde. Perfekt attb spela om man vill på bra humör till vardags eller fest.



Mer info här.


när jag satte sprätt på skatteåterbäringen...

... /saker som  jag nu måste lämna tebax.


I LOVE CUPCAKES linne på Gina! Supercute! A must-have of course!


50 % rea på Bik Bok! Fyndade 4 plagg som jag velat ha länge för 400 kr. Bl.a. den här toppen fast i 2 storlekar mindre och en svart oxå och den gula love klänningen med fransar+pärlor och orangea glassörhängena som jag bloggat om här.
Jättenöjd, sommaren är räddad! I´m going Malibu style baby!


Köpte de rosa stretchshortsen på Gina. Tog min vanliga storlek ändå.


Provade den här ljuvliga somriga t-shirtklänningen för endast 149 kr på Gina med repskärp i midjan. Tyvärr ser man jättetjock ut i profil om man har lite mage... Frågan är om man ska orka bry sig och då köpa den här liknande klänningen istället- från Monki för 100 kr mer:




Är minst lika sugen på repskärpet som hör till klänningen eftersom det säkert är ännu snyggare till ett par jeansshorts!


Köpte den snuttefiltiga jeanskjolen men den åker tebax med många andra plagg eftersom den är lite för tajt.


Vill att kjolen ska sitta längre ned på höfterna... Det där är varken bekvämt eller snyggt- snarare helt mongo. Men den kanske går ut sig iof.


V- den spännande fortsättningen! Nu med brillor!




Just ja, det här inlägget skulle vara i fredags när jag kollade på fortsättningen av V. Skillnaden var att Hanky Panky hade skickat V-brillor till mig från Monki (som jag bloggat om här) så jag hade rätt utstyrsel oxå. :D
Det enda negativa med brillorna är att de är rätt stora på sidorna. Känns nästan som ett par herrbrillor.
Fortsättningen på V var jättespännande, hade glömt hu bra den här serien faktiskt är. Väldigt sorglig oxå med alla liknelser till förintelsen. V- very good!

working on a dream


Bossens senaste skiva...

Lyssnar på just nu. Bossen. Snyggot. The American Dream. Shysst stämning med Bruce Springesteens musik. Ångrar att jag inte såg han nu när han var i Sverige nyligen. Bra låt på skivan: Outlaw Pete.


monday bloody monday



Jippi! Ett ljus i mörkret: säsong 2 av True Blood har börjat sändas och första avsnittet är ute nu!
Det är xtra roligt eftersom alla andra av mina favoritserier har tagit semester över sommaren!
För mig är det helt klockrent denna blodiga och regniga måndag med lite vampyrmys (även om jag fortfarande tycker böckerna är mycket bättre).



citat CSI om jobb

sometimes a profession finds you.

in bed with...


Jag har ju varit väldigt trött på sistonde så det har blivit en del sängliggande, speciellt när jag hade ryggskott/ischias.
Då låg jag mest och vilade, åt, fotade, tittade på film, läkte, åt smärtstillande, sov och klickade mig fram på internet vilket var perfekt till att göra kollage i polyvore vilket blev en slags mani då. Därav många kollage under den perioden... Däremot att sätta sig upp och skriva nåt... Inte lika lätt. Därav sega svar på blogg-kommentarer...


2 av mina favorit t-shirts.


Ännu en favorit t-shirt. I min säng kan man hitta lite vadsomhelst. Den är mer som ett skriv/avlastnings- bord....


"I taket lyser stjärnorna"... (delade lägenhet med författarinnan Johanna Thydell medan hon skrev boken när vi gick på folkis i Skåne ett år. Har dock fortfarande inte läst den eller sett filmen än.)

Gina Tricot 1/Fynd: halva wayfarer brillorna!


Tanten i mig (ser ut som jag står och skyddar min kärringsslunga hihi..). Praktisk och fin klänning med sidfickor och assymetrisk nederkant som var ganska smickrande för figuren, 149 kr. Hjärtväskan har jag ju bloggta omm tidigare men det hjälps inte att jag fortfarande vill ha den! 199 kr. hihi.



