Dagens Wanted: Lucky Star-örhängen från Dolce & Gabbana



GAAAAAAAAAHH örhängena (&klänningen)!!! Tove Styrke i kreationer från Dolce & Gabbana's kollektion som är inspirerad av Madonna's Who's That Girl+Lucky Star-look och pojkflicke-period.

Jag ska kika på stan idag om det finns några liknande, billigare stjärnörhängen. Glitter kanske har nåt. Tipsa gärna om du sett några!


**



Alley Cat


Fredagsoutfit. Efter ABF-möte. Blev lite 90-talsalternativt/grungigt/raggare, haha. Hade rött läppstift oxå men det syns inte. Cry Baby t-shirt från 80stees.com. Skjorta från Gina Tricot. Skor från Din Sko. Resten är från H&M.




Designermacarons


Fancy Shit. Märkesmacarons från Matthew Williamson. Gottgott i lyxförpackning. Snyggt som tusan och säkert svindyrt. Helt i Marie Antoinette's anda.


Drömskorna #3 Iron Fist: Demon Donkey




Rosa platåpumps med öppen tå, glitter, rosett och mönstrad med enhörningar, strutglassar, fåglar och bakelser! :D Från Iron Fist, 799 kr, finns att beställa från Brandos.





Svampbobutställning!



Skitsnygg Svampbobutställning på Flacon design Plant i Moskva! :D Pågår till den 2:a oktober 2011. Vem vill åka??


Skulle tokgärna ha delar av utställningen som inredning hemma! Och helst bo i en ananas förstås! :D


Glasmontrar med Svampbobt-shirts!






Rippa din Junkfood t-shirt
















Snyggt med rippade t-shirts, särskilt Junkfood t-shirts förstås! Men jag fattar ärligt talat inte hur man gör dom där flät-rippningarna..?! Och det skulle ju vara för bedrövligt att rippa sönder en fin t-shirt. Ja ja, det tål att listas ut, det finns säkert nån YouTube-tutorial. Får börja exprimentera på "fulare" t-shirts tills konsten är bemästrad.
 


Rätt med rött på röda mattan

Sugen på galaröd klänning idag...


Kate Winslet på Emmygalan. Klänning från Elie Saab.


Christina Hendricks från tv-serien Mad Men på filmpremiär. Blåsa från Vivienne Westwood Couture.



Scooby-Doo Love Hearts!


Nu har Swizzels Matlow gjort Love Hearts med Scooby Doo-tema. En riktig hit för den som gillar både och! YIKES! :D Sen att de inte går att köpa i Sverige, vad jag vet, är en annan sak. Kul vilket som!


Kontrastdenim



Kontrastdenim. Dom här är från H&M divided, 249 kr, i stretchig bomull och polyester.




Fler varianter, från Acne, finns hos Bubbleroom. Nu på rea 749 kr, dock utplockat på storlekar, men de går säkert att hitta hos fler nätbutiker.


Från The Local Firm, 1695 kr, finns hos Nelly.


Drew



Drew Barrymore i en 80's slick look med höstiga toner som blåbär, rönnbär, vinbär, färggranna löv. Klänning från McQ.


Höjdpunkter från London Fashion Week



Runtomkring Mulberry-visningen fanns stora glass-strutar och ballongdjur. 


Miu Miu glitterskor och hjärtmönstrade strumpbyxor.


Pugs! Aww, love. <3

Bilder från Net-a-porter.com.


”Folk skulle behöva mer färg och vågade grejor”

Min Veckans Outfit-artikel i dagens Arbetarbladet.


Snygg streetig outfit mot det lila hållet. Foto: Emily Brandon-Cox.

Bellisa Hemlin, 12 år, tycker själv att hon klär sig ganska vanligt och färglöst. Inspiration till sin klädstil får hon från omgivningen, kompisar och sin mamma. Annars tycker hon om att spela innebandy, dansa och sjunga pop, och vill kanske bli artist, som Lady Gaga: ”Hon är cool”.

