Blir Macarons nästa Cupcake-BOOM?

Macarons och Cupcakes är ju tveklöst bland de snyggaste & kitchigaste bakverken och det kan ju vara en bidragande orsak till att det t.e.x. blev en sån hysterisk Cupcake BOOM för ett tag sen.
Macarons smyger sig mer sakteligen in i det svenska medvetandet. Ska bli spännande att se om det blir nån liknande Macaron BOOM!

Jag har varit fashinerat av macarons ett tag nu och förutom att äta dem, skulle vilja ha dem som smycken, tryckt på kläder, väskor ect. Och det var så jag kände ett bra tag innan Cupcake-boomen, så det lutar åt det hållet. Men å andra sidan är inte macarons fullt lika kitshiga eller bildsköna som Cupcakes så jag tror faktiskt inte att det kommer nå samma hysteri.

Min syster Bianca som driver matbloggen Senses Corner
försöker nu sälja in ett Macaron-reportage till olika tidningar. Hon fyllde år i söndags (och hade firat det med flera macarons i olika smaker & färger) och önskade sig ett Cupcake-inlägg av mig i födelsedagspresent så jag ska göra mer research så kommer det ett sånt om mitt favorit- bakverk sen! :P

Idag hade oxå en av bloggarna jag följer Bellisima ett inlägg om macaron´s och det var så mumsiga, lyxiga och färgglada bilder att jag lånade en till min blogg.


Jag ser verkligen framemot att äta Macaron´s nån dag! Dessa har Bellisima köpt på Harrods och är från Laudurée, det franska bageriet som gjort macarons sen 1930 och bidragit till att göra dem så populära! I filmen Marie Anotinette förekommer macarons från Laudurée...


Så vart får man tag på riktigt bra Macarons i Sverige??

Det finns tydligen ett franskt ställe på Kungsholmen som är jättebra enligt syrran som heter Petit France.
Det har hon bloggat om här. Dit ska jag nästa gång jag är i Stockholm! :P Här är deras hemsida oxå.

Jag trodde jag köpte en macaron
på ett café i Stockholm i vintras, men det visade sig vara en gammal torr tiramisu, haha! Tydligen fuskar vissa cafeér nu, berättade min syster, och säljer "falska macarons".


Så hur smakar de då och vad är hemligheten?

Hemligheten ligger i mandelmjölet och det smakar mandelmassa med nån smaksatt smörkräm i mitten.
Låter helt utsökt!!!! MUMS.


Här kan du läsa mer om Macarons!



Har du ätit macarons? - isåfall vad tyckte du och vet du nåt bra ställe att få tag på dem? :)


 


Hårkris Del 1

 

Vad är snyggast? Som jag har typ nu på första bilden, eller spara ut typ min naturliga hårfärg som på andra bilden? Vad tycker du? Eller nåt helt annat?!

....

Bilder från H&M Divided Shop Online.

 


Måndags: klippt, mamma, rött läppstift, sushi, guld, glitter, nya NYLON & t-shirten

Mina favorit -snabbnudlar.

 

I MÅNDAGS använde jag för första gången en av REA T-SHIRTARNA jag beställt från 80stees för ett tag sen (jag har inte använt vissa än eftersom jag är osäker på storlekarna). Det är en JUNK FOOD T-shirt med LITTLE MISS SUNSHINE på och så står det JE TAIME ovanför...

 

Jag FESTADE till det ännu mer med lite GLITTER & GULD!

Det är så extra fint på HÖSTEN!

 

 

 

Sen åkte jag hem till mamma för hon skulle putsa till mina hårtoppar efter att jag klippt av 10 cm själv ett par dar innan... Jag hade inte hunnit äta min NUDEL LUNCH så vi köpte hem SUSHI från det nya sushi stället i stan och på PRESSBYRÅN upptäckte jag att de fått in SENASTE NYLON när jag köpte FANTA LEMON! :D


 

SÅHÄR GLAD BLEV JAG DÅ eftersom jag varit SUGEN på sushi jättelänge!

 

 

Här KLIPPER mamma mig.

 

FÄRDIGPUTSAD för stunden. DAGENS OUTFIT:

 

Tights, kjol, H&M Divided.

