Återförsäljare Gray´s Stockholm



Om jag åker till Stockholm imorn ska jag ta vägarna förbi dessa å se om jag kan få tag på en Root Beer åtminstone!

I wish you could buy this in Sweden!


Frukost man blir glad av!!! Säkerligen inte heller den nyttigaste frukosten. Det ser ut som det är ganska mkt färgämnen oxå. Men nån gång ibland när man vill festa till det eller ta roliga foton så är det ju perfekt!!!


Man stoppar dem i brödrosten och vips har man en smaskigt kitshigt (säkert ganska onyttigt) frukost/mellanmål/dessert.
Finns i massa roliga smaker. Bella i Twiligt böckerna äter ofta såna.


Varför la de ned alla Gray´s Food Stores för nåt år sen??? Då låg det minst 2 i Stockholm iaf. Nu är Gray´s endast återförsäljare till t.e.x. COOP ifall de vill satsa på en "amerikansk" hylla eller några få utvalda produkter...
Men inte ens det ser man så mycket av längre, iaf inte i Gävle...
Är det nån som vet var man kan få tag på dessa så hör av er!


Åh, dom här hade suttit fint nu!!! *dräggel* :D :9
=^.^=


hm divided fall #2 mer i min smak





Ja här kommer ju lite text till oxå! :) Ibland vill jag bara publicera inläggen så fort som möjligt... vips! ... och så finslipar jagb det i efterhand, så kolla in inläggen fler gånger, det kommer alltid små överasskningar på efterkälken! :)

HM Divided släppte ytterligare en höstkollektion igår på HM SHop Online och den här gången var det mer i min smak!
De har dessutom lyckats pricka in många shyssta nyckelplagg som jag letat efter ganska länge såsom:



1. Fuskpälsen i både brunt och snökattsmönstrat. För kort dock.

2. Fuskpälsvästen. Perfekt om det är lite småruggigt och man vill känna sig som en teddybjörn! Ger outfiten en cool touch.

3. Jeansvästen. Ett måste om man gillar hårdrock som jag. Och så pimpar man den med massa coola dekaler och pins eller behåller den neutral med nån snygg mönstrad luvis under.

4. Röd
(och grå) (fusk)skinnjacka!!! :D

5. Militärjacka!!! :D

6. (Fusk) Skinnvästen som jag bloggat om tidigare!

7. Stentvättade tights!!!!!!!!!! :D:D: Som jag BLOGGAT OM TIDIGARE hahah! :D

8. Latex tights!

9. Leopardmönstrad mintgrön luvis!
Snyggt när luvan sticker upp under jackan.

10. Den Lilla Svarta. Både en tight med 90s touch, en i fuskskinn, en mönstrad, och en mer rymlig romantisk.

11. Grunge skjort klänningen. Med 90s modets comeback som man ser överallt nu så är det klart att grungen följer med vilket är en del av 90smdoet som ag faktiskt gillar. Det ser coolt och avslappnat ut.

12. Grå hatt!

13. Bolero!! Med paljetter på axlarna.

14. Armé/överste keps. Rock n roll! Guns n roses, Marilyn Manson, många rockstjärnor har använt sig av den som attribut!

15. Den rosa drömklänningen!

16. Svarta eller gråa mjukisbyxor med fickor!!! :D

17. Den röda vindjackan som jag bloggat om tidigare... :)

18. Twilight inspirerade toppar. Björn, varg, och hjort pryder de olika varianterna. Jag gillar den med vargen och hjorten.

19. Svart rosett diadem.
Se ut som Alice i Underlandet!






HELLO AUTUMN

No need to get depressed b´cause the autumn is comin up right!?





HELLO AUTUMN!




Hottie: Jacob Black



Han är min favoritkaraktär i böckerna och de har verkligen hittat en skådis som representerar honom bra! Jag gillar den där indianlooken han har going for him! Han passar bättre i långt hår som sagt.
Han kunde vart typ dubbelt så gammal bara! (fast i varulvsår är han ju betydligt äldre).


Oversizade collegetröjjor- ett måste till hösten!


Hello Kitty oversized collegetröjja (kan funka som klänning över tights oxå!). Populär såklart- totalt utplockad i storlekarna- det här är strlk 38... Jag har vanligtvis 40-42. 249 kr. Supersnyggt och mysigt höstplagg! Hade köpt den om den funnits i strlk 40 och jag hade pengar!!!
Enkel svart väska i fuskskinn- ja tack, behöves.


Ännu en sån där myspys tröjja! Den här gången med Musse & Mimmi i strlk 40.

Från HM Divided.


Jeanstights Bik Bok Snow Washed



Nu har de fått in stentvättade jeanstights på på Bik Bok (som kommer gå åt som smör i solsken)- samma modell som jag har på mina mörkblåa jeanstights- och till skillnad från de andra stentvättade jeanstights jag bloggat om (här och här), köpt och lämnat tillbaka (jag inbillar mig att expiditerna på stan i vissa butiker tittar särskilt konstigt på mig efter detta... mofo´s!) så är detta verkligen tights- jättemjuka och sköna! De kostar 199 kr vilket är ett rimligt pris! Det negativa med dem är att de halkar ned hela tiden och att man måste ha en tunika eller lång t-shirt över eftersom det verkligen ser ut som tights med de tillhörande attributen som kameltår m.m.............

Jag funderar på att köpa dessa. Tror det skulle vara en bra investering, särskilt till hösten. Men jag har inga pengar. Så hur ska det gå till?



Work Out (fit)!

1-2 dagar i veckan nu går jag till ett sjukgym och kör ett jättebra program som verkligen hjälpt min skit rygg! :D



Hello Kitty plysch mysdräkt, HM Shop Online.
Topp och hårband, HM Divided.
Träningsskor, Reebok, Inter Sport.
Fotbollsstrumpor, Gina Tricot.
Converse, La edoute.
Väska, Wedins.