Som jag har letat efter såna där halva Wayfarer Lost Boys brillor till höger!!! Nu har jag äntligen köpt ett par för 70 kr bara! Rosa dessutom :D:D:D Sådär lagom till att mina tidigare inköpta rosa wayfarer brillor från Gina Tricot gick sönder, kvalitén matchar priset i det här fallet om man säger så...  Ska nog kika efter ett par halva wayfarers-kvalitétsbrillor oxå...
Fast jag vet inte, man tappar ju ändå bara bort dem, har sönder dem eller repar dem... Solglasögon är verkligen slit o släng varor om man inte ser efter dem med fodral vilket jag försöker göra oftast när jag väl hittar på fodralen i röran hemma.
Dom där svarta brillorna med kedja var inte dåligt coola heller, 99 kr.

slow-mo söndagssummering

Ligger nedbäddad i sängen med mensvärk och dricker lite kaffe, kollat på Confessions Of A Shopoholic för andra gången, ska äta lite godis kanske. Har fortfarande kvar kilovis sen Hanky Panky var här när jag låg sängliggande med ryggskott.
Är sådär mysigt seg. ;) Åt Billyspizza, Ben & Jerrys, kaffe och Brämhults juice till brunch. Perfekt mensfrukost. :P

Ute är det fortfarande regnrusk. Nå får väl vädret ge sig! Det är bra för växtena med vatten men ävn dom behöver väl oxå sol! Det här är ju inte klokt! Varje dag man vaknar och det är samma väder känns det ungefär som man bara vill dra täcket över huvvet och stanna kvar i sängen!

I helgen har jag gått på stan och shoppat en del för min skatteåterbäring. Men jag måste lämna tillbaks minst hälften för pengarna ska räcka till nästa månad oxå egentlgen....

Igår handlade jag på nya Willys för första gången som hör och höpna, öppnat i närheten av mig! :D Det ligger utplacerat precis mittemellan Max och Mc Donalds haha, så får man kanske helt plötsligt med sig lite snabbmat oxå hehe.

Nä, en av mina planer just nu är att börja träna
för att stärka ryggen, bli piggare och sluta gå upp i vikt som jag gjort på sistonde. Missförstå mig rätt, jag har ingen fett-fobi alls, jag tycker snarare att det är snyggare att vara kurvig. Men nu börjar det gå lite överstyr för min egen del. Det är lätt hänt när man mestadels är hemma och inte rör sig mycket och speciellt om man är sängliggande med ryggskot och inte ens KAN röra sig.

Jag tänkte oxå att det kan vara bra att få upp endorfinerna med träning istället för shopping och cigaretter och godis som kickar. Jag behöve verkligen ta det lugnt med shoppingen nu för på sistonde har även det gått överstyr. Speciellt med tanke på att jag den kommande måndaden och en obegränsat tid framåt kommer få ut ca. 5000 kr/månaden på aktivitetsstöd. Den absolut lägsta ersättningen.
Planen är då att endast försöka shoppa en 80stees i månaden som jag hade rätt bra rutin på förut när jag var lika pank.

Just nu har jag massa skor och kläder hemma  som jag beställt på avbetalning på internet (livsfarligt om man börjar missbruka det och leva över sina tillgångar) som jag måste skicka tillbaka! Galet! Funderar på att börja gå på Anonyma Shopoholics möten, undrar om de finns i Gävle...

Apropå ryggen så är det ju bättre nu även om jag fortfarande känner av Ischias nervpåverkan i smalbenet och foten.
Jag har tid hos sjukgymnast på onsdag.
Sen ska jag och mamma se om vi hittar nån bra datorstol på IKEA eller Jysk i veckan! :)

POP ART/Plagg från Haléns Beställningen

... som nog går tillbaka eller byte av storlek. Snygga grejjer faktiskt men jeansen var något för stela, tröjjan otroligt oversized fast det är en storlek mindre än vanligt och jag vill nog inte skylta med att jag gillar Bad Guys även om den är jättesnygg i färgerna... Sen måste jag verkligen kritisera Haléns för att de inte skcikar alla plaggen i EN OCH SAMMA BESTÄLLNING som HM och Ellos och alla andra moderna postorderförestag, utan de skickar beställningen så fort plaggen kommit in och för varje paket kostar det 55 kr i frakt. Så jag är uppe i 165 kr nu bara i frakt. Sen så kostar det ju att returnerna oxå... Galet galet...



