mormor och jag

Min mormor, Ingrid, och jag bestämde oss för över 10 år sedan att måla av varandra och nedanför är resultaten. Hon är konstnär och fotograf och har målat av de flesta barn och barnbarn men jag är den ende som målat av henne.Mormors målning av mig. Det är en affisch av Madonna i bakgrunden som hängde på väggen i min första lägenhet. Jag hade ljusaprikost hår med svarta toppar.


Min målning av söta mormor. Hon har massa blommor hemma så jag lade till ett par orkidéer. Jag blev nöjd med målningen för jag kände att jag fångat mormors personlighet. Det är jättekul att måla och fota porträtt.Mormor & Jag, ute och fikar. :)

För ett par år sedan ramlade hon och gjorde illa foten så nu varken rör hon sig, målar eller fotar, så mycket längre. Fast hon är ju så pass gammal nu och har redan åstadkommit så mycket i sitt liv, så jag tror att hon är rätt nöjd ändå.


Kommentarer
Postat av: emilystrange

usch vad sorgligt att hon ramlade så att hon inte kan göra det hon tycker om längre.jag och min mormor har också ett sådant där fint förhållande som du och din mormor verkar ha. synd bara att varken hon eller jag kan måla ;) hade gärna också haft ett sådant porträtt av henne.

2010-04-28 @ 11:39:10
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: Josefina

SVAR: :DÄlskar du inte MJ nu? ;)

2010-04-28 @ 11:46:09
URL: http://lilleken.blogg.se/
Postat av: Josefina

SVAR: whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! NÄÄÄÄR OCH VAAAAR? :O :D

2010-04-28 @ 11:56:38
URL: http://lilleken.blogg.se/
Postat av: Karin

hehe fast pressbyråns kaffe är nästan godare enligt mig;)Hum förstår inte riktigt varför alla säger att jag har en birkin, det är väl ändå inte det?:Dhoppas du får en strålande dag!:)

kram!

2010-04-28 @ 12:55:00
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Before29

Ja det var underbart! Vad härlig relation ni ser ut att ha. Fantastiskt!

2010-04-28 @ 13:05:26
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: mewo

sv: jaha men oj... det är ju perfekt! har massa frågor faktiskt och har varit på jakt efter en människa som bor i staden men man kan ju inte hoppa på vem som helst liksom :) undrar främst hur det är med bostäder och sånt? om du har en aning om vad som är bra/respektive dåliga områden? jag vill förstås gärna bo nära högskolan. ska bli medlem i studentkåren nu till helgen tänkte jag och börja kika lite, jag vill ju helst inte stå utan något när skolan börjar men eftersom jag som sagt inte ens har varit i gävle har jag ju inte så bra koll. tack för att du ställer upp och svarar! :)

2010-04-28 @ 13:48:57
URL: http://mewo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0