Vad har du på dig?

– Skorna är från Stockholm, men jag har sett att de finns på Scorett i Gävle. Tajtsen är min mammas, inköpta på Stadium tror jag. Jeansshortsen är från Lindex. Adidasjackan är från Intersport. Väskan är en present från Design Forum. Dockan fick jag på en fest och sen har jag bara haft den på väskan för det kändes som den behövde lite färg. Jag tror att den är från Dollar Store.

Hur skulle du beskriva din stil?

– En ganska vanlig stil. Jag brukar alltid hitta något när jag går i affärer. Inte så mycket färger.

Stilinspiration?

– Mest tar jag på mig det jag tycker är snyggt och det jag ser i affärer och hemma. Och mammas stil. Vi har lite samma stil och brukar gå på stan och handla kläder tillsammans. Och så är man inspirerad av kompisar också. Men sen vad man tycker är skönt och nytt också.


Favoritplagg?


– Jag köper nästan bara tröjor och tunikor med tryck.


Vad tycker du om Gävle som modestad?


– Jag tycker att det är ganska bra för att det finns många olika affärer som jag tycker om. Folk har för lite färg och skulle ha lite mer vågade grejer.


Favoritaffärer?


– Gina Tricot och H&M.


Finns det någon butik du vill ska komma hit?


– NK. Det är ganska coolt att vara inne där när man är i Stockholm.


Får du nån respons på din stil i skolan?


– Ibland. Vi säger inte så mycket till varandra om sånt. Vi har ganska olika stilar. Men man blir inte mobbad om man har klär sig annorlunda eller nåt.


Emily Brandon-Cox





Reflektion: Bellisa går i 6:an på samma skola som jag gick på under sent 80-tal och tidigt 90-tal. Och på den tiden kändes det som att man lätt kunde ha blivit mobbad eller retad om man hade på sig något annorlunda, eller stack ut på på något vis. Så det är jättekul att höra att det gått åt rätt håll. :)


morn morn





Kawaii-Nicki Minaj



Rapsångerskan Nicki Minaj i kawaiistyle och Irregular Choice-dojor!!! Som bl.a. går att beställa från Brandos, men just den där modellen har jag inte sett där.

Skomodellen heter Rosanna och går att beställa från Irregular Choice. Fint med hjärtdetaljen i hälen och lackigt turkost som möter gammeldagst blommigt och rosett! Undrar hur de är att gå i, som styltor, eller om det funkar tack vare platån?! Vilket fall, riktigt unika, som konstverk eller tårtverk, söta och coola.


Nicki Minaj med modedesignern Betsey Johnson. Här ser man detaljerna och sminkningen bättre. Så himla söt klänning! Det skulle vara trevligt att ha åtminstone och minst en sån där riktig tårtbakelse-godispåse-ryschpysch-dock-Kawaii-lolitaklänning i garderoben. Om hårfärgen, för ca. 11 år sedan hade jag likadan uttvättad mintgrön hårfärg, mihihihi! Jag har också liknande armband från H&M divided och knallgul ögonskugga från MUS som genast ska sättas i bruk, även om det sistnämnda är snyggare om man är mörk. :)





morn & kväller




Usch, jag hatar kaffe utan mjölk. Ingen bra start på dagen. Men det är ju söndag så det finns fortfarande hopp...


Elvis e alltid glad.


Blake



Blake Lively i jättefin outfitkombination utav turkos dockklänning och leopardpumps.





Liknande leopardplatåpumps, budgetalternativ, av Blink, 499 kr, finns hos Brandos.



PLL: Aria's Labyrinth Chandelier Earrings



Jag såg den spännande säsongsavslutningen av Pretty Little Liars igår och föll för Aria's unika örhängen, från Fallon Jewellery.


Pizza & Star Wars




Roligaste klippet
från Stargate SG-1, som jag är helt inne i för tillfället. F.ö. lite avis på Agent Carter i den här scenen. Trevligt att bli erbjuden pizza och Star Wars. Tänk att hon tackade nej för att hon hade en kärlekskrank het utomjording i sin lägenhet... tss tss.