+ snyggaste popcorn förpackningen från COOP.

my little pony cup moments


Sett på stan: Affisher


=O Hjälp! Vet inte vad jag ska skriva, om jag blir glad eller rädd. Fashinerande & färgglatt iaf. Lätt excentrisk snubbe iaf.


En V-affish! (syftar på tvserien V såklart).

2 goda saker



Sett på stan. Ben & Jerrys och Twilight. Notera löpsedeln: Alla fel männen i gävle gör i sängen... haha!

Care Bears Ringar!



Titta vilka roliga galna ringar från Culture Vulture på Truffle Shuffle. Björnarna ser ju helt vindögda ut, hahahah! :D

Fina klockor från Paul Frank


Från Trendystars (tyvärr slutsålda där).

techno tribal



Mera snygg styling och inspiration från Forever21...

Konstiga skor 1



Näeee Ed Hardy vad är det som händer? Kunde blitt ascoolt och snyggt men nääe det är nåt som inte stämmer....
Hade de sett lite mer nötta ut tror jag de skulle sett coola ut som jag är övertygad om att var deras avsikt från början...


dom där gulblåa dammsugarna...



MUMS va god de var! Jag inbillar mig iaf att de var godare än vanliga dammsugare... Fast jag blir nog förförd av färgerna, färgfantast som jag är! :P Men bra på bild blir dom! :D

Apropå klänningar...



Ha ha! :D Från Hot Topic. Den turkosa klänningen var riktigt fin. =^.^=

Vit sommarklänning/Doll Dresses på Nelly



Dollparts

Dollparts by Unique Rebel 


Jag har varit på jakt efter 2 olika sorters klänningar ett bra tag nu:

1. Vit sommarklänning
2. Babydoll dresses a la Courtney Love

Det visar sig att det är väldigt väldigt svårt att få tag på. Men nu har jag faktiskt hittat nån kombination av båda klänningssorterna på Nelly... Klicka på bilderna så kommer ni direkt till klänningarna. Klicka på kollaget här uppe så finns det fler exempel på klänningar och annat gottgottigottgott... :P


Samantha Dress SEK 995, Yumi - NELLY.COM
Favorit no 1 men rätt dyr. 995 kr. Snyggare i närbild. Snygg rygg. Spets, tyll, och rosett är härliga grejjer.


Undrar om den är i stretch..? Isåfall e det packat o klart. Annars funkar det nog inte.


Billigaste alternativet (399 kr), men konstiga storlekar (M/L?) och skumt material? Men plus för smock över ryggen. Då kanske den passar ändå trots de konstiga storlekarna... Finns i rosa oxå som gör det ännu mer Courtney Love Baby Doll.

Rag Dress SEK 599, Cheap Monday - NELLY.COM
Den här fantastiska relativt billiga (559 kr) Cheap Monday klänningen är tyvärr slut i min storlek annars hade den varit en klar hit!

Grecie Grecian Dress SEK 999, French Connection - NELLY.COM
Slut i min storlek. 999 kr.

Ineke Dress SEK 699, Soaked in Luxury - NELLY.COM
Slut i min storlek. 699 kr.

Romantic Dress SEK 899, Yumi - NELLY.COM
Favorit No 2. Men rätt dyr. 899 kr. Plus för bred smock över ryggen!

Den enda gången tidigare jag varit nära att hitta denna perfekta klänning jag drömmer om var för några år sen på La Redoute men då bangade jag för jag tyckte den var för dyr och fick sen surt ångra mig.

