Zack & Miri make a porno

FIlmtips!

Ännu en ny favoritfilm! Jag gillar filmerna Seth Rogen är med i och resten av det manliga moderna humorcrewet: Dan Fogler, Jay Baruchel, Chris Marquette, Paul Rudd, Jonah Hill, Steve Carell, Jason Segel, Justin Long (där det känns som att alla mer eller mindre är med i varandras filmer) och för att inte tala om Will Ferell ect, ect... Det finns att önska fler kvinnliga motsvarigheter men jag ska ta upp det i ett annat inlägg.
Jag önskar oxå att det fanns nån förkortning för de här filmerna eller gängen typ som The Brat Pack eller Chickflicks... fast det kanske finns, enlighten me then please.

Iallafall så är den här filmen i stil med Knocked Up som jag tyckte var jättebra, men den här är ändå bättre!
En bra blandning av roligt snusk och extrem romantik. Jag har inte blivit så rörd av en kärlekscen på mycket länge, som den mellan Zack & Miri. Samt skrattat så mycket som inledningen på den hahaha.


Från hemsidan. Kylskåpstema. Just the way I like it. Det var i det här stuket som jag hade velat presentera min fotoutställning på Kulturhuset...

Scenen på skolåterföreningen med nya Stålmannen Brandon Routh och Justin Long är SÅ rolig! Genialiskt...

En annan rolig karaktär och skådespelare är Jason Mewes (Jay & Silent Bob) som verkligen inte är pryd för sin kropp i filmen.

Kommentarer
Postat av: Mandy

Jag älskar den där filmen!! Helvette vad jag garvade HAHAHA!!!

2009-01-12 @ 13:40:01
URL: http://mandyzz.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag med! HAHAHAHAHA! =D

2009-01-13 @ 10:51:44
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0