NBG: TOKYO ATTACK!



FY SATAN va snygga de här bilderna är (jag vill också kunna fixa sånt i photoshop!)!!! Och kläderna förstås (jag har såna tights wohooo!)! Älskar verkligen den här klädkombinationen och detaljerna som hjärtformade solbrillor och bälte med hjärta. Och de röda pumpsen och spetshandskarna! Blir ännu mer sugen på att beställa den där t-shirten såklart.



'WE TAKE FUN SERIOUSLY'- så bra slogan!

Tjatigt, men jag älskar den här texten: 'New Breed Girl is a brand for the girl who isn't afraid to express herself or her opinions. A NBG is fun and outgoing, doesn't take herself to seriously and eventually gets what she want's!! California inspired with its simplicity of style, the graphics take inspiration from international social and street trends - from nu-rave out of the UK to the cutesy pop art from Japan!'

Köpsugen? Här har jag tidigare bloggat om den här och andra NBG t-shirts och återförsäljare.


Snopet på Scorett!


Då. Remember dom här glambootsen som jag bloggade om i somras här då jag t.o.m kallade dem 'bootsen to die for'.

Nu fick jag en slant av mamma i födelsedagspresent och valde ut en utav dessa tre saker för samma summa:

* Coloud Hörlurar.
* Klippning.
* Bootsen.

Bootsen kostade nämligen 800 kr från början men ända sedan de varit på rea för halva priset på Scorett så har jag gått in och klämt på dem.
När jag stod i kassan hörde jag personalen prata om vilken rankning Sveriges alla Scorett-butiker hade och att de låg på ganska shysst plats jämfört med butiken i Valbo men att Scorett i Gävles Shoppingvaruhus '9:an' låg på andra plats! Vilket berodde på att de hade total utförsäljning tydligen.
Jag fick en liten orolig känsla i magen och var tvungen att gå till den andra Scorett-butiken alldeles i närheten och kolla... Skor låg välta och det var fullt med folk och mitt i butiken upphöjda på en piedestal stod mina boots under en stor skylt: 100 kr.

Och tydligen har de två butikerna med samma namn ingenting med varandra att göra så det gick inte att byta dem och de har inte heller öppet köp eller bytesrätt på reavaror, vilket jag tycker är rätt sjukt alltihop. 


Nu. Sugen på de här bootsen? De finns på Scorett 9:an i Gävle för 100 kr.

Min största shopping-nitlott någonsin kanske! Beroende på hur man ser det iochförsig. Jag fick ju iallafall mina boots. Och jag betalade iallafall inte 800 kr för dem. :)
 
Men jag är vanligtvis sjukligt nogrann att jag hittat det bästa och mest prisvärda alternativet (för mig) innan jag slår till, så det här var inte kul. :P



Starbucksmugg!



Det här är jag med min kompis Ericas (se tidigare inlägg) Starbucks-mugg! :D


Aktuellt idag: Min kompis Ann (se förra inlägg) är i England just nu och jag har beställt en Starbucks-mugg från henne! Genom att populära Starbucks endast finns på Arlanda i Sverigen och man måste vara incheckad på rätt gate för att ens få chansen till deras underbara kaffe så kommer jag förhoppningsvis ha muggen istället och därigenom en flärd av riktigt gott kaffe och utlandet i mitt hem! :D

Starbucks är också en stor Tumblr-favorit, alltså Tumblr*-medlemmar älskar att lägga upp vardagslyxiga bilder på Starbucks-fika! Ännu mer exotiskt såklart för dem som inte har tillång till ett Starbucks. :P

*Tumblr är ju en bildbyrå där man lägger upp bilder eller vidarebloggar andras bilder., prenumerar på varandra, osv. Vissa bilder och teman inom särskilda kategorier är ju populärare än andra, bl.a Starbucks-fika inom 'Pretty Food', mode och glamour. Vissa använder Tumblr som en vanlig blogg.

Här kan du läsa om mitt misslyckade försök till att jobba på Starbucks en gång i tiden...



Glittertights!




Gala i helgen?!??! I Gävle är det åtminstone en Local Heroes Gala som Arbetarbladet anordnar.

Satsa på ett par glittertights, helst i hologram! Det skulle jag, dvs. ifall jag hade råd och Gävle hade ett American Apparel så skulle jag köpa ett par guldglittertights som ovanför... Kostar runt 300-400 kr, tror jag, vilket är ganska dyrt. 

