Span på stan

 
Bik Bok.
 
Bik Bok.
 





Randiga strumpbyxor- KÖPT! 80 kr. Snygga, bra kvalitét, mkt nöjd! Finns även svarta strumpbyxor med stay ups-detaljer nu!



Allt är från H&M divided och damavd. ifall inte annat står skrivet.


Dagens Wanted: Gummistövlar

Ett par rediga men snygga regnstövlar skulle inte vara fel i dessa tider och det är ett gapande hål efter ett par på min skohylla. Dessa är från Zalando, rea 429 kr. Trist eller kul att det är en MTV-logga. Mest trist eftersom det inte är en retro-sko. Klicka på länken för fler snygga stövlar!
 
rubberboots
 
 

Dagens Kändis/fest-outfit

Sångerskan Pixie Lott i ännu en smashing outfit som bl.a. består av de där roliga brillorna från Truffle Shuffle som jag bloggat om tidigare! Att hon mixar och matchar dem med hippie-kroppsmålningar, kroppsglitter, och glitterklänning gör det bara ännu mer fab! Skön gala/festival-outfit!
 

Förra Veckans Outfits: Be a body

På sjukhuset. Hälsade på min mamma som opererat höften och föreivgade mig med de här väldigt kroppsliga snubbarna som matchade håret. Faschinerande med sådana här bizarra gamla läroaffischer!
 
Randig klänning: Gina Tricot. My favourite! Önskar även här att jag hade köpt fler varianter.
Underlinne, väska och tights: H&M Divided.
 

 
Låt: Grimes- Be A Body
       Black Kids- Listen To Your Body Tonight.
 

Yesterday's Flowers

Efter sommarens frossande i sjöjungfruhår och neonnagellack faller det sig naturligt att det smyger sig in lite mörkare och dammiga pigment till hösten, tillsammans med kreativitet och myskänslor. Den här lookbooken från Blue Planet är fantastiskt härlig och inspirerande! Fräääscht & romantiskt hippie-chic- med sjöjungruhåret i olika nyanser! Nyckelplagg: hippiekjolar, kimonos, fransförsedda sjalar, cowboyboots, stora bälten och smycken, vita linnen och klänningar, och turkosa detaljer. Nyckelfärger: burgundy, dammigt rosa, turkost, mintgrönt, svart, vitt. Jag vet att jag tjatar om min favoritfilm The Lost Boys (1987) (som är min utgångspunkt för awesomeness)- och slänger man in en orkester/militärjacka till detta, så är vi där igen! :D
 

Love this! Snyggt skärp och halsband.
 
 

Gårdagens Outfit: Höstk(l)änning

Gårdagens Outfit. Med ett ben i sommar och ett i höst.
 
Flamingoklänning: Åhléns. Den är inte bara kitschig och skön- det är fickor på den också!
Orkester/militärjacka: Ellos/Josefsons. Jag har säkert fem jackor i den här modellen, men det här är den snyggaste hitills! Jag använder den tyvärr inte så ofta som jag skulle vilja för den är ganska obekväm på grund av det stela tyget. Det ska vara skönt att röra sig!!! Annars skulle jag använda den nästan jämt- som en signaturjacka a la The Lost Boys.
Brillor: (nya! rea) Glitter. 70-talsmodell med pastellbågar!! Grymt skönt ljus, och dom täcker halva ansiktet- vilket är bra om man känner sig både ljusskygg och skygg i största allmänhet.
 
 

Fräääscha Sänglakan

Dessa citron-sänglakan upptäckte jag på en bild som min kusin Jennyfer lagt upp på Facebook och jag blev genast stormförtjust eftersom jag har en grej för citroner (och körsbär.. och rosetter). Till min stora glädje så är Jennyfer en sådan underbar mänska så hon gav bort dom till mig! :D Men jag vill också tipsa er andra om dessa frääääscha lakan med citroner och körsbär och rosetter från H&M Home för 199 kr.
 
 
 

Förra Veckans Outfits: Asfaltstiger

 
Klänning: H&M divided. Min storlek var slut i Gävle men som tur var fick jag tag på den i Stockholm. Det är så skitfint med tigern och papegojan!
Varsityjacka: Gina Tricot. Jag kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ha men valde mellan marinblå och svart. Nu ångrar jag att jag inte köpte fler färger för jag är ju verkligen en sucker fär såna här jackor. Jag har precis fått den här i bruk och då gick den sönder i knapparna. Den funkar också skitbra som träningsjacka! Så snyggt under jeansväst och skinnjacka på både tjejer och killar! Som tur är har jag ju den gröna Harajuku Lovers-varsityjackan också.
Metallictights och halsband: H&M divided.
Bälte: tillhör egentligen en second handklänning.
 