Dress Like: Rainbow Brite!




Alla pryllänkar hittar du här: Rainbow Brite by Unique Rebel


Jag gjorde det här kollaget för över 2 månader sen, tiilsammans med flera andra opublicerade kollage, så det är som vanligt kanske vissa grejjer som är slutsålda men oxå på REA...

Här kan du läsa mer om Rainbow Brite och hennes posse om du är intressead!





Bilderna kommer från Rainbowbrite.net där man oxå kan läsa mer om alla karaktärerna och storyn bakom RB.


summer smurfin






Things that make u go mmmm: Fluff



Fluff finns i vissa välsorterade livsmedelsbutiker för cirka 30 kr (importerat från USA) och på kafeér (som Waynes)! Man kan ha det till allt möjligt (bakning bland annat, det är ju flytande marshmallowskum!!!) men jag brukar ha det i min kaffe latte eller varm choklad eller baara äta den somm det är!

Jag var så förtjust och fashinerad av denna produkt en gång i tiden att jag hade en Fluff-fest till dess ära! ;)



Snyggaste 80s t-shirten!!!





Nyhet på Truffle Shuffle!!! Snyggaste 80s t-shirten jag sett med hela Rainbow Brite gänget!!! Jag beställde den direkt och råkade överskrida mitt Mastercard... Det blev 290 kr med frakt. Men det var det (kanske) värt. Svårt med storlekar dock. Inget märke som Famous Forever eller Junk Food på denna så jag hade inget att gå på.  Jag beställde en large så jag hoppas den inte blir för kort (som de flesta t-shirts från Storbrittanien)!!!


Tim Burtons Alice i Underlandet trailer!!!



Och den kommer vara i 3D oxå!!! Det lär ju bli hur häftigt som helst! Psykadeliskt minst sagt! Johnny Depp verkar ju urbra som vanligt som The Mad Hatter! :D

Mera Söndags tv: Leila & Rachel ZOe Project


Leila Bakar TV4+ 17.00. Inspirerande och munvattnande! Leila vet hur man sätter färg på tillvaron!!! Älskar hennes örhängen- jämt!!! :D Förbered dig på att bli sugen på att ställa dig och baka, göra fint i köket eller köpa hem konditoribakelser!


Rachel Zoe Project på TV3 18.00. Följ livet av en av USA:s största kändisstylister Rachel Zoe när hon planerar att utvidga sitt varumärke och anställer en ny assistent. Är man intresserad av stil ochh kläder så ör detta ganska underhållande! Stylist har varit ett sånt där yrke som jag tror skulle kunnat passa mig så jag gottar mig i detta oxå!

Mera Ben & Jerrys! :)


På TV: Paper Dolls!



På Kanal 9 sänder de nu den 13 avsnitt långa tv-serien Paper Dolls ("Mode Dockorna") på söndagar (2 avsnitt på raken mellan 2 och 4). Paper dolls har verkligen dragit 80-talsmodet till det yttersta, inte så konstigt kanske, det är en modesåpa från 80-talet!!! Kolossalt mycket smink och otrloiga outfits! Men bäst av allt är att en av mina 80-talsikoner Morgan Fairchild (Falcon Crest ) spelar en av huvudkaraktörerna Racine som är chef för en modellagentur som allting i serien kretsar sig kring. Anda kända ansikten är Nicolette Sheridan (Desperate Housewifes) och Mimi Rogers (Tom Cruise första fru). Serien är ganska dåligt i övrigt, men man kan verkligen gotta sig i 80-tal!!! Det är underbart!








Gårdagens Outfit Kombinationer


Molly/rosa stjärnnätstrumpisarna/nya vita kjolen/madonna!






nya bilder från Alice i Underlandet



Ser framemot nya Alice i Underlandet  av Tim Burton som har premiär 12 mars 2010.

Bilder från IMDB.

HM DIVIDED HÖST 09







Jag är lite perplex över HM´s Divided utbud till hösten. Det är plötsligt massa punkinspirerade kläder, och absolut inget dåligt med punk, men färgskalen är i mörkgrön, dassig petrol, mörklila- några av mina värsta färger som jag absolut inte passar i och som är rätt deprimerande!!! Och det hjälper kanske om man kombinerar nån av de här färgerna med nåt mer uppiggande men inte med varandra!!!  Jeeezus, vem är det som har kommit fram till den här höstkollektionen lixom!
Här ovanför har jag valt ut några plagg och grejjer som jag gillar iaf.

Jackan är 2diefor. Den påminner mmig om jackor som de alltid brukar ha i amerikanska långfilmer från 80-talet. jag har velat haft en sån länge. Synd bara att den är kort.

Väskan är oxå asbra, reglerbar rem, fickor, dragkedjor, svart- precis en sån jag letat efter!

Några jeans som verkar shyssta har oxå kommit. Annars äger jag inga HM jeans sen tidigare eftersom de inte är tillräckligt stretchiga och passformen inte stämmer för mig.

De har satsat på Cheap Monday inspirerade stentvättade stretchjeans oxå (såna som jag har redan både svarta och rosa). Men har man inte såna redan så är det en bra investering till höstgarderoben, om de är sköna dvs.

Luvisar är höstens favoritplagg för mig! Jag gillar inte den där mörkt smaragdgröna färgen  men det hjälpte att den var flammig. Jag älskar den där sportiga multifärgade luvisen fast jag trot att de är jättesmå i storlekarna tyvärr.






HM FASHION STATEMENT i HÖST! Rött svart guld och redheads!



Höstkatalogen kom igår! Känns lite för tidigt att börja tänka på höstkläder och hösthår men men...