Annars upplever jag att man ibland kan fynda oväntade festplaggGina Tricot's rea.
Provade
 bl.a. dessa tights, 174 kr, på Gina i Gävle som var svåra att få på sig och gick sönder under provande men fyller nog sin funktion under en kväll åtminstone! ;)


Spana in leopardmönstret i guldpaljetterna! Går de sönder kan det ju bli en snyggt trashig effekt! Perfect is not perfect!

Jag har sytt ett par hologramtights i silver 2005, men spillt stearin på dem, bland annat... Ska se om jag hittar nån barntillåten bild på dem att komplettera med här nedanför.....

Min snygga kompis Ann får modella i mina tights och tröjja i stället så länge!


Dagens Looks!



Smutsiga sneakers och neonspandex, knäskydd, suspensoarer, america-socks, avklippta magtröjjor, t-shirts som knutits till nya skepnander (måste testas!), och pudelpermanent! Posen: "Ända mot ända kan ingenting hända!". Gillar snubbens uppsyn längst till vänster. Vågat! ;D



'Why'd you come in here looking like that!?' (grym Dolly Parton-låt). Dolly Parton-hår, neonrosa läppstift, röda stövletter och jeansväst med nitar. ;D Vågade tights...



Djuriska detaljer: Shoppingkasse med gott samvete & realinne!


Rymlig shoppingväska- perfekt att bl.a. bära hem tunga matvaror i från butiken.

Titta vilken fin illustrerad tygväska i ekologisk bomull jag fyndade för endast 30 krH&M Dam! Och pengarna går till Unicef! :D



Linnet (som är ännu en såndär Tumblr-favorit som jag lagt vantarna på) har jag fyndat på H&M-rean för 50 kr.

Röda plastarmbanden är från Glitter, 20 kr, finns även i svart och grått.

Dessa fynd gjorde jag för 2-3 veckor sedan så de kan vara slutsålda nu. Jag såg att så var fallet med tygväskan på H&M i Gävle i allafall, men de kanske fyller på! :)



We're not gonna take it!




Dagens t-shirt! Twisted Sister, med 'We're not gonna take it!' på ryggen. $20 från 80stees.
Det är sååå snyggt med färgkombinationen svart, vitt och rosa!





Passformen är i herrstorlek och finns bara några få exemplar kvar i strl Medium hos just denna internetbutik, men den finns säkert på många fler ställen i fler storlekar också.

Herrstorleken funkar ju på tjejer också, den blir ju lite mer baggy, och i synnerhet till TS-tishan blir det ju extra snyggt att klippa av ärmarna, eller göra en båtlinning, eller 'rippa' på nåt coolt sätt (finns ju säkert bra tutorials på nätet för det).



Jag- AB's nya modeskribent & bloggare!

Hejsan Hoppsan! Spännande saker händer i mitt liv och för bloggen nu! Jag var med i Arbetarbladet idag tillsammans med mitt första jobb för dem: jag ska nämligen framöver göra Veckans Outfit och Veckans Pryl för dem- vara deras modeskribent! :D Sen är Unique Rebelism nu också sammanlänkad med deras webbsida, så jag är numera också deras modebloggare! :D Men för er gamla läsare kommer det inte bli nån större skillnad, bloggen kommer flyta på som förut med samma adress (man kan både gå in via gamla adressen och genom tidningen http://arbetarbladet.se/mode)! :)

"Man kan aldrig ha för mycket rouge", som jag brukar säga. ;) Min tanke med dagens look var att jag skulle se ut som nån utklippt från en OKEJ-tidning från 80-talet.





Jag har en egen fin knappAB's Nöjessida också: Kul med knappar (och övertydliga pilar klumpigt ditritade av mig i Photoshop?!). Mihihiii, jag och Courtney Love! ::D


Coolt va!? :D Ja, mer kan jag inte skriva om det nu förutom att det är sjukt spännande och roligt!!! :D




Sweet Love!



Fiiiiiiint! Får lite vårkänslor! :D Fina kläder och fint par! Från facebook-gruppen: 'Life is hard, let's go shopping!'. ;)
Jag vill också ha en grön mössa! Och ha på mig färggranna strumpebyxor under jeansshorts när det blir varmare!!!


Dagens Bilder: Beauty & Beast=Beautiful Beast

Mina bildfavoriter när jag googlat runt senaste dygnet...


Sugen på att göra en regnbågsmakeup... Googlar efter tutorials och tips och hittade den här fina bilden.


... eller en sån här make up kanske! ;) Tycker att jag och Dee Snyder i Twisted Sister är lite lika på nåt vis, he he. :P Får göra ett Lika som bär-inlägg tror jag...