Ännu roligare på tyska?! Och apropå hatthumor, så är inte Teal'cs cowboyhatt att leka med!



Hatt-Humor

 

Mössa från Nelly, 149 kr. Såg reklamen från Modegallerian på Blogg.se's startsida. - Åh, en svart mössa med boll!, tänkte jag och klickade mig vidare...


Det här tyckte jag  var lite moderoligt igår, av nån anledning. Kanske för att hon ser så 'modell-seriös' ut. Och varför skulle man inte vara det fast man har en jättefuskpälsboll på hövvet?! Hahaha, gulligt.

Nej, nu måste jag nästan beställa den där mössan.




Dagens High Fashion Moment



Sött westernmode från Jeremy Scott. Framfört på catwalken av modellen Charlotte Free.



H&M magazine/Dreaming Of You




Underbart fint modereportage från H&M Magazine.



Dagens: Sovplagg på dagen




Aww, sweet motiv och snygg ärmlös modell. Av Unique, 420 kr, från Topshop. Det hade kunnat se ut som en sovtröja men räddas av passformen. Men här kan man faktiskt budgetfynda liknande plagg just på sovklädesavdelning på H&M där det oftast finns Disney- och Hello Kittymotiv och helt ok passformer som funkar både dag som natt. Särskilt om man alltid sover.




Drömskorna 2: Godis & Lakritsremmar-platå


Från h&m divided, 249 kr, tyvärr går de bara upp till strlk 40. Men det kanske funkar ändå. Jag ska kolla om de finns på H&M i Gävle och prova. :3 Risken kan vara att det ser ut som monsterskor och blir ganska otympliga att gå i ju större storlek man har, när det är sån här platå. Mockaimitation, snörning fram och dragkedja bak. 4, 5 cm. platå och 10 cm. klack.



2 snygga hm-outfits.



80-talsretrochict.


70-talsretrochict.

Dom här outfitsen var lite snygga. Basen är två olika linnen. Motivet på nedersta linnet var lite kul, och färgerna var snygga på det översta! Vardagsbekvämt och lite retrochict, från H&M Shop Online.



natti natti



Hasta manana banana! Det blev ingen Bananas-bikini. Det blev strumporna istället.





Hallongrotta/Raspberry Pink

Mmm, hallon: smaken, formen, färgen! Och Hallongrottor såklart, farligt försvinnande goda! Därför blev det ett litet kollage. Av dessa grejer är jag i dagsläget mest sugen på soffan och byrån från IKEA och t-shirtarna. Hörlurarna har jag redan, yaay för mig! :)  


Hallongrotta


Junk Food heart t shirt, £1.95
Disney Couture top, £1.95
Tøj - Tøj og Mærkevarer Online - NELLY.COM
Pink wellington boots, $55
Wallet
Coin bag, $20
Casio turquoise jewelry, £1.95
POP TARTS 8 PACK FROSTED RASPBERRY 416g on eBay (end time 11-Feb-11...
Ikea Stuva, $191
Ikea Klippan, $299
Hello Kitty Fierce Baby Tee, $26
Jem and The Holograms Shirt, $24
Gina Tricot - Elle singlet Blue light (5412), 99 SEK
Great Pink Planet opaque lipstick
Nyheter - kläder och märkeskläder online - NELLY.COM
Watermelon Limeade - Martha Stewart Recipes
Dumpling Dynasty Tassel Tin
Camilla Dress - Motel - Creme - Partykleider - Kleidung - NELLY.DE
Snöglob, Flamingo
Colors, headphones, Coloud - Coloud headphones




Bra låt, dålig video! Men fräck molnmönstrad kostym, ha ha!



Lutar mot 90-talet

Här är min Veckans Stil-artikel i dagens Arbetarbladet.





Starka kvinnor och 90-talet inspirerar. Gillar bikertrenden "skinnbrallor, t-shirt och nån fjäder". Foto: Emily Brandon-Cox.


