Boyfriend Jeans


Boyfriend jeans
har ju varit trendigt ett tag och är en trend som jag uppskattar för det dyker upp sköna, rymliga, snyggt slitna jeans som dessa nedanför på H&M Divided. Det blir till att investera i ett par såna nån gång framöver.
Boyfriend Jeans går nu oxå att beställa på H&M Shop Online.



Så fort jag får på mig ett par Boyfriend jeans kommer 'killen' fram i mig.... ;) (som råkar vara en truckchaffis med mustasch, hahaha). Men seriöst, det är fashinerande att känna att kroppsspråket påverkas av ett par jeans, och i överhuvudtaget hur mycket våra sociala roller påverkas av vad vi har på oss. Sen kan man ju undra varför det ska behöva heta 'Boyfriend Jeans' i överhuvudtaget, men det är en helt annan fråga, och detta är ju egentligen ingen politiskt blogg, men jag lägger ändå in tankeställare ibland för att det är viktigt att fundera på bakomliggande orsaker och inte bara svälja allting med hull & hår. :P







Övrigt: Egen Madonna t-shirt från 80stees och Mimmi Pigg och Bruce Springsteen t-shirt frinns nu att köpa/beställa från H&M Divided.


Candy In a Jar!





God Nyhet! Godis på burk!

Som alternativ till att lägga sitt noggrant utvalda smågodis i prassliga papperspåsar som inte håller godiset färskt kan man nu också välja att lägga det i en pappersburk med plastlock!!! :D Iaf på Willys där jag gjorde den här fantastiska upptäckten. Jag själv har tidigare investerat i plastburkar för mitt älskade smågodis för att det inte ska bli hårt, så det här är verkligen en revolution i den mer vardagsbekvämliga kategorin! :D:D:D Konstigt att detta inte införts tidigare med tanke på att man förutom de ovan nämda anledningarna, hur irriterande det är när nån sitter och prasslar med sin godispåse på biografen.


Vinter Ytterklädes Dröm Outfiten



Jag är så himla nöjd över min min vinter-ytterklades-garderob nu! Det tog dock över ett år att få ihop den, hehe, kolla bara på hur jag ville gå klädd ungefär såhär förra vintern här och här (jag får fortfarande nästintill rysningar när jag ser dessa kollage för jag tycker så mycket om dem, och önskar jag hade alla sakerna som är med förstås!!! men jag är långtifrån där än...).
Faktum är att jag kan inte minnas när jag hade en riktig vintergarderob sist!!! Inga riktiga vinterskor eller vinterjacka, och verkligen inget som passar ihop!!! Jag är extra nöjd över den svarta bollmössan och att den går ihop med halsduken som oxå har svarta bollar! :D

Skor, Din Sko.
Jeans, väska, H&M Divided.
Jacka, Cubus.
Mössa, Stadium.
Halsduk, Åhlens.
Luvtröja & vantar, Bik Bok.





BÄSTA INKÖP: Kawaii Hjärtarmband



Lagom elastiskt armband med plasthjärtan i olika härliga färger och småhjärtan i guld. Väldigt kitschigt och kawaii & totally makes the outfit!

Såg dessutom att det var på rea på H&M Divided nu, typ 30 spänn eller nåt. =)

TIPS! För att öka hållbarheten på armbandet så var försiktig med det. Dra inte onödigt mycket i det för då töjjs gummibanden ut, och använd det inte när du stökar eller diskar för då kan det lätt bli fula repor i plasten.
Jag vet inte hur många såna här fina elastistiska armband jag förstört genom att envisas md att ha på mig dem jämt genom alla aktiviteter.

xoxo



mera fynd på h&m


DALLAS TISHA PÅ REA 50 KR.


KLARRÖDA JEANSTIGHTS. TYP 149 KR.



HJÄRTMÖNSTRADE LEGGINGS!!! CA. 70 KR. MIMMI PIGG TYGVÄSKA PRIS OKÄNT. TURKOS HANDVÄSKA 149 KR.

Jag har slagit till på den där Dallas tishan (fast den egentligen är 2 storlekar för liten men den satt rätt bra ändå..) som jag kollat in hur länge som helst.
Jag måste oxå ha de hjärtmönstrade leggingsen (hur sött som helst!!!) och den turkosa handväskan (superkitsch & really makes the outfit!) när jag får råd med det!
Röda jeans är nåt jag verkligen vill ha igen (nostalgi från gymnasietiden) men vi får se ifall det blir dom jag provade som får gå hem med mig.