OKEJ-affish. En ovanligt påklädd Samantha Fox i stickad superkitschig rosa angoratröjja (uääh, ser obekväm, varm och stickig ut) prydd med noter och tangenter! Sam-affishen i mitt flickrum var betydligt mer avklädd kan jag säga! :)


These (turqouise) boots are made for walking. Nancy Sinatra i uppfriskande färgstark outfit. Turkosa stövlar- ge mig! :D


Finally, Pink Horror!




Äntligen! Fick min rosa Rocky Horror Picture Show t-shirt som jag beställde på rea från 80stees för några veckor sedan. Jag hade nästan tappat hoppet för det brukar bara ta 6 dagar, men glad är jag nu! :D Helt klart en ny favorit!



Jag fyndade också den där aprikosa mössan på Bik Bok idag för endast 29 kr. Likadan modell som den mintgröna som jag använder jämt. Love'em!





Courtney Love Playsuit!



Från Topshop's nyheter, £50 (526 kr).

Äntligen! En Courtney Love-aktig playsuit! Har varit på jakt efter nåt liknande (samt puderrosa babydoll-klänningar) sen Courtney Love var min största förebild- storthetstiden från 9:an och hela gymnasiet.






Nytvättat!









Födelsedagsfirande!

I lördags hade jag och min väninna Erica (som också bloggar, kolla här!)en liten fest tillsammans hemma hos henne för att fira min födelsedag nästkommande dag. Vi gjorde bland annat en Hello Kitty tårta! :D


Crazy Kitty Cake! Jag blev nöjd med tanke på att jag 'freestajlade' men den hade nog blivit ännu bättre med en HK-kakform eller en förgjord skiss av formen.


Kollade Kitty's form på datorn, skissade upp den med pyntgelé och skar ut den genom de tre lagren.


Sen plockade vi isär lagren. Första lagret fylldes med sylt och andra med chokladpudding...


.. och täckte den med massa grädde såklart för att få Hello Kitty's vita fluffiga ansikte.


Favoritchipsen Doritos som (vad jag vet) bara finns på en butik i Gävle nuförtiden (ICA Sohlberg's), Ginger Ale och smågodis.


Yam yam. Kladda kladda.


Erica blandar till drinken Piggelin som ett proffs!




Rotella- lakritsgodissnurrona, snurrade jag ut och använde som morrhår och ögon, rosett och näsa. Den röda färgen är pyntgelé och näsan är en gul Smarties.




Partyglasögon x 3.


Make Up Tajm! Erica's färgglada samling från Make Up Store.


Erica lånar min nya läpp-penna 'Passion' från MUS.


Presenter!!! Erica hade köpt dessa under gårdagen i Stockholm, samt ett par rosa strumpbyxor, till mig! :D Duschkrämen luktar dessutom bubbelgum! :D Och Mimmi Mus nagellacket är läskigt likt mitt 150 kronor OPI-lack (den perfekta rosa nyansen). Allting är från H&M Kosmetik.



Födelsedagsmiddag. Erica gjorde en smarrig potatisgratäng. Till det åt vi veg. majsschnitzel, sallad, fetaost och Café de Paris-sås.


*wink wink* ;)


Erica fixar håret med platt-tång, minikrustång och OSIS LUKTFRIA volymgivande hårpulver.


Partytajm! Färgglada sugrör och make up!


Sen gick vi ut för att dansa men det var så sjukt dålig musik så det gick inte... Tur att sällskapet var så underhållande!


Sen mötte vi upp Erica's kille Gurra och han bjöd oss på världens godaste pizzor mitt i natten som vi käkade tillsammans med hans kompisar!


Nästa dag var det min födelsedag! Jag var ganska pigg och promenerade till Erica för att födelsedagsfika och hämta mina grejjer.


Sen tog jag med tårtan till mamma som bor i närheten och vi födelsedagsfikade också.



Poor Kitty *purr purr*.


Mamma Rosita.


Le Rosett!


Det var sammanfattningsvis en toppen födelsedagshelg & jag hoppas ni får en toppenhelg!!! :D




CRAZY HUNGRY CATS!





DAGENS BILD måste få vara den här knasiga katt+skräpmat-GIF:en (från Tumblr såklart)!!! Den passar också bra eftersom det är den tiden på månaden då jag är särskilt sugen på allt gott..! :P

Trots den ovanliga kombinationen av salamipizza, Chicken McNuggets och Nutella så har det en frestande effekt på mig.. :S Det kan ju också ha något att göra med att jag är svag för galna kombinationer, katter, knasigheter och kitsch (helt enkelt: KKK, kan ju iof missuppfattas som KluKluxKlan- inte bra, får köra med GKKKK istället då). K är en bra bokstav, en av mina favoriter.