Hjärtskärp, Topshop.

Olika, men matchande strumpor, en från dam- & en från herravd., H&M.

T-shirt, 80stees.

Väska, Bik Bok.

Örhängen, Glitter.

 

 

SEN var jag HELT SLUT, kände mig VARM & TRÖTT. Somnade utan middag 19.30 och sov till 10.30 nästa dag...

Kanske förkylning på gång eller nåt annat djävulskap...

 

 


Söndag: stan, Wayne´s, Willys, fota, skriva dagbok, promenera, cykla...


VAR PÅ JAKT efter liknande tröjja fast mörkblå med rosa Hello Kitty på (som jag blev tipsad om på Stinas blogg: Obsessive Cuteness) men den var slut Gävle... Fast jag gillade den här oxå med Mimmi mus. 249 kr, H&M Divided.





KUL att FANTA LEMON har kommit tillbaka!!!


VALDE mellan ANGEL´S CAKE (vit med marängfluff) och den här DEVIL´S CAKE på WAYNE´S men den här passade MITT HUMÖR idag...

 

 

DAGENS INKÖP: 3 för 60 kr (kostar annars 30 kr/st) DEPEND nagellack i kuliga färger! Hittade en MAOM klubba i VATTENMELON som jag inte smakat tidigare!

 

 

SPANA IN SKYLTFÖNSTER på nyöppnad presentbutik bredvid WAYNE`S..... Påminner mig om såna här skämtbutiker som brukade finnas på 80-talet.....

 

 

 

 

DAGENS OUTFIT.

Fakejeanstights, armband, Madonna-topp, H&M Divided.

Väska, hoodie, Bik Bok.

Plastloop-örhängen, Glitter.

Cupcake-halsband, Harajuku Lovers från Whimsical Gifts på Ebay.

Tubkjol, Gina Tricot.

 

 

Sen hände nåt kul: jag skrev dagbok. Det var väldigt längesen. Jag skrev alltid dagbok förut; har en hel låda med gamla dagböcker sen jag var liten typ. Men på sistone har jag känt ett väldigt sug efter att börja skriva igen. kan vara hösten, kan vara nåt annat.... =) Men det är otroligt skönt att formulera massan man har i huvvet på papper, känns som det klarnar lite då.

 

 

 

 

Sen tog jag mig till WILLYS och HANDLADE.

 

 

UTANFÖR såg jag den här jättegulliga och roliga hunden hahaha! ;D Gud, va den började skälla när jag fotade den!!!

 

 

SÅHÄR FÖRVÅNAD blev jag där när jag upptäckte att de hade GIGANTISKA PÅSAR med OSTBÅGAR och MASSVIS, kolla bara:

 

 

EN GANSKA BRA DAG. FAST JAG BORDE EGENTLIGEN STÄDAT.

...

 


Cupcake mössa!

Jag bloggade om en sån här Cupcake mössa redan för snart 1 år sen här (jubileum tralalala) men nu när det blir kallt igen så är det dags!!! Den ultimata mössan!!! Från Fred Flare och den jäveln shippar fortfarande inte utomlands! =( (bombhota?! göra en namninsamling?!).




Genialiskt sött! Om jag var en hejjare på stickning skulle jag göra en sån här!!!
Fast då skulle jag antagligen ändra & lägga till färger och göra den ännu smaskigare!




Pink or Blue?

 

Det finns få saker i matriell väg som kan göra mig så lycklig som en t-shirt med retromotiv och tänk då att matcha med ett par Wayfarers & en stereo väska!!!!

 

Här presenterar jag en blå och en rosa sida! Vilken skulle du välja? Jag tycker båda sidorna är helt fantastiska och är ju ett stort fan av X-men, gillar Storm och är i en "blå period" nu, men jag skulle nog bli tvungen att ta den rosa ändå bl.a. för att när jag har valt blått framför rosa tidigare i mitt liv har jag fått ångra det bittert (mockstövlar). Och så är Kakmonster tishan todie4!!! (trots att Famous Forever tishorna är oförskämt korta så skulle jag välja den ändå!). Sen håller rosa alltid i längden. Och man blir glad av rosa!