Accessoarer: tatueringar som ska fortsätta färgläggas och avskavt nagellack.

Konstnären Lisen Haglund jobbar som redaktör för tv-programmet True Talent. Efter en välbehövd weekendvila i hemstaden Söderhamn stannar hon på tillbakavägen vid Max Hemsta för en mjukglass och kaffe,”Så att jag inte somnar vid ratten”, som hon säger . Hon berättar också om förkärleken för 90-talet och mötet med sångerskan Debbie Harry då de bodde på samma hotell i L.A.
 

-          Hon var så vacker i långt silverblont hår och ett halsband med stora vita pärlor. Hon satt och pratade med en av Ramones-medlemmarna och jag var tvungen att gå fram till henne. Hon  var jättetrevlig och berömde Sveriges musikliv.


Hur skulle du beskriva din egen stil?

-         
Bekvämt, jag har ingen genomtänkt stil. Jag tycker om jeans och t-shirts.


Vad har du på dig?

-         
Jackan är från rea på H&M, linne och och brillor är också från H&M. Jeansen är av Lee. Svarta Converse i läder.  Annars avskalat rosa nagellack och accessoarer är mina tatueringar som ska färggläggas.


Stilinspiration?

-         
Mer åt 90-talet, inspirerat av stilen och musiken. Vinröda, gröna eller svarta Dr Martens. Jag gillar det enkla med 90-talet. Man kom undan med ganska mycket då, genom bland annat grungen. Man behövde inte engagera sig så mycket . Jag håller på att spara ut håret nu, just så jag ska slippa engagera mig så mycket i att kleta i vax och grejer. 


Stilförebild?

-         
Justine Frischmann som sjöng i bandet Elastica. Hon var jävligt het men avslappnad.  Oftast är det någon från musikens värld. Men skådespelerskan och sångerskan Juliette Lewis är också snygg. Och skådespelerskan Chloë Sevigny. Det behöver inte bara vara kläder utan människor som inspirerar i överhuvudtaget. Starka kvinnor som gör det de vill och kör sitt race utan att bry sig om vad andra tycker och tänker.


Berätta lite om hur du tänker om androgynitet? Du har ju en ganska unisex look.

-         
Jag hatar stereotyper och mallar. Vad är manligt och kvinnligt egentligen? Vem bestämmer det? Jag är bara Lisen.


Vad tycker du om Gävle som modestad?

-         
Det jag kommer ihåg är att det fanns många alternativa männsikor och stilar i Gävle men också en och annan JC-mallsmänniska.


Favoritplagg?

-         
Skinnjackan. Jackor i överhuvudtaget. Eller nån gammal kofta. Man får tillåtelse att gömma sig och behöver inte gå i bikini.


Någon trend du gillar?

-         
Det avskalade. Bikermodet kan man säga: skinnbrallor, t-shirt och nån fjäder. Avslappnat.


Favoritbutik?

-         
H&M.


Butik du tycker Gävle skulle behöva?

-         
Monki.


Emily Brandon-Cox




Gasoline




Bensin i form av regnig promenad, fika med Anna, supersmarrigt bakverk och  kaffe latte.


Studded Boots

Oh la la, shoecandy! Här är mina favoriter utav Topshop's utbud av boots. En oemotståndlig mix av platå, sammet, nitar, glitter, leopard, inbyggd platå, 'mormorskängor', mocka, ect. För prisinformation, klicka på bilderna.
 



studded shoes
topshop boots





Grease-Rosa


Dagens Stilinspiration: Grease-Rosa. Känner att det behövs idag. Klä sig stora mängder bubbelgumsrosa, äta bakelser, tugga tuggummi, fila och måla naglarna och lyssna på Grease Soundtracks. Kanske blir en liten ron des vous med filmen ikväll.


Bowling såklart. Michelle Pfeiffer är så galensnygg i Grease 2.




Pink Moments från Grease 1. Nyckelfärgkombon är persicka, rött och bubbelgumsrosa.