Har du nån favoritbokstav?

Vad är du sugen på?



Hottiens Återkomst/Dagens Hottie: Brandon Routh


Det har varit alldeles för lite hotties på bloggen, men det ska det bli ändring på nu, blev bl.a. inspirerad av Viola Vamp's Dagens Hunk & Puma! :D

Jag började ju med Hotties (se kategorier) förut men fegade ur lite. Tidigare har jag bloggat om bl.s. Kurt Russel & Mark Whalberg.



Nu kommer vi alltså till Dagens Hottie som är den nästan löjligt snygga Brandon Routh som axlade Stålmannens superhjältemantel efter ikonhottien (och en av mina första förälskelser som barn) Christopher Reeve. Och detta gjorde han sannerligen med glans! Tiill och med gamla Stålmannens fru skickade ett brev till Brandon och påpekade hur lika han var hennes döda make! Ja, dom är verkligen sjukt lika!!! :O


Brandon & motspelerskan Kate Bosworth (Alexander Skarsgård's amerikanska flickvän).

Trots det blev inte Superman Returns någon hit. Jag tycker att den är skitbra och förstår inte alls vad alla klagar om! Förstår inte hur de skulle kunna göra en bättre uppföljare på Stålmannen-filmerna, jo föressten med MIG som Lois Lane, och ta bort Kate Bosworth! ;D



Brandon blev upptäckt som bartender. Efter Stålmannen har hans karriär inte direkt tagit nån raketfart men på sistone har han dykt upp lite här och var, i bl.a. många coola komedier som Zack & Miri makes a porno där han spelar den populära sportkillen som det visar sig var gay på klassåterträffen (hysteriskt roligt!!!) och nu senast i Scott Pilgrim & The World som ett av The Evil Exes, även här bjuder han på sig själv.



2007 gifte han sig med skådespelerskan Courtney Ford- som gästspelat  i en rad populära tv-serier som Dexter, Grey´s Anatomy, Vampire diaries... ect.      



Brandon med sin fru Courtney Ford.


Brandon med sin kompis R2D2...


Stilmedveten. Ofta i snygga & roliga retro t-shirts+jeans och sneakers! ;D 


... och 80-talsväst! =O


Slutligen, det senaste jag såg av Brandon var i en av mina absoluta tv-serier Chuck där han är med i 12 avsnitt!!! :D Hans karriär verkar också ta sig, då han spelar huvudrollen i flera uppkommande filmer, bl.a Dylan Dog: Dead of Night som har premiär i april (med bl.a Peter Stormare) där han spelar en övernaturlig privatdetektiv baserad på serietidningen med samma namn. Det låter ju skitbra, nåt att se fram emot! :D



Jag brukar inte gilla klassiskt snygga killar men när det gäller Brandon så gör jag ett undantag! ;)


BTW, så drömde jag att jag träffade Brandon inatt och att de hade gjort en ny Superman-film UTAN honom och jag var sååå upprörd å Brandons vägnar bland annat! Det var därför jag kom på att jag skulle publicera det här inlägget! ;)


TACK!!!












TACK för ALLA GRATULATIONER på min födelsedag!!! =O  :D :D :D Ni är bäst! <3 <3 <3



Bilder från Tumblr.



BIRTHDAY GIRL

UNIQUEREBELISM.blogg.se

Idag fyller jag år! GRATTIS till mig! :D


"Daddy" My Little Pony t-shirt, $20
Wildfox The Lady is a Vamp Cut-Off Tank in Clean White, $59
Converse All Star Knee Hi - Women's - Vivid Blue, $40
H&M Shop Online
mi corazon Spanish Sweethearts, $2
- Hello Kitty, $65
Princess Pink Telephone : TruffleShuffle.com, 40 GBP
Blane Pretty In Pink shirt, $24
Skor: Dr Martens, 5972 - Köp skor online på BRANDOS.se
popcorn
Fitness and Health: 150+ Healthy Foods
Unique Rebelism -
Accessoarer på stadium.se


iBIRTHDAY BASH!

B!RTHDAY BASH


Självklart finns det massvis med saker jag önskar mig! Här ett hopkok av saker jag inte skulle ha något emot att få i födelsedagspresent. Många grejjer har ju varit med i tidigare kollage och inlägg.