WCT jackor


OH MI GOD! WCT JACKOR på H&M DIVIDED, 249 KR.


CRAZY FUNNY COLOURS KARAMELL STREET ELECTRO 80'S .


STREET SWEET SHINY BLACK LIGHT GREY PINK YELLOW 80'S PASTELL DRÖM.







Jag har varit på jakt efter en snygg WCT jacka (sooooo 80's!!!) med bra passform ett tag nu så jag blev jätteglad när jag var på H&M Divided igår och de har fått in dessa två ovanför i olika färgkombinationer. Det svåraste är att bestämma vilken av dem som är snyggast för de är båda grymt snygga på olika sätt...

VILKEN TYCKER DU ÄR SNYGGAST?




Fynda coola t-shirts på pojkavdelningen






Det översvämmar av coola Star Wars t-shirts (tröjjor, morgonrock, accessoarer m.m) på H&M's pojkavdelning! Och andra retro tryck med bl.a. Fantastic Four som visas ovanför i den högra stapeln. Och alla dessa råkar nu reas ut på H&M Shop Online nu för 79:50 kr (tidigare 129 kr). Jag har fyndat den lila med arty 80's Stormtrooper tryck! :) Jag har vanligtvis storlek 40/42 i t-shirts och då blev det 158/164 eller 170 i pojkstorlekar och det satt riktigt bra, kolla på bilderna nedanför!



Strlk. 158/164. 79:50 kr.






Rosa Star Wars tisha med svart sammetstryck... Inte helt fel alls.


Strlk. 170, 129 kr.

Den här är inte på rea men ett exempel på andra roliga Star Wars tishor de har på H&M's pojkavdelning som sitter helt ok fast man är stor tjej/ung kvinna och ingen liten pojke!



Pretty In Pink for Valentine's





Det har äntligen kommit en jätteläcker Pretty In Pink t-shirt på 80stees!!! Och från Mighty Fine dessutom! :D Pretty In Pink är en 80-talsfilm av John Hughes och råkar vara en av mina favoriter. Jag gjorde min första efterfråga efter Pretty In Pink t-shirts hos 80stees för flera år sen och då tog de in jättesnygga Pretty In Pink t-shirts som jag naturligtvis missade att köpa innan de tog slut... Doooh! Men nu gäller det tamesjutton!!!



Hello Kitty kameraväska, handväska, och plånbok, Loungefly.
Pretty in Pink t-shirt, Smurfette t-shirt, Star Wars nyckelringsfigurer, 80stees.
WCT jacka, shorts, H&M Divided.
Strumpor, svettarmband, Topman.
Hjärtformad handväska, jordgubbeörhängen, Topshop.
Converse skor, Delias.
Grease mugg, Truffle Shuffle.
Rosett ring, Fred Flare.






Pretty In Pink for Valentine's
Pretty In Pink for Valentine's by Unique Rebel featuring Converse shoes

Items in this set:
Smurfette All Natural t-shirt by Junk Food, $26
Pretty In Pink shirt, $24
WCT polyester 80`s hoodie
dELiAs > Converse Ox > shoes > view all shoes, $46
HELLO KITTY NERD HINGE WALLET loungefly, $65


Födelsedags Outfit alt. 2








Rosa fodral ska det vara hursomhelst när man fyller år!!!
Denna finstickade sköna sak hittade jag såklart på H&M tillsammans med resten av outfiten! Koftan som är så kawaiiiii, iiiiiih, har jag bloggat om här och här, önskar den kund varit lite längre bara... Vi får se om jag slår till på den här outfiten imorn på H&M (IRL) istället för den jag bloggade om innan.


99 kr Superfynd på H&M/Födelsedags Outfit alt. 1


Prisvärda, spejsiga high heels, H&M, 99 kr. Finns i svart och guld (nedanför). Jag tänker på anime serien Starzinger om ni sett den...



Prisvärt, hett, 99 kronors fodral, H&M, finns i rosa, svart och lila.

Bambi på hal is... Anledningen till att jag har så konstig kroppshållning på bilden är för att jag inte kan använda högklackat så bra... haha. Men jag tränar på det.