Men iallafall så är dessa lyckopiller från Truffle Shuffle.


Väskorna är märke Loop NYC. X-men Storm t-shirten, Junk Food. Japanska Kakmonster tishan, Famous Forever.

 


Nytt från 80stees: Totally 80s!!!




Fantastiska nyheter enligt mig från 80stees*! Har länge velat ha en MTV t-shirt (so 80s!) och en Pac Man väska (truly 80s!). Sen har jag gått och klurat länge på VILKEN Smurfette t-shirt jag ska beställa och den där Totally 80s var smått fantastisk (totally 80s!!!). Care Bears t-shirten med Cheer Bear är oxå en ny favorit!!! Alla t-shirts: märke Junk Food och väskan är en licenserad Pac Man. 

Här kan du kolla in nyhterna på 80stees själv.

*80stees är en amerikansk webshop som specialiserar sig på t-shirts med 80-talsmotiv. De har ovanligt billig frakt kostnad och kort frakttid (jämfört med andra webshopar).





Roligt klipp från Supernatural

Snyggingen Dean (Jensen Ackles) från Supernatural gör sin version av Eye of the tiger i eftertexterna på ett avsnitt (tror det är när han får spök-sjukan...) vilket jag tyckte var jätteroligt för det var så oväntat och den här scenen var med tidigare i avsnittet fast helt annorlunda... Sen är det alltid roligt med folk som bjuder på sig själva och "vågar göra bort sig".

Jag håller nu på att försöker kolla på säsong 1 av Supernatural. Tidigare har jag bara sett ströavsnitt på tv och då ha jag nästan tyckt det var för läskigt... Fast det är det värt, det är skön stämning i serien & det ockulta har alltid fashinerat mig och så gillar jag brödernas karakärer (och så är de snygga oxå!.... eller "mysiga" som min raffiga moster skulle sagt...).
Jag får nog göra ett separat hottie-inlägg om Dean (Jensen Ackles) sen kanske... ;)




Smith´s Rosebud Salve



TIPS!!! Det här är ju knappast nån nyhet iof, den här Smith´s Rosebud Salve har blivit hypad i modetidningarna för ett bra tag sen för att det är kändisarnas favvo, men jag köpte min först för ett par veckor sen och har haft lite tid att provanvända den på olika blemmor och som läppglans! Och den funkar!!! För bl.a. munsprickor/sår och andra otrevligheter som kommer när det börjar bli kallt som nariga händer. Man kan även använda den som smink (förutom på läpparna): glans på ögonlocken och kinderna. Perfekt att alltid ha med sig i handväskan eller på databordet/nattduksbordet. Salvan har funnits sen 1892 och är en kultklassiker i modevärlden.

Smith´s krämer från Rosebud Perfume CO. finns i andra varianter oxå som jag skulle vilja prova som t.e.x: Brambleberry Rose, Rosebud Mint, Mocha Rose & Strawberry, men den här är den kändaste och "universalsalvan" av dem. Den kostar 99 kr och finns på bl.a. Åhléns & Cubus.

 



Min senaste t-shirt beställning: She-Hulk & My Little Pony

übercool

 

übersöt


Min senaste t-shirt beställning innehåller två ganska ovanliga Junk Food t-shirts från Honcho Store i Storbrittanien. She-Hulk t-shirten har jag iallafall inte sett någon annanstans! Kalaset gick på ca 610 kr med frakt (vilket är ganska billigt med tanke på at EN Junk Fod t-shirt kostar 499 kr på Carlings men beställer man från USA kan man komma ännu billigare undan förstås). Har bloggat om både Honcho Store och My Little Pony t-shirten tidigare här.
Hoppas storlekarna är bra, det är alltid som att köpa grisen i säcken. Sen beror det på vilken period jag är i: ibland gillar jag tajta t-shirts och ibland rymligare t-shirts... Och vilken årstid det är... Nu är jag i en tajtare t-shirt period efter den rymligare/luftigare sommar-t-shirt-perioden... :)

Jag är väldigt upprymd
över dom här t-shirtarna iallafall för de är så speciella och passar bra nu på hösten!
Det är rätt ovanliga färgval för mig oxå: lila är ju en nyvunnen vän och gröna t-shirts har jag länge försökt fylla garderoben med utan större framgång, men nu börjar det ta sig!