Men helst vill jag ha:

1. Digital systemkamera.
2. Diskmaskin
3. Träningskort på Friskis & Svettis.
4. Ray Ban Wayfarers Original.
5. Coloud hörlurar.
6. Gwen Stefani's Harajuku Lovers-parfym (mest för flaskans skull).


H&M Shop Online
H&M Shop Online
welcome to the jungle flats, $15
gold glittered dancing queen heels, $44
Harajuku Lovers The Candy Stud Earring Duo, Jewelry for Women, $25
Neff sorbet swirl beanie, $15
Novelty Pineapple Sunglasses : TruffleShuffle.com, 9.99 GBP
sweetheart sunnies, $11
Nicole sunglasses, $11
happy birthday nail polish, $18
Nike - Skor "Terminator High Basic ND" - Junkyard.se, 599 SEK
ice cream kitchen timer, $10
Ray-Ban Large Wayfarer acetate sunglasses
Harajuku Lovers G – the most fun perfume on the planet? | Makeup and...
Yankee Candle Sverige - Doftljus, Ljustillbehör, Ljusogram
Gray & Company - Fruit Division - Consumer Information
Canon EOS 500D - ONOFF
KICKS - Giorgio Armani - Acqua Di Gio Homme EdT
KICKS - Max Factor - Max Colour Effect Trio Eye Shadow
KICKS - MAC - Lipstick Tartan Tail
Hello Kitty Dr Martens 50th Anniversary Boots Collection — StyleFrizz
KICKS - L´Oréal Paris - Superliner
KICKS - Make Up Store - Gloss Lips
Make Up Store : Products : Ögon : EYELASHES : EYELASH - GALA

iBIRTHDAY BASH! 2


Oj, det blev visst två kollage .....


Ladies I Heart The 80's T-Shirt From Fame and Fortune :..., 30 GBP
View All - Jersey Tops - Clothing - Topshop, 25 GBP
Lingerie & Nightwear - Clothing - Topshop, 8 GBP
Lingerie & Nightwear - Clothing - Topshop, 4 GBP
Novelty Pineapple Sunglasses : TruffleShuffle.com, 20 GBP
Hello Kitty Toaster - KT5211: Kitchen & Dining, $15
Wilton Hello Kitty Cake Pan: Kitchen & Dining, $19
Amazon.com: Spongebob Squarepants Sandwich Maker: Kitchen & Dining, $15
Batman Comic Covers Mug : TruffleShuffle.com, 5.99 GBP
HELLO KITTY HEADPHONES, 40 GBP
Amazon.com: Delux Cute Sock Monkey Blue Face Wool Pilot Animal Cap/Hat..., $33
Ladies Attack Of the 80's Twist Detail Vest From Newbreed Girl :..., 25 GBP
Amazon.com: Sesame Street 12 inch Plush Cookie Monster by Gund: Toys &..., $25
Amazon.com: Ty Beanie Bandz Hello Kitty - 12 Pack: Toys & Games, $4.24
OPIES - Cocktail Cherries With Stems - TheDrinkShop.com, 2.49 GBP
Stretch jean - Criminal Damage | Shock, din alternativa webshop |...
Bag big retro radio - Living Dead Souls | Shock, din alternativa...
Harajuku Lovers Fragrance G EdT - eleven.se
image clipped by gossipqueen
Skor | Vagabond: Ramona - Köp skor online på BRANDOS.se
Skor | Rubber Duck: SnowJoggers
Skor | Blink: Tilda - K
Stray Boys Alex label cerise beanie - Mössor på Zoovillage
Schwarzkopf Osis Dust It - 2st - Baresso
No She Didn't opaque blue lipstick
Hello Kitty Dr Martens 50th Anniversary Boots Collection — StyleFrizz



COLOUD HÖRLURAR

Högst på min födelsedagsönskelista står ett par Coloud hörlurar som jag suktat efter ett bra tag nu och förutom min födelsedag så är läget perfekt att slå till nu eftersom min KOSS-lurar börjat gå sönder!
Frågan är bara vilka Coloud-lurar jag ska slå till på... De är ju så fina allihopa!!! :S


Den här bilden är från ONOFF, 379 kr, fast nu har de bara Star Wars och rosaprickiga HK-lurarna kvar. Jag tycker de där (förutom Svampbob och helrosa HK) svartturkosa är skitsnygga men bara därför var de svårast att få tag på! Sååå jag tror det lutar mot de helrosa!


COLOUD EARPHONES



Mitt kollage med ännu fler varianter (mest) från Coloud's egen webshop, 350-499 kr, som shippar internationellt (endast 25 kr!) men tyvärr är många av de finaste slutsålda! Men vissa Coloud-lurar finns också att beställa från bl.a. CDON, Junkyard, Teknikmagasinet och Truffle Shuffle. 