 
Total awesomeness!!!



Se tidigare blogginlägg om Grease här, där finns det fler bilder.


Dagens Wanted Sunrise Microshadow


Guldbrun ögonskugga som passar perfekt till bl.a. en klassisk hollywood- eller vardagsmakeup, Sunrise Microshadow från Make Up Store, 140 kr. Går att beställa från KICKS.



Dagens Wanted Klänning



Trikåklänning från Gina Tricot, 199 kr. Känns som det här skulle kunna bli en sån där klassiker som passar till mycket och många tillfällen. Snyggt med färgglada och mönstrade leggings och accessoarer till. Rådiggar klänningar med tajt överdel som slutar under bysten eller midjan och svämmar ut i en volumiös volangkjol! Måste provas, får se om den lever upp till de resterande viktigaste klädesegenskaperna: skön och praktisk.



Dagens Bästa Gruppbild: Survivor




Svårt att avgöra vilken som är snyggast och vem som har snyggast look?! Personligen gillar jag nog de två i mitten och kostymnissen i stolen hahaha. På 80-talet gjorde Survivor några riktigt peppande brakhits till två av de största 'våldsport-filmer' som gjorts, såsom Eye of the tiger och Burning Heart, som medverkade i Rocky-filmerna, och Momenth Of Truth från The Karate Kid.











Höstfärginspiration: Ziggy Stardust



Blixtar, hjärta hjärta.

De perfekta höstfärgerna plockas ur Ziggy Stardust garderob: djupblålila, orangeröd, ceriserosa, metalliskt, paljetter och glitter, lackigt knallrött, knallturkos, marinblå och vinröd.


Mmm, min favorit: varmrödceriserosa och glittrigt!









Topshop Lookbook Autumn/Winter 2011



Dagens Stilinspiration, 'New Mod', spanat in hos Topshops Lookbook Winter/Fall 2011 där stilarna: New Mod, Glam Underground, Prim & Polished och Bavaria ingår.  Vill du veta mer om lookarna så klicka på länken.







Topshop Strumpor



Strumpor är minst lika viktiga klädesplagg och accessoarer som allt annat, ja mer enligt mig! Det kan bli den roligaste detaljen på outfiten och verkligen pigga upp humöret. Så just favoritshoppingen vid besök i Stockholm brukar bestå av strumpinköp, ta 3 betala för 2-erbjudandet (annars 38 kr/st), på favoritaffären Topshop!  Nu börjar det uppenbarligen bli dags igen. Dessa strumpor köpte jag för ca. 3 år sen tror jag, och nu har de gjort sitt. Omg newsflash, det var lika länge sedan jag besökte storstaden, gulp. Ja, det börjar verkligen bli dags. Annars brukar det bli mest strumpinköp på H&M (som allt annat) eftersom Topshop tyvärr inte finns i Gävle.

Topshop har minst lika fina strumpor på herravdelningen, eller Topman som det heter då. Både herr- och damstrumporna går även att beställa online, och är one sized.



Topshop Socks


Cotton socks, $6
Cotton socks, $6
Cotton socks, $6
Teal socks, $6
Cotton socks, $6
Burgundy Hot Dog Ankle Socks., $6




Drömskorna: Irregular Choice 'I'm Bossy'




Drömpumpsen av Irregular Choice från Brandos för 1049 kr. Nu är de nästan utsålda på Brandos(men de finns säkert fortf. att få tag på nån annanstans), men jag hade ändå inte råd med dessa utsökta godbitar och konstverk till skor. Och ja, klacken var för hög, sådeså! ;P Måste alla snygga pumps ha skyhöga klackar som är nästintill omöjliga att vandra runt i, iaf för en annan! Visst, det är skitsnyggt och ibland önskar jag verkligen att jag kunde gå i sånt. Men känner samtidigt är det inte heller bra att vänja fotvalven vid påfrestningarna. Lagom klack är bäst! Sådär så att det är snyggt, men fortfarande ergonomiskt och praktiskt så att man kan ta en spontan promenad om man känner för't! Dvs. inte behöver kalla till sig en taxi för att man ska till andra sidan stan! Som tur är finns det ju många skor som har inbyggd platå nuförtiden, vilket underlättar, samt platåskor i överhuvudtaget, hjärta hjärta, men det var det ju inte på dessa. Jag efterfrågar mera snygga coola och praktiska pumps med 'lagom' mycket klack till bra priser. I dagsläget är väl Vagabond bäst på detta.