Mer gobitar från Honcho Store kommer snart!!!



It´s all good in the hood-ie... /"Snutte har fått sin hoodie!"

Idag är jag trött. kom i säng ganska sent. jag var uppe och kollade på den nya Star Trek filmen. Den var jättebra!
Sen vaknade jag ganska tidigt som vanligt och var uppe ett tag och drack kaffe och sen försökte jag somna om. sen blev jag väckt av brevbäraren som plingade på dörren. det var min svarta Bik Bok hoodie från Stockholm som kommit! :D (som jag bloggat om här).
Jag var sugen på mannagrynsgröt till frulle men mjölken var slut så det blev havregrynsgröt istället. värsta nyttiga.
Idag hade jag tänkt få massa saker gjort men det ser lite mörkt ut nu när jag är så trött.
jag ska iaf gymma idag. det ska bli skönt. då kanske jag kommer igång oxå. :)

Ha en bra dag!

=^.^=



Gym-outfit!



blogawards & bloglovin

Nu har jag röstat på mina favoritbloggarVeckorevyn´s Blogawards och även den nominerade Foki! Hoppas hon tar hem storsegern! Det behövs mera originella bloggar som syns därute!!! Och för att få detta att hända får man ju dra sitt strå i stacken och gå in och rösta på andra bloggar än de som syns till exempel!!!
Jag gick även in och kollade på min Bloglovin och det är dags för en utrensning där!!! Det finns så få riktigt intressanta bloggar i Sverige som är värda att gå in på därför är det onödigt att prenumera på hundratals andra bloggar IFALL nånting intressant skulle dyka upp! för det gör det uppenbarligen inte!
Efterlyser mer bloggar med klös, härliga färgstarka folk med intressanta hobbies!!!



 


outfits: dressed like my t-shirt

 

 

* Tights, Bik Bok.
* Reebok skor, Footlocker.
* Strumpor, Indiska.
* Kjol, armband, H&M Divided.
* Illustrerad t-shirt, Åhléns.
* Gummisnodd, Monki.



Inspirerande t-shirt illustrationer!!!

Outfit In Action= OIA (har nu kanske myntat en ny förkortning). ;)


IKEA med mamsen del 1.

Igår var jag & mamma på IKEA. Uppdraget var bl.a. att hitta en datastol till mig. Men vi hann fika, kolla på tyger & allt möjligt medan vi var där! De här bilderna har mamma tagit. Mer kommer sen!





Kirsten Dunst goes KAWAII!!!


 

Obsessive Cuteness & Give me The Candy... please har redan bloggat om det, men jag måste oxå göra det för bilderna är så snygga och inspirerande och Kirsten Dunst ser bättre ut än någonsin som manga-tjej!!! Stilen & håret är klockrent. Blir sugen på att färga håret turkost! Love the shoes!!! Skulle vilja ha såna ballerinas!!!
Och visst blir man sugen på att åka till Japan??!!! Är så rese-sugen nu! Nya intryck tack!

Bilderna kommer härifrån och där finns ännu fler att gotta sig i! Det är tydligen från nån musikvideoinspelning.


Bik Bok Stylebook Autumn 09 + Must Haves!

Kolla in Bik Bok´s Höst Stylebook här.

 

Snygg make! (svart kajal, brun ögonskugga, blek-rosa läppstift).

 

Min fuskpäls!!! (min naturliga hårfärg dessutom.... inte så dumt ändå.. kanske man skulle spara ut den och ha sån där frisyr oxå...?! /hårkris..).

 

Must have den kavajen och fuskpälsen gaah!!!

 

Märks att 90-talet är tillbaka....... jag gillar den här 90-talsstilen som är lite grunge, alternativ & funky (på rätt sätt). Men typ Lenny Kravitz, Courtney Love & Vanessa Paradis?!