Vilka tycker du är snyggast?

*Gaah* beslutsångest!


Hello Kitty Red Comic Headphones From Coloud : TruffleShuffle.com
, 35 GBP
SpongeBob Squarepants Face Headphones From Coloud : TruffleShuffle.com, 35 GBP
Marvel Ka-Pow Headphones From Coloud : TruffleShuffle.com, 35 GBP
Star Wars - Coloud
Star Wars - Coloud
Star Wars - Coloud
Star Wars - Coloud
Hello Kitty - Coloud
Say Hello (Kitty) to Coloud | CHIC
COLOUD Hörlur - ONOFF
Hello Kitty - Coloud
Marvel - Coloud
Hello Kitty - Coloud
COLOUD Hörlur - ONOFF
Marvel - Coloud




Hello Kitty Tårta!






Jag fyller år på Söndag!
Och varje födelsedag är bland det roligaste att göra en rolig tårta tycker jag! Jag har länge varit sugen på att göra en Hello Kitty tårta och tänkte slå slag i saken nu!

Till det skulle jag vilja ha en Hello Kitty bakform/tårtform som den nedanför så man får den rätta formen från början!

Är det någon som vet vart man kan köpa en sån bakform i Sverige??




Det går att beställa från bl.a. Amazon för ca. 99 kr, men jag hinner tyvärr inte få den innan min födelsedag.
Fast jag ska beställa en sån ändå om jag inte hittar den i nån lokal butik för att det är så roligt att ha.


Självklart behöver man ingen form för att göra en Hello Kitty tårta
, men jag vill att den ska bli perfekt! Fast jag kommer att göra en vilket fall som helst, med eller utan form!
Och efter att ha googlat på ämnet så finns det ju massvis med olika varianter på en Hello Kitty tårta!

Undrar om jag ska göra den rosa eller vit?!
Jag var inställd på en klassiskt vit men tårtan på den första bilden är verkligen så himla fiiin!




Här hittade jag ett recept på att göra Hello Kitty tårtan själv från grunden som inte låter så dumt!
Bloggaren Sophie (Musicismyboyfriend) har bl.a. använt godis för att göra HK's morrhår, ögon och näsa och rosa grädde till rosetten!








Det finns ju även såna här rosa silikonformar från hiko för 389,90 (skitdyrt) men fint blir det!
Jag ska kolla om jag hittar en billigare återförsäljare, skulle vara kul att ha en sån också!
Och jag ska ringa runt till lokala butiker och fråga efter Hello Kitty formen!


Det här måste vara den mest praktfulla Hello Kitty tårtan av dem alla som jag såg hos Obsessive Cuteness!!!! Men jag tror inte jag kommer orka göra en sån även om det skulle vara ett kul projekt, ha ha!



CHERRY BOMB!

Det här kollaget började med att jag letade efter Maraschino körsbär på nätet (såna där med skaft som man bl.a. har i cocktails och på cupcakes), vilket visade sig omöjligt att få tag på i Sverige!? Istället hittade jag massa läckra röda kroppsfodral för en bombnedslags-look hos Topshop! Sen är ju Cherry Bomb också en grym låt av det coola tjejbandet The Runaways. And the rest is history! ;)

CHERRY BOMB!

