FYND- HELLO KITTY LURAR
ÄNTLIGEN! Ursprungspriset för sådana här Hello Kitty-hörlurar från Coloud ligger mellan 299-399 kr och jag fick dem för 149 kr på Akademibokhandeln! :D

Jag tänkte köpa dom förra året men valde ett par helrosa Coloud-lurar utan Kitty istället. De gick nyligen sönder (ingen superkvalitet tyvärr) och jag har gått lur- och musiklös. Men nu löste det sig till det bästa, jippie!Hello!


Kommentarer
Postat av: Viola Vamp

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Jag bara dånar! Vilka extremsnyggingar! Är de för "normalörade"? Sitter de bra på huvudet? Hur stort huvud har du btw? (mitt är gigantiskt, därav frågan och uppskattningen om jag skulle ta och köpa dem jag också) :)

2012-03-04 @ 15:22:55
URL: http://violavamp.com
Postat av: Stina

Oooh, vad fina! Vad lyxigt att de var så billiga :D Undrar om det finns såna här i stan också... Fanns det fler motiv att välja på? ^^

2012-03-04 @ 18:25:11
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: Unique Rebel svarar

Stina: De hade tyvärr bara Punisher kvar som motiv. Och jag tror att det bara var just Akademibokhandeln i Gävle som råkat köpa ett stort lager och sålde dem billigare, eller prismärkt fel... och att jag köpte sista paret HK dessutom. =/ Fast du kan ju kolla i Uppsala också, vem vet! =)

2012-03-04 @ 21:28:32
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: Unique Rebel svarar

Violavamp: Haha, jag provade dem först efter detta inlägg och är ledsen att behöva meddela att de inte är för "normalörade" eller gigantiska huvuden! Jag vet inte om jag fått ett dåligt ex, men de var små jämfört med mina tidigare Coloud-lurar...! :(( Är de mindre för att det är Hello Kitty på och då räknar man att bara barn ska köpa dem?! ... hmmpff. Men kanske de töjer ut sig... Annars blir det till att banta huvvet.

2012-03-04 @ 21:33:23
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: Stina

Sv: Just den sushin på bilden var köpt men jag och min kille brukar göra egen ibland! Eller mest han förresten, jag är inte lika bra på det :PMina Svampboblurar är rätt tighta, har man dem på sig länge så kan man få lite ont i öronen för de blir lite mosade :S Jag har normalstort huvud skulle jag väl tro. Jag funderade också på om de var små på grund av motivet faktiskt.

2012-03-04 @ 22:09:47
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

Synd! :CFast HA HA @ banta huvudet! Tänk va komiskt att ha ett minimalt huvud och normal lekamen! :D

2012-03-06 @ 23:15:41
URL: http://violavamp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0