H&M Shop Online har de både en superhet klänning i svart, rosa (bloggat om här) och mörklila för 99 kr. Samt jättespejsiga, läckra high heels med roilga aviator/sci fi detaljer i svart och guld, också för endast 99 kr. Jag beställde bland annat den rosa klänningen och de svarta pumpsen som ni ser på bilderna ovanför. Kanske det blir min födelsedags outfit år 2010...

OBS! Skorna och klänningen kan vara slutsålda på hemsidan men de brukar dyka upp igen om man håller utkik då och då. Det lättaste sättet att se ifall nånting återvänder i ens önskvärda storlek är att lägga varan i "Önskelistan", spara den, och logga in nästa morgon och kolla läget!





Födelsedagstårta



Gud, jag älskar den här bilden!!! Konstigt va?!;P Kakmonstret OCH en kaka! :D Jag har faktiskt bakat den där kakan oxå, hehe.




Hmm, vilken slags tårta ska jag göra till min födelsedag på lördag... Några förslag?
Jag gjorte Leilas Lindholms recept på prinsesstårta förra året, se här. Så i år vill jag göra en annan tårta, vet bara inte vilken än. Så vart söker man inspiration? Jo, i Leilas underbara inspirerande kok/bak böcker såklart!!!
Gud, jag älskar den kvinnan! Hon får mig alltid på bättre humör genom att inte glömma att se det vackra och ljuva i tillvaron och om det fattas får man tillföra det själv med lite tips från Leila såklart! =)



Dagens Bilder

Hittade några bilder som föll mig i smaken idag när jag kikade igenom en av mina bildmappar i datorn...


Mark Ryden, en av mina favoritkonstnärer.


? Hittad på nätet under nån bildsökning.


Snygg rosa mangatjej!


Niiiiiice outfit! Från Caliroots.


Mark Ryden igen med sina sötläskiga målningar.


Tror att bildvalen blev påverkade av att jag fyller år på lördag och de representerar lite känslan av jag har inför detta....



TOTALLY RAD! & långärmat



Allt från H&M Divided utom Molly Ringwald t-shirten som är från 80stees.

Notering: Nu när det är så kallt är det både skönt och snyggt att ha en långärmad topp under t-shirten, på både killar och tjejer.




"Nyårslöften" 2010


Jag gillar inte ordet "nyårslöfte"! Det kan bli så mycket onödig press och krav som kan resultera i en känsla av misslyckande om man inte lever upp till dem. "Nyårssträvan" är bättre. Det här är en hel del gamla grejjer som jag alltid strävar efter och sen några nya grejjer:

* Gå ned i vikt, typ 5-10 kg.
* Fortsätta sträva efter att bli så bra som jag bli.
* Träna regelbundet på Friskis & Svettis.
* Få bättre ordning på ekonomin.
* Komma till ro med vissa saker.
* Finna sinnesfrid. Inte oroa mig så mycket.
* Resa mer.
* Få ordning i lägenheten.
* Vara mer social IRL.
* Odla sunda relationer. Uppriktigt, rakt, ärligt, innerligt, kul, kärleksfullt.
* Skaffa ett jobb eller utbildning jag trivs med.
* Måla mer.
* Ha en fotoutställning.
* Prenumera på nån rolig tidning.
* Söka de konst/design skolor jag helst vill gå på (ha koll på ansökningsdatum, göra arbetsprover och få iväg dem i tid).
* Bli mer kavat, vilket kommer med ett bättre självförtroende:
* Tro mer på mig själv.
* Le mer, så blir man själv gladare och undviker "sur-rynkor" och så kanske andra blir gladare oxå.
* Söka praktik på nån modetidning. Följa mina drömmar. Våga följa mina drömmar och tro på mig själv.
* Ha en mer lättsam inställning till vissa saker. Livet behöver inte vara så jobbigt.
* Inte bry mig om idioter. Fuck the fuckers!
* Ha bättre struktur på mat/sova/dator-tider.
* Inte sitta lika mycket vid datorn.
* Bli mer filantropisk.
* Ge mer näring åt min spirituella och kreativa sida, få mer input.
* Känna att jag lever. Man lever (kanske) bara en gång, ut och lev livet och njut av dess frukter!!! Och skriv om det sen:
* Skriva mer.
* Klippa mig hos en proffssionell frisör.
* Bli mer spontan. Säga mer JA. Våga göra mer saker och ta risker.

ect.