Klänning: Studio Brands - Clothing - Topshop USA, 165 GBP
Klänning: Studio Brands - Clothing - Topshop, $100
Klänning: Studio Brands - Clothing - Topshop, $100
Klänning: Cony Dress by Motel**, $90
Klänning: Studio Brands - Clothing - Topshop USA, 54 GBP
Klänning: Your Eyes Lie - Studio Brands - Clothing - Topshop, 36 GBP
Bh: Lingerie & Nightwear - Clothing - Topshop USA, $32
Röda spetstrosor: Lingerie & Nightwear - Clothing - Topshop, 4 GBP
Körsbärs-plast-pumps av Vivianne Westwood Anglomania: SHOESLady Dragon Cherries Blush Shoes, 110 GBP
Glassmössa: Neff sorbet swirl beanie, $15
Äpple Solglasögon: H&M Shop Online zonnebril 6,95
Läppglans Dior Addict Ultra Gloss: Amazon.com: Dior Dior Addict Ultra Gloss: Beauty, $27
Läppcerat mot munsprickor & munsår med körsbärssmak: CARMEX Cherry Lip Balm, 6 EUR
Äggklocka: Solutinons Cookware by Typhoon: Cook's Timer, 5 GBP
Aprikosrosa Linne: Ladies Trouble Vest by Newbreed Girl, 25 GBP
Cherry Coke t-shirt: Ladies Black Wash Cherry Coke Kiss T-Shirt From Famous Forever :..., 25 GBP
Maraschino Körsbär på burk: OPIES - Cocktail Cherries With Stems - TheDrinkShop.com, 2.49 GBP
T-shirt med läppavtryck: Lipstick Kiss T Shirt | T Shirt | Vintage T Shirts | Funny T Shirts |...
Aprikosrosa Converse: Kläder, skor & accessoarer- mode på franska för dig- La Redoute!
Röda Pumps: Pumps - 1031816 - Scorett
Marashino Körsbär: Gray & Company - Fruit Division - Consumer Information
Svarta Hello Kitty Hörlurar: Coloud Hello Kitty - Black - Hemelektronik - CDON.COM
Twizzlers Godis: Hershey's Twizzlers Cherry Pull-n-Peel - Discshop.se
Osis Volymgivande Hårpulver: Schwarzkopf Osis Dust It - 2st - Baresso
Röd elgittar: Jackson JS1 Dinky Electric Guitar - Inferno Red
The Runaways Bild: (1) the runaways | Tumblr
Lipsmacker: cherry coca cola lipsmacker;
Manhattan Drink: Maker's Manhattan Cocktail | Celebrations.com - Drinks
Cherry Bomb Bild: Cherry Bomb by ीѠɨƪɬɠϦեℜʘ©κ§ԾԱℝىԾ₡κˢ



RETRO FUTURE- Black & Metallic Blue


BLUE LOVE


Jag är, mer än vanligt, helkörd på metalliskt just nu, och i det här inte helt nya kollaget finns det några metallicblå gobitar! Och andra gobitar som heta bad boyen Jesse St. James från Glee (när han framför ett Queen-nummer i blåsvart outfit) och den stilsäkra brittiska popstjärnan Pixie Lott! Just metallicblått känns sci fi och futuristiskt i stil med 80-talsrullen Tron som nu går på bio i ny tappning. Och retroelektroniskt i stil med gamla dataspel som Pac Man.

Väst: View All - Unique - Clothing - Topshop USA, 40 GBP
Metallicblå Jacka: adidas - adidas by Stella McCartney - By Collection, $140
LÓreal Ögonskugga: Amazon.com: L'Oreal HIP High Intensity Pigments Concentrated Shadow..., $7.99
Pac Man Mugg som ändrar motiv när den blir varm: Pac Man Heat Changing Mug : TruffleShuffle.com, 5.99 GBP
Kakmonster T-shirt Herrstorlek: Boombox Cookie Monster shirt, $24
Spelmaskin Alarmklocka: Arcade Machine Alarm Clock : TruffleShuffle.com, 15 GBP
Lappade Jeans: Serious Sally Price Boulder Patch Jeans Denim - Bubbleroom
Bild: Pixie Lott Photo Gallery • Pixie Lott Daily.com - London Fashion Week...
Bild: oh my, jonathan groff. you're very attractive.



Partyglasögonen!



Partytrick.

Här är bilder på mina nya partyglasögon från ÖoB som jag lovade! :-)



Matcha nya strumporna med brillorna!



Ooops! Alldeles för mkt Jullovshopping...




1. Svart oversizad Musse Pigg tröjja, 75 kr på rea (tidigare 149 kr). Jag har ju en vit som jag är jättenöjd med.
2. Trikåklänning med bokstavsmönster, 50 kr på rea (tidigare 99 kr). 80's Graffitistyle!
3. Wayfarer-inspirerad modell solglasögon, H&M divided, 49:50 kr. Snygga, klassiska, prisvärda!
4. Mintgrönt plasthalsband, Glitter, 25 kr, (tidigare 99 kr). Karibisk Karamell! Expiditen förlängde det med en kedja till mig! 
5. Stort cerise rosettdiadem, Glitter, 50 kr (tidigare 99 kr). Birthday Girl!
6. Solglasögon Wayfarer-modell av Cheapo, T-shirt Store, 199 kr (glasögonfodral ingick). Classic 80s!
7. Rödblårutig långskjorta a la Axl Rose, H&M Divided, 199 kr. Welcome to the jungle! Det sa bara 'Click'!

