Hello Kitty kalsonger!




Hello Kitty kalsonger för killar! HOT OR NOT?

Jag säger HOT! Varför ska bara tjejer ha söta och roliga underkläder?? Jag skulle dessutom säga plus i kanten för att våga vara man nog att bära nånting som anses vara typiskt "tjejigt" och gulligt, och att inte ta sig själv eller manlighet på för stort allvar! :D

 Vad tycker du?





Kalsongerna går att beställa härifrån.


Kommentarer
Postat av: Stina

Hahah, jag borde köpa såna till min kille! Fast han gillar inte Hello Kitty ett dugg så jag är tveksam till om han skulle använda dem :P

2010-11-15 @ 11:14:12
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: Mandy.

Med den kroppen skulle jag inte ens bry mig om hur kallingarna såg ut! :o Hahaha...

2010-11-15 @ 17:13:54
Postat av: UNIQUE REBEL svarar

Hahaha, Mandy Darling! :D Det ligger nåt i det du säger! Fast man ser ju bara en del av kroppen, han kanske har världens löjligaste ansikte eller vårtor över hela fötterna..! Eller en vidrig personlighet!

Nä, men seriöst, håller med dig om kroppen, fast jag måste också påpeka, utifall det är nån kille som läser det här och får komplex, att jag tycker också att mulliga killar kan vara jättesexiga! Och smala seniga killar med. Attraktiv är inte lika med vältränad, man kan ha andra attraktiva attribut på gång för sig, sen tänder ju folk på olika grejjer, lukter och personligheter, och vissa passar bättre i ölmage, muskler och senighet, än andra, osv. Sååååå nu har jag mässat klart om det här. Egentligen borde jag inte ens ha brytt mig, och låtit mannen få vara ett sexobjekt blott och männen få lida av komplex för en gång skull! ;P



2010-11-15 @ 17:28:58
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: Studiobootleg - Bäst och nyast musik!

nice blogg du har!



Vill du ta del av den nyaste musiken och de bästa spotifylistorna? gå då in på Studiobootleg.com där länkar jag den nyaste musiken innan radio spelat, samt lägger jag upp de bästa spotifylistorna till alla tillfällen! :)

2010-11-15 @ 19:21:14
URL: http://studiobootleg.com
Postat av: Viola Vamp

WOW! Jag betvivlar dessvärre att min man skulle ta på sig dessa, men om de ges som julklapp kanske han skulle känna sig tvungen, he he.

2010-11-16 @ 13:14:59
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Postat av: Peter

Särskilt heta är de ju inte, men roliga och lockar nog till ett skratt vid rätt tillfällen. Är nog inget jag skulle köpa själv, men de är ju givna kalsonger för att ge bort precis som Viola är inne på. Passar alla och ingen på samma gång. :)

2011-07-28 @ 13:01:13
URL: http://kalsonger-online.nu
Postat av: David

Ja inte så sexiga men en kul julklapp eller present. Köpa kalsonger till en kompis kanske, men inget jag skulle önska mig av flickvännen. =)

Postat av: Kondomer

Jag borde köpa såna till min kille!

2012-02-25 @ 18:29:02
URL: http://www.kondomhuset.com/se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0