Ett annat alternativ är att vänta tills de får in nåt liknande på t.e.x Gina Tricot fast som både är billigare, stretchigare, bättre storlekar och man kan dessutom prova innan man beställer! Tror jag ska göra det. :)

Tacksam för tips var man kan få tag på Courtney Love Babydoll- och/eller vita fina sköna sommarklänningar!!!!



inspirerande från forever 21



Ooooh i like it! Shorts, hjärtformade brillor, skärmkeps- superhett i sommar! :D


ooooh i like it



Snygga och inspirerande bilder från Topshop! Gillar verkligen den där parkasen på nedre bilden.


LIFE`S A BEACH



Life´s a beach

Junk Food Smurfette t-shirt, Truffle Shuffle.
Bangle med ananas, runda gula örhängen, rosetthalsband, hjärthalsband, Mi Lajki.
Harajuku Lovers Ice Cream Hoodie och gulmönstrad väska, Trendystars.
Stråväskor, gul jeansjacka, grön paljettbikiniöverdel, mintgröna hårrosetter, gröna flipflops, mörkgul klänning, bruna skinnsandaler, röda prickiga bikinitrosor, turkost halsband, HM.
Gröna Cheap Monday jeans, Hawaiian Tropic produkter, gröna hanky panky trosor, gula högklackade skor, turkosa Converse, Nelly.
Randig enaxlad klänning, neongula hjärtformade solbrillor, stora fyrkantiga bruna solbrillor, Care Bears trosor, gröna shuttershades, guld örhängen, Topshop.
Gula stretchjeans, Hottopic.
Gula NIke med svettband, 3 färgade Reebok Freestyle Hi, Caliroots.
Bikiniöverdel, Stadium.
Ljusgröna Converse, jacksshoes.
I Love Smurfette myntbörs, fredflare.
Loop shopperväska, asos.
Zebra strandväska, assecorize.


Det här kollaget började med den här nya t-shirten från Truffle Shuffle som jag tycker är heeeelt fantaaaaastisk! :D
Så det är Smurfette- och strand tema såklart!



Sådär ska jag glida runt på stranden i sommar haha.... :D

Med fraktr blir det ca. 360 kr för den här gobiten.

Dyrare än från 80stees. Jag väntar nog ett litet tag och ser ifall den kommer in där, fast inte för länge eftersom det finns en chans att den här tar slut fort...


reafynd på 80stees!

Det här är tröjjor som jag spanat på jättelänge, så tänk vad glad jag blev när jag upptäckte mit i natten att de var på rea och vad stressad jag blev när de höll på att slut. Så jag gjorde ett beslut att lägga mina sista pengar på två efterlängtade rea tröjjor. Då är jag iaf fin när jag sitter och svälter resten av månaden haha! .. :P Skojja bara, jag får som tur är tillbax på skatten snart och har köpt hem ganska mycket mat redan...






Med frakt blev det ca 245 kr. Det är inte alls dumt med tanke på att en sån här t-shirt brukar gå på mellan 300-500 kr.

TIPS! Köper man inte tröjjorna innan de försvinner på 80stees kan det bli väldigt svårt , krångligt och framförallat dyrt om man vill få tag på dem sen, jag har gjort det misstaget några gånger. 80stees är nämligen ett av de mycket få webshopperna som har så pass billig frakt...




BIG TROUBLE


Fantastisk nyhet på 80stees! :D En BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA T-SHIRT!!! För herrar iof men vill man så går det! Jag vet iaf en kille som kommer bli glad och som senast ikväll pratade om att han skulle klippa samma hockyfrilla som Kurt Rusell har i filmen.. Och jag sa inte emot förstås! :P Blir inte mycket snyggare på killar med den här tishan på sommaren (avklippta ärmar som i filmen?!), solbränd hy och en hockeyfrilla a la kurt russel.





... och en ny puderblå Little Miss Trouble t-shirt. Trouble är min favorit och den som jag kan relatera mest till och jag har desutom en t-shirt redan fast den är mörkare blå..