 

Luvisar är ju ett måste på hösten. Det är både snyggt och praktiskt och skönt. Den första modellen är en sån där som har sålt slut i de flesta storlekar & färger överallt. Fanns i rosa, svart och lila oxå. Själv var jag på jakt efter en svart så jag ringde runt och hittade en i Stockholm i min storlek! Hade gärna velat haft en rosa oxå. Den här modellen är rätt tajt & tunn så den kan man ha under jackor utan problem. Den är lång oxå vilket är sjukt bra på vintern.

 

Den andra luvisen är en sån där lite rymligare & tjockare modell som är perfekt som jacka i det nuvarande vädret tycker jag. Båda kostar 299 kr.

 

 

Kavajen är en riktig 80-talsklassiker och en defintiv must have för min egen del!!! Jag har velat ha en sån där kavaj jättelänge!

 

Den naturvita, längre fuskpälsen var väl egentligen en sån päls som jag velat ha från början... Nu har jag istället 2 stycken korta modeller... Ja ja, man ska inte klaga. Känns oerhört lyxigt och bortskämt att i överhuvudtaget yttra sig om att man har TVÅ PÄLSAR.... ;P Nu var det ju inte riktigt meningen att jag skulle behålla 2 pälsar, ja det bloggade jag ju om här... nyligen. Och jag kommer mycket surt få betala av dem med mycket hög ränta dessutom. Det som grämer mig mest dock är ifall de bara kommer ligga å skräpa för att de är för korta och obekväma för mig... Jag är trots allt när det kommer till kritan, eller kläder kanske man ska säga, en praktisk tjej. ;) Ja, då blir det väl till att sälja dem ebay eller tradera då! =)

 

Collegejackor är ju bland det coolaste som finns! Den här från Bik Bok för 399 kr är fodrad med päls, fast inte i armarna vilket tillsammans med att den är kort gör den lite svåranvänd (höst eller vinterjacka lixom?) tycker jag. Hade helst velat ha en helt ofodrad. Men den är sjukt snygg iaf och börjar bli svår att få tag på!
Jag provade den för flera veckor sen:



14 oktober kommer desutom en ny kollektion a nån som heter Jenny Skavlan, har ingen aning om vem det är, men rosa är aldrig fel eller hur?! ;)

 

 


Ironiskt

Precis när jag kommit igång med bloggandet igen efter en ganska lång paus så förlorade jag ungefär i samma sekund en av mina Bloglovin prenumeranter. Nu har jag 11! ;) Ja, det är några fler som går in på min blogg om dagen än så, även om jag lagt upp nåt nytt eller ej! Och det är jag väldigt glad för!
Tack till er som följer min blogg! I oktober firar Unique Rebelism 1 år! :D

 

Jag har aldrig gått ut för att bli nån ny Blondinbella eller få massa läsare. jag vill bara uttrycka mig, sen om nån annan tycker det är intressant eller inspirerande är det en extra bonus! :D =^.^=

 



Svampbob Regnstövlar



Såna här regnstövlar skulle jag verkligen inte ha nåt emot att ha!!! Både i sol & regn! ;D Vet inte vart man får tag på dem än så länge, men sökande är inte över än, hittade bilden på Daily Mail och den är ifrån Wight Festivalen.


Mina fuskpälsar

Bild från senaste NYLON.

 

Ända sen jag tappade bort min mörkblåa begagnade dubbelknäppta fiuskpäls på 90-talet har jag drömt om att äga en ny.

Nu är det plötsligt trendigt med fuskpälsar och går att få tag på i olika mönster & färger lite här och var och nu har jag plötsligt 2 i min ägo... Ja, hur gick det till?! Ja det kan man fråga sig. Ungefär såhär: man köper dem fast man inte har råd på ett kort man inte borde använda och sen får man ryggskott och kan inte lämna tillbaka dem innan sista dagen för öppet köp går ut....

 

Från H&M Divided. Fnns i brun, svart & snöleopard. 499 kr. Bra fickor, t.o.m. innerficka. fantastiskt tjsuigt rosa foder. Väldigt tajt passform. För kort.

Leopardpäls från Bik Bok 600 kr. Skön passform. Dåligt med fickor. För kort.

