Överfull HM shopping korg


Kläder för ca 5000 kr beställda på avbetalning på HM´s Shop Online som förhoppningsvis levereras i slutet på februari. Kan bara beställa för 2000 kr. Saker måste bort! Hjälp mig!

Vad ska jag ta bort och behålla?! Har du nåt av de här plaggen du är nöjd eller missnöjd med?

Det är ett ganska rörigt kollage som jag gjorde mest för att själv se vad som ska bort, men så tänkte jag att jag lika gärna kan lägga upp det... ;)

Kommentarer
Postat av: Teresa

den där vita stråhatten känns väl lite så där.....haha :) (när har man en sån igentligen?)

Men leoparskoftan!! Jäkligt snygg!

2009-02-10 @ 17:42:14
URL: http://teresagato.blogspot.com
Postat av: Emily

Ha ha, men vilken menar du? den längst ned eller lite högre upp till vänster? Den sistnämnda iaf är ju ljusrosa å man kan ha den när man går på saloon eller på sommaren på stranden eller när man är ute å cyklar... hi hi jag tycker den är jättetjusig! :P å koftan är given såklart! Tack för att du tyckte till! <3

2009-02-10 @ 19:51:58
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vars har du hittat den där blusen längst ner till höger? Hittar den ingenstans, har velat ha en sån, men trodde inte de fanns på nätshoppen?! Har du nån länk?

2009-02-10 @ 20:03:51
URL: http://johannasfunderingar.blogspirit.com
Postat av: Emily

Hej Johanna! Det är inte blusen, den har jag själv och den finns bara i HM Divided butikerna, det här är en kort körsbärskofta (som ser nästan identisk ut som blusen iof..) och den är tyvärr tillfälligt slut på HM SHop Online men om du har tur så kanske d kan haffa ett ex om du går in på förmiddagarna då returer och påfylling läggs upp. Koftan går då att hitta på sidans nuvarande Dividedkampanj (det ligger ett gäng ungdomar på en strand) och där på sidan 14/14... Hoppas detta hjälper dig!

2009-02-11 @ 08:00:36
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack, du är underbar, dock hittade jag inte den nu, de fyra sista bilderna ur kampanjen var borta :(Men det är alltså så det funkar, det fylls upp på förmiddagarna, det hade jag inte en aning om. Tycker att HMs sida är en aning ologisk, liksom, du måste in på t.ex en kampanj för att se vissa varor, de finns inte bland övriga osv.Jättefin var den iaf, du gillar samma grejer som mig märker jag. Jag äääääälskar tröjor med tryck, t.ex Junk Food & övrigt, synd bara att allt är så förbannat dyrt :pTack för HM-shoppingtipset iaf, ska kolla oftare nu när jag förstår lite ;)

2009-02-11 @ 09:55:52
URL: http://johannasfunderingar.blogspirit.com
Postat av: Emily

Det var så lite så! Nämen nu finns ju hela kampanjen på HM!... dock inte koftan men kolla imorn bitti igen!

Det verkar funka så ja, att det laddas på under natten, det som är slut på kvällen brukar finnas på morronen. Ja HM´s sida har sina brister!

Ja jag gillar blanding av rockabilly och 80tal och jag ääälskar t-shirts med tryck framför allt! Vart får du tag på dina Junk Food tröjjor?

Fin design du har på din blogg!

2009-02-11 @ 15:20:18
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0