Sjuk fint!



Disig genomskinlig plastklack.


Kaninknappar! Prickig rosett!




Modetips från Terry Richardson/Fashion Week



Tips från favoritmodefotografen Terry Richardson's bilddagbok, som han tagit på Fashion Week.



Wildfox Seeing Stars Sweater



Spanat in: Nya idolen och brittiska stjärnskottet singer/songwritern/gitarristen Ellie Goulding i fantastiskt coola klädmärket Wildfox Couture's grungigt stickade stjärnmönstrade tröja. Snygg-snygg! En av Ellie's låtar från det underbara albumet Bright Lights heter just Starry Eyed, matchigt värre! En härlig höstlook att inspireras av. Nu är det dags att plocka fram de stickade tröjorna ur garderoben.

*

Tröjan går för övrigt att beställa bl.a. från Thetrendboutique och kostar 'bara' ca. 1 500 kr, exkl. frakt... Men det poppar säkert upp nån budgetvariant nånstans om det inte redan gjort det... Annars sticka själv?!




höstorange

oh so orange

TopShop vintage coat
, $190
Hello Kitty leopard print socks, $12
CASSETTE tote hand bag, £7.99
Candyfuture Opaque Lipstick - My Beautiful Rocket, $16
Sheldons Aquaman Shirt, $24
NUXE Huile Prodigieuse - eleven.se
Barry M Cosmetics kvinna - Kl, 39 SEK
Crunch 'n Munch Caramel Popcorn With Peanuts - Discshop.se
inWarehouse.se - HP Compaq Presario CQ62-a10 15.6" HD LED
Skor | Nike: Wmns Court Force High - Köp skor online på BRANDOS.se
A&W Root Beer Fridge Mate - Discshop.se
Skittles Crazy Cores - Discshop.se
Brillor.nu - Glasögon på nätet! - Stallion Aviator



Asfalt








morn morn





Snyggt!



Snygg look, från H&M divided såklart.



True Blue-outfit


Det blev ingen av t-shirtarna jag valt ut imorse. Så blir det ganska ofta. Det blev såhär istället: Madonna True Blue-topp (motivet ser helt förvridet ut på bilden), halsband och armband, och leggings från H&M divided. Kjol från Gina Tricot. Converse-skor från Sko Uno i Stockholm, som jag dagen till ära snörde med turkosa snören.



Blue Hawaii... nä fel låt!


ThunderCats Truckerkeps





En sån här ThunderCats truckerkeps blev jag sugen på igår, från 80stees.com. Men ser den inte lite kort och platt ut?! Jag älskar truckerkepsar men det kan bli så jäkla fult om den är just för hög eller låg eller lång eller kort haha. Ja, det måste vara bra form på kepsar helt enkelt.



T-shirtnyheter från TruffleShuffle

Här är några utvalda godbitar från TruffleShuffle's retrot-shirtnyheter. Kakmonstret, ankare, Care Bears, Ghostbusters, She-Ra, ThunderCats, Musse Pigg och BatGirl. Inte dåligt! :) Jag är mest sugen på den med ankaret, Ghostbusters och ThunderCats.


truffle shuffle t-shirt news


T shirt
Sticks and Stones t shirt, £1.95
Embellished tee, £1.95
Ladies T-shirts - Page 2 : TruffleShuffle.com
Ladies T-shirts - Page 2 : TruffleShuffle.com
Ladies T-shirts - Page 2 : TruffleShuffle.com
Ladies Clothing : TruffleShuffle.com
Ladies Clothing : TruffleShuffle.com
Ladies Clothing : TruffleShuffle.com


morn morn igår



Ibland är man lite trött...




morn morn



Hmm, undrar vilken t-shööört man ska ha på sig idag. Här har jag valt ut 3 kandidater...