 

 

 


NYLON September 09

Anna Paquin från True Blood. Jag tycker att hon är ovanligt snygg på den här bilden. Snygg hårfärg och snygg klänning.

 

Anna Paquin från True Blood & X-Men pryder senaste omslaget för NYLON! Inte så konstigt kanske eftersom True Blood är den hetaste tv-serien just nu och hon splear huvudrollen... Jag har ju läst alla böckerna långt innan det blev en tv-serie och är inte riktigt övertygad om att Anna Paquin passar som Sookie Stackhouse (eller Rogue i X-Men för den delen, Rouge är precis som Sookie en favoritkaraktär). Anna Paquin är helt klart en bra skådis men jag tycker inte hon väljer roller som riktigt passar henne, däremot har hon väldigt bra smak när hon väljer dem uppenbarligen. Jag är inte heller nöjd med den andra huvudkaraktären: Vampyren Bill. Däremot tycker jag att det är kul att han och Anna Paquin blev kära under inspelningen och har gift sig nu och allt!

Trots detta så gillar jag ju Anna Paquin och följer True Blood även som tv-serie (blir ytterligare ett blogg-inlägg om detta senare) så jag kommer helt klart köpa senaste NYLON när de får in den på Pressbyrån vilket brukar bli i mitten på månanden eller nåt och går på ca 65 kr.

 

Jag är fan till NYLON på Facebook (såklart) och får därför de senaste NYLON nyheterna levererade... ;) Där fick jag nys om den här tävlingen där man kan vara med om att vinna rosa Wayfarers vilket jag inte var sen med (såklart).


 


Skön Stajl: Pixie Lott

Neongrönt nagellack! Eller olika färg på varje nagel!

Massa stora armband! Flat Tops Solbrillor!

 

Silvershorts, regnstövlar och luggfläta!

 

Hjärtformade brillor, midjehöga shorts, blazer och rosettskor.

Oversized kuvertväska!

Mycket svart kajal och eyeliner a 60tal, lite Brigite Bardot (faktum är att hon påminner om henne och ett annat snyggt engelskt stjärnskott: Sienna Miller). Snygg honungsfärgad blond hårnyans.
Pixie verkar exprimentera mycket med färger som man bör, här med blå kajal under ögonen.
Snyggt med paljettkavaj och hatt.



Pixie Lott är Storbrittaniens senaste stjärnskott och har en hit som heter Mama Do (u oh, uh oh) och ett nysläppt album som heter Turn It up och spås en lysande framtid. Mycket mer vet jag inte om henne faktiskt. Jag har fått en gratis prenumeration från Cosmopolitan när jag beställde från Nelly förut och såg där en bild på henne och tyckte hon hade en inspirerande, ljus & färgglad stil som påminner mig om vissa trendenser i min stil från när jag var i samma ålder. Jag hade ingen aning om att hon bara var 18 år, precis som Lady Gaga så ser hon ut, och låter, mycket äldre!


Höstmys från HM

Jag blir sugen på att inreda och piffa upp lägenheten lite höstmysigt nu! Och imorn ska jag åka ut till IKEA och förhoppningsvis få med mig en datorstol hem så jag kan sitta vettigt när jag bloggar.
Sen måste jag möblera om lite i vardagsrummet/sovrummet så att det nya begagnade databordet får plats till stolen.
Sen ska det bli matbord i köket, micron flyttas så jag får mer yta vid diskhon att diska.
Ja, gud va bra det kommer bli!






HM Nyheter!

Jag är återigen glatt överasskad över HM´s senaste Divided kampanjHM Shop Online! :)
Killmodellen och hans stil påminner lite om en 80-talsstärnan Corey Haim under sina glansdagar!! :D Det är så jäkla snyggt med superhjälte t-shirts och slitna jeans på killar, lång lugg, lite blonda slingor, och snaggad nacke (som oxå är utmärkt att skulptera till rockabilly frisyr med nåt shysst vax). Sen är det alltid effektfullt med bilder från taket på en skyskrapa!







C´mon, Let´s Go Pick Some Blueberries!