Jag har åkt dit på att handla på julrean nu ett par gånger. Fast jag vet bättre egentligen. Det negativa kan vara att man lägger pengar på att köpa saker man inte skulle köpt annars bara för att de är på rea, istället för på det man verkligen vill ha för samma summa. Så är nog fallet med dessa reafynd iaf. Jag menar jag har ju tittat på, provat och i vissa fall bloggat om, grejjerna men hade de kostat fullt pris hade jag inte slagit till... Men å andra sidan kan det ibland bli förvånansvärt lyckat att köpa oväntade saker, det kanske visar sig vara det man egentligen behövde eller passar i, om ni förstår vad jag menar. Ja, det är något att tänka på iallafall...

Allt är reaköp förutom solglasögonen och den rutiga skjortan.


Glasögontokig. H&M brillerna... Plus provar ett vitt hårband i spets med rosett däifrån.

Jag har shoppat alldeles för mycket den här månaden så jag kanske måste lämna tillbaka vissa grejjer. Jag var ju ute efter ett par Wayfarer Solglasögon men det var inte meningen att köpa två stycken liknande. Helst skulle jag vilja ha ett par riktiga svarta Ray Ban Wayfarer Original såklart, men de går ju på runt tusenlappen...

Jag är däremot nöjd med rosettdiademet och plasthalsbandet från Glitter! Diademet blir perfekt till min födelsedag! :)


Beach Girl. Får en härligt strandig känsla av halsbandet!



Födelsedagspresent till mig själv no 1: Shorts Story!




Jag köpte det perfekta rosa nagellacket som jag bloggade om tidigare av märket OPI och namnet Shorts Story, 150 kr, Åhléns. Och jag är mycket nöjd! :D Jag kanske inbillar mig, men det känns inte som att det luktar lika illa som mina billigare lack, och att det blir snyggare glans! Jag förstår varför det är sån hype nu, och jag vill bara köpa fler färger! Fast det blir väl mer att man får lyxa till det vid enstaka tillfällen!

Jag skulle vilja prova de andra populära lyx-lacken också, t.ex: Chanel och China Glaze.
Men även några billigare varianter, som t.ex: Barry M.






Wanted: Ceriserosa Puma Mössa!




Jag är på jakt efter en ceriserosa mössa! Och igår när jag var på stan så blev det jackpot på Stadium där det inte bara fanns två rosa mössor utan dessutom av märket Puma med fint motiv i form av en puma fast jag föredrar att se det som en panter eftersom jag älskar pantrar! :)



Den första, 249 kr, är lite mer aprikosrosa & större än den andra. Den står upp mer på huvvet också- vilket kan vara både bra och dåligt. Den andra, 149 kr, är snyggare ceriserosa, tajtare och med en tofs. Svårt att välja, båda är så fina... men jag tror det blir den andra.

Vilken tycker du är finast?




Den riktiga jul-outfiten




Jag bloggade ju om klänningen jag köpte till jul, men i själva verket så såg jag ut såhär på julafton. Allt blir inte som man tänkt sig! ;P



Grön tylljklänning, tights, H&M Divided. Gröna Overknee Strumpor, American Apparel. Sesame Street t-shirt, 80stees.



Söndagsfynd!




I söndags hade jag en supermysig dag (som vanligt, söndagar är ju en favorit) & gick bl.a. till närliggande Plantagen och ÖoB och fyndade.


-Amerikanska lyxiga doftljus: Favoriten Yankee Candles 'French Vanilla' (upptäckte att just 'french vanilla' luktade äckligt när jag kom hem, fick huvudvärk, rek. ej, ska lämna tebax el. byta), 119 kr, Plantagen.

-Partyglasögon i form av cocktails
(grymma!!! bilder kommer straaaaxx, de finns i fler modeller oxå), 25 kr, och ...

-Nivea Bodylotion (luktar unken gammal parfym, rek. ej), 35 kr, ÖoB.


(Partyglasögonen finns tydligen på Dollar Store också).


Nyårslooken 2010





Drömklänningen. Köpte ny blåsa som jag spanat på från Carlings av det fenomenala, coola & lite dyrare märket Insight ,som jag lyckades få tag på rea några minuter innan stängning på nyårsafton! :D Den har glittrande silvernitar på axlarna som får mig att tänka på Chewbacca's bälte och Lady Gaga. Paljettbaskern är från H&M Divided (likaså leggings och armband), och ja, jag köpte den silvriga också till nyårsafton! ;) Svarta pumps från Ellos. Obs, det är bara Kopparbergs alkoholfria Päroncider på bilden, ingen alkoholromantik här inte! ;P

Nyårssminkning. Olika toner av metalliskt grått på ögonen och 'hot pink' lips.


RSS 2.0