... Fortsätta sträva efter attt bli så bra och ha det så bra (och göra bloggen så bra) som det går. Och med det menar jag inte att jag inte är bra som jag är, men alla har ju sina fel och brister som man kan välja att jobba på om man vill utvecklas.

Vad har du för nyårslöften/strävan?




Dagens Klicka Hem-Fynd



Jimmy Choo för H&M, 149 kr och 99 kr.
Det står inte att de är på Rea men jag är nästan helt övertygad om att iaf det översta arbandet kostade det dubbla förut. Dessa har varit slutsålda länge och jag har tänkt på det första armbandet och ångrat lite att jag inte slog till på det, så det var kul att det komit tillbaka, billigare (förmodligen) dessutom.


Alla Hjärtans Dag Klänning!




Alla hjärtans dag närmar sig, och här är den perfekta klännningen!!! Kolla bara den söta hjärtformade ringningen i ryggen! Oh lala! Från Fred Flare, $54. Den finns oxå i svartvitrutigt och storlekarna går upp till Large.

Tyvärr blir det nog inget inköp för min del eftersom den sortens modell i ostretchigt material inte brukar funka på min överrörliga, kurviga kropp med lungor som behöver utrymme för andning. Dessutom tycker jag faktiskt frakten är för dyr, trots att jag är väldigt glad att de äntligen shippar internationellt om det skulle vara nåt man verkligen verkligen måste ha!!!


Got It!



Jag såg det här omslaget på Konsum i förrgår och tyckte det var kul eftersom jag har hela den där outfiten som dansaren Jennie Widegren har på sig, och vilken snygg outfit dessutom, 80'sdancestyle! ;D Själv har jag aldrig kombinerat dem på det sättet och det är alltid kul att få lite styling-inspiration!

Tightsen från Gina Tricot fyndade jag på rea i två olika storlekar, Medium i Gävle, och Large i Stockholm. De stjärnformade silvriga örhängena med läppavtryck är från JC. Och den rosa toppen har jag nåt väldigt liknande, en topp och en baddräkt från Gina Tricot. Bilder kanske läggs till här under senare när jag hittat eller framställt dem.

Btw, jag har aldrig sett den där tidningen förut, undrar om den är bra. 100 % pepp & inspiration låter ju inte dumt!
Det skulle vara kul & nyttigt att prenumera på nån hälso-tidning.

Ha en bra dag, mer inlägg kommer alldeles strax! Ciao!


Wanted: Nilson Boots



Om jag inte så småningom investerar i ett par svarta Dr Martens som allroundskor så skulle jag bland annat vilja ha dessa cowboy-/mc booots från Nilson för 1399 kr, och ja Dr Martens går för ungefär samma summa, kanske nån hundring billigare.

Dr Martens vet jag ju är sköna, de var ju t.o.m. tillverkade som medicinskor till en början, fast dessa har ju klack och kanske inte är lika sköna att gå runt med jämt... men de är väldigt snygga iaf. Och jag har haft boots från Nilson förut som jag varit otroligt nöjd med.

Nilson är min favoritskobutik och tyvärr är de också en av de butiker som lyser med sin frånvaro i Gävle... När jag åker till Stockholm i början på nästa månad så ska jag prova dem. Förhoppningsvis har de då hamnat på Rea.. =)



FASHION STUDIO



Närbild (som ser sjukt photshoppad ut).

Nu kan man klä på/av, styla modeller på H&M's FASHION STUDIO och det är jättekul och man kan hålla på hur länge som helst! :D
Outfiten ovanför är mitt första försök, men det kommer nog många fler framöver, var så säker, haha!
Den består bl.a. av vårplagg som inte är till salu ännu som t.ex. det underbara Flashdance-linnet och jeansvästen!
Resten finns nog att beställa nu och skorna och tyllkjolen är dessutom på rea.


Det kan vara intressant att få en killes syn på saker och när jag tipsade Hanky Pancake, mitt ex och mycket goda vän, om Fashion Studio så gjrode han de här fantastiska outfitsen! :D


Såååååååå Hanky Pancake! ;D

När man är klar med bilden så klickar man DELA MED DIG i högra hörnet och får upp olika alternativ, SPARA på datorn, eller PUBLICERA/MAILA på Facebook/Twitter.
VARNING: Klicka inte på nån köpsymbol när du inte har sparat för då blir man direkt vidareslussad till H&M Shop Online och outfiten försvinner och man får börja om från början.