Ice Cream Sundae

Gårdagens Outfit. HIttade en sån fin matchande husbil.
 
Dipdyed Klänning som matchar håret: (ny!) reafynd 30 kr Gina Tricot. Kofta, väska, leggings: H&M divided.
 
 
Körde en 15-kronors mjukglass från George's med färgglatt strössel och en take away-latte från Kahl's som matchade mitt favoritnagellack Pink Lemonade från IsaDora. Jag försökte också göra en Lady Gaga-hårrosett för första gången. Den, jag, och mjukglassen, ser lite vissen ut här...
 
 

Span på stan

Fulsnygga 90-talsinspirerade svarta tights med nitar har jag varit sugen på ett tag. Dessa på Gina Tricot, men tyvärr tog de slut innan jag hann slå till.
 
Bandlinne på H&M divided. Ifall det hade stått "I prefer the sologuitarist" hade jag slagit till direkt! Finns även i svart med texten "I prefer the singer".
 
Mulitfärgade leopardtights! Must-have! Snyggt under jeansshorts eller svart kjol!
 
 
 Retrotisha i underbart skön perfekt rymlig 'over the shoulder'-modell.
 

Irregular Chocie- Kläder

Irregular Choice är det där märket som gör helgalna och underbart söta skor med kitschiga detaljer. Men de gör också okonventionella kläder varav det mest positiva man kan skriva är att man kanske kan få uppslag till lite tokiga scenkläder- om man är inne på sånt. Jag skulle inte vilja kör hela lookerna till vardags, det slår över på för mycket dagispyssel/hemmasydd teaterkostym/folklorefestival-rejvare för mig (som påminner om mindre lyckade crazy kreationer man själv har haft på sig och skapat genom tiderna) och i stora hela föredrar jag deras skor. Accessoarer och smyckena är också jättehärliga!
 
Dagispyssel. Filt-tyg OCH garnbollar..?!
 
Coolt, men jag tror den här kollektionen samlar upp alla desperata kreationer (särskilt tygerna) jag och min syster gjorde under 90-talet. Plysch (som kanten alltid rullar upp på), seriöst?!
Dagispyssel. Tofsar och zickzack-sax. Kunde varit snyggt utan huvudbonaden om det inte var för de illasittande spandextightsen och ojämnt klippta remsorna...
Jag är utklädd till ett träd OCH lejon i skolpjäsen.
 
 
Lurex och flufff-fluff- och inte på ett bra sätt! Men snygga guldboots och tights!
 

Dagens Rosett


Ouftvykort från Gävle: Favoritfärger

Snyggaste rosa Star Wars tishan från H&M divided. My Little Pony-halsbandet av Hanna Karlzon.
 
Ny favoritkjol: rea på Bik Bok.
 
 
 
Nya Dallas! Yaaaaay!
 
Leker galjonsfigur, sjöjungfru, säl, flodhäst, sjöhäst, eller nåt...
 

Summer Outfits 2012 Del 1

 
// Jeansshorts, sportbh, Musse Pigg-linne, väska och kofta H&M // Solbrillor (nya!) Lindex // Skor Reebok // My Little Pony Halsband av Hanna Karlzon //
 
 
// Klänning (ny!), jeansjacka H&M // Skor Vagabond // Strumpor Topshop // Leggings Lindex //
 

Neon Snoddar

Små söta saker man blir glad av: Fina hårsnoddar att piffa upp frippan med. Funkar som armband också. Ger en skön 80s/90s-feeling.  Snyggt med små neondetaljer. Dessa är från H&M divided.
 
 

Back Skull

Gårdagens utplock på stan. Utskärd döskalle i mint topp, 99 kr på H&M Divided. Bra ide, trökig kalitét.Göra själv?! Jag vill ha en svart!
 

Blue Hawaii

Dagens Outfit.
 
Klänning: Åhlens. Skor: Wedins. Blå spegelglasbrillor (nya!): Lindex.
 
 

RSS 2.0