Jag gillar iaf deras höstkollektion THE FASHION STATEMENT skarpt! Det är mycket rött, svart och guld- kombinationer som jag älskar. Och så finns det en röd kjol och militärjacka som är helt i min smak och som jag ska beställa i höst. Jag har ju bara sisådär 10 arméjackor (men ingen som passar som sagt) så det blir ännu en utmaning! Det känns som de har satsat på riktigt klassiska nyckelplagg tiill höstgarderoben och det tycker jag är jäättebra för det kan jag verkligen behöva mer av!

Och om hösthår..
Förra hösten var jag inne på att färga håret rött men det blev aldrig av. Får se om jag lyckas i höst. annars är jag inne på mörkrosa oxå... Hmmm, ja det blir nog en separat hårspecial om det sneare... =)
Modellen är väldigt snygg i sitt röda eldiga hår och röda läppar på bilden iaf, jag har alltid varit svag för red heads! ;)





Oh, Molly!



Oh, Molly! by Unique Rebel

Molly Ringwald är en av 80-talets största stjärnor. Hon har varit med i kultfilmer som The Breakfast Club, Pretty In Pink och Sixteen Candles (de två sistnämda är stora personliga favoriter). Hon blev erbjden huvudrollen i Pretty Woman men tackade nej och då gick rollen till Julia Roberts istället...Hon spelar oftast trånande, trumpen, missförstådd, outsider, rebell och är lätt att identifiera sig med för egen del iaf. Hon har oftast tantig men cool stil i blommigt, pastell- eller laxrosa, lager på lager t-shirts (oftast en vit under en större svart), hatt och oversized kavaj i filmerna.

Rosa pumps, Brandos.
Läppstift Isaora.
Öronsnäckor Skullcandy, CDon.
Väska, Topshop.
Solbrillor, Fredflare.
Kjol, örhängen, pärlhalsband, Forever21.
Breakfastclub- och Sizteen Candles T-shirt, 80stees.
Converse, nagellack, armband, Nelly.
Kasetthalsband, Truffleshuffle.
Kavaj och hatt, HM Shop Online.
Rosa knästrumpor, Ellos.
Ögonskugga "Bloom", Make Up Store.


Tips! Knyt en blommig sjal runt hatten! Klipp ur halsringningen (och ärmarna diagonalt) på en vit och svart oversized t-shirt! Kavla upp armarna på den översta t-shirten så den undre syns!
Ha strumpor i pumpsen! Kavla upp jackärmarna så att armbanden syns!
Använd mormors gamla juveler! Eller köp gammelmodiga sycken på second hand att pimpa din outfit med.

Oh, yeah, de här plaggen fick inte plats i kollaget men är oxå fantastiska nyckelplagg om du vill kirra Molly´s stil!



Från HM Shop Online. Den svarta oversizade t-shirtklänningen kom in idag och kostar 129 kr.
Den gammelrosa jackan 299 kr.


Nya bilder från New Moon




Oooh, jag längtar! Jag gillar ju Jacob oxå och det är roligt att han kommer vara med så mycket i New Moon!

Hittade de här bilderna på IMDB´s första sida.

nytt från forever 21


Give me som sugar!

När himlen är grå, livet är trist och humöret är dåligt kan man behöva en sugarrush, nåt som piggar upp, och det behöver inte vara nåt stort eller dyrt, utan t.e.x. ett par roliga strumpor, ett nytt läppglans/läppstift, nåt gott att smaska på, nya solbrillor som hjälper en se världen på ett mer posititvt sätt, ja kalla mig material girl eller shopoholic men materiella saker muntrar upp och kan ofta ta en till ett happy place...


GIVE ME SOME SUGAR! by Unique Rebel on Polyvore.com

Själv skulle jag bli happy om jag fick nya fina strumpor från Topshop eller nytt smink t.e.x. läppstift/läppglans och solpuder från Isadoras senase kollektionskampanj DELERIOUS...

Jag behöver en ny plånbok, varför inte en från Harajuku Lovers (jo för att det är svindyrt, men man kan ju alltid drömma)... Eller den fantastiskt supersöta godismönstrade väskan därifrån (dräggel)!

Jag har länge varit sugen
på en sån där färgglad borste från Make Up Store men de är så fasligt dyra, 225 kr! Jag har alltid trott de var rougeborstar men tydligen så är det en puderborste (som man säkert kan använda som rougeborste oxå iof).

Den svarta borsten är däremot en rougeborste med hylsa som är praktisk på resande fot och att ha med sig i handväskan. Och billigare. Men då har jag faktiskt en liknande ännu billigare från Åhléns!

Då köper jag hellre en ögonskugga i en uppiggande nyans!
I kollaget är det en microshadow i nyansen Penny Lane. Just i microshadows finns det otroligt många nyanser att välja mellan! 135 kr.

Gucciläppstift kostar som det låter och är väl mer om man behöver humörhöjande lyx i sitt liv.
 


Senaste Shopping: Insight linnet



Jag har bloggat några gånger om Insight (skum hemsida) (här) och om deras linnen med roliga och söta djurtryck (här)! Sist jag var på stan fyndade jag just ett sånt linne för halva priset! :D Äntligen! 150 kr, på Blå i Gävle.
På framsidan är det en tvättbjörn med rosa kockmössa och en visp! =) Ryggen är harlequinmönstrad i ljuslila och påminner om min gamla balklänning så jag är väldigt nöjd!

Tidigare djurlinne från Insight med rådjur i wayfarer och fluga som jag verkligen ångrar att jag inte köpte!


Dagens outfit(s) för ett par dar sen...



På dan, på stan, hemma hos mamma...


På kvällen, trött, stel som en pinne men med fin rosett och Beety Boop linne...

Kjol, linnen, armabnd, scarf, gummisnodd, HM.
Tights, Bik Bok.
Solbrillor, Monki.
Väska, Rio.
Ballerina med körsbär, Wedins.