Veckans Outfit: 'Lite rockig, eklektisk, bohemisk men ändå chic'.

Min Veckans Outfit-artikel i dagens Arbetarbladet.




Stilsäker. Rosa Cruz ser fram emot 'kraschade prints där man använder olika mönster som kolliderar' i höst. Foto: Emily Brandon-Cox.


Stilsäkra Rosa Cruz kommer gående på söder med bland annat ett garnnystan och stickning som accessoar. Hon går på Polhemskolans Textilprogram och de har i uppgift att sticka prover. Det är något av en dröm för henne att bli upptäckt på gatan och få medverka som streetoutfit. En annan dröm är att bli modedesigner såklart.


Vad har du på dig?

Converseskorna är från Intersport. Kappan är gammal från Cellbes. Skjorta från H&M. Byxor, halsband och ring från Bik Bok. Brillor från JC. Väst från Monki.

Vad har du för stil?

Lite rockig, eklektisk, bohemisk men ändå chic.

Stilförebilder?

Alexa Chung, Mary Kate Olsen. Typ designers, allihopa! Artistiska, kreativa som är sådär weirdos.

Favoritdesigners?

New Tork-baserade Proenza Schouler och Alexander Wang, och många fler.

Favoritbutik i Gävle?

H&M, där kan man ändå hitta det mesta.

Butik du skulle vilja ta hit?

Topshop som är min favoritbutik. Annars Urban Outfitters och Monki.

Vad tycker du om Gävle som modestad?

Jag tycker att folk har ganska snygg stil men liksom grupperade stilar. Det kanske inte blir så individuellt mode men ganska cool boho Monki stil. Lite sådär oversizat 90-tal.

Favorittrend just nu?

Jag följer inte alla trender, men favorittrender är ganska mycket paljetter, kabelstickade tröjor där skjortkragen sticker ut. Och den maskulina trenden av Dolce Gabbana, allmänt androgynt och blanda det med det feminina.

Följer du några modebloggar?

Ja, Knight Cat, Studded Hearts och Because I’m Addicted. Jag tycker om att kolla på fina bilder och inspireras.

Hur tänkte du med de röda läpparna?

Jag snappade upp det från en tidning 2010 och sen dess har det blivit en del av min look.

Mode du ser fram emot i höst?

Kraschade prints där man använder olika mönster som kolliderar men det blir jävligt snyggt.


Emily Brandon-Cox




Äntligen beställd: Ponies Forever!



WOP WOP! Igår beställde jag ÄNTLIGEN den här t-shirten som jag bloggat om flera gånger, första gången för över ett år sedan här. Och det var verkligen i sista sekunden då den var slutsåld nästan överallt, och det fanns bara 2 exemplar kvar på Amazon, varifrån jag slutligen beställde den. Det blev 240 kr allt som allt med frakten inräknad. Inte alls tokigt. =)
Jag hoppas att storleken är bra, eftersom jag aldrig tidigare beställt en Junk Food t-shirt med just "boyfriend-fit". Så bara det ska bli spännande...
 
Kommer inte ens ihåg när jag senast beställde en t-shirt (kollat nu: det var i julas). Vilket ju inträffade betydligt oftare förut. Men den här har som sagt varit en storfavorit länge. Skulle ha ångrat mig för resten av livet om jag inte slagit till. Såååå nu blir det otåligt och upphetsat trampande framför brevinkastet om 5-14 dagar...... :P Kul att ha något att se framemot! Även om brevlådeväntandet kan bli en bitterljuv upplevelse.

Har oxå haft en idé sedan länge att göra nåt liknande tatueringsmotiv på överarmen... men det får bli ett eget blogginlägg så småningom. ;)



RSS 2.0