Shorts & Skirts

Shorts är sommarens hetaste plagg och det är oxå ganska svårt att få tag på ett par sköna och smickrande shorts...
Men jag blev postitivt överasskad på Gina Tricot men både kjolar och shorts! Hade köpt dem allihopa om jag haft råd. Det är sånt man letar en hel livstid efter om jag får överdriva en aning.. :P Jag började min provrumsrunda på Vila eftersom jag sett att de har mkt Vila på Nelly och det kan vara värt att kolla om det är nåt som passar som man kan beställa... Men icke sa nicke (iof ett par superstretchiga stentvättade jeans)- storlekarna är ju supersmå där! Jag hann oxå med BikBok, HM och sen en intjänad gratisslatte och Devil´s Cake på Waynes.



Vila.. i frid superpyttestorlekar!


Rätt så shyssta Vila stretchjeantights på nelly.


Rosa stretchiga drömshorts på Gina 199 kr.. en aning för kort om man inte har perfekta ben men men man kan inte få allt.... På Gina har de dessutom väldigt generösa storlekar! Jag fick gå ned en storlek på dessa!


The all american dreamshorts på Gina.


Snuttefilts skön söndernött rock n rolla jeanskjol I´m in love på Gina.


Sommarens drömlinne a la 80-tal 199 kr på Bik Bok.


Jätterolig t-shirt på Bik Bok! :D


Drömpastell klänning på Bikbok 249 kr med aningen för genomskinlig överdel..


Gratis är gott! :D


vardagsrealism willys & rusta

Istället för att rösta åkte jag till Rusta och Willys med mamma.
(fattade inte att röstningen gällde ipred, fra, och eu, då hade jag lagt manken till trots huvvevärk och sömnighet.. och då hade jag röstat på piratpartiet! men det fick tydligen mandat i eu trots min uteblivna röst så jag är mkt nöjd! :D).




paparazzi


Värsta eyecandy! (och min nya bakgrundsbild) :P Lady Gaga har släppt sin paparazzi video nu som Jonas Åkerlund regisserar och Alexander Skarsgård (!) är hennes motspelare i videon... rolig konstellation... Det är xtra roligt i början av videon när lady gaga och stellan pratar svenska... Sen märks det såklart att Mr Cool Åkerlund gjort videon genom hans sedvanliga dekadens. sex rock n roll and murder... Jag undrar om det var meningen att det skulle påminna lite om Britney Spears uppgång och fall för det tänkte iaf jag på.. Videon var ganska cool men jag gillade videon Pokerface bättre- den tyckte jag var klockren!



Rösta?

Ska ni rösta? Jag har ingen aning vad jag ska rösta men självklart vill jag ta mitt personliga värdsliga ansvar och rösta! Är bara så trött och har huvvevärk. NU ska jag nog sova lite får vi se om jag hinner rösta sen.

Sveriges Nationaldag


Gulblåa dammasugare! Var så nära att slå till! :D



Det är så tragiskomiskt hur onationalistiska svenskar är! Det här är rådhustorget i Gävle på sveriges nationaldag.

favoritgodis


fizzy bubblizz


Fizzy Bubblizz. Roligt namn. Favoritgodis. Nostalgi. Fina färger.




Fizzy Bubblizz


Fizzy bubblizz.... Bara namnet är helkt fantastiskt! Smaken för mig raka vägen till barndomen och färgkombinationen är helt bedårande. Därför har jag gjort ett kollage tillägnat fizzy bubblizz- en av mina favoritgodissorter!


På tv nu: Säsongstart för V!



Jättekul att de har börjat sända V igen! =D Säsongsstarten håller på från 22.00 - 24.00. Passa på att kolla!
Det känns som det ligger perfekt i tiden nu. Jag tyckte verkligen om den här serien när den gick första gången på 80-talet. Effekterna, farkosterna, storyn, outfiterna, karaktärerna, solbrillorna, funkar fortfarande, eller kanske t.o.m är hetare och häftigare än nånsin! Och den är faschinerar och inspirerar mig fortfarande.
Perfekt att fredagsmysa med V!

PS. Jag skulle vilja ha en sån där röd alienuniform och brillor! DS.