Den här outfiten gjorde han till mig, tjusig som tusan! :D



Man kan byta vinkel och bakgrund.



Vi hade väldigt roligt åt va sjukt det ser ut när man sätter huvudbonader på modellerna och sen klickar på "Porträtt", och delar av ansiktet blir beskuret, som i bilden ovanför, haha! Annars är Fashion Studio imponerande välgjort! (Observera va mycket bling bling Hanky Pancake satt på modellen!). Det hade varit ännu roligare om alla kläder fanns tillgängliga att dressa modellerna med, så att man t.ex. kunde klä på killarna klänningar och tjejerna slipsar! Har de nåt emot cross dressing på H&M eller?! ;P


Prova själv på FASHION STUDIO.


Dagens Klicka Hem- Fynd!



1. Discokuleformat läppglans, REA, 19,50 (kitshigt!).
2. Oversizade retro brillor a la 70s, NYHET, 79,50 (HOT HOT HOT, finns även i brunt).
3. Pälskantad mössa, REA, 64,50 (tidigare blogg-favorit).
4. Leopardmönstrat paraply, NYHET, 79,50 (very stylish).


Allting från H&M Shop Online.


Snygga bilder på Lady Gaga


Ny favorit för dagen! Gud, va jag älskar Lady Gaga! Jag saknar också mitt långa blonda hår med lugg, liknande Lady Gaga's ovanför när jag ser bilden.


Annars är det här mina gamla favoriter från Just Dance- tiden där hon har väldigt Jem & The Holograms- inspirerad make up. Jag älskar verkligen sån där blixt-sminkning!






OMG- ännu MER härliga vårnyheter från H&M Divided!!!


Cooooooolt! 80s/90s!


Oh lala, J'taime, very 80s Madonna Like A Vrigin-perioden!!! Hot hot hot!


Jeans shorts i boyfriend-modell! Sailor inspirerad kjol med skön resårmidja och foder med vit tyll! Snygg skärp med guld och topsar!


Rolling with my homies!


'... när jag åker skidor så gör jag såhär...'-posen?! eller är det 'swing-dans-posen' kanske. Hett med röda jeans och snygg frisyr iallafall!



Flowergirls




Även denna gång har jag valt ut plagg att visa ur de senaste nyheterna från deras Divided avdelning.

Både kul och lite stressande och oroväckande för min platta plånbok är att H&M levererar nya heta grejjer i snabbt tempo nu förtiden!!! Jag har aldrig velat shoppa så mycket därifrån som jag vill nu kan jag säga!
De fortsätter leverera en perfekt kombination av olika slags dromplagg, som denna gången:

- Rosa jacka i collegemodell
- Stretchigt fodral med kaleidoskopiskt mönster
- Skön svart byxdress
- Bikerjacka i spetstyg
- Rosa luvtröjja med vita snoddar
- Hjärtformade pilotbrillor


To pure to be pink?



'To pure to be pink'- är ett av många förträffliga citat från filmen Grease, om ni inte sett den så se den så förstår ni sammanhanget bättre! Jag har tidigare bloggat om den sköna stilen i Grease-filmerna här.


Läppformad rosa telefon, Kitsch (OBS! Går att få tag på mycket billigar på Ebay!!! jag köpte min då splitter nya, röda, läppformade telefon för 50 öre i en aktion där!)
Vita benvärmare med pompom-bollar, rosa metallic pumps, hjärtmönstrade strumpbyxor, hatt och mössa, Topshop.
Pink Ladies Kostym Jacka, 80stees (OBS! rätt ofta finns det 'riktiga' Pink Ladies jackor från det underbara märket Saints & Mortals Carlings)
Tofflor, kimono, bh, trosor, Sonia Rykiel för H&M Shop Online.
Mimmi Mus topp, rosa topp, rosa klänning, pärlhalsband, H&M Shop Online.
Sminkset från Too Faced, Nelly.


KLICKA PÅ IKONEN NEDANFÖR för att komma till alla länkar.

Too Pure Too Be Pink ?
Too Pure Too Be Pink ?

RSS 2.0