När hösten börjar smyga sig på känns det som det ofrånkomligen oxå smyger sig på mer mörka toner som blått och lila... Lila är en av de få färger som jag haft svårt för men nu verkar det skett en förändring.. Och det passar sig ju utmärkt nu då det är dags att bege sig ut i skogen och plocka blåbär! Obs! Blåbärsfläckar är det mest omöjliga att få bort!!! Jag har inte kommit iväg till blåbärsskogen än, men snart så! Däremot så har jag köpt frysta blåbär och gjort smarriga smulpajer hemma! Det kan ju vara bland det godaste som finns! :D

 


Jeansjacka med foder, lila t-shirt, spandextights, tunika, mössa, blå mössa, blå stövlar i mocka-imitation, blå rosett-top, svart väska med lila foder, blå topp med hjort, H&M.

Hanky Panky trosor, Nelly.

Blåbärsmuffins halsband, Mi Lajki.

Smurfette T-shirt av Junk Food, 80stees.

Resten från Topshop: klarblå topp med Cyndi Lauper från Tee & Cake, marinlå jerseykavaj med texten Vampire Kiss i fodret, svart volangkjol, klarlila monster-hoodie, trosor.

+ nån slags blåbärssmoothie som ser fantastiskt god ut från Starbucks- som tyvärr inte finns i Sverige av nån oförklarlig anledning.

Let´s go pick some blueberries
Let´s go pick some blueberries by Unique Rebel on Polyvore.com

Lady Gaga för V magazine

 

 

Bilder på Lady Gaga från senaste numret av tidningen V. Om du vil läsa den medföljande artikeln klicka här.

Jag blir så inspirerad! Åtminstone av första bilden med brillerna! Det är verkligen min smak!!! Sen är det roligt att hon är "utklädd" till en pudel fast hon ser alldeles för mager ut på ena bilden.

 

 


Rainbow Brite Tattoo!

Det här motivet skulle jag bl.a. vilja ha med i en tatuering! :D

Love love love Rainbow Brite!

Vad skulle du vilja tatuera?

 


Rainbow Cake!

Hittade den här bilden på nätet, sjukt snygg men vilket projekt att göra den och frågan om den är så god!? Mycket karamellfärg eller färgämnen lär det bli iallafall! :P Ser gott ut med den vita chokladen eller vad det nu är iallafall. Och sen tycker jag att den borde smaka lite som en mazarin. :) Kanske jag får nåt ryck ändå och bakar måt liknande en sån här nån dag. Some n rolig utmaning. En gång i livet ska man åtminstone ha gjort en Rainbow Cake!

 

 


Fler Ben & Jerry´s smaker till Sverige!

När man går in på Ben & Jerry´s amerikanska hemsida så undrar man varför inte ALLA dessa fantastiska smaker finns i Sverige???
Vilken smak skulle du helst se kom hit?
Jag har svårt att välja men Banana Split, Peach Cobbler, Penutbuttter Cookie Dough, Mission Marzipan, Cinnamon Buns, Coconut Seven Layers Bar, Key Likme Pie, Caramel Sutra & Goodbye yellow Brick Road, tilltalar mig sådär på direkten! ;)





Några Outfits...

Hej, längesen! :) Men nu blir det förhoppningsvis ändring på det!
Här kommer några outfits från den gångna månaden som jag är nöjd med:





Stentvättad kort jeansjacka i bikermodell, Gina Tricot (finns nu i mörkblå på Gina såg jag...).
Turkos tubkjol, Gina Tricot.
GIRRRLZ RULE Superhjälte t-shirt, 80stees.
Leggings, armband, kuvertväska, HM Divided.
Skor, Wedins.
Diadem, HM Dam.
Klocka, Cheapo.





Tyväska, Assecorize.
Leggings, Åhléns.
Kjol, JC.
Madonna t-shirt från Junk Food, 80stees.
Adidas jacka, La Redoute.
Rosa rosettdiadem, HM Divided.

+svart nagellack på 2 översta bilderna.




Kjol, örhängen, HM Divided.
Jeansjacka, väska, HM Dam.
Leggings, JC.
Star Wars Buble Gum T-shirt från Junk Food, Whimsical Gifts på Ebay.
Star Wars tygmärke, Sci Fi mässan 08.



RSS 2.0