Chill Out Rosé

Chill Out är överlägset det bästa vinet som finns! Billigt, snyggt, gott och man blir inte lika bakfull som av andra viner uppfattar jag det som och jag vet inte om det stämmer men jag har hört att de gett vinet den egenskapen jut för att man ska kunna chilla och dricka vin (alltså inte bara dricka vinet till maten...) utan att bli dålig. .. Ni bör kanske inte prova detta hemma dock om ni inte kan hantera eller har vana av alkohol sen tidigare och man kan fortfarande inte dricka hur mycket som helst utan att bli dålig, man blir bara inte lika dålig som av de flesta anda viner!

Nu har de iaf gett ut Rosé vin oxå som är en beställningsvara gjort på en av mina favorit druvor Shiraz som ger vinet en mer rosalilaaktig ton (många vet inte att jag är utbildad bartender..). Ska bli spännande att prova! Perfekt till sommaren. Sitta på balkongen i solnedgången och smutta Rosé och lyssna på bra musik!


Här kan man beställa vinet till ditt lokala systembolag.

Inspirationspics: prom+carnival


Hon ser lätt scärry ut den där tjejmodellen... O.o

Kan det bli bättre? Bal på tivoli vid stranden. MItt i prick Forever21!

Jag har ju redan bloggat om min förkärlek för tivolin här och här. Ännu ett bevis på att det verkligen ligger i tiden.
Och även baler.

Inspiration & Wanted


Wanted: snyggaste bikinin just nu.  Har bloggat om den tidigare här.


Wanted:
färgglada jeans och Converse.

Från Delias.

The Real Gizmo!



Kolla the real Gizmo! alla som sett 80-tals klassikern Gremlins fattar vad jag menar. Gör ni inte det kan ni alltid njuta av den här jättesöta katten i en rosa bil från icanhascheezburger. =)

you lost me at hello...

Nya Hello Kitty t-shirts på 80stees! Jag gillar bäst You Lost Me At Hello- så himla gullig! Den är oxå cool och rolig med HK och hennes killkompips/pojkvän (?) i Rockabilly stuk...




White Celebration

Vitt... Studenttider såklart. Men i övrigt jäkligt skönt, snyggt och fräscht på sommaren. Ett par vita utsvängda Wrangler jeans skulle inte sitta fel i min sommargarderob kan jag säga! Däremot skulle det inte kännas lika rätt på vintern så nu får man passa på! Jag har fortfarande inte ägt ett par vita Converse än heller, så det vore en bra sommarinvestering!
Däremot har jag nyss fyndat 2 par vita reebok på rea, ett par höga med bling bling och ett par låga med massa färgade skosnören (kommer separat blogg inlägg om det) och den vita cheerleader kjolen i kollaget har jag oxå fyndat på ellos på rea... HM t-shirten med nån slags kanin, hm klänningen med ankare och grejjs, benvita spetsv/tyll/volang kjolen och vita hårspännen har jag beställt från HM på avbetalning... Sen får man se vad man behåller, vad man har råd med, och vad som åker tillbaka!



White Celebration

Puma skor, ballerina och sneakers (med diamanter), Halens. Dom här har jag själv provat, det är jättesköna och snygga och bra i storlekarna.
Spetshandskar, t-shirits med grafiska tryck med polaroidkamera och kameratjej, Forever21.
Långt linne med svalor och guld, helvit klänning, leggings, klänning med svart tattoomönster, linne med papegoja, benivit kjol med spets, benvit t-shirt med brillkanin, volang kjol med prickar, rosetthårspännen, från HM Shop Online.
Cheerleader kjol och jacka från Puma, oversized t-shirt, Converse, Ellos.
Hug me T-shirt, Trendystars.
Smurf hoodie, Breakfast club t-shirt, Where the wild things are t-shirt, 80stees.
Wrangler jeans, Laredoute.
Magväska, Topshop.
Reebok Frestyle Hi Top, Snekaersnstuff.
Insight toppar, urban outfitters.
Glasshalsband, dessert örhängen, milajki.
Wayfarer Solbrillor, fredflare.
Nitarmband, hottopic.



Vita utsvängda Wrangler med stretch till sommaren- I´m In Love!
999 kr på Laredoute.




RSS 2.0