3 t-shirtfynd hos Phoenix

Jag har ju bloggat om ett par t-shirts som jag helst vill ha hos Phoenix, här kommer några till. Det är såna som jag spanat in i flera år på nätet men som sen försvann för att dyka upp igen hos Phoenix! :D


Gizmo 3D. Jag har fortfarande ingen Gizmo eller Gremlins t-shirt och den här är dessutom i 3D, med en neonrosa Gizmo+popcorn!!! Perfekt biotshirt! :D 199 kr.

Hairspray. Jag är ju allergisk mot hårspray men inte mot den här filmen, love love love! :D T-shirten kostar också 199 kr.

Ladies Night Junk Food. Också en gammal goding som är svår att få tag på (har funnits på 80stees förut och i rött hos Truffle Shuffle), men finns nu på Phoenix för 299 kr. Perfekt sommart-shirt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hey jag såg din kommentar om coca cola light på en blogg, jag måste säga att det var bra sagt!:)

2010-04-10 @ 11:08:11
URL: http://exaktomallt.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

Måste bara säga att du bloggar om Awesome saker :)

Men hur kommer det sig att du nästan aldrig får kommentarer :o

2010-04-11 @ 17:26:35
URL: http://myspecialbook.blogg.se/
Postat av: UNIQUE REBEL

Linda- jag försökte svara på din blogg men där var det password så jag skriver här: Tack! =D Jag vet inte varför jag inte får så mkt kommentarer..., you tell me?! jag kan vara seg att svara på kommentarer jag får ibland, så kanske det kan vara en anledning..

2010-04-11 @ 17:57:02
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: UNIQUE REBEL

ps.. jag är förmodligen en av nätets mest underskattade bloggar, men det gör inget, jag är van och gillar att vara underdog, fast samtidgt är det kul att få credd för det man gör också, som att få kommentarer kan vara jättekul, men det är inget måste, jag bloggar mest för min egen skull!

2010-04-11 @ 18:16:54
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0