TIPS! Är tightsen tillräckligt mjuka och tunna kan du rulla upp dem till svalare leggings nu på sommaren!
Rosetten i håret är inte bara för prydnad, funkar som svettband oxå och är verkligen effektivt nu på sommaren! ;)




Gårdagens Outfits: Beach


På dan, cykla/promenera, hälsa på mormor, till och från stranden.


På kvällen, promenad (fast inte i de skorna...) och hemmamys.

Beach Outfit No 1:

Vit Puma Cheerleaderkjol, Ellos.
Insight linne, Blå.
Väska, Rio.

Beach Outfit No 2:

Blå Puma Cheerleaderkjol, Ellos.
Smurf t-shirt, Topshop.
Plåster Hello Kitty, Konsum.

På båda bilderna:


Hatt, armband, HM Divided.
Plastskor, Plaztic, Berglövs skor.

TIPS: Ta med en hatt eller keps till stranden så undviker du solsting! Plastskor är jättebra på stranden! Man får bättre fäste på klippor och stenar, man kan plaska runt i vattnet hur mycket som helst och dom blir inte förstörda!

Mera V! Nu tv-serien!





Först var det miniserien som visades varje fredagkväll 22-24 på 6:an. Sen när den tog slut började de visa V tv-serien... (V: The Final Battle) samma kanal och tid.
Jo det var såhär. Miniserien gick så bra att de beslutade att göra en hel tv-serie! Så vissa nya talanger har dykt upp. Som han Kyle-snubben här ovanför.
Och halvödlan lilla "Starchild" Elizabeth har växt upp till en ung vacker kvinna.





Filmfrossa!


Kelly Preston från Secret Admirer har både en intressant dating, livs- och filmhistoria bakom sig med bl.a.George Clooney och Charlie Sheen som tidiage pojkvänner men är numera gift med John Travolta!


Min favorit av alla filmer jag sett på sistonde är Secret Admirer från 1985.
Corey Haim är med som huvudpersonens (C. Tomas Howell) lillebror. Han är galen och äter Fruit Loops med chokladsås till frukost (min favoritscen)! Annars är det en klassisk story som i den kändare Some Kind of Wonderful fast jag tycker den här är mycket bättre!

Lori Loughlin (den mörkhåriga tjejen på bilden) ser man mycket i tvrutan nuförtiden i bl.a. Summerland (fruktansvärd serie) och i nya 90210 så spelar hon mamman till huvudpersonerna. Hon var så mycket bättre och snyggare i mörkt hår här än i nånting nytt.



Adventureland. Nostalgitripp till mina somrar som säsongsarbetare på Gröna Lund. Twilight´s Kristen Stewart är med.
Rekommenderas!



Knowing. Otäck, dystopisk, nedstämmande men spännande historia.


Story of my life. Köpte den här boken p.g.a. titeln men lyckades aldrig läsa den. Nu har jag däremot sett filmen. Jag gillar den! Rätt uppfriskande och inspirerande!


80-tal. Lucas med Corey Haim. En av Corey´s högst ansedda roller innan han fastnade i drogträsket. Gripande speciellt när man vet hans riktiga livsöde....



Underhållande men konstig blandning av bl.a. Dwayne Johnson och barnutomjordingar som pratar stakigt...


Genialisk men rå! Spola över våldtäktsscenen!


80smadonnastilen fortsätter och förbättras!


The Virign Tour. Min favoritskiva och stil med Madonna.


Nu finns ett skönt diadem med svart tyllrosett på HM för 49,50 kr (finns i ljusrosa oxå).



Gårdagens Outfit:


Linne, Åhléns.
Bikiniöverdel, Carlings.
Öronringar, Glitter.
Kjol, diadem, armband, HM Divided.
Halsband, JC.
Solbrillor, BikBok.
Ballerinas, Wedins.
Spetstights, Trash.


Also, buy the t-shirt:


80stees såklart!


80sfynd på stan!


Paljetttubtop rea Gina Tricot, 124 kr. För många år sen skulle jag kunna göra mycket för att få tag på en sån här. Jag försökte till och med sy en själv men då var sånt här tyg så dyrt så det skulle kosta skjortan! Jag hade helst velat ha en röd men det vore dumt att missa ett sånt här fynd! Det negativa med såna här är att de är svåra att få på och av och det skaver under armarna.


Turkos blåsa på Gina Tricot. Rea pris, 98 kr. Vill ha en turkos klänning men inte nödvändigtvis med paljetter fast modellen var jätteskön och snygg.


Om man bara ska köpa ett plagg som är multifunktionellt så är det den här klänningen! Då har man på köpet ett linne under t-shirten och kjol till! Eller ett värmande lager på vintern. 98 kr på HM Divided. Finns i rosa oxå.


Oversized t-shirt med hål i. HM DIvided. Jag vet inte om jag skulle använda en sån här nu. Det kanske räckte när jag klippte hål i t-shirts när jag gick i lågstadiet och ville vara lika häftig som Madonna...


Neonrosa tyllkjol, HM Divided. Super80tal!


Bubbelgumsrosa nätlinne!!! 98 kr, HM Divided! :D


Madonna har en shysst rosa nättopp i Desperately Seeking Susan!


Tuff bikerväst i fuskskinn, 399 kr HM Divided. Snygg och skön!


Supersnygga bikinidelar, rea 79 kr/styck på Cubus
!


Animaliska bikinis från Saints & MOrtals, 149 kr/del på Carlings. Tarzan och Jane!!!


Madonnakorsett! Finns i vitt och svart. Stretchig och bekväm dessutom, på Cubus.


Massa shyssta leggings, strumpor, strumpbyxor och spetstights på Cubus!


Lucky (star) Socks!


You want some of this?! Haha.




forts. haléns beställningen...


Dream Sleepover! =)



Goonies Never Say die! Guld är fint! Korta t-shirts går bort!!!

