Apelsin & Ananas-klänning!




Jag är i en klänningsperiod just nu vilket är i pratisk synk med säsongen. :) Under min senaste promenix såg jag den här klänningen på en reklampelare för Gina Tricot. Fin passform, och ananas-fetishisten, juice- o fruktfreaket i mig blev exhalterad, så den måste provas i ett provrum nära mig snarast! :)
Visst kan det se ut som man går runt i en gardin eller bordsduk och stormönstrat i sig har väl en tantstämpel och jag tänker på när det sys kläder utav gardinerna i Sound of Music. Jaja, who cares om det ser ut som man sytt en klänning av sin vaxduk, det är väl käckt?! hahaha! ;D Fruktigt eller fruktansvärt? Eller varför begränsa sig: fruktigt, fruktansvärt och fantastiskt kanske?! =)


Kommentarer
Postat av: Stina

Min första tanke när jag såg den där på en reklampelare var att den var fin, sen ändrade jag mig och tyckte den var ful. Men nu tänker jag att den är fin om den sitter på rätt person! Hon på bilden passar inte alls i den tycker jag, hon ser för tråkig ut. Men på typ dig eller nån annan med cool stil och med rätt accessoarer till skulle den nog vara fin! ^^

2011-05-26 @ 09:04:30
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: Unique Rebel svarar

Stina: Haha, precis vad jag också tänkte! :D Hottar man upp den med lite klatschiga accessoarer så man får bort gardin- och tantkänslan kan det nog bli kitsch deluxe! :D

2011-05-26 @ 10:01:35
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: lovisa

Hejhej! haft en bra vecka hittils?:)

Just nu har jag en veckans blogg tävling där vinnaren kommer få vara med på en intervju som jag sedan publicerar i bloggen samt länkar till bloggaren :)

intresserad? klicka då här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/bli-veckans-bloggintervju.html#comment

2011-05-26 @ 10:24:05
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

:D När jag såg den där klänningen tänkte jag faktiskt på dig! :)

2011-05-27 @ 16:47:33
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0