We Love The 80s! YEEEEY! ME TOOOO! =D

Minns ni att jag beställde från Halens för sisådär hundra år sen och sen skickade de flera separata paket lite då och då så att det blev jättedyra frakt o retur kosntander istället för att de skickade bara ETT paket med allt samlat?! (här bloggade jag om de tidigare plaggen de skickat).
NU har jag iaf fått hem grundbeställningen. Vid det här laget var jag jag så less på Haléns så jag tänkte inte ens hämta ut paketet... Men jag ringde och pratade med dem och de sa att om man inte hämtar ut det så blir det 150 kr för outhämtat paket!!!
Och tydligen så får jag betala alla andra kostnader som är deras fel oxå!
Jag beklagade mig på hela deras shoppingupplägg och framförde förslag på förbätttring som han skulle vidarebefordra...

Men iaf så var det ändå ganska kul att öppna paketet. Både pyjamasen och Goonies t-shirten från Famous Forever (som säljs först och främst på Truffle Shuffle) var jättefina fast topparna var väldigt korta... Hur är det i England egentligen, är alla kvinnor pymeér eller gillar de bara att visa magen?? Eller har jag ovanligt lång överkropp!? Herregu jag är ju själv 1/4 engelsk!
Varning, iaf för tjejtopparna från Famous Forever, tyvärr är de jättekorta oavsett hur stor storlek man beställer!
En pyjamastopp vill man ju åtminstone ska vara rymlig och skön lixom! Byxorna är låga i midjan och jättefina och sköna!

REVOLUTIONERANDE: Madonnatoppar på HM!


Tllsammans med ett par stentvättade jeanstights, svarta pumps och massa färgglada halsband+sminkning! Yummy!


Hur snygg är inte denna under en skinn- eller jeansjacka!

Förutom massa andra kläder och accessoarer för att skaffa en riktig Madonna 80s stil så har det äntligen kommit toppar med Madonnatryck på HM Divided! 149 kr styck!!! Att det inte funnits att köpa såna här toppar tidigare är bl.a. en av anledningarna att jag började trycka egna t-shirts och vill starta en internet butik. Så på det sättet kanske det inte är så positivt att det är mer lätttillgängligt nu... äsch, mina t-shirts kommer vara mycket coolare så de så!

Jag köpte naturligtvis de båda de här topparna direkt!!!
Inte ens kronofogden skulle kunnat stoppa mig! =O
Ganska rolig historia faktiskt. Jag är helt pank så därför var jag tvungen att lämna tillbaka jeanstightsen från Vila för 300 kr jag köpt tidigare. Så gick jag bara in och strökollade på HM och så fort jag såg dessa var det ingen tvekan om saken.
Intressant hur man prioriterar. Och då märks det oxå att jag kanske inte var så sugen på de där tightsen egentligen. Eftersom jag tydligen kunde leva utan dem.

Topparna är gjorda i Turkiet. Precis som den rosa Marliyn Monroe t-shirten jag köpte på HM tidigare. Kvalitén är sisådär. Jag har en teori om att HMs plagg med sämsta kvalitét kommer just från Turkiet... Kanske det är för att licensen för madonna/marilyn tryck är så dyr att de måste skära ned på andra kostnader...?!

Modellerna på topparna är inte heller tiptopp (haha). Den svarta är oversized fast inte på nåt smickrande sätt men det är iallafall otroligt skönt och svalt på sommaren. Linnet är u-ringat i ryggen oxå vilket gör att axelbanden åker ned (jag gick ned en storlek på den) och den är även för tajt under armarna...

Jaja man kan tydligen inte få allt (om man inte gör det själv)! Men jag är trots det iaf ultranöjd. =D

Nu har jag både egendesignade/tryckta madonna t-shirts, från HM och från 80stees. Sen ska jag beställa en Madonna Junk Food Like A virgin t-shirt oxå (när jag får råd).



Nerds Rule!

Gwen Stefanis Harajuku Lovers hakar på nörd trenden:



Nyhet från M&Y Luxury (som är Trendystars ebaybutik).

Gårdagens Pizza Outfit!



Hello Kitty scarf från HMs barnavdelning.
Cerise plastörhängen, Glitter.
Wayfarer Solbrillor, Gina Tricot.
Stickad svart dubbelknäppt väst, svartgrå reptilmönstrade tights, svart kjol, vit o svart randig tröjja, armband, HM.
Svarta mockastövlar, Din Sko.
Kycklingpizza med ananas, curry och banan och bea från La Famiglia.






Coola Emily Strange Bags!



Finns på Emily Strange.

Jag älskar den där där superhjälte Emily Strange väskan men jag brukar få så jäkla ont i axeln av den där modellen (eftersom själva väskan brukar vara tung i sig)!
Nej, tacka vet jag modellen på de andra väskorna. Jag tror min favorit är skelletväskan! Fast den med döskallen är oxå jättecool och är dessutom på rea nu (som jag redan haft med i kollage här)!

Emily Strange som märke i sig har ett rätt brokigt utbud. Vissa grejjer är helt klockrena medan vissa är för goth för mig. Men det har ändå varit ett av mina favoritmärken genom åren och jag har en del Emily Strange t-shirts. Självklart, jag är ju själv Emily Strange! :D

Nya Disney motiv på 80stees!


Micke & Molle. Gulligt med rävar!


Glader. Ha ha, rolig och grön! Min favorit av desssa!


Tingeling.




Tingeling Favorit!


Lilla Sjöjungfrun.



Alice i Underlandet.

Det har kommit mssa nya t-shirts på 80stees med Disney motiv! Vilken är din favorit Disney film? Min har nog varit Den Lilla Sjöjungfrun sen jag var liten. Robin Hood och Askungen är oxå gamla favoriter. Nya favoriter är Alice i Underlandet, Hitta Nemo, Peter Pan och Tingeling. Hmmm, ha jag glömt nån favorit, finns ju så mkt bra!
Snövit är oxå rolig med dvärgarna!



Brüno på bio!

Jag vill se Brüno på bio! Den verkar ju jätterolig! Verkar påminna om Zoolander som är hysterisk! :D
Har aldrig fastnat för Sacha Baron Cohen´s Borat, så jag hoppas Brüno är mer i min smak!

Rolig info: Visste ni att Sacha Baron Cohen är ihop med Confessions Of A Shopoholic's huvudrollsinnehavare Isla Fisher!? :)


Han kan verkligen bjuda på sig själv om det så är i en mankini som borat eller en.. ja vad är det där? En holländsk baddräkt?

Nya favoriter på 80stees!




Ödets ironi. Hade bara nån timme innan jag upptäckte denna nyhet tvättat 2 rainbow brite t-shirtar för första gången som jag beställt från 80stees. Jag har väntat med att använda dem för attt jag är osäker om jag ska byta storlek. Nu när jag inte kan  byta dem längre så får de in den här klockrena Rainbow Brite t-shirten! Ja ja, det kanske var nån mening med det... Men den här måste jag beställa sen! Snyggaste RB hitills!


Konstigt att de fått in den här nu på 80stees. Den är nämligen rätt gammal. Men jag gillar den.


Jag är inget fan av Barbie men den här tyckte jag var rolig och snygg.


OBS: Att beställa t-shirts på sommaren kan vara risky bizniz! Det är nämligen så varmt att man beställer för stora storlekar för att det ska bli svalare när man i själva verket inte kan använda såna här blandmaterial t-shirts när det är varmt i överhuvudtaget och sen när perfekta t-shirts-årstiden hösten kommer så har man oformliga t-shirts att ha på sig.
Så har det varit för mig iaf tidigare somrar. Men självfallet kan det vara snyggt med stora t-shirts och det är bra med lite olika sizes fast när det gäller just Junk Food t-shirts så sitter de oftast snyggast tajt. Tycker jag iaf. Fast det varierar ju från t-shirt till t-shirt, material, tryck, kropp osv. Det är därför det är en hel vetenskap att beställa t-shirts hahaha. :P


Totally 80s day!

Dåligt väder som matchade mitt humör till att börja med.
Postade 2 par sneakers i retur till Caliroots, kostade mig 200 kr. Stylade mig 80-tal a la madonna och använde min nya 80stees rea t-shirt I DONT DO MORNINGS med katten Gustav för första gången. Kände att jag nått mitt andra stora stilgenombrott på mindre än en vecka (hur ska detta sluta!). :D:D:D
Har aldrig fått till det där med sminkningen och rosetten så bra förut och inte heller att ha volangkjolen i midjan och inte på höfterna.

GIck på stan i jakt efter stentvättade jeanstights. Hittade massa annat oxå och det där med jeanstightsen blev en svår storleksfråga och det kanske lutar åt att jag bytern mot en grön Cyndi Lauper-aktig puffklänning istället tills jag bestämt mig...







Fynd! Vit somrig reakjol på Vero Moda.


Liknande jeanstights fast utan fickor i bak och i vanliga storlekar på Cubus 299 kr.


Obekväma ostretchiga jeans på HM. Hade det varit lite mer stretch hade det kunnat funka fast jag vet inte riktigt om detta är min stil. Har aldrig ägt ett par vita jens...


Massa super 80-taliga nyheter på HM Divided nu!!!


Fynd. Roliga öron på HMs barnavdelning. Funkar på vuxna oxå. Jag har provat. =)


Detta kunde ju vart coolt men det var det icke på mig... Synd, det hade fläktat skönt i sommarvärmen.


Fynd! Hello kitty resårbälten på HMs barnavdelning. Funkar för vuxna oxå. Jag har provat. ;)


Massa 80-taliga punkiga nyheter på HM Divided som jag tänkte att min kompis Teresa skulle gilla, därför samlade jag ihop dessa och lägger upp bilden...


Jättesköna tights från HM Dam för 149 kr. Köpte dessa men lämnade tillbaka. Det blir lite för punkigt på mig och jag passar inte i det.


Cool hårdrocksväst, HM Divived.


Papa Dont Preach Madonna Outfit. Känner ni igen från musikvideon?! Den här outfiten köpte jag. 98 kr för kjolen och tröjjan! :)


Coola under, 149 kr, HM.



Provade massa läppstift oxå på Kicks och Make Up Store. 
Var på jakt efter ett väldigt ljust riktigt 80-taligt pastellrosa läppstift, brandrött och knallrosa. Hittade bl.a. en favorit hos Dior, 285 kr... Lite kvar av det på läppbilden ovanför.


Sen dog kameran så det var massa shopping-goodies i slutet som inte kom med! =/
Men det blev en väldigt bra dag ändå till slut. :)

stentvättade jeanstights ja tack!



Från Vila. De översta med resår i midjan och fickor 299 kr i konstiga storlekar som M/L och L/XL. De nedersta i vanliga storlekar med dragkedja utan fickor 399 kr. De nedersta var bäst storlek för mig och snyggast så det blir nog dem.

Har du sett sett stentvättade jeanstights nån annanstans får du gärna tipsa mig!



oversized smoking blazer bytt mot stentvättad jeansjacka i bikermodell

Köpte en oversized svart smoing blazer från Gina för 500 kr när jag fick tebax på skatten. Det var den enda blazer de hade inne för tillfället. Den var verkligen skön och classy på det 80-taliga sätt jag var ute efter men den var lite väl oversizad plus att jag inte vill ha en smoking blazer egentligen och helst en blazer med vitt foder som syns när man viker upp armarna. Sen var det kemtvätt på den och jag vill alltid kunna tvätta mina kläder!

Den var ju rätt dyr oxå och öppet köp hade gått ut, så jag bytte den mot bl.a. en stentvättad kort jeansjacka i bikermodell som precis kommit in. Det var rätt spontant så jag visste inte om jag skulle vara nöjd med den eller lämna tebax den, men så fort jag fick på mej den var det som att den hittat hem. =) 399 kr på Gina Tricot.





Den ser otrooooligt 80-tal ut! :D


summerdresses gina




Valde melln dessa två på Gina Tricot (de har verkligen ett bra utbud av sommarklänningar!) och det blev den i mitten eftersom jag var ute efter nåt mer vitt till sommaren fast den andra är egentligen mer min stil. Hade egentigen velat ha en helvit eller med annat tryck men de var slut i min storlek. Det står Paris in my mind och jag är verkligen inte så förtjust i Frankrike egentligen men den är snygg och skön och billig och jag passar i den! :) 149 kr.

Äntligen! Alice in Wonderland t-shirts!!!!

Jag blev lätt tokig när jag såg häromnatten att 80stees äntligen hade fått in Alice i underlandet t-hirts! Som jag har letat efter det länge, men det har varit knepigt att få tag på! Så varför nu? Jo, som vanligt blir det så att när det blir en omfilmatisering som Tim Burton gör av Alice i Underlandet nu. Då kommer det oftast nya t-shirts lixom med Transformers, Where the wild things are ect. Och de går åt som smör i solsken. Föroppningsvis får de in ännu fler Alice motiv. Jag gillar de här men jag vet inte om det var nån som var klockren fast om det inte kommer nån roligare påfyllning blir det nog atill att beställa båda sen!





Finally, Alice in Wonderland t-shirts! Probably because of the remaking by Tim Burton there´s finally som t-shirts to order from 80stees! Maybe this is just the beginning and more to come! I really have to order one eventually!



Gårdagens outfit(s)


Till sjukgymnasten!

Pink Ladies shorts, Carlings.
Reebok skor, Din Sko.
Diadem och armband, väska, HM.
T-shirt, 80steees.
Gumminsodd, Monki.
Klocka, Cheapo.



Missa inte V finalen!



Ikväll mellan 22-24 på 6an.



Dödligt läckra nyheter på Topshop!



Alla dessa plagg tycker jag är stilsäkra klassiker till garderoben:


Skelett tightsen är hur coola som helst och påminner mig och Karatekid 1!
Bootsen är så häftiga och sååå Desperately Seeking Susan (fast svarta som oxå finns)!
Den oversizade t-shirten i en grym röd färg med Knightrider tryck- så skönt på sommaren och sexigt på dansgolvet!
Stickade grå rockabillyinspirerade tröjjan med svalor- ser så skön ut, enkelt och snyggt!
Sexig röd negligé- som klänning eller under klänning! Det smarta med negligér är att man kan ha dem som foder under genomskinliga klänningar (vita i synnerhet) och då syns det int eigenom längre+ plus att det kanske blir en helt ny frän nyans på klänningen!
Handväskan- dödligt coolt med röd mockhandväska med franstofs!
Röd paljetblazer- i den här blir man en stjärna helt klart!


Jag vill helst ha: Skelett tightsen!




Honcho Favorites!

Bloggade ju om Love Is For Suckers Junk Food t-shirten från Honcho Store tidigare. Sen inspirerade ObsessiveCuteness mig att göra en helundersökning av deras nuvarande utbud och då hittade jag massa snyggt (tyvärr kanske med tanke på den tomma plånboken), både som jag sett på andra sidor och som tagit slut i min storlek eller försvunnit helt. Det är det som är så bra med Honcho: de har både äldre försvunna t-shirts och nya t-shirts som jag inte sett på nån annan sida! Men härifrån ska man beställa om man som sagt inte hittat tröjjan billigare nån annanstans eftersom det blir dyrt från england då pundet är så starkt. En tröjja går på 360-400 kr med frakt ungefär. 
Men å andra sidan är det ju normaldyrt om man beställer t-shirts från England.





Men det här är mina största favorit:

Åååååååh, va fin den är!!! Har svårt för lila dock, den hade varit klockren i rosa, mintgrönt eller nån annan pastellig färg! Fast det där var iof en ganska fin lila....

Övrig rolig Info: Hur jag kom att beställa från Honcho Store....
På Carlings i Gävle började de sälja Junk Food t-shirts för ett par år sen fast jättedyrt 299-499 kr. Jag som beställt från internet billigt i många år fnyste och berättade för personalen lite kaxigt att det minsann var smartare att beställa från t.e.x 80stees. De hade nämligen fått in en Wonderwoman t-shirt på Carlings från Junk Food för nåt år sen som var väldigt snygg men jag tänkte att den kan jag hitta billigare på nätet instället, så småningom. Efter en tid blev jag plötsligt besatt av den där t-shirten som jag kan bli ibland och var tvungen att ha den!!! Men jag letade överallt på internet men hittade den inte!
Ok, jag får väl köpa den på Carlings då, tänkte jag och gick dit lite skamset. Fast då var den slut i min storlek. Men jag tänkte nästan trycka på mig en för liten storlek för jag var så besatt!
- Skulle inte du beställa den från internet, sa personalen till mig.
Hahaha, den förtjänade jag verkligen! ;P
Till slut så hittade jag t-shirten hos Honcho Store och den kostade lika mycket därifrån som att jag skulle köpt den från Carlings till att börja med. hahha, så kan det gå!!!! Men jag har iaf t-shirten!
Jag vet inte, känns som det finns nån läxa att lära sig av detta... Jag vet bara inte vad... ;P
Vad tror du?

Måste nästan lägga upp en bild på den omtalade t-shirten:




motel dress kate- keeper?


Motel klänningen från Nelly för 599 kr- (som jag bloggat om här) en keeper eller åker den tebax? Vad tycker du?

Annars skickar jag tebax den idag. Personligen älskar jag färgerna (känns Andy Warhol), den är bekväm, sval, smickrande och skön. Det jag har att klaga övr att den är lite stor upptill och för kort nedtill (och dyr). Varför måste allting vara så jädrans kort??

Jag gillar klänningar, kjolar och shorts som slutar åtminstone på halva låret! Jag har ingen lust att visa mina trosor när jag cyklar och sitter ned eller rumpan när man böjjer sig ned. Och det är nog inte många som gillar det eller har fotomodellben att visa upp, så varför?? Men den får ju inte vara för lång heller så det blir för varmt och man ser ut som nån bibeltant.

Egentligen har jag inte råd att behålla den.
Har redan handlat massa på kontofaktura hos kreditor och jag vill inte ha mer grejjer att behöva betala av nu när jag blir urfattig inom den närmaste framtiden...

Just nu resonerar jag såhär om allting som kostar över 200 kr: Det är lika bra att vänta med att beställa/köpa för de får säkert in nånting skönare snuyggar eoch billigare på Gina Tricot typ... :P

Outfit för ett par veckor sen...




Oversized Malibu California tee, Bikbok rea.
Kjol och tights, Gina Tricot.
Halsband och armband, HM.
Reebok sneakers i guld och svart, Rea på Stadium (har jag lämnat tebax).


Loungefly på Sivletto



Sivletto har börjat sälja Loungefly! Kul, fast det här utbudet var kanske inte nåt att hurra för om man jämför Loungefly´s övriga sortiment t.e.x. här. Hoppas på en roligare påyllning! T-shirten är söt fast den finns bara i Small.

Mmmm....




Allt salt och sött och kallt är så gott på sommaren! :P
Äter glass varje dag nu.



Love Is For Suckers T-shirt



Om man känner starkt för den här saken kan man dessutom visa sin ståmdpunkt med den här roliga och söta t-shirten från Junk Foood som finns att beställa hos engelska Honcho Store som både finns på ebay och har egen webshop. Jag har beställt en t-shirt därifrån förut för att den inte gick att få tag på nån annanstans, det bllir dyrt för att allt från england blir så jäkla dyrt men annars en bra webshop som har ett stort utbud med t-shirts.






Love Is For Suckers



Twisted Sister Love Is For Suckers (1987).

Snyggt skivomslag. rolig titel och ett av Twisted Sisters bättre album tycker jag!
Perfekt att lyssna på vid krossat hjärta.



Mi Lajki Charms


Det här är däremot snygg styling! Är dock inte lika övertygad om fotosessionerna med svenska kändisar som Sandra Dahlberg och Sanna Bråding lyckades fullt ut... men tanken var bra.










Tänkte beställa en charm från Mi Lajki´s Yummy
kollektion så småningom. De är det billigaste alternativet. Att beställa med kedja kostar 599 kr istället för 199 kr och det är bara onödigt eftersmom man lika gärna kan köpa en egen billigare kedja till eller ha charmen i en läderrem eller nåt annat. Mi Lajkis kedjor är dessuom inte bra. Jag fick ett rosa plasthjärta i alla hjärtans dag present förra året och den tillhörande kedjan blev förstörd direkt (metallen försvann ungefär som på billiga smycken från HM). Mi Lajki har skaffat en ny mer proffsig hmsida oxå, check it out!

Men jag kan inte bestämma mig. Vilken är snyggast?






En del av utbudet går som sagt att beställa på Nelly oxå.



Övrig rolig info:
Jag känner Angelina som är Mi Lajkis skapare. Vi gick på samma grundskola och växte upp i samma område. Vi har desstom varit tillsmammans med samma kille och jag parfotograferade dem när jag extrajobbade som ateljéfotograf haha. Sen flyttade hon till Miami och gick designskola där, skapade Mi Lajki och skaffade familj. Vi är numera vänner på Facebook. Life is strange. =)

Frank Dandy trosor


Frank Dandy gör ju grymt snygga boxertrosor, och förutom min favorittrosmodell så har de ofta lite surfiga hawaiimönstrade blommotiv som jag gillar. Jag har aldrig ägt ett par Frank Dandy trosor tyvär för de är så dyra. Men nån gång i min livstid kommer jag nog göra det! :)

179 kr/st på Nelly. De brukar oxå gå att köpa IRL på Carlings.

Några nya Frank Dandy trosor på Nelly:



Tips: Nelly Rea!


En av de enda modellerna hos Nelly som inte ser ut som en puderdocka (har väldigt svårt för deras styling som sagt). Men den här tjejen är å andra sidan väldigt snygg tycker jag!

Mycket man spanat på som är på rea på Nelly nu! Samtidigt har de fått in mycket nytt oxå!
Mycket faller mig absolut inte i smaken hos Nelly, men sen finns det några guldtrådar i väven oxå!
De har ju bl.a. märken som  Mi Lajki och Motel nu!


buhuu



Buhuu, jag hittade de här perfekta sandalerna på Nelly men nu är min storlek slut.

Funderar på några substitut:






musik tips! freezepop





Är du det minsta lilla förtjust i electro så bör du nog gilla Freezepop! De gör roliga, smarta, snygga, svängiga låtar som t.e.x. Boys On Film, That Boy Is All ABout Fun, Less Talk more Rokk, men min personliga favorit är deras version av inledningslåten till Jem & The Holograms "Jem" som finns som ett gömt spår på skivan Fancy Ultra Fresh (som tyvärr inte finns på Spotify än men det finns dock andra Freezepoplåtar!) och det var så jag snubblade över Freezepop när jag sökte efter Jem-låtar men sen har jag upptäckt mer och mer hur bra de är utöver det! Enjoy!

RSS 2.0